2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Outlet mağazalarında sadece tulum, body, çorap, oyuncak, ayakkabı bulabilirsin. En azından İstanbul'dakinde öyle..

Öncelikle hayırlı olsun:))Alışveriş sitelerinde ve hepsi burada da Lierac, 48-50Tl civarında haberin olsun:))

Çok geçmiş olsun, ben sadece acıkınca elim ayağım titremeye başlıyor. Bu yüzden çantamda mutlaka yiyecek bulunduruyorum. Aç mıydın?

güzel anneler nasılsınız
karın ağrısı yaşayan varmı:26:benim karın çevrem daha doğrusu göğüs altından göbek çevresine doğru artan ağrım var.karın büyüdüğü içinmi acaba 3 gündür bu şekilim :26:ama bebeğimin hareketleri normal şuan sizlerde oluyormu

Allah korusun canim. Eger cok zorlanirsan drun rapor verir belki, ya da tansiyon icin bir cozum bulur.
İnşallah soğuk hava iyi gelir bakalım, ben normalde de sıcağı sevmem dediğim gibi pek de iyi hissetmem kendimi yaz aylarında, hep böyle jöle kıvamında nereye uzansam da azıcık kestirsem diye bakardım, şimdi bir de hamilelik olunca normaldir diye düşünüyorum

O kadar uygun bulduysan o da olur tabi de içeriğine de bakmak lazım. Doktorum bana hamileler için üretildiğinden içeriği de zararsız falan demişti, ama lierac da öyledir heralde sonuçta çatlak kremini hamileler kullanıyo zaten.

Çok geçmiş olsun, ben sadece acıkınca elim ayağım titremeye başlıyor. Bu yüzden çantamda mutlaka yiyecek bulunduruyorum. Aç mıydın?

Acıkınca kan şekerim düşüyo, o da ayrı bir derdimiz de tansiyon açlık tokluk bakmıyor valla geldi mi engel olamıyosun. Ayrıca karnım da aç değildi, kahvaltı ettim 1 dilim ekmekle 1 tane de muz yedim çıktım sabah. 1 saat geçmeden oldu bu fenalaşma. Yanıma elma almıştım ben de onu yedim hemen. Ama daha çok şey bulundurmak lazımmış onu anladım :)

Bu mağazayı öğrendiğim iyi oldu, ben de bakayım bari oralara. Teşekkür ederim :)

Geçmiş olsun arkadaşım, karın, kasık hatta zaman zaman rahime kadar inen ağrı ben de yaşıyorum, hatta tatilde 2 akşam şiddetli sancı şeklinde giren ani ağrılar ben de yaşadım. Bunlar sürekli olmadığı sürece sakıncalı değil diye biliyorum. Ama tabi saatlerce şiddeti azalmayan ağrılarsa doktorunla konuşmanda fayda var canım.

üçlü test sonucumuz iyi çıktı çok şükür. 19. haftamdayım doktor 1 ay sonra tetenoz aşını ol dedi. takibimi yapan aile hekimliğinde ise haftaya aşını yapalım diyorlar. kimi dilesem şaşırdım. ama aşı takibi konusunda sağlık ocağına daha çok güveniyorum.

Öncelikle hayırlı olsun:))Alışveriş sitelerinde ve hepsi burada da Lierac, 48-50Tl civarında haberin olsun:))

tesekkur ederım bıtınce acaba alsam mı gene pekı ordakıler orjınal mı ve sarı kapaaklılar ıcın eskısı dedıler bır sıtede......bebe yagı almıyo dusunuyorum o da tuy mu yapıyormus? zaten tuylu bırıyım ıyıce tuylenecem:

merhaba ben de ogretmenım evet okul acılınca daha da yorulucam onu dusunuyorum ben de bazen tansıyon dusuklugu yasıyor uzanınca gecıyor . ınsallah daha da artmaz.

hosbulduk canım....evet ben de acele etmıyorum bakalım ama almak da ıstoıyorum bır yandan... neler alacagımı da hıc bılmıyoum cok deneyımsızım. bıberon emzık herkes farklı bır marka dıyor ne yapacahımı sasırdım

merhaba ben de ogretmenım evet okul acılınca daha da yorulucam onu dusunuyorum ben de bazen tansıyon dusuklugu yasıyor uzanınca gecıyor . ınsallah daha da artmaz

Ben yarın daha sağlam bir kahvaltı yapıp yanıma da bol bol atıştırmalık almayı düşünüyorum. Bakalım yarın nasıl geçecek.

kızlar benim de bugün midem ve karnım ağrıdı, ama bildiğimiz kas ağrısı, spor yapınca ertesi gün ağrır ya aynı öyle, akşam yemeğinden sonra da iyice büyüdü ve midem çok gergin şu anda, acaba bebek yukarı mı çıktı?

belkı cnım cok yemıssındır hazımsızlık yapmıstır. bu arada bır cok arkadasımızla aynı haftadayız benım de 19:) detaylı ultrasonunuz ne zaman olacak

ben de öğretmenim kızlar, normalde işe giderken asla kahvaltı yapmam, ama bu sabah erken kalkım sıkı kahvaltı yaptım, yumurtamı da yedim, öğlen beni 1-2 ye kadar idare etti, artık mecbur kahvaltı yapacağız

Canim cok tesekkur ederim :) kaydettim mesajini, oraya da bakarim mutlaka. Gercekten cok sagol :)

belkı cnım cok yemıssındır hazımsızlık yapmıstır. bu arada bır cok arkadasımızla aynı haftadayız benım de 19:) detaylı ultrasonunuz ne zaman olacak

benim doktorum bişey demedi cnm, 16 eylülde randevu verdi, bakalım o zaman der belki, tetonoz için uğrayayım diyorum sağlık ocağına arayan soran yok

benim doktorum bişey demedi cnm, 16 eylülde randevu verdi, bakalım o zaman der belki, tetonoz için uğrayayım diyorum sağlık ocağına arayan soran yok

Benimde ayrıntılı ultrasonum 16 sında inşallah bi sorun yoktur. Benide aramadılar sağlık ocağından doktorumda sen ara dedi ve arayıp gittim kayıt yaptılar aşıyı oldum. Tetanozu 16 ve 20. Haftalar arssı yapıyoruz dedi 1 ay sonrada ikinci doz. Bu arada kızlar aşıyı vurulalı 4 gün oldu ve kolum hala iyileşmedi bazı bünyelerde oluyo dedi hemşire kolum şiş kızarık ateş ve ağrı var. Hemşire herhangi bir kolunu aç deyince öylesine solu açtım iyiki öyle olmuş işe gelip çalışamazdım sağ elimle bilgisayar filan mümkün değil

ben normalde de kahvaltı yapmadan cıkmam. sımdıde ıstısnalar harıc yumurtamı yeyıp sutumu ıcıyorum:)domates beyaz peynır o sekılde. onceden tam bugday ya da cavdar yıyordum ama gene beyaz ekmek almaya basladık.

benım de 17 eylulde ayrıntılı ultrason ıcın randevum var. gebelıkte sekerı acaba ne zaman yukleyecekler? benım 8. haftamda yuklendı onceden sekerım var dıye ama temız cıktı......

benı de ılk hamıle kaldıgımda aradılar ben ugrayıp haber vermıstım. sonra gelınce ugra dedıler. henuz ugramadım ayrıntılı ultrasondan sonra ugrayım daha erken gıbı dusundum.ama o zaman da 21. hafta oluyor gec mı olur acaba? olmadı haftaya ugrayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…