2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

teyzeler yesin o minnoşu bu arada bebişler de olsa sürekli bir şeyleri yeme modundayım

Eki Görüntüle 780748

Kızlaaar kuzum burda. Baksanıza ne rahat maşallah

Massalah canim büzülmüs yatiyo el kafasinin altinda sanirim bu sefer benimki kipir kipir durmadi massallah canimmm yaa zaten küçükken bir noktada görüyordum simdi imkansız olduu bi dogsalar hayirlisiylssa.....

Herkese merhabalar...

Bugün kayınvalidem ve eşim kış için hazırlık yaptılar... Ben de kahvaltı yemek ve getir götür işleri derken fena yoruldum... Ah bir evime gitsem... Dört hafta sonudur hep bir yerlerdeyiz... Bu hafta evde olacağım diyordum ki bu iş çıktı......

Şimdi de pestilim çıkmış vaziyetteyim.. Gribim de tam geçmedi ve yarın iş var.... Allahım güç kuvvet versin...

Hepinizi öpüyorum...

Tşkler canım. Bende içiyorum madem suyu ama yetmemiş
Günde yarım litre süt içmemi söyledi doktorum bi de. Süt olmazsa yoğurt ayran vs

Saol canım. Bacakları sıkıştığı için karnına doğru, emin olamadı doktor. Çünkü net bîşekilde o alanı göstermedi. Ama zaten farketmez benim için kız veya erkek. Yeterki bana bir renk söylesinler çünkü artık çılgınca alışverişe başlamak istiyorum
Sende ayrıntulıya gitmişsin ve normal gelmiş çok şükür. Hayırlı olsun canım.

bana şurup verdi demir için magnezyumuda toz verdi iğrenç ama bende bitsin hap yazdırcam içemiyorum inş düzelirsin uzan bu aralar rahatlasın

Zaten devlet karşılamıyo, parayla alıyosun bu ilacı. Seninki çok kötüyse, bekleme hiç. Eczaneden alırsın. Pek uzanamadm ama dinlencem artık saıl canım

tatilden döndüm ama aklım hep burdaydı. cinsiyetler öğrenilmiş ayrıntılı ultrasonlar çekilmiş . bizim için erken heralde. memlekete döndüm ama merakla 10gün sonraki doktor randevumu bekliyorum. bu arada demir ve magnezyuma devam. özellikle magnezyum almadığımda bacak ve ayakta kramplar yaşadım. sanırım oldukça etkili. tatilde ege 'nin soğuk sularına girerken çok tereddüt ettim acaba bebeğime rahatsızlık yaşatırmıyım diye. merakla onu görmeyi bekliyorum. bu arada oğlumuzun ismini de belirledik. adı Can :)

Caniimmm dinlenmeye caliss.. Cidden cok zor ben evde temizlik yappyorum silmeyi supurmeyi.banyoyu falan kocam hallediyor. Ben toz aliyorum. Bulasiklari yerlestiriyorum camasirlari katliyorum falan ona ragmen cok yoruluyorum
Sağol canım, ben de evde hep öyleyim de maalesef burda zaten kayınvalidem ve eşim hep bizim için yoruldular da ev işleri de bana kaldı mecburen... Çok şükür bitti, birazdan eve gitmek içine çıkacağız,.. Bir saat yol var.. Yol da yoruyor ya... Gözümde büyüyor her şey...

Son düzenleme:
Gözünaydınnn canım oyyyy kuzuuu maşalllah annesi,Allah nazarlardan sakınsın...sağlıklı olsunlarda isterlerse hiç göstermesinler...
sağol tatlım evet haklısın sağlıklı olmasına sevindim içim rahatladı gerisi boş,zaten o hali sevimliydi secdeye varmış bizim oğlan dedim
anası inat babası inat bu yavru da öyle olacak ben adım gibi biliyorum
sağol canım
ihiihihihiii tamam koçum olsun uzmanlar dediyse doğrudur sonuçta erkek sapına kadar
detaylıda doya doya görcen miniğini canım eve alcam bu makinalardan sonunda
hepinizi evime beklerim sırayla bakarız
ben de göbeğe şaşırıyorum özellikle eski kıyafetleri denerken
merhaba canım,ben de bikaç hafta önce çok fena oldum kuru erik çok iyi geliyo aklında olsun
kuruyemişçilerde malatya pazarında falan var büyük siyah olan erik.üstüne de su içtinmi ertesi gün tamamdır
2 li testin iyi çıktıysa içini ferah tut zaten yaş riskine hiç takılma benim annem de 38 de doğurdu tosun kardeşimi maşallah
doktorlar daha test yapmadan amniyosentez istemişlerdi yaş riskinden dolayı
güzel haberlerle gel inşallah
teyzeler yesin o minnoşu bu arada bebişler de olsa sürekli bir şeyleri yeme modundayım
ye canım yarasın sen 3 canlısın senin 3 kat yemen lazım
herkes bana 2 kat yemen lazım diyo yokuştan yuvaricaklar beni heralde

sağol canım çok şükür bunu da atlattık.şimdi sana start veriyorum alışverişe başlayabilirsin
hem de çılgıncanaa mağazaları talan edercesine

sekam guzel anneler yarın inşallah üclü testin sonucunu alcam ogleden sonra
inş bi aksilik 29 agustosada ayrıntılı ultrason gnü verdi

canım senden bi ricam olucaktı face icin link atarmısın bi bana ugrastım giremiyorumda tskkrlr

sabah tartıya çıkıyorum 61 akşam yatarken çıkıyorum 64. çenem hiç durmuyor ki. neyse hala kilo almıyorum

canım bi kac kez sordum ama cevaplayan olmadı yeni konuyu nasıl acıyorsunuz konu acmam lazım 2 yasındaki oglumun iştahsızlıgıyla ilgili

canım konuyu nereye açmak istiyorsan oraya geliyorsun sol üstte "yeni konu aç" var orayı tıklıyorsun açıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…