Bu arada dün detaylı ultrasonu yaptırdık.
sabah doktorum genel kontrol yaptı başka bi doktora ayrıntılıya gönderdi.öğleden sonra ona gittim
çok şükür organlarda görünen bi sıkıntı yokmuş.en son kalbine bakalım dedi bizim haylaz bi türlü yan dönmedi
doktor 10 dk bekledi karnımı salladı yok
ciğerlerimin altından beri baktı resmen karnımı deşti dönmedi
1 saat önceden çikolata yedim yok
doktor biraz dolaş dedi,15 dk yürüdüm soluma yattım yok
sağıma yattım yine dönmedi
en sonunda doktor beni soluma yatırdı sağ karnımdan kalbine baktı
3 boyutlu baktık eliyle ağzını burnunu kapamış,böyle şaşırmış gibi duruyodu
doktora 1:30 da girdim 3 te çıktımne hikmetse doktordan çıkınca hoplamaya başladı akşama kadar durmadı
Günaydın hanımlaaarrr... Hepinize bol ağlamaklı bir günden günaydın
vayy misacım bebiyi iyi besliyormuşsun bak gördün mü kız, bana doktorum öyle demedi, ben besleyemiyorum sanırımZaten bebim zayıf benim neden bilmiyorum
Canım bebik 230 gram geldi bilmiom iyimi deilmi bu seferki gittiğim dr dan kaynaklı bence drlara pek takılma bana medicaldaki demirle vitamin verdi ben içmiom drada söledim içme dedi ii beslendikten sonra gerekte yok bence eski den ilaçmı varmış bi mg içicem işte bugünkü menüde bamya var:) annem sebzecidir benim semiz otu yeşillik yiyoz habire eve gidince vitamine başlarım belki insanın kendine bakması zor oluo
Canim kac haftalik oldun bebisin 230 grm kilon kac aldin mi kilo ne ilaclar iciyosun de bakiyimmmnn
Günaydın hanımlaaarrr... Hepinize bol ağlamaklı bir günden günaydın
vayy misacım bebiyi iyi besliyormuşsun bak gördün mü kız, bana doktorum öyle demedi, ben besleyemiyorum sanırımZaten bebim zayıf benim neden bilmiyorum
Canım bebik 230 gram geldi bilmiom iyimi deilmi bu seferki gittiğim dr dan kaynaklı bence drlara pek takılma bana medicaldaki demirle vitamin verdi ben içmiom drada söledim içme dedi ii beslendikten sonra gerekte yok bence eski den ilaçmı varmış bi mg içicem işte bugünkü menüde bamya var:) annem sebzecidir benim semiz otu yeşillik yiyoz habire eve gidince vitamine başlarım belki insanın kendine bakması zor oluo
benim kii onyedinci haftada yuzkirk gramdi.. Doktor birsey demefi ama genelde sislerin olculerine bakinca endiselendim dogrusu... Benn de tam bir ot oburumdur et yemiyorum pek yaaa acaba ondan miama bakliyat yiyorum kii.. Amaaann bakalim bir daha ki randevu da ne cikacak.. Sen doguya nereyw gidiyorsun canim. Ay bi orda bi burda doktor pesinde pwrisan oldun yaaa...
Günaydın kızlarrr
Dün kontrolm vardı. Büyük ihtimal kız gibi dedi. Heralde benimde bi prensesim olcak nasip olursa
Rahim kasılmıştı bi yerde yalnız. Magnezyum başladı doktorm. Sıkışmıştı bebecik
canimmm prensesin hayirli olsuunnn... Rahimdekibkasilmayi nerden anladi dojtor? Ulltrasondan mi? Bi de belirtisi var mi ya basikmza gelse nasil anlayacagiz ?
merhabalaar
yarın bende ayrıntılı ultrasona girecem fakat korkumda yok değil yani erken giriyorum çünkü üçlüde yaş riski çıktı gerçi doktor diğer değerler güzel bir ayrıntılı görelim dedi.bakalım özel bir yer önerdi oraya gidecem hayırlısı ile gelirim inşallah
bu arada iki gündür karnımım altında ağrı çok oluyor kabızlık ve gaz şişkinliğde var ne yapacağımı şaşırdım kabızlık için dr ilaç verdi ondan aldım bakalım rahatlayacak mıyım
canim ayni.agri.bemde de oldu. Bende de kabizlik var bir saat yurudum aksam iyi geldi.. Dene derim
Herkese merhabalar...
Bugün kayınvalidem ve eşim kış için hazırlık yaptılar... Ben de kahvaltı yemek ve getir götür işleri derken fena yoruldum... Ah bir evime gitsem... Dört hafta sonudur hep bir yerlerdeyiz... Bu hafta evde olacağım diyordum ki bu iş çıktı......
Şimdi de pestilim çıkmış vaziyetteyim.. Gribim de tam geçmedi ve yarın iş var.... Allahım güç kuvvet versin...
Hepinizi öpüyorum...
