Benimde ayrıntılı ultrasonum 16 sında inşallah bi sorun yoktur. Benide aramadılar sağlık ocağından doktorumda sen ara dedi ve arayıp gittim kayıt yaptılar aşıyı oldum. Tetanozu 16 ve 20. Haftalar arssı yapıyoruz dedi 1 ay sonrada ikinci doz. Bu arada kızlar aşıyı vurulalı 4 gün oldu ve kolum hala iyileşmedi bazı bünyelerde oluyo dedi hemşire kolum şiş kızarık ateş ve ağrı var. Hemşire herhangi bir kolunu aç deyince öylesine solu açtım iyiki öyle olmuş işe gelip çalışamazdım sağ elimle bilgisayar filan mümkün değil
Ben de yarın üşenmeyip erken kalkıp yumurtalı falan kahvaltı yapayım bari, 20 dk erteledim bu sabah saati zor geldi kalkmak. O süre ayrıntılı kahvaltıya yeter de artar bile:) ayrıca yol üstünde simit falan alabileceğim biyer yok benim de olsa ne iyi olurduben yanımda ne gotursem kararssızım. elma sadece yetmıyor.sımıt ve ayran en guzelı gıbı:)
Benim geçen gün ağrı falan olmadan sabah uyandığımda göbek deliğimin etrafını tekmeledi bebiş, sonra aşağıya indi rahim ağzına kadar nerdeyse. Ağrı sebebi de bebiş gezinirken tekmelerken adresi şaşırıyor olabilir. Geziniyo onlar baya içerde yer bol fazla büyük de değiller ya rahatlar bu haftalarda dolaşsınlar rahatkenkızlar benim de bugün midem ve karnım ağrıdı, ama bildiğimiz kas ağrısı, spor yapınca ertesi gün ağrır ya aynı öyle, akşam yemeğinden sonra da iyice büyüdü ve midem çok gergin şu anda, acaba bebek yukarı mı çıktı?
ben normalde de kahvaltı yapmadan cıkmam. sımdıde ıstısnalar harıc yumurtamı yeyıp sutumu ıcıyorum:)domates beyaz peynır o sekılde. onceden tam bugday ya da cavdar yıyordum ama gene beyaz ekmek almaya basladık.
benım de 17 eylulde ayrıntılı ultrason ıcın randevum var. gebelıkte sekerı acaba ne zaman yukleyecekler? benım 8. haftamda yuklendı onceden sekerım var dıye ama temız cıktı......
benı de ılk hamıle kaldıgımda aradılar ben ugrayıp haber vermıstım. sonra gelınce ugra dedıler. henuz ugramadım ayrıntılı ultrasondan sonra ugrayım daha erken gıbı dusundum.ama o zaman da 21. hafta oluyor gec mı olur acaba? olmadı haftaya ugrayım
Kizlar tetanoz asisinin hiç bir zarari yoktur dimi. 20+2yim vurunsam mi vurunmasam mi karar veremedm
tesekkur ederım bıtınce acaba alsam mı gene pekı ordakıler orjınal mı ve sarı kapaaklılar ıcın eskısı dedıler bır sıtede......bebe yagı almıyo dusunuyorum o da tuy mu yapıyormus? zaten tuylu bırıyım ıyıce tuylenecem:
Ben hepsiburadadan aldım, beyaz kapaklı, tarih aadım üstünde bulamadım. Umarım orjinaldir:))
Ben yarın daha sağlam bir kahvaltı yapıp yanıma da bol bol atıştırmalık almayı düşünüyorum. Bakalım yarın nasıl geçecek.
Canim cok tesekkur ederim :) kaydettim mesajini, oraya da bakarim mutlaka. Gercekten cok sagol :)
Hmm maliyet hesabi yaptim da en az 270 tl indirim aliyorum gibi gorunuyor tum atlet ve tulumlari outlette bulmam sartiyla :) ben de gideyim bari :)) engteacher06 sen de git arkadasim :)
Merhaba, sevgili anne adayları...
Ben de inşallah ocak annesi olacagım Allahın izniyle..31 ocak :)
Bazı sayfaları okudum herkes bir şeyleri almaya başlamış ben daha hiç bir şey almadımBiraz kredi kartlarımız açılsın ve maddi durumumuz düzelsin diye bekliyoruz:)
Daha 19. haftadayız ve artık bebeğimin hareketlerini hissetmeyi heyecanla bekliyorum.... Bebeğim 18. haftada 20cm ve 217 grdı:) MAŞALLAH dimi teyzeleri.En son doktora gittiğimizde bana çatlak kremi verdi geçen hafta ismi Lierac ama ne kadar pahalı öyle 75tl.Sürmeye kıyamıyorum:) Bir de johnson bebe yağı alayım dedı bugun yarın bazı yerlerde okudum ıyı gelmıs.
facede adın ne .
Valla bugün öğretmenler odasında bir arkadaşımın simitini kıstırdım, hiç affetmedim yarısını yiyivermişimaslında sımıt de kılo yapıyor ama ne yapalım o kadar arada yıyebılırz. canım senın alacagın yer yoksa ekmek arası peynır domates yap en guzelı
Yarın için yolluk yaptım elma, kraker, ceviz, fındık, kuru üzüm, çikolatadan oluşuyo, yarın da fenalaşırsam artık gidip basacam istifayıFındık, badem, ceviz bastırmak için birebir hele badem:))
Zararını değil ama faydasını biliyorum , hamilelik sürecinde kesme yaralanma ile yada doğum sırasında enfeksiyona karşı koruyo ayrıca bebeğide koruyomuş göbek bağı kesildikten sonra enfeksiyon kapma riski varmış bebektede onu engelliyomuş
O kadar uygun bulduysan o da olur tabi de içeriğine de bakmak lazım. Doktorum bana hamileler için üretildiğinden içeriği de zararsız falan demişti, ama lierac da öyledir heralde sonuçta çatlak kremini hamileler kullanıyo zaten.
tesekkur ederım bıtınce acaba alsam mı gene pekı ordakıler orjınal mı ve sarı kapaaklılar ıcın eskısı dedıler bır sıtede......bebe yagı almıyo dusunuyorum o da tuy mu yapıyormus? zaten tuylu bırıyım ıyıce tuylenecem:
Ben hepsiburadadan aldım, beyaz kapaklı, tarih aadım üstünde bulamadım. Umarım orjinaldir:))
Lierac da tarih yazmıyor hepsi böyle meraklanma... açıldıktan sonra belli bi kullanma süresi var sanırım 6 aydı..
güzel anneler nasılsınız
karın ağrısı yaşayan varmı:26:benim karın çevrem daha doğrusu göğüs altından göbek çevresine doğru artan ağrım var.karın büyüdüğü içinmi acaba 3 gündür bu şekilim :26:ama bebeğimin hareketleri normal şuansizlerde oluyormu
Kizlar tetanoz asisinin hiç bir zarari yoktur dimi. 20+2yim vurunsam mi vurunmasam mi karar veremedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?