Günaydın, bugün mağazalar açılınca 10 gibi müşteri olmaz o zaman ankaradaki outlet mothercare i arayıp sorabilirsin. Battaniye havlu vs tulum zıbın dışındada alıcağın şeyler varmı ona göre karar verebilirsin gidip gitmiyeceğine. Taksi içinde google tunalı hilmi taksi yazınca taksi duraklarının adı yazıyor yada kalacağın oteli arayıp onlar sana taksi durağı adı verir orayı arayıp ortalama ne kadar fiyat tutar söylerler. Güzergah planını şimdiden yapmış olursun
Merhaba, sevgili anne adayları...
Ben de inşallah ocak annesi olacagım Allahın izniyle..31 ocak :)
Bazı sayfaları okudum herkes bir şeyleri almaya başlamış ben daha hiç bir şey almadımBiraz kredi kartlarımız açılsın ve maddi durumumuz düzelsin diye bekliyoruz:)
Daha 19. haftadayız ve artık bebeğimin hareketlerini hissetmeyi heyecanla bekliyorum.... Bebeğim 18. haftada 20cm ve 217 grdı:) MAŞALLAH dimi teyzeleri.En son doktora gittiğimizde bana çatlak kremi verdi geçen hafta ismi Lierac ama ne kadar pahalı öyle 75tl.Sürmeye kıyamıyorum:) Bir de johnson bebe yağı alayım dedı bugun yarın bazı yerlerde okudum ıyı gelmıs.
Herkese selam annişler. Doktora gideceklere Allah güzel haberler almayı nasip etsin. Bebişlerine ciciler alanların da güle güle sağlıklı günlerde giydirmelerini dilerim.
Malum ilk iş günü, zor geçeceğini biliyordum ama beklediğimden kötü oldu. Okulda oturup dururken tansiyonum düştü, ayaklarımı diktim sandalyenin tepesine, uzandım falan 10 dk da zor kendime geldim. Böyle ciddi tansiyon düşmesi yaşayan var mı kuzlar aranızda? Normalde de tansiyonum düşüktür zaten 9/6 falan, evde bîşey olmuyodu, dışarı çıkınca böyle oluyorum ben
İnşallah soğuk hava iyi gelir bakalım, ben normalde de sıcağı sevmem dediğim gibi pek de iyi hissetmem kendimi yaz aylarında, hep böyle jöle kıvamında nereye uzansam da azıcık kestirsem diye bakardım, şimdi bir de hamilelik olunca normaldir diye düşünüyorumAllah korusun canim. Eger cok zorlanirsan drun rapor verir belki, ya da tansiyon icin bir cozum bulur.
O kadar uygun bulduysan o da olur tabi de içeriğine de bakmak lazım. Doktorum bana hamileler için üretildiğinden içeriği de zararsız falan demişti, ama lierac da öyledir heralde sonuçta çatlak kremini hamileler kullanıyo zaten.kızlar pregnacare ı benim dr. umda önerdi ama koyu kıvamlı bi krem gibiymiş emilmesi zormuş yorumlarda hep öyle yazıyordu bende almaktan o yüzden vazgeçtim lieracı internetten aldım kargo dahil 48 tl ye geldi bana... jel ve hemen emiliyo hiç öyle yağlı bi his filan bırakmıyor.......
Çok geçmiş olsun, ben sadece acıkınca elim ayağım titremeye başlıyor. Bu yüzden çantamda mutlaka yiyecek bulunduruyorum. Aç mıydın?
Topidik ben de sana yazacaktım, unutmuştum seni görünce aklımdayken hemen yazayım. Ankara'da kızılay'da sümer 2 sokakta, çankaya toptan diye bir yer var bebe ve hamile üzerine. Aradığın herşeyi bulabilirsin ve fiyatları inanılmaz uygun. İstersen ilk önce buraya bir bak. Sana tarif de edebilirim. Kızılay'da Ykm var. Karşısında da yeni avm yaptılar adını hatırlayamadım o var. İkisinin ortasındaki caddeden gir, sağ taraftan yürü, yani avm'nin olduğu taraftan. Sokak isimlerine bak. Sümer 2'ye gir, sağda bir dükkan. Ben Ankara'ya her gidişimde kafama göre birşeyler alırdım, sonra kimin bebeği olursa aldıklarım içinden seçer götürürdüm.
güzel anneler nasılsınız
karın ağrısı yaşayan varmı:26:benim karın çevrem daha doğrusu göğüs altından göbek çevresine doğru artan ağrım var.karın büyüdüğü içinmi acaba 3 gündür bu şekilim :26:ama bebeğimin hareketleri normal şuansizlerde oluyormu
Öncelikle hayırlı olsun:))Alışveriş sitelerinde ve hepsi burada da Lierac, 48-50Tl civarında haberin olsun:))
merhaba ben de ogretmenım evet okul acılınca daha da yorulucam onu dusunuyorum ben de bazen tansıyon dusuklugu yasıyor uzanınca gecıyor . ınsallah daha da artmaz.Ankara'da yaşıyorum ve hergün balkonumdan yağmur duası yapıyorumşaka bir yana havadan olabilir, sıcağı zaten oldum olası sevmem, kışın umarım rahat ederim.
