2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Mersinde bi tıp fakültesi yapıomuş başka yerde yokmuş canım ben 23 e kadar duramam galiba ayın 1inde yolcuyuz bakalım doğuda nerde bulucam ayrıntılı ultrasonu zor valla yolu yarıladık son zamanlar daa uzun geçermiş derler:) karnım kocaman oldu benim yatakta sağa sola dönerken zorlanıom artık bebiş 20 cm olmuş 230 grammış kereta milim milim geldik cmlere

Günaydın kızlarrr
Dün kontrolm vardı. Büyük ihtimal kız gibi dedi. Heralde benimde bi prensesim olcak nasip olursa
Rahim kasılmıştı bi yerde yalnız. Magnezyum başladı doktorm. Sıkışmıştı bebecik

Ben 17+1'm bugüm sat'a göre, ama doktora göre 17+4...Evat canım beyninde, ama ben etrafımda çok duydum, hepsi de gçtiğini söyledi, şu an çocukları da sağlıklı, bu yüzden içim rahat. Endişe etsemde elimden yapabileceğim birşey gelmiyor. 5 eylülde ayrıntılı ultrasona gireceğim. bekliyoruz

geçmiş olsun toz magnezyum mu verdi bande içiyorum benimde kalbim fenalaşıyodu kasılmayla ilgilide her ikisinede iyi geldi

selam olsun ocak anneleri!
ilk haftalarda bulantısı olmayıp da şu sıralar sabah bulantısı filan yaşadınız mı hiç?
sanki yeni gibi bulantı başladı da bende

geçmiş olsun toz magnezyum mu verdi bande içiyorum benimde kalbim fenalaşıyodu kasılmayla ilgilide her ikisinede iyi geldi

Saol canım. Osteocare diye bir tablet. İçinde dvitamini , kalsiyum ve magnezyum var. Çok güzel bi vitamin. Bu ishalde yapmaz dedi. Kasılma okadar çoktu ki 3 tane kullan günde dedi

selam olsun ocak anneleri!
ilk haftalarda bulantısı olmayıp da şu sıralar sabah bulantısı filan yaşadınız mı hiç?
sanki yeni gibi bulantı başladı da bende

A.S. Canım. Bende böyle bişey olmadı. Olmasıda çok ilginç. Belki başka bi sebepten bulanıyodur?

Saol canım. Osteocare diye bir tablet. İçinde dvitamini , kalsiyum ve magnezyum var. Çok güzel bi vitamin. Bu ishalde yapmaz dedi. Kasılma okadar çoktu ki 3 tane kullan günde dedi

bana şurup verdi demir için magnezyumuda toz verdi iğrenç ama bende bitsin hap yazdırcam içemiyorum inş düzelirsin uzan bu aralar rahatlasın

Valla işte bir iki ay daha rahat ettik ettik, sonra tıkılırız evlere. Benim de karnım kocaman, oynamaya da başladı biraz biraz. İlk yarının birbuçuk ayı hamile olduğumuzu bile bilmiyorduk, ikinci yarı çok daha uzun sürecek tabii :)

Efelerin efesi :) cok begendim bizimki degismez adlariyla yasasinlar insallah yawru kuşlarimiz
amin canım sağol
canım defneyi beğendim ben de bi de benim beğendim kız isimleri damla ece ceren elif ti
kız olursa ece erkek olursa efe diyoduk efe geldi

prensesimiz hayırlı olsun canım
bu haftadan sonra değişmez bence.magnezyum işe yarar korkma onlar sıkışmaya alıştılar bence

tünaydın ocakçılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bacilarim acil durum yardimci olun bu ilk zamanlarda arkadaslar cinsiyet belirleyici bir test yapmisti kacinci haftada yapti nasil temin etti bi yardimci olun
herhalde 11-12 haftalarda yapmıştı.. farklı cinsiyet çıktığını orkide2mden okudum az önce.. ben burada yapılan tahminleri uyguladım.. mesela
-herhalde 7-9 haftalardaki usg görüntüsülerine göre bakılıyordu..fasulye şeklindeyse erkek,yuvarlaksa kız...
- usg görüntüsünde bebek sol taraftaysa erkek- sağ taraftaysa kız
- hipokratın tezi sağ göğüs daha sertse ve sağ göz daha parlaksa erkek,sol göğüs daha sert ve sol göz daha parlaksa kız
-2li testte serbest bhcg değeri 50nin altındaysa erkek-50nin üstündeyse kız diye tahminler vardı.. bende hepsi erkeği işaret etti ve son 2 kontrolümde( 2side farklı doktor) erkek çıktı bende tuttu.. hayırlısı

empress adlı kullanıcı yapmıştı galiba ama sonra ultrasonda farklı cinsiyet cıktı
orkidem empressin uyguladığı tahlilde farklı cinsiyet çıkmasına şok şaşırdım.. ben inanmıştım gerçekten doğru çıkacağına..para tuzağıymış.. buarada sen nerelerdesin uzun zamandır göremiyorum seni,özlemişim... 1 kızın 1 oğlun olacakmış maşallah çok sevindim hadi hayırlısı...

