Dün sordum ben 23. haftada daha net görünür, o zaman alırız detaylıya dedi. Ben de dün girerim belki diye heyecanla gitmiştim. Neyse 23. hafta olsun daha net görürüm bebişi :)
Radyoloji nerden çıkmış ki?
Ewt 22.haftada detayli ultrasonda bakiyorlarmis baska organlarda da anormallik var mi diye bir hastalik varsa baska belirtiler de oluyormus.insan ister istemez tedirgin oluyor doktoru aramaya korkuyorum donunce gorusucem heralde sen kacinci haftadasin beyinde mi senin de ?
Günaydın kızlarrr
Dün kontrolm vardı. Büyük ihtimal kız gibi dedi. Heralde benimde bi prensesim olcak nasip olursa
Rahim kasılmıştı bi yerde yalnız. Magnezyum başladı doktorm. Sıkışmıştı bebecik
geçmiş olsun toz magnezyum mu verdi bande içiyorum benimde kalbim fenalaşıyodu kasılmayla ilgilide her ikisinede iyi geldi
selam olsun ocak anneleri!
ilk haftalarda bulantısı olmayıp da şu sıralar sabah bulantısı filan yaşadınız mı hiç?
sanki yeni gibi bulantı başladı da bende
Saol canım. Osteocare diye bir tablet. İçinde dvitamini , kalsiyum ve magnezyum var. Çok güzel bi vitamin. Bu ishalde yapmaz dedi. Kasılma okadar çoktu ki 3 tane kullan günde dedi
cevap verdiğin için teşekkürler atlantaA.S. Canım. Bende böyle bişey olmadı. Olmasıda çok ilginç. Belki başka bi sebepten bulanıyodur?
Mersinde bi tıp fakültesi yapıomuş başka yerde yokmuş canım ben 23 e kadar duramam galiba ayın 1inde yolcuyuz bakalım doğuda nerde bulucam ayrıntılı ultrasonu zor valla yolu yarıladık son zamanlar daa uzun geçermiş derler:) karnım kocaman oldu benim yatakta sağa sola dönerken zorlanıom artık bebiş 20 cm olmuş 230 grammış kereta milim milim geldik cmlere
amin canım sağolEfelerin efesi :) cok begendim bizimki degismez adlariyla yasasinlar insallah yawru kuşlarimiz
canım defneyi beğendim ben deherkes isimlere karar vermeye başladı bizde çok isim var kararsız kaldıkk... eşim için alya ağır basıyo ben çok kararsızım.......sizce hangisi güzle şu isimlerin fikir alabilir miyim ??
alya
arya
nil
beril
ada
deren
defne
Günaydın kızlarrr
Dün kontrolm vardı. Büyük ihtimal kız gibi dedi. Heralde benimde bi prensesim olcak nasip olursa
herhalde 11-12 haftalarda yapmıştı.. farklı cinsiyet çıktığını orkide2mden okudum az önce.. ben burada yapılan tahminleri uyguladım.. meselaBacilarim acil durum yardimci olun bu ilk zamanlarda arkadaslar cinsiyet belirleyici bir test yapmisti kacinci haftada yapti nasil temin etti bi yardimci olun
orkidem empressin uyguladığı tahlilde farklı cinsiyet çıkmasına şok şaşırdım.. ben inanmıştım gerçekten doğru çıkacağına..para tuzağıymış.. buarada sen nerelerdesin uzun zamandır göremiyorum seni,özlemişim... 1 kızın 1 oğlun olacakmış maşallah çok sevindimempress adlı kullanıcı yapmıştı galiba ama sonra ultrasonda farklı cinsiyet cıktı
Günaydın kızlarrr
cevap verdiğin için teşekkürler atlanta
biraz üşüttüm aslında ona da bağlı olabilir ama her sabah düzenli tekrarlayınca bi sorayım dedim
Valla işte bir iki ay daha rahat ettik ettik, sonra tıkılırız evlere. Benim de karnım kocaman, oynamaya da başladı biraz biraz. İlk yarının birbuçuk ayı hamile olduğumuzu bile bilmiyorduk, ikinci yarı çok daha uzun sürecek tabii :)
Bu arada dün detaylı ultrasonu yaptırdık.
