2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Sen yine şanslıymışsın, gebeliğimin ilk zamanlarında devlet hastanesine gitmiştim, suratıma dahi bakmamışlardı, hatta tüm soruları yanındaki hemşire sormuştu, hatta ben onu doktor sanmıştım. Sonradan anladım ki değilmiş. Acayip ilgisizlerdi, benim gittiklerim. Şimdiki doktorum çok ilgili.

benle ılgılenen doktorda cok ıyı deıldı hesap sorup durdu ama randevu bolumundekiler ellerınden gelenı yaptılar doktorlarda ayda bır degısıyor zaten bır dahakıne aynı doktora gıtmem bende :)

Walla güzel düşünüyorsun hayirlisi olsun ewet ozeldekiler zarta zurta tahlil maksat para olsun iste bende doktory birakamiyorum güzel ilgileniyo yada ilk aski (bebisi) onda gorduk ondan

aslında devletten devlete de farklılık var galiba.. benim ablam da devlet hastanesine gidiyor ona da hemen üçlü yaptırdılar ve sonuç riskli çıkınca ankaraya sevk ettiler... gerçi o gitmedi.. ne verirse kabulüm dedi o ayrı...

bir de arkadaşlar ben de sizin gibi düşünüyordum, yani iki testi de yaptırmayacaktım... sağlık ocağındaki hemşire eğer risk çıkarsa,(ki tek risk down sendromu değil) en azından doğumunu tam teşekküllü bir hastane de yaptırırsın demişti...doğumdan sonra da bazı rahatsızlıklarda komplikasyonlar olabiliyormuş... ben ondan sonra yaptırmaya karar vermiştim...

şu bir gerçek testlerin yanılma payı çok ve insanın kafasını bulandırıyor... rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin..

allahım paşama ve bebeğine de sağlık versin.. hep aklımda.. bu gece saçma sapan hastane rüyaları gördüm... rabbim 37. haftayı göstersin inşallah...

canım ayrıntılı ultrason için 20. hafta demişlerdi banada ama testin sonucu ve ultrasondaki bulgular olunca erken yaptılar.bende 18. haftamda yaptırdım.daha fazla beklemeye gücüm kalmamıştı.bayram tatili yüzünden beklemek zorunda kalmıştım 5 gün.istersen doktoruna bir danış erkende çekebilirler.seni çok iyi anlıyorum bende evhamlanmıştım günlerce ağladım uyuyamadım.şuan kendime kızıyorum bebeğimi üzdüm diye.iyi düşünmeye rahatlamaya çalış.inşallah hiçbirşey çıkmayacak.bian önce doktorunla görüş.merak etme inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz...

aminnnnnnn canım....

bende aynen aklımda sürekli paşamm vardı...hayırlı,güzel,mutlu haberlerini alalım inşallah göbek atacağım...

aslında en güzeli böyle olması ama ben heyecandan telaştan hep unutuyordum bu defa sıkıştırdım herşeyi sordum güldü çalışıp gelmişsin dedi
dr.larn telafi yöntemi de bu demek bende dün çok bekledim hoş her zaman bekliyoruz bu kadar çok hastası olan başka dr. var mı bilmiyorum yaşadığım yerde full yine... ama dün uzun uzun inceledik kızımıııı

