bir kaç gece bende çekmiştim canım şuan ince uzun bir yastık aldım onunla uyuyorum sola sağa nasıl rahatsam öyle uyuyorum
çünkü 6. aya kadar yatmış olduğun pozisyonun çok ama çok önemli olmadığını söyledi doktorum
Kızlar az önce tıptan geldim torpil falan derken 2. Sırayı alabildik:) dra 2 li testimi gösterdim 10000/1 dedim üçlü riskli çıktı dedim amniyosentez istedi benden dedim dr 3 lüyü dikkate bile almıyoruz drun kimdi diye sinirlendi dedim istanbuldaydı falan ikili belirler dedi ayrıntılı ultrasona aldı sırt açıklığı yok dudak yarıklığı yok die saydı bişiler hiçbişey yok çocuğun sapasağlam dedi şükürler olsun rabbime bi kağıt falan vermicekmisiniz dedim soranlara ayrıntılı ultrasonum temiz % 90 sağlam bi bebeğim var dedi ay hala şoktayım busefer mutluluktan şükürler olsun Allahım ne büyük koruyan o işte ay kızlar tüy gibi hafifledim bebişimi gördüm şapır şupur yüzüodu içimde:)
Kızlar az önce tıptan geldim torpil falan derken 2. Sırayı alabildik:) dra 2 li testimi gösterdim 10000/1 dedim üçlü riskli çıktı dedim amniyosentez istedi benden dedim dr 3 lüyü dikkate bile almıyoruz drun kimdi diye sinirlendi dedim istanbuldaydı falan ikili belirler dedi ayrıntılı ultrasona aldı sırt açıklığı yok dudak yarıklığı yok die saydı bişiler hiçbişey yok çocuğun sapasağlam dedi şükürler olsun rabbime bi kağıt falan vermicekmisiniz dedim soranlara ayrıntılı ultrasonum temiz % 90 sağlam bi bebeğim var dedi ay hala şoktayım busefer mutluluktan şükürler olsun Allahım ne büyük koruyan o işte ay kızlar tüy gibi hafifledim bebişimi gördüm şapır şupur yüzüodu içimde:)
Canım günaydın.bu yeni adresim.ben ttmm.msj atamiyorum oyüzdm burdan yazaym ddm.senim adina cok sevindim.detaylinda guzel gecer hc mrk etme.ben yaptrdm sali gunu.cok sukur guzel gecti.plasentadan bebege gidn kan akısina kadar bakıliyo..kızlar herkese günaydınnn..........dün kontrolümüz vardı biraz bekledik her zaman ki gibisonra girdik heyecandan güm güm atan kalbimle...........şükür ki herşey yolunda.. kıpır kıpır kızım,,bu defa renkli ultrasonda incelendi çok tuhaftı inanılmaz hoşuma gitti bütün ayrıntılarını görmek çok keyifliydi siyah beyaz da bazı organları anlayamıyordumm düşünür gibi hali var elleri başının arasında ama sürekli hareket halindee tam bi melekk boyumuz uzamış biraz fazla sanki 20 cm e yakın bende şaşırdım,, kilo az gibi geldi ama şimdiden kıstas almak istemiyorum 280 gr. dedi.sattan 4 gün önde çıktık........ haftaya göre normal sanırım ama illa takılacak bişeyler bulurumm detaylı için haftaya randevu verir sanıyordum 10 eylüle verdi 21-24.hafta bakılıyor zaten dedi........ aklıma takılan herşeyi konuştuk bu defa ,,şükür heyecandan herşeyi unutan ben bu defa hazırlıklıydım kan hapını alamıyorum dedim çünkü ara ara bulantılar hala devam ediyor korkuyorum açıkcası dedim tahlil verdik bugün konuşacağız telefonla dr.la çok gerekli görürsem damardan veririm kanı içme hapı sıkıntı yapma dedi..bakalım hayırlısı pekmez filan yiyorum belki gerek yoktur......beni iyi gördü kilo vs almadın çok iyi bu durum en fazla 10-11 kg ile tamamlarsın sanırım dedi..şimdiye kadar 1,5 kg almış durumdayımm bakalım bundan sonra ne olacakk....şimdi detaylı telaşı sardı hayırlısıyla o da güzel geçseee.........kısacası heyecan telaş ehh biraz da korkuyla girdiğim odadan keyif ve mutlulukla çıktım dilerimm her zaman hepimiz için bu duygular geçerli olurr
Canım günaydın.bu yeni adresim.ben ttmm.msj atamiyorum oyüzdm burdan yazaym ddm.senim adina cok sevindim.detaylinda guzel gecer hc mrk etme.ben yaptrdm sali gunu.cok sukur guzel gecti.plasentadan bebege gidn kan akısina kadar bakıliyo..
İşte akıllı,strese sokmayan dr. en sevdiğim türrhepimiz demiştik tatlım şükürler olsun herşey iyi ve güzel işte MAŞALLAHH darısı detaylı ultrason sonuçlarında hepimizin başına inşallahh
gözünaydınnnn canım,çokkk sevindimmmmmm... maşallah maşallah bebeğine
bundan sonra da hep böyle şuanki gibi hep beraber inşallah güzel haberler alırız...
Çok sağol canım Rabbim bizede bebeciklerimizede sağlık versin inşallah pasamda şu sıkıntılı günleri atlatır tedirgin açtım forumu Allahıma şükür iyiymiş durumu
slmmm kızlar iyi haberlerim var..çok şükür paşamın doğumu durdurulmuş Allaha şükür...
artık riski arttığı için sürekli yatacak,internete bağlanamayacakmış... ya bugün yada yarın hastaneden taburcu olacakmış...
çok sevindim canım allahım sağlıklı bir doğum geçirtir inşallah evladını kucağına sağlıklı bir şekilde alır inşallah...
kızlar aramak isteyen olursa özelden paşamın numarasını verebilirim...
slmmm kızlar iyi haberlerim var..çok şükür paşamın doğumu durdurulmuş Allaha şükür...
artık riski arttığı için sürekli yatacak,internete bağlanamayacakmış... ya bugün yada yarın hastaneden taburcu olacakmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?