sabah doktorum genel kontrol yaptı başka bi doktora ayrıntılıya gönderdi.öğleden sonra ona gittim
çok şükür organlarda görünen bi sıkıntı yokmuş.en son kalbine bakalım dedi bizim haylaz bi türlü yan dönmedi
doktor 10 dk bekledi karnımı salladı yok
ciğerlerimin altından beri baktı resmen karnımı deşti dönmedi
1 saat önceden çikolata yedim yok
doktor biraz dolaş dedi,15 dk yürüdüm soluma yattım yok
sağıma yattım yine dönmedi
en sonunda doktor beni soluma yatırdı sağ karnımdan kalbine baktı
3 boyutlu baktık eliyle ağzını burnunu kapamış,böyle şaşırmış gibi duruyodu
doktora 1:30 da girdim 3 te çıktımne hikmetse doktordan çıkınca hoplamaya başladı akşama kadar durmadı
maşallah prensesine ...hayırlı uğurlu olsun..1 kızçe daha maşallah bazen bende de kasılma gibi olmuyor, hiç aklıma gelmemişti.. doktora gidene kadar bende sodaya başlıyayım bari...
.
Kız ben hala hamileliğe alışamadım ya. yolda yürürken vitrinlerde falan karnıma bakıp şaşırıyorum :)Sağa salim kucağımıza alırız inşallah daha hayal edemiyorum sanki hep hamile kalıcakmışım gibi:)
Bu arada dün detaylı ultrasonu yaptırdık.
sabah doktorum genel kontrol yaptı başka bi doktora ayrıntılıya gönderdi.öğleden sonra ona gittim
çok şükür organlarda görünen bi sıkıntı yokmuş.en son kalbine bakalım dedi bizim haylaz bi türlü yan dönmedi
doktor 10 dk bekledi karnımı salladı yok
ciğerlerimin altından beri baktı resmen karnımı deşti dönmedi
1 saat önceden çikolata yedim yok
doktor biraz dolaş dedi,15 dk yürüdüm soluma yattım yok
sağıma yattım yine dönmedi
en sonunda doktor beni soluma yatırdı sağ karnımdan kalbine baktı
3 boyutlu baktık eliyle ağzını burnunu kapamış,böyle şaşırmış gibi duruyodu
doktora 1:30 da girdim 3 te çıktımne hikmetse doktordan çıkınca hoplamaya başladı akşama kadar durmadı
sağol bende iyiyim bende nette takılıp kaldım kilo alımına bakıyordum hamilelikte
birde sizler kurabiyeler şekerler hakkında ne düşünüyorsunuz
merhabalaar
yarın bende ayrıntılı ultrasona girecem fakat korkumda yok değil yani erken giriyorum çünkü üçlüde yaş riski çıktı gerçi doktor diğer değerler güzel bir ayrıntılı görelim dedi.bakalım özel bir yer önerdi oraya gidecem hayırlısı ile gelirim inşallah
bu arada iki gündür karnımım altında ağrı çok oluyor kabızlık ve gaz şişkinliğde var ne yapacağımı şaşırdım kabızlık için dr ilaç verdi ondan aldım bakalım rahatlayacak mıyım
ay canım benim ben de özlüyorum. işe başladım ya gelemiyorum. arada face grubuna giriyorum. yattığım yerden telefondan face kolay oluyor. ama buraya bakacak akşamları halim olmuyor pek. sen nasılsın? cinsiyet belli oldu mu?orkidem empressin uyguladığı tahlilde farklı cinsiyet çıkmasına şok şaşırdım.. ben inanmıştım gerçekten doğru çıkacağına..para tuzağıymış.. buarada sen nerelerdesin uzun zamandır göremiyorum seni,özlemişim... 1 kızın 1 oğlun olacakmış maşallah çok sevindimhadi hayırlısı...
üşütmüşte olabilirsin,güneştende etkilenmiş yada yediiğin birşey dokunmuş olabilir canımmm çoooook geçmiş olsun..şuaralar yemekten önce su içmemeye çalış ya yemekle beraber yada yemekten sonra iç..bulantılarını azaltır..inşallah tez zamanda geçer Allahım acil şifalar versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?