Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında bende tam karar verebilmiş değilim doktorum konusunda. Şuanda erdem e gidiyorum. Kanamam olunca o saatte olan nöbetçi doktora göründüm. Dün de yine ona gittim. Ama sanırım erdeme devam edersem ayşe katrancıya gidicem.
aslında cevap yazdım da sen görmedin canım herhalde 2000 lerde de gözüktüğü olabilir dedi.. kan testini yenileyip artışa bakalım dış gebelik olup olmadığı belli olsun dedi...başka bir şey demedi vajinal bakmadı doğrusu bakayım mı deseydi olabilir derdim herhalde... ne de olsa normal doğum yaptım... eskisi kadar kötü ve tuhaf gelmiyor artık...![]()
zaten piyasada dönen isimler bunlar
erdem ayşe hanım da duyduğum doktorlardandı
ben Erdem'i hiç iyi duymadım ne hastane ne doktor konusunda...ama hiç gitmedim,birebir örnek veremem elbette...
Aslında iyi bir doktormuş yakınlarımdan gidenler var beğeniyorlar hepsi. Ama o kadar yoğun ki. Dün diğer doktora gittim odaları aynı katta. Ayşe hanımın listesi baştan sona doluydu. Çok kalabalıktı. İyi doktorların hepsi yoğun. O zamanda insan yine acaba diyo. Acil bişey olsa heran ulaşabilirmiyim. İstediğim zaman gidebilirmiyim felan diye düşünüyorum.
ben Erdem'i hiç iyi duymadım ne hastane ne doktor konusunda...ama hiç gitmedim,birebir örnek veremem elbette...
canım değişiyr dr. erkende gördüğümüz oldu ama genelde 5000 6000 de gördük vajinalden görürürz istersen dedi benim başka bi nedenm var daha önce yaşadığım kayıpla alakalı o yüzden yaptırmadım...önümüzdeki hafta göremezsem Allah korusun,, o zaman tabiki baktırırm...beta artışım iyi gidiyor............. kanda artış önemli belki yarın kan verir yükselip yükselmediğine bakabilirm belli olmazz... sen de takip et istesen betayı..
bu büyük bir ikilem aslında ama medicanada 24 saat kadın doğumcu var ve evime yakın diye ben tercih ettim
aksi bir durum olmaz inş. da ihtiyacımız olmaz doktorlarımıza iyi doktorların hepsi gerçekten öyle Koşuyolu medipolde de leyla hanım var mesela onunda randevu almak için ben kasımda aramıştım ay başıydı aradığımda 25 ine vermişlerdi sen düşün :)
Hisarı aradım şimdi 185 tl dedi muayene ücretine ve siğorta geçerli değilmiş![]()
Merhaba arkadaşlar
umarım hepiniz iyisinizdir.
ben malesef kötü bir durum yaşadım Allah'ım kimseye yaşatmasın sizi ve meleklerinizi korusun.
Geçen hafta perşembe günü kontrolüm olmadığı halde lekelenmeler yüzünden doktora gittim.doktoru beklerken beta hcg baktırdım
gerek yok dediler.olsun bakalım dedim 5252 çıktı değerim.gayet iyi katlayarak artıyordu.
doktor geldi lekelenme gayet normal 4 kadından 1 inde olabilir dedi.p.tesi günü kontrolün o gün gel dedi.bende bakın şimdi dedim.e hadi gelmişken bakalım dedi.baktı keseyi göremedi.Alttan bakalımmı dedi zararı olmazmı dedim hayır dedi bakın dedim baktı ya bozulmuş gebelik yada dış gebelik dedi.Dopler testi ypalım mı dedi yapın dedim yaptılar dış gebelik dedi sağ yumurtalıkta kese var büyüyor değerler iyi ama rahime ulaşamamış.rapor yazdı hemen ileri bir merkeze git sakın böyle gezme iç kanama başlayabilir dedi.İleri merkez neresi dedim bakırköy devlet ama kimse memnun kalmıyor.kanuniye git dedi.riskli bir durum ne yapılacak dedim ameliyat dedi acil belki tüpünde alınması gerekebilir dedi.çok üzüldüm çok ağladım kesin dış gebelikmi dedim %95 dedi %5 bile yetti umuda.
