2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
merhaba kızlar..bebeğin hareketleri nasıl,ben bu konuda çok bilgili değilim yani gün içinde kaç kez ve ne şiddetle duymamız normal

Aslında pek bir standartı yok, helebu haftalarda hiç yok, biraz daha büyümeleri gerek, miniklerin...

Benim ilk kızım çok hareket ederdi, bu kızım tembel galiba yarım saat yattıktan sonra bir iki pıtırtı duyuyorum o kadar...

Sıcak bir yerde mi yaşıyorsunuz, belki sıcak etkiliyordur diyeceğim...

Boş bir sınıf ya da rehberlik odası gibi bir yer yok mu, dinlenebileceğiniz....

Ankara'da yaşıyorum ve hergün balkonumdan yağmur duası yapıyorum şaka bir yana havadan olabilir, sıcağı zaten oldum olası sevmem, kışın umarım rahat ederim.
Olmadı öyle yapıcam artık, bu 2 haftayı boş sınıflarda, sonrasını da fenalaştıkça rehberlik odasında geçiririm :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Yakınız ama benim yaşadığım yer daha serin, çorumdayım ben de... Akşamları yazlık montsuz dışarı çıkaramayız kızı...

İnşallah daha rahat geçirir ve korktuğun gibi olmaz...

Son düzenleme:

Doktor bana vitamini al evde bulunsun olurda seyehate tatile filan gidersen beslenmene dikkat edemediğinde kullanırsın demişti sonuçta depolanan bişey değil günlük bi takviye.

Doktor bana vitamini al evde bulunsun olurda seyehate tatile filan gidersen beslenmene dikkat edemediğinde kullanırsın demişti sonuçta depolanan bişey değil günlük bi takviye.

İyi fikir sağol, taşınma telaşı sırasında en azından kullanırım... Kendime pek dikkat edemem o aralar....

merhaba kızlar..bebeğin hareketleri nasıl,ben bu konuda çok bilgili değilim yani gün içinde kaç kez ve ne şiddetle duymamız normal

Herkes farklı zamanlarda ve şiddette hissedermiş, ben 16+6'dan beri hissediyorum kızımın tepiklerini her hafta biraz daha güçlendiğini hissediyorum hatta artık güçlü vurduğunda dışardan bile görüyorum göbeğimin kabarıklığını hafta sonları geç kalktığım için uykudan kızım uyandırıyo " anneeee acıktım kalk bişeyler ye" demek oluyor o tepikler, zaten en çok gece yatınca ve sabah kıpırdıyorlarmış. Sıklığına gelince, sağlam başlarsa 5 dk içinde 10 hareket rahat sayıyorum ben, ama bazen de 3 tekme, yumruk atıp bırakabiliyo kuzum belli olmuyo.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yakınız ama benim yaşadığım yer daha serin, çorumdayım ben de... Akşamları yazlık montsuz dışarı çıkaramayız kızı...

İnşallah daha rahat geçirir ve korktuğun gibi olmaz...

Benim öğrencilerimin yarısı Çorum'lu, Çorum'un yarısı Ankara'da yaşıyo hava geceleri şu anda bile serin, ama gündüz yakıyo işte o da beni mahvedecek havalar serinleyene kadar ben böyle üşüyüp sıkı sıkı giyinmeyi severim :)

kızlarr nasılsınızzz??? ben bugün işbaşı yaptım okula başladım yanıyo heryerrrr...

Kizlaaarrrrr sicaktan sikayet etmeyin, 45 derece sicak var burda :))) butun yaz is harici gunduz disari cikmadim sirf bu yuzden. Iyi ki kista doguracagiz, ya 8., 9. Aylarimiz temmuz agustosa denk gelseydi? Ben tansiyon yuzunden normalde patir patir bayildigim icin bilirim ne zordur engteacher06, belki okul acilana kadar havalar biraz serinler.

Aynen öyle... Çorumlu herkesin bir tanıdığı Ankara'da ve hastane işleri için ordalar...

Ben çorumlu değilim ve burdan yakında taşınacağım... Ama sevmiştim doğrusu, sakin rahat bir şehir...

Hamilelikte sıcak insanı çok bunaltıyor, kış bebeği beklemenin en güzel yanı son ayları sıcaklamadan geçirmek ...

Valla arkadaşım sözde termometreler 30 diyor ama ben onu 55 hissediyorum o ayrı sıcaktan mı bünyem mi zayıf, anlamadım gitti, içim bi fena oluveriyo ben bu çocuğu nasıl doğurcam düşünmeye başladım şimdiden İnşallah öğrenciler gelmeden hava biraz serinler yoksa ben çook bayılırım derslerde

Acılı leblebisi çok güzel hiç gelmedim ama okula gidince Çorum'a gitmiş kadar oluyorum :)
Ben hep dua ederdim inşallah kışın doğururum diye, dualarım kabul oldu, ben kendim de kış çocuğuyum bi de ablam doğurdu benim Ağustos ayında kaç sene geçti ama hala unutmuyorum o hastanede çektiğimiz eziyeti. Kış iyidir, candır :)

Selamlar. Ben de dün ilk defa bir şeyler aldım. Erken diye düşünüyorum ama bir yandan da her şeyi son ana bırakırsak btçe açık verir diye korkuyorum. Hastane çıkışı aldık bir tane. Bir tane banyo havlusu, tırnak makası seti -çok tatlıydı- , bir de ateşölçer aldık. Şimdilik biraz tatmin oldum ama insanın canı hep almak istiyormuş bir kere alınca.Bugün de okula başladım hayırlı uğurlu olur inşallah

Hayırlı olsun güle güle kullansın bebişin, ateşölçeri kulaktan olanımı aldın yoksa normal şu koltuk altından olanlardanmı??

kızlar pregnacare ı benim dr. umda önerdi ama koyu kıvamlı bi krem gibiymiş emilmesi zormuş yorumlarda hep öyle yazıyordu bende almaktan o yüzden vazgeçtim lieracı internetten aldım kargo dahil 48 tl ye geldi bana... jel ve hemen emiliyo hiç öyle yağlı bi his filan bırakmıyor.......

Zamanı gelince bakarız artık, ben de öyle çok almayacağım. hatta kıyafet faslını kendimce bitirdim, hediye de gelir:))

Topidik ben de sana yazacaktım, unutmuştum seni görünce aklımdayken hemen yazayım. Ankara'da kızılay'da sümer 2 sokakta, çankaya toptan diye bir yer var bebe ve hamile üzerine. Aradığın herşeyi bulabilirsin ve fiyatları inanılmaz uygun. İstersen ilk önce buraya bir bak. Sana tarif de edebilirim. Kızılay'da Ykm var. Karşısında da yeni avm yaptılar adını hatırlayamadım o var. İkisinin ortasındaki caddeden gir, sağ taraftan yürü, yani avm'nin olduğu taraftan. Sokak isimlerine bak. Sümer 2'ye gir, sağda bir dükkan. Ben Ankara'ya her gidişimde kafama göre birşeyler alırdım, sonra kimin bebeği olursa aldıklarım içinden seçer götürürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…