Olmadı öyle yapıcam artık, bu 2 haftayı boş sınıflarda, sonrasını da fenalaştıkça rehberlik odasında geçiririm :)
seda inşallah herşey yolunda gider ve ultrason sonucu temiz çıkar. ben de yarın gideceğim, çok heyecanlıyım. cinsiyet konusunda kendi doktorum büyük ihtimalle kız dedi. dayanamadık başka doktora gittik o kesin kız dedi. sonra doktorum yine göremedi. ben de yarın bir sürpriz yapar mı diye merak ediyorum açıkçası :))
güle güle giysin prenses cicilerini. inşallah hepimizin kuzuları vaktinde zamanında ve sağlıklı doğar. varsın biz biraz daha özlem çekeriz, bekleriz sorun değil :)
dilzarcım benim de daha şeker yüklemesi ve diğer kan testlerim yapılmadı. yarın ayrıntılı ultrasona gideceğim, cumartesi de kendi doktoruma gideyim bakalım ben geri kalıyorum galiba beni unutmasın :)
hoşgeldin sabahmeltemi :) biz de 2 gruba ayrılıyoruz, ben aceleci anneler grubundanım :)) erken aslında daha zamanımız var, telaş yapma geri kaldım diye. ben 3. aydan beri Babe catlak kremi kullanıyorum ama herhalde damla damla kullanıyorum daha bitmedi kremim. Lierac'ı da çok duydum, eğer birinci tüpü bitirebilirsem onu alacağım bu sefer :)
tesekkur ederım bıtınce acaba alsam mı gene pekı ordakıler orjınal mı ve sarı kapaaklılar ıcın eskısı dedıler bır sıtede......bebe yagı almıyo dusunuyorum o da tuy mu yapıyormus? zaten tuylu bırıyım ıyıce tuylenecem:
Ben hepsiburadadan aldım, kapağı beyaz:) üstünde çok tarih aradım ama bulamadım. BU yüzden net birşey söyleyeymem
tesekkur ederım bıtınce acaba alsam mı gene pekı ordakıler orjınal mı ve sarı kapaaklılar ıcın eskısı dedıler bır sıtede......bebe yagı almıyo dusunuyorum o da tuy mu yapıyormus? zaten tuylu bırıyım ıyıce tuylenecem:
Ben hepsiburadadan aldım, kapağı beyaz:) üstünde çok tarih aradım ama bulamadım. BU yüzden net birşey söyleyeymem
tesekkur ederım bılgı verdıgın ıcın.. ınceleyecegım....
bu arada kac gundur emzık ve bıberon ıcın arastırma yapıyorum yok ınce uclu yok genıs agızlı kaucuk sılıkon cam polıkaron kac ml olacak off cok kafam karıstı....nuby nuk avent browns... ısın ıcınden cıkamıyorum ne yapacagımı sasırdım
merhaba ben de ogretmenım evet okul acılınca daha da yorulucam onu dusunuyorum ben de bazen tansıyon dusuklugu yasıyor uzanınca gecıyor . ınsallah daha da artmaz
Ben yarın daha sağlam bir kahvaltı yapıp yanıma da bol bol atıştırmalık almayı düşünüyorum. Bakalım yarın nasıl geçecek.
belkı cnım cok yemıssındır hazımsızlık yapmıstır. bu arada bır cok arkadasımızla aynı haftadayız benım de 19:) detaylı ultrasonunuz ne zaman olacakkızlar benim de bugün midem ve karnım ağrıdı, ama bildiğimiz kas ağrısı, spor yapınca ertesi gün ağrır ya aynı öyle, akşam yemeğinden sonra da iyice büyüdü ve midem çok gergin şu anda, acaba bebek yukarı mı çıktı?
Topidik ben de sana yazacaktım, unutmuştum seni görünce aklımdayken hemen yazayım. Ankara'da kızılay'da sümer 2 sokakta, çankaya toptan diye bir yer var bebe ve hamile üzerine. Aradığın herşeyi bulabilirsin ve fiyatları inanılmaz uygun. İstersen ilk önce buraya bir bak. Sana tarif de edebilirim. Kızılay'da Ykm var. Karşısında da yeni avm yaptılar adını hatırlayamadım o var. İkisinin ortasındaki caddeden gir, sağ taraftan yürü, yani avm'nin olduğu taraftan. Sokak isimlerine bak. Sümer 2'ye gir, sağda bir dükkan. Ben Ankara'ya her gidişimde kafama göre birşeyler alırdım, sonra kimin bebeği olursa aldıklarım içinden seçer götürürdüm.
belkı cnım cok yemıssındır hazımsızlık yapmıstır. bu arada bır cok arkadasımızla aynı haftadayız benım de 19:) detaylı ultrasonunuz ne zaman olacak
benim doktorum bişey demedi cnm, 16 eylülde randevu verdi, bakalım o zaman der belki, tetonoz için uğrayayım diyorum sağlık ocağına arayan soran yok
ben de öğretmenim kızlar, normalde işe giderken asla kahvaltı yapmam, ama bu sabah erken kalkım sıkı kahvaltı yaptım, yumurtamı da yedim, öğlen beni 1-2 ye kadar idare etti, artık mecbur kahvaltı yapacağız
benim doktorum bişey demedi cnm, 16 eylülde randevu verdi, bakalım o zaman der belki, tetonoz için uğrayayım diyorum sağlık ocağına arayan soran yok
Benimde ayrıntılı ultrasonum 16 sında inşallah bi sorun yoktur. Benide aramadılar sağlık ocağından doktorumda sen ara dedi ve arayıp gittim kayıt yaptılar aşıyı oldum. Tetanozu 16 ve 20. Haftalar arssı yapıyoruz dedi 1 ay sonrada ikinci doz. Bu arada kızlar aşıyı vurulalı 4 gün oldu ve kolum hala iyileşmedi bazı bünyeerde oluyo dedi hemşire kolum şiş kızarık ateş ve ağrı var. Hemşire herhangi bir kolunu aç deyince öylesine solu açtım iyiki öyle olmuş işe gelip çalışamazdım sağ elimle bilgisayar filan mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?