kanuniye gitmedim özele gittim hemen yatış gerek dedi 2 gün hastanede 1 gün evde hiç kımıldamadan yemeğimi bile yatakta yedim kanama riskine karşı kanser tedavisinde kullanılan iğne yaptı gebelik hücrelerini öldürmek için değer düşerse ameliyat yapmicam dedi ama olmazsa kapalı ameliyatla tüpe kanala dokunmadan almaya çalışırım dedi.iğnenin ağrı yapacağını söyledi bende ısrarla sağımda değil solumda ağrı olduğunu söyledim. p.tesi gittik değer 10.000 olmuş 1 iğne daha halleder ama 3 gün daha bekleyemeyiz dedi.yırtılıp kanama yapma riski yüksek dedi.Aynı gün ameliyat yapıldı.Benim solumda ağrı var dememle ameliyata başlamadan bakmışlar yeniden, soldaymış kese tüpe ve kanala dokunmadan almışlar.Salı günü çıktım hastaneden annemdeydim.dün akşam evime geldim p.tesi kontrol var.eğer değer 1852 deyken alttan bakılsaydı ameliyata falan gerek kalmadan sadece iğneyle halledilebilecek bir durum hem maddi hem manevi bir şekilde uzadı gitti.doktorunuzu iyi seçip kendinizi iyi dinleyin takip edin ama stres ve umutsuzluğa kapılmadan yapın bunu Bu mübarek günlerde Allah hepinizi ve meleklerinizi korusun sağlık versin kucağınıza almayı nasip etsin.Tabi bizim gibi bekleyenlerede sabırla beraber hayırlısıyla sağlıkla evlatlar nasip etsin İnşallah
Merhaba arkadaşlar
ben malesef kötü bir durum yaşadım Allah'ım kimseye yaşatmasın sizi ve meleklerinizi korusun.
Geçen hafta perşembe günü kontrolüm olmadığı halde lekelenmeler yüzünden doktora gittim.doktoru beklerken beta hcg baktırdım
gerek yok dediler.olsun bakalım dedim 5252 çıktı değerim.gayet iyi katlayarak artıyordu.
doktor geldi lekelenme gayet normal 4 kadından 1 inde olabilir dedi.p.tesi günü kontrolün o gün gel dedi.bende bakın şimdi dedim.e hadi gelmişken bakalım dedi.baktı keseyi göremedi.Alttan bakalımmı dedi zararı olmazmı dedim hayır dedi bakın dedim baktı ya bozulmuş gebelik yada dış gebelik dedi.Dopler testi ypalım mı dedi yapın dedim yaptılar dış gebelik dedi sağ yumurtalıkta kese var büyüyor değerler iyi ama rahime ulaşamamış.rapor yazdı hemen ileri bir merkeze git sakın böyle gezme iç kanama başlayabilir dedi.İleri merkez neresi dedim bakırköy devlet ama kimse memnun kalmıyor.kanuniye git dedi.riskli bir durum ne yapılacak dedim ameliyat dedi acil belki tüpünde alınması gerekebilir dedi.çok üzüldüm çok ağladım kesin dış gebelikmi dedim %95 dedi %5 bile yetti umuda.