Caniimmm dinlenmeye caliss.. Cidden cok zor ben evde temizlik yappyorum silmeyi supurmeyi.banyoyu falan kocam hallediyor. Ben toz aliyorum. Bulasiklari yerlestiriyorum camasirlari katliyorum falan ona ragmen cok yoruluyorum
Cevabımı yanlış yere yazmışım :)) yukarıdaki alıntıda bana sorduğun sorunun altında!:)benim kii onyedinci haftada yuzkirk gramdi.. Doktor birsey demefi ama genelde sislerin olculerine bakinca endiselendim dogrusu... Benn de tam bir ot oburumdur et yemiyorum pek yaaa acaba ondan miama bakliyat yiyorum kii.. Amaaann bakalim bir daha ki randevu da ne cikacak.. Sen doguya nereyw gidiyorsun canim. Ay bi orda bi burda doktor pesinde pwrisan oldun yaaa...
canimmm prensesin hayirli olsuunnn... Rahimdekibkasilmayi nerden anladi dojtor? Ulltrasondan mi? Bi de belirtisi var mi ya basikmza gelse nasil anlayacagiz ?
Saol canım. Günde 1-2 kez kasık ağrım oluyodu ama asıl ultrasonda gördü doktor.
canim ayni.agri.bemde de oldu. Bende de kabizlik var bir saat yurudum aksam iyi geldi.. Dene derim
Caniimmm dinlenmeye caliss.. Cidden cok zor ben evde temizlik yappyorum silmeyi supurmeyi.banyoyu falan kocam hallediyor. Ben toz aliyorum. Bulasiklari yerlestiriyorum camasirlari katliyorum falan ona ragmen cok yoruluyorum
Tşkler canım. Bende içiyorum madem suyu ama yetmemiştünaydın ocakçılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
herhalde 11-12 haftalarda yapmıştı.. farklı cinsiyet çıktığını orkide2mden okudum az önce.. ben burada yapılan tahminleri uyguladım.. mesela
-herhalde 7-9 haftalardaki usg görüntüsülerine göre bakılıyordu..fasulye şeklindeyse erkek,yuvarlaksa kız...
- usg görüntüsünde bebek sol taraftaysa erkek- sağ taraftaysa kız
- hipokratın tezi sağ göğüs daha sertse ve sağ göz daha parlaksa erkek,sol göğüs daha sert ve sol göz daha parlaksa kız
-2li testte serbest bhcg değeri 50nin altındaysa erkek-50nin üstündeyse kız diye tahminler vardı.. bende hepsi erkeği işaret etti ve son 2 kontrolümde( 2side farklı doktor) erkek çıktı bende tuttu.. hayırlısı
orkidem empressin uyguladığı tahlilde farklı cinsiyet çıkmasına şok şaşırdım.. ben inanmıştım gerçekten doğru çıkacağına..para tuzağıymış.. buarada sen nerelerdesin uzun zamandır göremiyorum seni,özlemişim... 1 kızın 1 oğlun olacakmış maşallah çok sevindimhadi hayırlısı...
ayyyy yerimm ben kuzuyu ...maşallah annesi maşallah Allahım nazarlardan sakınsın ohh elinide almış başının altına keyfe bakkk...çok keyfine düşkün olacak kerata
maşallah prensesine ...hayırlı uğurlu olsun..1 kızçe daha maşallah bazen bende de kasılma gibi olmuyor, hiç aklıma gelmemişti.. doktora gidene kadar bende sodaya başlıyayım bari...
üşütmüşte olabilirsin,güneştende etkilenmiş yada yediiğin birşey dokunmuş olabilir canımmm çoooook geçmiş olsun..şuaralar yemekten önce su içmemeye çalış ya yemekle beraber yada yemekten sonra iç..bulantılarını azaltır..inşallah tez zamanda geçer Allahım acil şifalar versin...
amin canım sağol
canım defneyi beğendim ben debi de benim beğendim kız isimleri damla ece ceren elif ti
kız olursa ece erkek olursa efe diyoduk efe geldi
prensesimiz hayırlı olsun canım
bu haftadan sonra değişmez bence.magnezyum işe yarar korkma onlar sıkışmaya alıştılar bence
bana şurup verdi demir için magnezyumuda toz verdi iğrenç ama bende bitsin hap yazdırcam içemiyorum inş düzelirsin uzan bu aralar rahatlasın
Sağol canım, ben de evde hep öyleyim de maalesef burda zaten kayınvalidem ve eşim hep bizim için yoruldular da ev işleri de bana kaldı mecburen... Çok şükür bitti, birazdan eve gitmek içine çıkacağız,.. Bir saat yol var.. Yol da yoruyor ya... Gözümde büyüyor her şey...Caniimmm dinlenmeye caliss.. Cidden cok zor ben evde temizlik yappyorum silmeyi supurmeyi.banyoyu falan kocam hallediyor. Ben toz aliyorum. Bulasiklari yerlestiriyorum camasirlari katliyorum falan ona ragmen cok yoruluyorum
face linkini atmayı bilmiyomki pasammdelü senlew ne dalga geçicemdelü sen kendi face linkini bana atıcen bende eklicem yıksa bende bilmiyorun
sağol tatlım evet haklısın sağlıklı olmasına sevindim içim rahatladı gerisi boş,zaten o hali sevimliydi secdeye varmış bizim oğlan dedimGözünaydınnn canımoyyyy kuzuuu maşalllah annesi,Allah nazarlardan sakınsın...sağlıklı olsunlarda isterlerse hiç göstermesinler...
