2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Desteğin için çok teşekkür ederim, Ben de tüm gün kendimle cebelleştim durdum, zihnim dağılsın diye kendimi oyalamaya çalıştım. Ankarada olan ve çok güvendiğim, ameliyatımı yapan doktorumla konuşmayı ve onun önerisi doğrultusunda hareket etmeye karar verdim. Keşke 20.haftada olsaydım hemen gidip ayrıntılı ultrasona girerdim. Sanırım hem kistin olması hem de testlerin sınıra yakın çıkması doktorun bu öneriyi getirmmesine neden oldu. allah hepimize yardımcı olsun...

ayrıntılı ultrasonu devlet hastenesi yapıyormu kızlar cevap

ben özele gidiyorum..özelde 150tl dediler.. bugün teyzemlerin sskda işi vardı ve orada sordular, detaylıya bakılıyormuş...orada yaptıracağım artık.. araştırma hastanelerini bilmiyorum.. doğumevine sordum doğumevinde yoktu.. nerede oturuyorsan tel açıp sorabilirsin...

ist hadımköydeyim

valla o paraları vermem zor eşimin maaşı az versem kiramda ödemede zorluk olur benim devlette bulmam gerek kesin yada eşimin 6 gün mesai yapması gerek

Son düzenleme:
yani özelde de bunlardan farklı şeyler yaptıklarını düşünmüyorum canım bence... bende yazarım yapılınca.. inşallah senin ki gibi hepimiz böyle olumlu güzel şeyler yazarızzz

hadi bakalım canım yaptır bakalım sende inşallah güzel haberlerle gelirsin :)

valla o paraları vermem zor eşimin maaşı az versem kiramda ödemede zorluk olur benim devlette bulmam gerek kesin yada eşimin 6 gün mesai yapması gerek

canım detaylı ultrason dedıgınız renklı ultrasonmu oluyor bılmıyorum ama ben devlet hastanesıne gıttım kontrole renklı ceklıdınmı dedı doktor cekılmedım dedım cok gereklı deılse ceklımeyeyım dedım dedıkı ben yazayım bır sor randevu kalmıssa cekerler belkı sordum randevu veren yer gec kalmıssın dedı 1 ay önceden alınıyor falan dedı ceken kısıye sordu normalde ögleden sonra cekım yapmadıkları halde benı ögleden sonraya yazdılar 15 gun ıcınde verdıler randevuyu yoksa gec kalıyodum cekılemıycektım eger bır devlet hastanesıne gıdersen hemen onlar zaten gereklı göruyorsa cekıyor bır an önce gıt benım gıbı gec kalma canım

Ayrintiliyi universite hastanesinde ucretsiz yaptirdim kizlar simdiye kadar sadece cinsiyet ogrenmeye ozele gittiim yani birkez digerrleri hep devlette kontrol altindayim esimde bende ogretmeniz maddi durumumuz iyi cok sukur ama ozel dusunmedim dogumda Allah izin verirse kadin dogumda olacak

19+2 deyim ben önümüzdeki hafta içi gitcem doktora bildiğiniz varsa dedim ordan şimdiden randevu alim anca veriyolar randevuyuya

bızım baab daha hıssetmıyo ben artık baya bı hıssetmeye basladım kımı zaman kıpır kıpır kımı zaman tık yok artık babmızda duymak ıstıyo

Canim sabahlari durmuyo ard arda tekmeler karnimi aciyoruz rahatlikla goruluyo darisi size

Aynem canim benim de boyle rabbim hayirli dogumlar wersin insallah

Hangi haftada cekiliyorki canim

Walla iyi cesaret ben korkarim sebebi adamlarin 8si gucu war bizlemi ugrasacaklar enazindan özelde wir wir efip sitres atiyorum:)

19+2 deyim ben önümüzdeki hafta içi gitcem doktora bildiğiniz varsa dedim ordan şimdiden randevu alim anca veriyolar randevuyuya

ben umranıye devlet hastanesınde cekılıcem zeynep kamıl hastanesıde verıyor ulaşım olarak sana neresı uygunsa oraya gıdersın

20 ile 24 haftaları arasında cekılıyor

doğumu özelde düşünüyorum ama kontrollere devlete gıdıyorum cınsıyetı ıcın özele gıtmıstım sadece devlettekı doktorlar eger test gereklıyse cekıyor ama özelde cekılmek ıstemesende senın kafanı karıstırıyolar atıyorlar ortaya bısey bırazda ısrar edıyolar senın vıcdanına kalıyor dayanamayıp yaptırıyosun bana devletee doktor ıkılı üçlü test istıyomusun dıye sordu bende önlem alınabılıyormu dedım hayır dedı aldırmayı dusunmuyorsan cektırme senın ıcın daha ıyı yoksa morelın bozuk gececek hamıleleıgın dedı özele gıttıgımdede ıkılı test ıcın ısrar etmıstı bır dahada gıtmedım oraya zaten renklı ultrasonda özelde cekelım dıyorlar hemen onuda duyduguma göre bebekte bır gelısım gerılıgı yada supelenılen bır durum varsa istıyolarmıs özellere o konuda guvenmedıgımden devlete gıdeyım o gerekıyorsa ceker dıye dusundum dogumdan cok korktugum için özelde dusunuyorum

Detaylı ultrason, renkli ultrason değil, detaylı ultrasonda en önemli şey, kişinin uzman olması, daha teknik bir makine ile bebeğin tüm organlarına detaylı bir şekilde bakılıyor. En az 30 dakika ile 1 saat arasında sürmekte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…