kızlar herkese günaydınnn..........dün kontrolümüz vardı biraz bekledik her zaman ki gibi sonra girdik heyecandan güm güm atan kalbimle...........şükür ki herşey yolunda.. kıpır kıpır kızım,,bu defa renkli ultrasonda incelendi çok tuhaftı inanılmaz hoşuma gitti bütün ayrıntılarını görmek çok keyifliydi siyah beyaz da bazı organları anlayamıyordumm düşünür gibi hali var elleri başının arasında ama sürekli hareket halindee tam bi melekk boyumuz uzamış biraz fazla sanki 20 cm e yakın bende şaşırdım,, kilo az gibi geldi ama şimdiden kıstas almak istemiyorum 280 gr. dedi.sattan 4 gün önde çıktık........ haftaya göre normal sanırım ama illa takılacak bişeyler bulurumm detaylı için haftaya randevu verir sanıyordum 10 eylüle verdi 21-24.hafta bakılıyor zaten dedi........ aklıma takılan herşeyi konuştuk bu defa ,,şükür heyecandan herşeyi unutan ben bu defa hazırlıklıydım kan hapını alamıyorum dedim çünkü ara ara bulantılar hala devam ediyor korkuyorum açıkcası dedim tahlil verdik bugün konuşacağız telefonla dr.la çok gerekli görürsem damardan veririm kanı içme hapı sıkıntı yapma dedi..bakalım hayırlısı pekmez filan yiyorum belki gerek yoktur......beni iyi gördü kilo vs almadın çok iyi bu durum en fazla 10-11 kg ile tamamlarsın sanırım dedi..şimdiye kadar 1,5 kg almış durumdayımm bakalım bundan sonra ne olacakk....şimdi detaylı telaşı sardı hayırlısıyla o da güzel geçseee.........kısacası heyecan telaş ehh biraz da korkuyla girdiğim odadan keyif ve mutlulukla çıktım dilerimm her zaman hepimiz için bu duygular geçerli olurr

gözünaydın canımm maşallah ilk okurken mesajını detaylıya girdiğini düşünmüştüm ki detaylın haftayaymış...süperrr bebişini iki kere göreceksin harika ...

gözünaydın canımm maşallah ilk okurken mesajını detaylıya girdiğini düşünmüştüm ki detaylın haftayaymış...süperrr bebişini iki kere göreceksin harika ...

sağol canım yalnız haftaya değil canım detaylı 10 eylüle artık... 22. haftanın sonuna doğru oluyor sanırımm... aslında haftaya da olabilirdi ama dr. 21-24 arası yapıyormuş...ama renkli usg filan olunca bayağı keyiflendim...

detaylı korkutuyo beni hayırla atlatalım inş.

haklısın canım yanlış okumuşum..nasıl göz varsa bende artık

insan normal usgde görünce keyifleniyorda renklisinde daha da keyiflenir

gözün aydın canım :)
darısı renkliye ve tüm annelerin başına inş.
stresden erken doğurmasak iyi zaten her tahlil öncesi buz kesme :)

günaydın kızlar, uyku sorunu yaşayanlar vardı yanlış hatırlamıyorsam.iki gecedir ne yöne dönsem rahat edemiyorum hep bir rahatsızlık var karnımda.bazen otururken de rahatsızlık hissediyorum.acaba yanlış pozisyonda mı uyuyorum ya da oturuyorum.
sola yatmak iyi diye okumuştum ama en çok sola yatınca rahatsız oluyorum.endişelenmeli miyim acaba? birde şimdi böyle uyku sorunu olursa son haftalarda ne olacak???

gözün aydın canım :)
darısı renkliye ve tüm annelerin başına inş.
stresden erken doğurmasak iyi zaten her tahlil öncesi buz kesme :)

aynen canımm =)) renkli baktık dün ama detaylı asıl merakta bırakan bekliyoruzzzzz bakalımmm....

bir kaç gece bende çekmiştim canım şuan ince uzun bir yastık aldım onunla uyuyorum sola sağa nasıl rahatsam öyle uyuyorum
çünkü 6. aya kadar yatmış olduğun pozisyonun çok ama çok önemli olmadığını söyledi doktorum

Kızlar az önce tıptan geldim torpil falan derken 2. Sırayı alabildik:) dra 2 li testimi gösterdim 10000/1 dedim üçlü riskli çıktı dedim amniyosentez istedi benden dedim dr 3 lüyü dikkate bile almıyoruz drun kimdi diye sinirlendi dedim istanbuldaydı falan ikili belirler dedi ayrıntılı ultrasona aldı sırt açıklığı yok dudak yarıklığı yok die saydı bişiler hiçbişey yok çocuğun sapasağlam dedi şükürler olsun rabbime bi kağıt falan vermicekmisiniz dedim soranlara ayrıntılı ultrasonum temiz % 90 sağlam bi bebeğim var dedi ay hala şoktayım busefer mutluluktan şükürler olsun Allahım ne büyük koruyan o işte ay kızlar tüy gibi hafifledim bebişimi gördüm şapır şupur yüzüodu içimde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…