2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
tetanoz aşısınıda benim sağlık ocağımdaki ebe 5.aydan sonra yapıyoruz genellikle dedi, ben iki hafta önce gittim yaptırdım, iki hafta sonrada ikinci doz vurulacak. bende hiç ağrı sızı olmadı

valla kızlar ben yaz boyu caşlıstım sabah sekız aksam 6 cooook zordu ve hamılelegın en sorunlu donemlerıydı. keske ogretmen olsaydım dıye hep ıc gecırdım. ynede meslegınızın kıymetını bılın bende atanamamaıs sansını dıge memurluklarda bulmus bırı olarak soyluyorum

evet canım özellikle dün gece oldu bir an karnımın patlıycağını hissettim
genelde de sabah kalktığımda oluyor sanki kasığımın altında bir acımsı gibi bir şey sanki orda birşeyler kopmuş gibi
sanırım rahim genişliyor bebek büyüyor ondan oluyor diye düşünüyorum doktora gittiğimde soracağım

ben bebek arabası araştırıyorum hala... casualin travel sistemine karar kılmıştık aslında. chicconun lite way miydi onuda inceledim ama yine casual daha hoşuma gitti.

ama bugün internetten bakarken johnson diye bir markanın bebek arabasını gördüm pusetide var ve fiyatı yarı yarıya. hiç duydunuz mu nasıl bir arabadır acaba?

evet canım organ taraması oluyor çok geciktirme çünkü 20-24. hafta arası yapılıyorr...... şeker yüklemesinin zamanı var daha ama onu da bu haftada yapabilirr

tepki çekmemek için yazmadım bu cümleleri ama sana sonuna kadar katılıyorum... 3 aya yakın izin yapılan bi meslek öğretmenlik kesinlikle rahat... bende memurum şükür şikayet ettiğimden değil ama yılda toplam 20 gün yıllık iznimiz var onlarıda almadım doğum sonrası kullanacağım diye ,bayram tatili vs. dinlenmeye çalıştım.. ki çoğu öğretmen tüm günde çalışmıyor... diğer memurluklarda bütün gün otursan bile 8-17 çalışmaya mecbursun tabi özelde çalışanlarda benim yazdıklarımı alıntı yapıp yorum yazabilir özelde de çalışmış biri olarak ne kadar zorlukları olduğunu iyi bilirim.........=)

Son düzenleme:
http://www................/urun/johnson-db-205-lotus-travel-sistem-bebek-arabalari-turkuaz

dediğim arabanın linkide bu arkadaşlar. sizce nasıl? tabi satılan bir yere gidip iyice incelemek lazım önce.

canım linki açamadım modeli eklesen bi baksak... kız kardeşim johnson ın bi modelini aldı fiyatı 800 tl idi pek uygun sayılmaz yani acaba o mu diye merak ettim......... tam travel sistem beşik kısmı tamamen çıkıp yerine puset vs. takılailiyor acaba o mu eklediğin ?? o çok memnun aldığı arabadan hemen hemen aynı fiyatlara kraftın filanda modeli vardı ama o johnsonda karar kıldı oldukça kaliteli... fotoyu bulursam bende eklerimm

JOHNSON DB 205 Lotus Travel Sistem Bebek Arabaları Turkuaz

• 0-5 yaş kullanım süreli.
  • Çift yönlü kullanabilme özelliği.
  • Koldan tek hareket kapatma özelliği.
  • 3 pozisyon ayarlı sırt pozisyonu (yatma,yaslanma,oturma).
  • Ayaklık bölümünde ayarlı
  • 360 derece donebilen süspansiyonlu ön tekerler.
  • süspansiyonlu isteğe göre frenlenebilir arka tekerler.
  • Kolay çıkarılıp takılabilen ön mama taplası.
  • Geniş hacimli sepet.
  • Özel kumaş kalitesi ve renk seçenekleri.
  • Bebek arabasının kendi ağırlığı 9 kg.
ANAKUCAĞI/TAŞIMA ÖZELLİKLERİ:

• Taşıma koltuğu bebek arabasına kilitlenebilir.
  • Taşıma sepeti veya sallandığı için ana kucağı olarak kullanılabilir.
  • Ürün Ağırlığı:9 kg
  • Anakucağı Ağırlığı: 3 kg
  • Taşıma Kapasitesi: 0-13 kg

FİYATI 265 TL

Benim eklediğim değil canım...bununla ilgili fikrim yok... benim bahsettiğimin fiyatı 700-800 civarında... kız kardeşim onu kullanıyor..sayfanın en üstünde resimleri ekledim

Son düzenleme:

KESINLIKLE BENDE KOTU NIYETTEN DEMIYORU keske herkes rahat kosullarda calıssa ben yıllık 20 gunluk ızınımıde bır anda alamaıyorum ıkıye bolup verıyorlar. bu yıaz 13 gun ızın yaptın dusun yanı özelde calısanlar bızdende kötüler rabbım yardım etsın bende 5 te cıkmam gerkırken 6 da cıkıyorum bır yıldır eleman eksıklıgınden dedıgım gıbı keske hepımız rahat olsak

Günaydın. Bana da doktor ayrıntılı ultrasonda plesenta önde demişti. Ben sonradan araştırdığımda panik oldum ama kendi doktorum da ayrıntılı usg yapan prof. da sorun yok dedi. Aşağıda olması sıkıntı oluyormuş ön duvarda olması farklıymış ve sonraki haftalarda zaten genellikle yer değiştiriyormuş.[/QUOTE]

Ultrason raporunda plesenta onde internal osa uzakligi 42mm yaziyor. Asagida mi oluyor benimki acaba internette çok seyler okudum bu konuyla ilgili. Moralim çok bozuldu. Sırf icim rahatlasin diye yarin doktordan randevu alicam umarim dedigin gibi yer degistirir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…