Eki Görüntüle 780748

Kızlaaar kuzum burda. Baksanıza ne rahat maşallah
ayyyy yerimm ben kuzuyu ...maşallah annesi maşallah Allahım nazarlardan sakınsın ohh elinide almış başının altına keyfe bakkk...çok keyfine düşkün olacak kerata
maşallah prensesine ...hayırlı uğurlu olsun..1 kızçe daha maşallah bazen bende de kasılma gibi olmuyor, hiç aklıma gelmemişti.. doktora gidene kadar bende sodaya başlıyayım bari...

cevap verdiğin için teşekkürler atlanta
biraz üşüttüm aslında ona da bağlı olabilir ama her sabah düzenli tekrarlayınca bi sorayım dedim

üşütmüşte olabilirsin,güneştende etkilenmiş yada yediiğin birşey dokunmuş olabilir canımmm çoooook geçmiş olsun..şuaralar yemekten önce su içmemeye çalış ya yemekle beraber yada yemekten sonra iç..bulantılarını azaltır..inşallah tez zamanda geçer Allahım acil şifalar versin...

Sağa salim kucağımıza alırız inşallah daha hayal edemiyorum sanki hep hamile kalıcakmışım gibi:)

Bu arada dün detaylı ultrasonu yaptırdık.
sabah doktorum genel kontrol yaptı başka bi doktora ayrıntılıya gönderdi.öğleden sonra ona gittim
çok şükür organlarda görünen bi sıkıntı yokmuş.en son kalbine bakalım dedi bizim haylaz bi türlü yan dönmedi
doktor 10 dk bekledi karnımı salladı yok
ciğerlerimin altından beri baktı resmen karnımı deşti dönmedi
1 saat önceden çikolata yedim yok
doktor biraz dolaş dedi,15 dk yürüdüm soluma yattım yok
sağıma yattım yine dönmedi
en sonunda doktor beni soluma yatırdı sağ karnımdan kalbine baktı
3 boyutlu baktık eliyle ağzını burnunu kapamış,böyle şaşırmış gibi duruyodu
doktora 1:30 da girdim 3 te çıktım ne hikmetse doktordan çıkınca hoplamaya başladı akşama kadar durmadı

Gözünaydınnn canım oyyyy kuzuuu maşalllah annesi,Allah nazarlardan sakınsın...sağlıklı olsunlarda isterlerse hiç göstermesinler...

maşallah prensesine ...hayırlı uğurlu olsun..1 kızçe daha maşallah bazen bende de kasılma gibi olmuyor, hiç aklıma gelmemişti.. doktora gidene kadar bende sodaya başlıyayım bari...

.

Çok tuhaf, sabah uyandığımda aynen bu şekile buldum kendimi yatakta. Ayaklarımı toplamışım, dizlerimi de çekmişim :) Şaşırdım sabah sbaha.

Sağa salim kucağımıza alırız inşallah daha hayal edemiyorum sanki hep hamile kalıcakmışım gibi:)
Kız ben hala hamileliğe alışamadım ya. yolda yürürken vitrinlerde falan karnıma bakıp şaşırıyorum :)

Oyy iki saat ultrason öyle güzel geliyor ki şu an bana Gözün aydın, maşallah koçuna (Erkek çocuğa kuzu demeyin diyor uzmanlar bugün okudum :))

merhabalaar

yarın bende ayrıntılı ultrasona girecem fakat korkumda yok değil yani erken giriyorum çünkü üçlüde yaş riski çıktı gerçi doktor diğer değerler güzel bir ayrıntılı görelim dedi.bakalım özel bir yer önerdi oraya gidecem hayırlısı ile gelirim inşallah

bu arada iki gündür karnımım altında ağrı çok oluyor kabızlık ve gaz şişkinliğde var ne yapacağımı şaşırdım kabızlık için dr ilaç verdi ondan aldım bakalım rahatlayacak mıyım

sağol bende iyiyim bende nette takılıp kaldım kilo alımına bakıyordum hamilelikte

birde sizler kurabiyeler şekerler hakkında ne düşünüyorsunuz

canım yurtdışında olduğum için daha araştırmadım burayı daha yeni yerleşiyoruz.istiyorum yaptırmayı daha erken diye bakmadım acıkcası senin düşüncen ne peki

hayırlı bir haber ile dönersin canım inş.kabzlık sorunu bende yaşadım ama doktora gitmedim bol bol su içtim ve muz gibi yiyecekleri bıraktım çok şükür gecti sende anlatrsın

ay canım benim ben de özlüyorum. işe başladım ya gelemiyorum. arada face grubuna giriyorum. yattığım yerden telefondan face kolay oluyor. ama buraya bakacak akşamları halim olmuyor pek. sen nasılsın? cinsiyet belli oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…