- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
Valla bugün öğretmenler odasında bir arkadaşımın simitini kıstırdım, hiç affetmedim yarısını yiyivermişimzaten hergün birileri alıyo, ben de hamileyim diye ilk bana ikram ediliyo, hiç almasam besler beni arkadaşlarım :) birgün ben de onlara börek çörek yaparım ödeşiriz artık
Yarın için yolluk yaptım elma, kraker, ceviz, fındık, kuru üzüm, çikolatadan oluşuyo, yarın da fenalaşırsam artık gidip basacam istifayı
güzel anneler nasılsınız
karın ağrısı yaşayan varmı:26:benim karın çevrem daha doğrusu göğüs altından göbek çevresine doğru artan ağrım var.karın büyüdüğü içinmi acaba 3 gündür bu şekilim :26:ama bebeğimin hareketleri normal şuansizlerde oluyormu
tesekkur ederım bılgı verdıgın ıcın.. ınceleyecegım....
bu arada kac gundur emzık ve bıberon ıcın arastırma yapıyorum yok ınce uclu yok genıs agızlı kaucuk sılıkon cam polıkaron kac ml olacak off cok kafam karıstı....nuby nuk avent browns... ısın ıcınden cıkamıyorum ne yapacagımı sasırdım
dr.browns en iyisi araştırdıklarım arasında içindeki bir madde sayesinde vitaminlerin ölmesine engel oluyor
ve biberonun içindeki bir tüp var onun sayesinde bebeğin boş havası çekmesini engelliği için gaz sancısı çekmesine engel oluyor
ben dr.browns alacağım :)
kızlar benim de bugün midem ve karnım ağrıdı, ama bildiğimiz kas ağrısı, spor yapınca ertesi gün ağrır ya aynı öyle, akşam yemeğinden sonra da iyice büyüdü ve midem çok gergin şu anda, acaba bebek yukarı mı çıktı?
demek bu haftalarda genel yaşanan durum bu ama ben bebeği karın çevremde hissediyorum hala
tetanoz aşısınıda benim sağlık ocağımdaki ebe 5.aydan sonra yapıyoruz genellikle dedi, ben iki hafta önce gittim yaptırdım, iki hafta sonrada ikinci doz vurulacak. bende hiç ağrı sızı olmadı
şanslı hamişlerdensin desene:)
günaydın ocak anneleri
bu ayrıntılı ultrason dediğiniz organ taraması mı oluyor kızlar? doktor bana 25 inde gel organ taraması yapalım demişti, işten güçten gidemedik bu akşam gidecez inşallah. şeker yüklemesinide yaptırmadım henüz, onuda soracam yarında gündüz izin alır ona giderim belki.
valla kızlar ben yaz boyu caşlıstım sabah sekız aksam 6 cooook zordu ve hamılelegın en sorunlu donemlerıydı. keske ogretmen olsaydım dıye hep ıc gecırdım. ynede meslegınızın kıymetını bılın bende atanamamaıs sansını dıge memurluklarda bulmus bırı olarak soyluyorum
http://www................/urun/johnson-db-205-lotus-travel-sistem-bebek-arabalari-turkuaz
dediğim arabanın linkide bu arkadaşlar. sizce nasıl? tabi satılan bir yere gidip iyice incelemek lazım önce.
evet canım organ taraması oluyor çok geciktirme çünkü 20-24. hafta arası yapılıyorr...... şeker yüklemesinin zamanı var daha ama onu da bu haftada yapabilirr
dr.browns en iyisi araştırdıklarım arasında içindeki bir madde sayesinde vitaminlerin ölmesine engel oluyor
ve biberonun içindeki bir tüp var onun sayesinde bebeğin boş havası çekmesini engelliği için gaz sancısı çekmesine engel oluyor
ben dr.browns alacağım :)
bende dr. browns da karar kıldım ama bişey soracağım kızlar hepinize? biberon da hem cam hem plastik olanlardan mı almak lazım yani iki tane ?? cam olanda mama daha sağlıklı olur diye düşünüyorum ??? yanılıyor muyum siz ne yapacaksınız cam biberon çeşidi çok az bütün markalarda dr. browns da standart olan bi tane var...
