Ya kızlar eşinizin ailesi nasıl karşıladı hamile kalmanızı
, benim salak görümcem bir defa bebeği sormadı, geç onu tebrik etmedi; geçende. Oturuyorum bana eşimin depresyondaymış sanki gibisine getiriyor ; artık uyuz ne demeye getiriyorsa, ya canımı sıktı fesat hamile halimle....
Ya kızlar eşinizin ailesi nasıl karşıladı hamile kalmanızı
, benim salak görümcem bir defa bebeği sormadı, geç onu tebrik etmedi; geçende. Oturuyorum bana eşimin depresyondaymış sanki gibisine getiriyor ; artık uyuz ne demeye getiriyorsa, ya canımı sıktı fesat hamile halimle....
Kızlar az önce tıptan geldim torpil falan derken 2. Sırayı alabildik:) dra 2 li testimi gösterdim 10000/1 dedim üçlü riskli çıktı dedim amniyosentez istedi benden dedim dr 3 lüyü dikkate bile almıyoruz drun kimdi diye sinirlendi dedim istanbuldaydı falan ikili belirler dedi ayrıntılı ultrasona aldı sırt açıklığı yok dudak yarıklığı yok die saydı bişiler hiçbişey yok çocuğun sapasağlam dedi şükürler olsun rabbime bi kağıt falan vermicekmisiniz dedim soranlara ayrıntılı ultrasonum temiz % 90 sağlam bi bebeğim var dedi ay hala şoktayım busefer mutluluktan şükürler olsun Allahım ne büyük koruyan o işte ay kızlar tüy gibi hafifledim bebişimi gördüm şapır şupur yüzüodu içimde:)
gözün aydın çok sevindim cnmKızlar az önce tıptan geldim torpil falan derken 2. Sırayı alabildik:) dra 2 li testimi gösterdim 10000/1 dedim üçlü riskli çıktı dedim amniyosentez istedi benden dedim dr 3 lüyü dikkate bile almıyoruz drun kimdi diye sinirlendi dedim istanbuldaydı falan ikili belirler dedi ayrıntılı ultrasona aldı sırt açıklığı yok dudak yarıklığı yok die saydı bişiler hiçbişey yok çocuğun sapasağlam dedi şükürler olsun rabbime bi kağıt falan vermicekmisiniz dedim soranlara ayrıntılı ultrasonum temiz % 90 sağlam bi bebeğim var dedi ay hala şoktayım busefer mutluluktan şükürler olsun Allahım ne büyük koruyan o işte ay kızlar tüy gibi hafifledim bebişimi gördüm şapır şupur yüzüodu içimde:)
Kızlarr allah gönlüme göre verdii.. Bi oğlum var 2. Ye hamileyim doktor 2. De erkek demişti.. Dün başka bi doktora gittim kesin kız dedi bebeğime oğluşumun yanına bi prenses gelecek.. çok heyecanlıyımm allahım sağlık versin inşaallah hepimizin bebeklerinee
ben canım hala bişey hissetmiyorum ama ultrasonda maşallah kıpır kıpır görünüyor...21 haftasında halen hiç bir kıpıtı hisetmeyen varmı. ben şişkoyum ondanmı yoksa bebeğim mi çok guçsuz henuz hisstemedim ve bulantılarım son gaz devam
Kızlarr allah gönlüme göre verdii.. Bi oğlum var 2. Ye hamileyim doktor 2. De erkek demişti.. Dün başka bi doktora gittim kesin kız dedi bebeğime oğluşumun yanına bi prenses gelecek.. çok heyecanlıyımm allahım sağlık versin inşaallah hepimizin bebeklerinee
gözün aydın canım
Allah bu doktorları nasıl biliyorsa öyle yapsın inşallah
hiç neler düşünüp nasıl üzüleceğimiz anlamaları lazım artık kaç yıllık doktorlar dertleri para olmuş
annemin deyimiyle doktor var doktorcuk var
Allah bizi doktorcuklardan korusun inşallah
gözün aydın çok sevindim cnm
darısı başımıza inşallah :)
21 haftasında halen hiç bir kıpıtı hisetmeyen varmı. ben şişkoyum ondanmı yoksa bebeğim mi çok guçsuz henuz hisstemedim ve bulantılarım son gaz devam
Aynen canım boşuna gerildim bebişimide üzdüm para için herşeyi yapabilir drlar sözde en iyisine gitmiştim bide bu saatten sonra heryerde doğururum valla böyle drlar daa çok korkutuo beni
canm şişkolukla ilgisi yok bnde zatıf biri değilim.bebişin hareketlidir ama sen hissetmiyorsundr yada sakin bi bebeişin vardr 22.haftada net hissedebilirsin.bn 16. haftadan beri hissedeiyorum kızımı ama maşallah aşırı hareketli :) bi de çikolata kahve ve bol su içip sol tarafıma yatyrum.felaket oluyo.darısı basına.
canım biz ona halk arasında kıskançlık çekememek diyoruz...sende ona ister misilleme yap ister bırak kendi haline takılsın....
canım boşver takma kafana
benim kide aynı 4. ayımız bitti hala hayırlı olsun diye aramadı sormadı
takmıyorum valla gelip huzursuz edip canımızı sıkacağına görüşmeyek daha iyi
uzak kalalım dost kalalım kısaca :))))
canım ayrıntılı ultrason için 20. hafta demişlerdi banada ama testin sonucu ve ultrasondaki bulgular olunca erken yaptılar.bende 18. haftamda yaptırdım.daha fazla beklemeye gücüm kalmamıştı.bayram tatili yüzünden beklemek zorunda kalmıştım 5 gün.istersen doktoruna bir danış erkende çekebilirler.seni çok iyi anlıyorum bende evhamlanmıştım günlerce ağladım uyuyamadım.şuan kendime kızıyorum bebeğimi üzdüm diye.iyi düşünmeye rahatlamaya çalış.inşallah hiçbirşey çıkmayacak.bian önce doktorunla görüş.merak etme inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz...
aslında dün akşam yastıkla uyumayı da denedim ama faydası olmadı, belkide bel ve karın ağrılarım yüzünden rahat edemiyorum.belki sadece evhamlılıktandır :)
Amin canım Allah yüzüme baktı içim rahattı ama etkilendim yani zaten internette ikili test yüzde 90 belirler yazıodu dr öyle kesin konuştuki azarladı beni bu yüzden canımı sıktım die üçlünün hiç bi anlamı yok dikkate dahi almıyoruz dedi devletin bu kadar kesin konuşmasınınnedeni para tuzağı kuramıyolar ondan istanbuldaki dr lafımı ağzıma tıkayıp bana numara vermeye çalışıodu ayıp gerçekten bebeğimi ultrasonda gördüm öyle rahatladımki bian kıpır kıpır sağlıklıydı maşallah Allahım tüm hastane köşelerinde bekleyen hastalara sağlık versin içinde anne olmak isteyenlerinde evlatlarını sağasalim onlara bağışlasın orda bi anne vardı bebişi 2 kg ymuş özeldeki dr demiş kalbi durdu duracak ben sezeryan yapamam sana başının çaresine bak demiş nası üzüldüm kadın uyuyamadım sıkıntıdan buraya geldim dedi bi annenin bebeğinin eşi alttaymış ne sıkıntılar Allahıma emanetiz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?