sağol canımKız ben hala hamileliğe alışamadım ya. yolda yürürken vitrinlerde falan karnıma bakıp şaşırıyorum :)
Oyy iki saat ultrason öyle güzel geliyor ki şu an banaGözün aydın, maşallah koçuna (Erkek çocuğa kuzu demeyin diyor uzmanlar bugün okudum :))
merhaba canım,ben de bikaç hafta önce çok fena oldum kuru erik çok iyi geliyo aklında olsunmerhabalaar
yarın bende ayrıntılı ultrasona girecem fakat korkumda yok değil yani erken giriyorum çünkü üçlüde yaş riski çıktı gerçi doktor diğer değerler güzel bir ayrıntılı görelim dedi.bakalım özel bir yer önerdi oraya gidecem hayırlısı ile gelirim inşallah
bu arada iki gündür karnımım altında ağrı çok oluyor kabızlık ve gaz şişkinliğde var ne yapacağımı şaşırdım kabızlık için dr ilaç verdi ondan aldım bakalım rahatlayacak mıyım
ye canım yarasın sen 3 canlısın senin 3 kat yemen lazımteyzeler yesin o minnoşubu arada bebişler de olsa sürekli bir şeyleri yeme modundayım
Saol canım. Bacakları sıkıştığı için karnına doğru, emin olamadı doktor. Çünkü net bîşekilde o alanı göstermedi. Ama zaten farketmez benim için kız veya erkek. Yeterki bana bir renk söylesinler çünkü artık çılgınca alışverişe başlamak istiyorum
Sende ayrıntulıya gitmişsin ve normal gelmiş çok şükür. Hayırlı olsun canım.
canım senden bi ricam olucaktı face icin link atarmısın bi bana ugrastım giremiyorumda tskkrlrsağol tatlım evet haklısın sağlıklı olmasına sevindim içim rahatladı gerisi boş,zaten o hali sevimliydi secdeye varmış bizim oğlan dedim
anası inat babası inat bu yavru da öyle olacak ben adım gibi biliyorum
sağol canım
ihiihihihiiitamam koçum olsun uzmanlar dediyse doğrudur sonuçta erkek sapına kadar
detaylıda doya doya görcen miniğini canım eve alcam bu makinalardan sonunda
hepinizi evime beklerim sırayla bakarız
ben de göbeğe şaşırıyorum özellikle eski kıyafetleri denerken
merhaba canım,ben de bikaç hafta önce çok fena oldum kuru erik çok iyi geliyo aklında olsun
kuruyemişçilerde malatya pazarında falan var büyük siyah olan erik.üstüne de su içtinmi ertesi gün tamamdır
2 li testin iyi çıktıysa içini ferah tut zaten yaş riskine hiç takılma benim annem de 38 de doğurdu tosun kardeşimi maşallah
doktorlar daha test yapmadan amniyosentez istemişlerdi yaş riskinden dolayı
güzel haberlerle gel inşallah
ye canım yarasın sen 3 canlısın senin 3 kat yemen lazım
herkes bana 2 kat yemen lazım diyo yokuştan yuvaricaklar beni heralde
sağol canım çok şükür bunu da atlattık.şimdi sana start veriyorum alışverişe başlayabilirsin
hem de çılgıncanaa mağazaları talan edercesine
sağol tatlım evet haklısın sağlıklı olmasına sevindim içim rahatladı gerisi boş,zaten o hali sevimliydi secdeye varmış bizim oğlan dedim
anası inat babası inat bu yavru da öyle olacak ben adım gibi biliyorum
ye canım yarasın sen 3 canlısın senin 3 kat yemen lazım
herkes bana 2 kat yemen lazım diyo yokuştan yuvaricaklar beni heralde
sağol canım çok şükür bunu da atlattık.şimdi sana start veriyorum alışverişe başlayabilirsin
hem de çılgıncanaa mağazaları talan edercesine
sekam guzel anneler yarın inşallah üclü testin sonucunu alcam ogleden sonra
inş bi aksilik 29 agustosada ayrıntılı ultrason gnü verdi
hehee sen iki bebişi birden ayyrıntılıcana detaylıcana görcennoooh ne güzel ayrıntılıya az kalmış. benim ayrıntılı 24. haftada olacakmış. bekle de bekle
canım bi kac kez sordum ama cevaplayan olmadı yeni konuyu nasıl acıyorsunuz konu acmam lazım 2 yasındaki oglumun iştahsızlıgıyla ilgilioooh ne güzel ayrıntılıya az kalmış. benim ayrıntılı 24. haftada olacakmış. bekle de bekle
canım bi kac kez sordum ama cevaplayan olmadı yeni konuyu nasıl acıyorsunuz konu acmam lazım 2 yasındaki oglumun iştahsızlıgıyla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?