2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

benim doktorum da öyle dedi, sen ara onlar gevşeklik yapar dedi

ben yanımda ne gotursem kararssızım. elma sadece yetmıyor.sımıt ve ayran en guzelı gıbı:)
Ben de yarın üşenmeyip erken kalkıp yumurtalı falan kahvaltı yapayım bari, 20 dk erteledim bu sabah saati zor geldi kalkmak. O süre ayrıntılı kahvaltıya yeter de artar bile:) ayrıca yol üstünde simit falan alabileceğim biyer yok benim de olsa ne iyi olurdu

Benim geçen gün ağrı falan olmadan sabah uyandığımda göbek deliğimin etrafını tekmeledi bebiş, sonra aşağıya indi rahim ağzına kadar nerdeyse. Ağrı sebebi de bebiş gezinirken tekmelerken adresi şaşırıyor olabilir. Geziniyo onlar baya içerde yer bol fazla büyük de değiller ya rahatlar bu haftalarda dolaşsınlar rahatken ilerleyen aylarda daha çok yakacaklar canımızı hazır ol.

Benim de ayrıntılı ultrasonum 20 Eylül'de kısmetse, 22. Haftanın içinde oluyorum o zaman. Daha ne aşımı yaptırdım ne şeker yüklemesini, geç mi kaldım ki acaba? Sağlık ocağı da arayıp çağırmadı beni daha, kendim gitmem lazım heralde.

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım bende çok bilmiyorum hangi haftalrda diye ama hemşire öyle söyledi 16-20 arası.

aslında sımıt de kılo yapıyor ama ne yapalım o kadar arada yıyebılırz. canım senın alacagın yer yoksa ekmek arası peynır domates yap en guzelı

Kizlar tetanoz asisinin hiç bir zarari yoktur dimi. 20+2yim vurunsam mi vurunmasam mi karar veremedm

Zararını değil ama faydasını biliyorum , hamilelik sürecinde kesme yaralanma ile yada doğum sırasında enfeksiyona karşı koruyo ayrıca bebeğide koruyomuş göbek bağı kesildikten sonra enfeksiyon kapma riski varmış bebektede onu engelliyomuş

Hmm maliyet hesabi yaptim da en az 270 tl indirim aliyorum gibi gorunuyor tum atlet ve tulumlari outlette bulmam sartiyla :) ben de gideyim bari :)) engteacher06 sen de git arkadasim :)

Canım benim gittiğim Kozyatağı outlette battaniye ve diğer işe yarar şeyler yoktu ama her türlü body ve tulum var, hele de kız bebekler için :)

Canım hayırlı olsun... Lierac'ı eczaneden değil internetten al 50-55 TL'ye bulabilirsin.

aslında sımıt de kılo yapıyor ama ne yapalım o kadar arada yıyebılırz. canım senın alacagın yer yoksa ekmek arası peynır domates yap en guzelı
Valla bugün öğretmenler odasında bir arkadaşımın simitini kıstırdım, hiç affetmedim yarısını yiyivermişim zaten hergün birileri alıyo, ben de hamileyim diye ilk bana ikram ediliyo, hiç almasam besler beni arkadaşlarım :) birgün ben de onlara börek çörek yaparım ödeşiriz artık

Fındık, badem, ceviz bastırmak için birebir hele badem:))
Yarın için yolluk yaptım elma, kraker, ceviz, fındık, kuru üzüm, çikolatadan oluşuyo, yarın da fenalaşırsam artık gidip basacam istifayı

Sağol canim bu hafta ici vurunmaya caliscam o zaman

Cumartesi evimize geldik şükür dün itibariyle tetanoz aşımı vuruldum kolum ezilmiş gibi ağrıo foruma uğrayan yok face kapatılsın bence :)

dr. uma sordum canım lierac ı oda kullanabilirsin dedi... dr. lar tabi biraz mümessil kaygısıyla bazen belli şeyleri öneriyor pregnacare de onlardan biri... çünkü ben lierac kullanacağım olur dimi deyince hemen şu da olabilir dedi kağıdını uzattı aldım sonra araştırdım olumlu pek yorum görmeeyince lierac aldım... zaten 16. haftadan itibaren kullanılmaya başalnıyo bu kremlere genelde öncesinde değill

günaydın ocak anneleri

Kizlar tetanoz asisinin hiç bir zarari yoktur dimi. 20+2yim vurunsam mi vurunmasam mi karar veremedm

bende de oluyor, özellikle akşam yemeklerinden sonra eğer biraz fazla yemişsem karnım ağrıyor, iyice geriliyor sanki. birkaç hafta öncesine kadar da kasıklarım ara sıra ağrıyordu ama o geçti çok şükür. o ağrıda tuvalete gideceğim zaman oluyordu, uzun süre oturursanız farketmiyorsunuz mesane dolunca da ağrı yapıyor sanırım.

bu ayrıntılı ultrason dediğiniz organ taraması mı oluyor kızlar? doktor bana 25 inde gel organ taraması yapalım demişti, işten güçten gidemedik bu akşam gidecez inşallah. şeker yüklemesinide yaptırmadım henüz, onuda soracam yarında gündüz izin alır ona giderim belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…