- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
sagol canımda acmak istedigim konulara benzer konuları nerden buluyorum anasayfadan tarif edebilirmisin:26:canım konuyu nereye açmak istiyorsan oraya geliyorsun sol üstte "yeni konu aç" var orayı tıklıyorsun açıyorsun
canım yurtdışında olduğum için daha araştırmadım burayı daha yeni yerleşiyoruz.istiyorum yaptırmayı daha erken diye bakmadım acıkcası senin düşüncen ne peki
bilmiyorum canım sen en iyisi bi doktora görnKızlar 18. Haftamdayım sabah bişey yoktu tüm gün dışardaydım akşam sol bacağimda birbirine yakın 10-15 tane kırmızı noktalar gördüm ama döküntü filan yok derim pürüssüz deri altında çok minik benekler.. Böyle olan oldumu hiç?? kızamık resimlerine baktım netten onlar gibi değil
konuyu actım tskkrleresagol canımda acmak istedigim konulara benzer konuları nerden buluyorum anasayfadan tarif edebilirmisin:26:
aman aman kimmlerr gelmişş hoşşgelmişşslm nasılsınız ..............
aman aman kimmlerr gelmişş hoşşgelmişş
bende istiyooom resmini eklesenehoşbulduk dün fatihteydim kendime cici aldım hamiş elbisesi
bende istiyooom resmini eklesene
tamam cabuk olltamam bekle çekmem gerek
ayy süpermiş kıı yanındaki şalmıekledim oldu heralde
kız bu benim bayrama aldıgım elbiseye cok benziyo hamilelik degil ama 9 ay giyebilirim bebek dogduktan sonrada giyebilirim benimkinin belden üstü krem altı vizon rengiekledim oldu heralde
ayy süpermiş kıı yanındaki şalmı
kız bu benim bayrama aldıgım elbiseye cok benziyo hamilelik degil ama 9 ay giyebilirim bebek dogduktan sonrada giyebilirim benimkinin belden üstü krem altı vizon rengi
bende elbisemin üstüne esarp aldım senin sal ile elgbisfenin altı pudra dimievt şalım askılı gömlecig233zkte aldım bir giycem bebiş eşyalarına bakıyordum bi baktık eşimle bana almaya karar vermişiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?