ayrıntılı ultrasonu devlet hastenesi yapıyormu kızlar cevap
valla canım ben devlete gitmiyorum ama sonuçta devlet de de yapılması gerek
o da bir tahlil sonuçta belki sadece kadın doğum hastanelerinde olabilir her devlette olmak yerine
özelde pahalı yapılıyor
Ben 300,00 TL. ödeyeceğim ve yarın akşam. Çok ama çok heyecanlıyım ...
benimde yaşıma göre test sonucum riskli bulundu.koroid pleksus kist ve bağırsak ekojenisi denilerek amniyosentez yapıldı.seninkine artı bir anomal daha olmasına rağmen iyi bir radyoloğa gittim.arada bikaç gün geçmesine rağmen kistler küçülmüştü.ankaranın sayılı proflarından bu kişi.bu kistlerin zamanla kaybolacağını,zekayla hiçbir ilişkisi olmadığını,kaybolmasını beklemenin bile saçma olduğunu söyledi.içim rahatladı.açıkçası önce amniyosentez yaptırmasaydım kesinlikle düşünmezdim şuan.
biraz rahatlamalısın.bu testlere çok güvenmemek lazım.yapılan ölçüm,sata göre hesaplama hepsi testi saptırabiliyormuş.benim bebeğim 6 gün kadar küçükmüş.geç yumurtlamadan dolayı.BPD değeri alınarak teste gönderildiğinden haliyle farklı sonuçlar çıkmış.
iyi bir ayrıntılı ultrasondan sonra karar vermeni tavsiye ediyorum.şuan riskli dense bile bu kistler down sendromunda görünen minör bulgular.yani daha büyük bulgular var.ayrıntılı ultrason yönlendirici olur bence.
geçmiş olsun.aynı durumu yaşadım nolur üzülme bebeğini üzme benim gibi.amniyosentez sonucum çıkmadı ama daha rahatım ultrasondan sonra çok şükür...
hangi hastaneye gidiyorsunuz?
ben de ikili için 196 tl ydi sanırım öyle bir şey ödemiştim
o zaman tahmini 300 de detaylı olur
güzel bir akşam olur inş. :)
ayrıntılı ultrasonu devlet hastenesi yapıyormu kızlar cevap
ben özele gidiyorum..özelde 150tl dediler.. bugün teyzemlerin sskda işi vardı ve orada sordular, detaylıya bakılıyormuş...orada yaptıracağım artık.. araştırma hastanelerini bilmiyorum.. doğumevine sordum doğumevinde yoktu.. nerede oturuyorsan tel açıp sorabilirsin...
yani özelde de bunlardan farklı şeyler yaptıklarını düşünmüyorum canım bence... bende yazarım yapılınca.. inşallah senin ki gibi hepimiz böyle olumlu güzel şeyler yazarızzz
valla o paraları vermem zor eşimin maaşı az versem kiramda ödemede zorluk olur benim devlette bulmam gerek kesin yada eşimin 6 gün mesai yapması gerek
canım detaylı ultrason dedıgınız renklı ultrasonmu oluyor bılmıyorum ama ben devlet hastanesıne gıttım kontrole renklı ceklıdınmı dedı doktor cekılmedım dedım cok gereklı deılse ceklımeyeyım dedım dedıkı ben yazayım bır sor randevu kalmıssa cekerler belkı sordum randevu veren yer gec kalmıssın dedı 1 ay önceden alınıyor falan dedı ceken kısıye sordu normalde ögleden sonra cekım yapmadıkları halde benı ögleden sonraya yazdılar 15 gun ıcınde verdıler randevuyu yoksa gec kalıyodum cekılemıycektım eger bır devlet hastanesıne gıdersen hemen onlar zaten gereklı göruyorsa cekıyor bır an önce gıt benım gıbı gec kalma canım
bızım baab daha hıssetmıyo ben artık baya bı hıssetmeye basladım kımı zaman kıpır kıpır kımı zaman tık yok artık babmızda duymak ıstıyo
ay içim hopladı birden yaa allah yardımcısı olsun
ben okudum canım çok merak ettim haber alırsan yazıver
ben de hissediyorum canım eşim de hissediyo artık
akşama kadar tekmeliyo çıktı çıkacak dışarı
canım benim de yaş 29
2 lide riskim seninkine yakın çıktı 14000\1 di
doktorum 3 lüye gerek yok dedi.onu 90 larda yapıyoduk dedi.yaparsam 4 lü yaparım dedi.onu da yapmadı
yani demem o ki hiç sıkıntı yapma olur mu.bu testler çoğunlukla kafa kurcalamaktan başka bişeye yaramıyo
amniyosentezi yaptırma bence.detaylıya girersin allahın izniyle orda organlara bakarlar yeter
bişiycik yoktur
canım detaylı ultrason dedıgınız renklı ultrasonmu oluyor bılmıyorum ama ben devlet hastanesıne gıttım kontrole renklı ceklıdınmı dedı doktor cekılmedım dedım cok gereklı deılse ceklımeyeyım dedım dedıkı ben yazayım bır sor randevu kalmıssa cekerler belkı sordum randevu veren yer gec kalmıssın dedı 1 ay önceden alınıyor falan dedı ceken kısıye sordu normalde ögleden sonra cekım yapmadıkları halde benı ögleden sonraya yazdılar 15 gun ıcınde verdıler randevuyu yoksa gec kalıyodum cekılemıycektım eger bır devlet hastanesıne gıdersen hemen onlar zaten gereklı göruyorsa cekıyor bır an önce gıt benım gıbı gec kalma canım
Ayrintiliyi universite hastanesinde ucretsiz yaptirdim kizlar simdiye kadar sadece cinsiyet ogrenmeye ozele gittiim yani birkez digerrleri hep devlette kontrol altindayim esimde bende ogretmeniz maddi durumumuz iyi cok sukur ama ozel dusunmedim dogumda Allah izin verirse kadin dogumda olacak
19+2 deyim ben önümüzdeki hafta içi gitcem doktora bildiğiniz varsa dedim ordan şimdiden randevu alim anca veriyolar randevuyuya
Canim sabahlari durmuyo ard arda tekmeler karnimi aciyoruz rahatlikla goruluyo darisi size
Aynem canim benim de boyle rabbim hayirli dogumlar wersin insallah
Hangi haftada cekiliyorki canim
Walla iyi cesaret ben korkarim sebebi adamlarin 8si gucu war bizlemi ugrasacaklar enazindan özelde wir wir efip sitres atiyorum:)
ben umranıye devlet hastanesınde cekılıcem zeynep kamıl hastanesıde verıyor ulaşım olarak sana neresı uygunsa oraya gıdersın
20 ile 24 haftaları arasında cekılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?