merhaba kızlar..bebeğin hareketleri nasıl,ben bu konuda çok bilgili değilim yani gün içinde kaç kez ve ne şiddetle duymamız normal
Sıcak bir yerde mi yaşıyorsunuz, belki sıcak etkiliyordur diyeceğim...
Boş bir sınıf ya da rehberlik odası gibi bir yer yok mu, dinlenebileceğiniz....
Ankara'da yaşıyorum ve hergün balkonumdan yağmur duası yapıyorumşaka bir yana havadan olabilir, sıcağı zaten oldum olası sevmem, kışın umarım rahat ederim.
Olmadı öyle yapıcam artık, bu 2 haftayı boş sınıflarda, sonrasını da fenalaştıkça rehberlik odasında geçiririm :)
Günde bir bardak süt içiyorum eğer evdeysem... Hafta sonu bazen dışarı çıkıyoruz, o zaman kendime çok özen gösteremiyorum... Fındık haftada iki kere yerim... Yumurta her gün yiyorum...
Ama bir iki aya şehir değişikliği yapacağız, o zaman kendime hiç dikkat edemem....
Ne yapsam acaba? Dikkat etsem mi, ilaç almaya devam etsem mi yoksa?
Doktor bana vitamini al evde bulunsun olurda seyehate tatile filan gidersen beslenmene dikkat edemediğinde kullanırsın demişti sonuçta depolanan bişey değil günlük bi takviye.
merhaba kızlar..bebeğin hareketleri nasıl,ben bu konuda çok bilgili değilim yani gün içinde kaç kez ve ne şiddetle duymamız normal
Yakınız ama benim yaşadığım yer daha serin, çorumdayım ben de... Akşamları yazlık montsuz dışarı çıkaramayız kızı...
İnşallah daha rahat geçirir ve korktuğun gibi olmaz...
Benim öğrencilerimin yarısı Çorum'lu, Çorum'un yarısı Ankara'da yaşıyohava geceleri şu anda bile serin, ama gündüz yakıyo işte o da beni mahvedecek havalar serinleyene kadar ben böyle üşüyüp sıkı sıkı giyinmeyi severim :)
Kizlaaarrrrr sicaktan sikayet etmeyin, 45 derece sicak var burda :))) butun yaz is harici gunduz disari cikmadim sirf bu yuzden. Iyi ki kista doguracagiz, ya 8., 9. Aylarimiz temmuz agustosa denk gelseydi? Ben tansiyon yuzunden normalde patir patir bayildigim icin bilirim ne zordur engteacher06, belki okul acilana kadar havalar biraz serinler.
Aynen öyle... Çorumlu herkesin bir tanıdığı Ankara'da ve hastane işleri için ordalar...
Ben çorumlu değilim ve burdan yakında taşınacağım... Ama sevmiştim doğrusu, sakin rahat bir şehir...
Hamilelikte sıcak insanı çok bunaltıyor, kış bebeği beklemenin en güzel yanı son ayları sıcaklamadan geçirmek ...
Selamlar. Ben de dün ilk defa bir şeyler aldım. Erken diye düşünüyorum ama bir yandan da her şeyi son ana bırakırsak btçe açık verir diye korkuyorum. Hastane çıkışı aldık bir tane. Bir tane banyo havlusu, tırnak makası seti -çok tatlıydı- , bir de ateşölçer aldık. Şimdilik biraz tatmin oldum ama insanın canı hep almak istiyormuş bir kere alınca.Bugün de okula başladım hayırlı uğurlu olur inşallah
Hoşgeldin arkadaşım. Ben de senin gibi tamamen duygusal meselelerden ötürü beklemedeyimyani ben de bişey almadım daha, alırız hiç telaşım yok. Paramı koyayım cebime 1 günde toplar hepsini gelirim :))
Çatlaklar için benim doktorum Pregnacare diye bir krem önerdi, 35 lira fiyatı, çoğu kreme göre uygun. Ben daha almadım ama onu alacağım. İlk başlarda bebe yapı kullandım ama tüylenme yapıyor, doktorum da söyledi kendim de şahit oldum göbeğim tükendi birazvazelin'in kreşi vardı bende onu sürüyorum uzun süredir. Sonuçta amaç cildi nemli tutmak, milyar versen kreme en etkili şey su, onu bol bol içiyorsan fazla korkma derim.
Hayırlı olsun güle güle kullansın bebişin, ateşölçeri kulaktan olanımı aldın yoksa normal şu koltuk altından olanlardanmı??
Hastane çantasını hazırlarken 2 aylığa kadar lazım olan eşyalara da bakarım o zaman.
Dışarıya hemen çıkılmaz sanırım kış olacak malum.
Gerçi giysiler 0-3,3-6 diye gidiyor.İlk alınanlar bile karşılayabilir ihtiyaçları sanki :44:
Doğru hiç olmadı acil bişeyde eşimi yollarım artık
Gunaydin arkadaslar. Winebir hakli, ayni seyi ben de okumustum. Zaranin kumaslari kanserojen madde iceriyor. Kendim cok alisveris yaparim ordan ama bebise birsey almam. Lcw nin kumaslari icin de alerji yaptigini duydum.
Lexcim fiyat karsilastirmani okuyunca gercekten cok avantajli geliyor outlet anladim. Ben de ankara'da araba mi kiralasam ne yapsam? Gerci yol sokak da bilmiyoruz :) niye bu outletleri sapa yerlere yaparlar ki? kizlar outlette battaniye, nevresim takini falan da gordunuz mu? Sadece mobilya ve kiyafet mi var? Baska avm gidersem ev tekstili magazalarindan onlara da bakacagim. Benim 2 gunum var ankara'da, esim de calistigi icin annemle gidiyorum. Aa gitsem mi gitmesem mi kararsiz kaldimyarin gidiyorum bu arada, insallah oncelikle bebegimin detayli ultrasonu temiz cikar. Hepsi iyi olsunlar da insallah, biz her turlu listenin hakkindan geliriz kizlar :)
Son olarak Aysboz ben 0-3 ay icin hem uzun kollu hem kisa kollu body dusunuyorum, ama 3-6 ay icin kisa kollu. Eger 6-9 alirsan hem kisa kollu hem kolsuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?