2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım biz ona halk arasında kıskançlık çekememek diyoruz...sende ona ister misilleme yap ister bırak kendi haline takılsın....

canım boşver takma kafana
benim kide aynı 4. ayımız bitti hala hayırlı olsun diye aramadı sormadı
takmıyorum valla gelip huzursuz edip canımızı sıkacağına görüşmeyek daha iyi
uzak kalalım dost kalalım kısaca :))))

gözün aydın canım
Allah bu doktorları nasıl biliyorsa öyle yapsın inşallah
hiç neler düşünüp nasıl üzüleceğimiz anlamaları lazım artık kaç yıllık doktorlar dertleri para olmuş
annemin deyimiyle doktor var doktorcuk var
Allah bizi doktorcuklardan korusun inşallah

gözün aydın çok sevindim cnm
darısı başımıza inşallah :)

Kızlarr allah gönlüme göre verdii.. Bi oğlum var 2. Ye hamileyim doktor 2. De erkek demişti.. Dün başka bi doktora gittim kesin kız dedi bebeğime oğluşumun yanına bi prenses gelecek.. çok heyecanlıyımm allahım sağlık versin inşaallah hepimizin bebeklerinee

ohhh ne güzel iki güzel duyguyu da tatmış olacaksın

21 haftasında halen hiç bir kıpıtı hisetmeyen varmı. ben şişkoyum ondanmı yoksa bebeğim mi çok guçsuz henuz hisstemedim ve bulantılarım son gaz devam

Gözün aydınnn, kaçıncı haftada erkek demişti sana.. Şuan kaçıncı haftadasın merak ettim.. Genelde kızdan erkeğe dönen duydumda bunu duymamıştım

Aynen canım boşuna gerildim bebişimide üzdüm para için herşeyi yapabilir drlar sözde en iyisine gitmiştim bide bu saatten sonra heryerde doğururum valla böyle drlar daa çok korkutuo beni

21 haftasında halen hiç bir kıpıtı hisetmeyen varmı. ben şişkoyum ondanmı yoksa bebeğim mi çok guçsuz henuz hisstemedim ve bulantılarım son gaz devam

canm şişkolukla ilgisi yok bnde zatıf biri değilim.bebişin hareketlidir ama sen hissetmiyorsundr yada sakin bi bebeişin vardr 22.haftada net hissedebilirsin.bn 16. haftadan beri hissedeiyorum kızımı ama maşallah aşırı hareketli :) bi de çikolata kahve ve bol su içip sol tarafıma yatyrum.felaket oluyo.darısı basına.

Canım hayırlı olsun Allahım bebişine sağlık versin benimde gönlümden kız geçiodu sağlıklı olsunda oğluşum olacakmış sağasalim dünyaya getiririz inşallah

Aynen canım boşuna gerildim bebişimide üzdüm para için herşeyi yapabilir drlar sözde en iyisine gitmiştim bide bu saatten sonra heryerde doğururum valla böyle drlar daa çok korkutuo beni

canım gözün aydın senin adına çok mutlu oldum, inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıklarıyla elimize alırız, bu arada hangi üniversite de hangi hocaya gittin hoca çok iyi geldi bana. ayrıca çok net ve tatmin edici konuşmuş,

Son düzenleme:

canım ya kafein yasak değil mi gebelikte, bu arada doktorlar sol tarafa yatın diyorlar; ancak benim bebiş sol tarafta ve ben o tarafa yatınca hem psikolojik hem fizyolojik inanılmaz rahatsız oluyorum.

canım biz ona halk arasında kıskançlık çekememek diyoruz...sende ona ister misilleme yap ister bırak kendi haline takılsın....

fesat işte birde eşim bunu görebilse, canım hiç görüşmek istemiyorum içimden de gelmiyor zaten, ya bana bir bakışı var, salakmıdır nedir boğacak sanki beni. eşime sürekli kendisiyle kendi çocuğuyla ilgilenmesini istiyor, sürekli görümcem ve kayınbabamlardan bu şekilde bir istek var, eşime kızıyorum, seni bir defa tebrik etti mi, cocuğunu sordumu, madem seni o kadar seviyor diyorum beni hadi geç diyorum, eşim susuyor. eltime de böyle yapmış, kardeşlerini kıskanıyor gelinlerden herhalde, alsın onun olsun, manyakmıdır nedir, tepe tepe kullansın.

Son düzenleme:

canım umursamıyorum, ama istiyorum ki o kardeşinin çocuğuna karşı bu kadar kayıtsızsa, eşimde onlara karşı öyle olsun, adam resmen uşakları olmuş.birde görümcem hemşire, daha önce doğum tecrübesi var, geç bunları benle paylaşmayı, bir kaç defa soru sordum, tersler gibi konuştu, hep onlar yüzünden stres oluyorum.

Son düzenleme:

Ankara'daki doktorumu aradık, ona anlattık durumu, ki o benim için bilirkişi konumundadır. Bebeğim de onun sayesinde oldu. O ne derse yapalım dedim, eşim de kabul etti. O tekrar ultrasona gir, eğer çift taraflı kist hala varsa testi yaptır dedi. Bu pazartesi yeniden doktora gideceğiz, hakkımızda hayırlısı artık. Ama bugün nedense kendimi daha iyi hissettim, bebeğimle konuştum, ona şimdiden sorumlulk verdim, kistleri yok et yavrım dedim:)) İnşallah hepimiz sağlıklı şekilde kucağımıza alırız, kokusunu cigerlerimize çekeriz, yüzümüzde de huzur olur, o günü iple çekiyorum:))

aslında dün akşam yastıkla uyumayı da denedim ama faydası olmadı, belkide bel ve karın ağrılarım yüzünden rahat edemiyorum.belki sadece evhamlılıktandır :)

Ben hamile yogasına gidiyorum, çok iyi geliyor, keşke bir fırsatını bulsam da hareketleri size de gösterebilsem, tüm bedenimi güçlendiriyor..

Misaaa çooook sevindim, çok mutlu oldum...Darısı başıma diyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…