bende dr. browns da karar kıldım ama bişey soracağım kızlar hepinize? biberon da hem cam hem plastik olanlardan mı almak lazım yani iki tane ?? cam olanda mama daha sağlıklı olur diye düşünüyorum ??? yanılıyor muyum siz ne yapacaksınız cam biberon çeşidi çok az bütün markalarda dr. browns da standart olan bi tane var...
canım ben dr.brownsun hem cam hem plastiğini alıcam çünkü dışarı çıkarken plastik olanı alırım evde camı kullanırım
hem cam daha sağlıklı olur
canım linki açamadım modeli eklesen bi baksak... kız kardeşim johnson ın bi modelini aldı fiyatı 800 tl idi pek uygun sayılmaz yani acaba o mu diye merak ettim......... tam travel sistem beşik kısmı tamamen çıkıp yerine puset vs. takılailiyor acaba o mu eklediğin ?? o çok memnun aldığı arabadan hemen hemen aynı fiyatlara kraftın filanda modeli vardı ama o johnsonda karar kıldı oldukça kaliteli... fotoyu bulursam bende eklerimm
Eki Görüntüle 792160 Eki Görüntüle 792161
JOHNSON DB 205 Lotus Travel Sistem Bebek Arabaları Turkuaz
ANAKUCAĞI/TAŞIMA ÖZELLİKLERİ:
- 0-5 yaş kullanım süreli.
- Çift yönlü kullanabilme özelliği.
- Koldan tek hareket kapatma özelliği.
- 3 pozisyon ayarlı sırt pozisyonu (yatma,yaslanma,oturma).
- Ayaklık bölümünde ayarlı
- 360 derece donebilen süspansiyonlu ön tekerler.
- süspansiyonlu isteğe göre frenlenebilir arka tekerler.
- Kolay çıkarılıp takılabilen ön mama taplası.
- Geniş hacimli sepet.
- Özel kumaş kalitesi ve renk seçenekleri.
- Bebek arabasının kendi ağırlığı 9 kg.
- Taşıma koltuğu bebek arabasına kilitlenebilir.
- Taşıma sepeti veya sallandığı için ana kucağı olarak kullanılabilir.
- Ürün Ağırlığı:9 kg
- Anakucağı Ağırlığı: 3 kg
- Taşıma Kapasitesi: 0-13 kg
FİYATI 265 TL
canım ben dr.brownsun hem cam hem plastiğini alıcam çünkü dışarı çıkarken plastik olanı alırım evde camı kullanırım
hem cam daha sağlıklı olur
benimde niyetim o cam olanı çok beğendim standart olduğu için geniş ağız olan plastiği çok güzel ama onun cam olanı yok.. mecbruen birini geniş ağızlı birini standart alacağım artık bende,,sağol canım
tepki çekmemek için yazmadım bu cümleleri ama sana sonuna kadar katılıyorum... 3 aya yakın izin yapılan bi meslek öğretmenlik kesinlikle rahat... bende memurum şükür şikayet ettiğimden değil ama yılda toplam 20 gün yıllık iznimiz var onlarıda almadım doğum sonrası kullanacağım diye ,bayram tatili vs. dinlenmeye çalıştım.. ki çoğu öğretmen tüm günde çalışmıyor... diğer memurluklarda bütün gün otursan bile 8-17 çalışmaya mecbursuntabi özelde çalışanlarda benim yazdıklarımı alıntı yapıp yorum yazabilir özelde de çalışmış biri olarak ne kadar zorlukları olduğunu iyi bilirim.........=)
Kızlar Günaydın. Aranızda ayrıntılı ultrasona giripte plesentanin onde Yerleşimli olduğunu duyan var mi:18:[/QUOTE
Günaydın. Bana da doktor ayrıntılı ultrasonda plesenta önde demişti. Ben sonradan araştırdığımda panik oldum ama kendi doktorum da ayrıntılı usg yapan prof. da sorun yok dedi. Aşağıda olması sıkıntı oluyormuş ön duvarda olması farklıymış ve sonraki haftalarda zaten genellikle yer değiştiriyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?