2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

aslında dün akşam yastıkla uyumayı da denedim ama faydası olmadı, belkide bel ve karın ağrılarım yüzünden rahat edemiyorum.belki sadece evhamlılıktandır :)

gözün aydın canım :)

slmmm kızlar iyi haberlerim var.. çok şükür paşamın doğumu durdurulmuş Allaha şükür...
artık riski arttığı için sürekli yatacak,internete bağlanamayacakmış... ya bugün yada yarın hastaneden taburcu olacakmış...

İşte akıllı,strese sokmayan dr. en sevdiğim türr hepimiz demiştik tatlım şükürler olsun herşey iyi ve güzel işte MAŞALLAHHdarısı detaylı ultrason sonuçlarında hepimizin başına inşallahh

Canım günaydın.bu yeni adresim.ben ttmm.msj atamiyorum oyüzdm burdan yazaym ddm.senim adina cok sevindim.detaylinda guzel gecer hc mrk etme.ben yaptrdm sali gunu.cok sukur guzel gecti.plasentadan bebege gidn kan akısina kadar bakıliyo..

gözünaydınnnn canım,çokkk sevindimmmmmm ... maşallah maşallah bebeğine
bundan sonra da hep böyle şuanki gibi hep beraber inşallah güzel haberler alırız...

=)) hoşgeldin canım seni gördüğüme sevindimmm inşallah detaylı sonrası da böyle güzel şeyler yazarım bende,,senin de gözünaydınn

Amin canım Allah yüzüme baktı içim rahattı ama etkilendim yani zaten internette ikili test yüzde 90 belirler yazıodu dr öyle kesin konuştuki azarladı beni bu yüzden canımı sıktım die üçlünün hiç bi anlamı yok dikkate dahi almıyoruz dedi devletin bu kadar kesin konuşmasınınnedeni para tuzağı kuramıyolar ondan istanbuldaki dr lafımı ağzıma tıkayıp bana numara vermeye çalışıodu ayıp gerçekten bebeğimi ultrasonda gördüm öyle rahatladımki bian kıpır kıpır sağlıklıydı maşallah Allahım tüm hastane köşelerinde bekleyen hastalara sağlık versin içinde anne olmak isteyenlerinde evlatlarını sağasalim onlara bağışlasın orda bi anne vardı bebişi 2 kg ymuş özeldeki dr demiş kalbi durdu duracak ben sezeryan yapamam sana başının çaresine bak demiş nası üzüldüm kadın uyuyamadım sıkıntıdan buraya geldim dedi bi annenin bebeğinin eşi alttaymış ne sıkıntılar Allahıma emanetiz valla

gözünaydınnnn canım,çokkk sevindimmmmmm ... maşallah maşallah bebeğine
bundan sonra da hep böyle şuanki gibi hep beraber inşallah güzel haberler alırız...

Çok sağol canım Rabbim bizede bebeciklerimizede sağlık versin inşallah pasamda şu sıkıntılı günleri atlatır tedirgin açtım forumu Allahıma şükür iyiymiş durumu

çok sevindim canım allahım sağlıklı bir doğum geçirtir inşallah evladını kucağına sağlıklı bir şekilde alır inşallah...

çok sevindim canım allahım sağlıklı bir doğum geçirtir inşallah evladını kucağına sağlıklı bir şekilde alır inşallah...

aminn canım hepimiz inşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım bebeklerimizi...hep beraber 40. haftaları görelim inşallah...

merhaba hamişler size bir sorum olacak geçen kontrole gittiğimde bebeğin gazı var dedi doktor karnına baktı hakikaten şişti siz böyle bir şeyle karşılaştınızmı:44:

Allahım ne kadar sevindim... Rabbim bebeğini ona bağışlasın,..

Yatsın zaten bir de stres en büyük düşman uzak durması lazım,..

Allahım hepizmizin bebişlerine. Sağlık sıhhat versin...

Ya kızlar eşinizin ailesi nasıl karşıladı hamile kalmanızı
, benim salak görümcem bir defa bebeği sormadı, geç onu tebrik etmedi; geçende. Oturuyorum bana eşimin depresyondaymış sanki gibisine getiriyor ; artık uyuz ne demeye getiriyorsa, ya canımı sıktı fesat hamile halimle....

Gözün Aydın canım, hep böyle sağlıklı iyi haberlerini alırsın inşallah bebeğinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…