kanuniye gitmedim özele gittim hemen yatış gerek dedi 2 gün hastanede 1 gün evde hiç kımıldamadan yemeğimi bile yatakta yedim kanama riskine karşı kanser tedavisinde kullanılan iğne yaptı gebelik hücrelerini öldürmek için değer düşerse ameliyat yapmicam dedi ama olmazsa kapalı ameliyatla tüpe kanala dokunmadan almaya çalışırım dedi.iğnenin ağrı yapacağını söyledi bende ısrarla sağımda değil solumda ağrı olduğunu söyledim. p.tesi gittik değer 10.000 olmuş 1 iğne daha halleder ama 3 gün daha bekleyemeyiz dedi.yırtılıp kanama yapma riski yüksek dedi.Aynı gün ameliyat yapıldı.Benim solumda ağrı var dememle ameliyata başlamadan bakmışlar yeniden, soldaymış kese tüpe ve kanala dokunmadan almışlar.Salı günü çıktım hastaneden annemdeydim.dün akşam evime geldim p.tesi kontrol var.eğer değer 1852 deyken alttan bakılsaydı ameliyata falan gerek kalmadan sadece iğneyle halledilebilecek bir durum hem maddi hem manevi bir şekilde uzadı gitti.doktorunuzu iyi seçip kendinizi iyi dinleyin takip edin ama stres ve umutsuzluğa kapılmadan yapın bunu Bu mübarek günlerde Allah hepinizi ve meleklerinizi korusun sağlık versin kucağınıza almayı nasip etsin.Tabi bizim gibi bekleyenlerede sabırla beraber hayırlısıyla sağlıkla evlatlar nasip etsin İnşallah
ankaradaki bayanlarr...
dr tercihlerinizi yazarmısınız lütfenn....
benim iki kızımında dr u tülin dabakoğlu..
yalnız hastane değiştirmiş bayındıra geçmişş...
hamile olduğumu öğrenince aradımm..
bayındırdayım dedi gittikk..
yalnız iyi güzel evimede en yakın hastane aynı zamanda..
fakat muayene ücreti 220 tl...
bu fiyata çok gereksiz olduğunu düşünüyorumm...
kontrolede gidip daha gitmeyi düşünmüyorumm..
aslında dr umu çok seviyorumm..
sonuçta 8 yıllık drum..
ama dediğim gibi gereksiz pahalı bence...
sonuçta diğer çocuklarımında okul taksitleri falan..
bilemiyoruumm çok kararsızımm..
iyi dr bildiğiniz varsa birbirimize tavsiyede bulunalımm...![]()
kızlar bişey sormak istiyorum saçında boya olan var mı ? varsa da ne yapmayı düşünüyosunuz bana doktorum 9 ay yasak saç boyamak dedi. daha dibi çok çıkmadı ama bi kaç aya kafam rengarenk olur yani. hem dip boya hem balyaj var benim saçımda![]()
bende platin sarı kullanıyorum kendi saç rengim açık kumral ne kadar açık renk olursa olsun platin çok açık olduğu için sırıtıyorr.. ama boyatmayacağım... benim daha önceki doktorum önceki hamileliğimde ilk 3 ay boya yasak sonra yaptırabilirsin demişti bu dr. henüz bişey demedi ama ben yaptırmayı düşünmüyorum zaten yavş uzar saçlarım artık yapacak bişey yok göze batacak ama olsunn.. hiç niyetim yok boyamayaaa
kızlar bişey sormak istiyorum saçında boya olan var mı ? varsa da ne yapmayı düşünüyosunuz bana doktorum 9 ay yasak saç boyamak dedi. daha dibi çok çıkmadı ama bi kaç aya kafam rengarenk olur yani. hem dip boya hem balyaj var benim saçımda![]()
hayır karından baktı ve göremed...benim kızımda 4+5 de görünmüştü ama sata göre 5+5 idi başta geriydi ama sonra sata göre büyüdü ve doğdu çok şükür...
allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inş...
Benim bulantilarim basladi halsizlik var ben de 5+1 oldum bakalim hayirlisi cok kotu olmam insallah oglumda da bulantilarim olmustu ama kisa surdu bunda daha simdiden basladiSelam canlarım. Nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik. Ben bugün 5+5 oldum. Benim şu sıralar sadece göğüs ağrılarım var. Onun dışında çok şükür bi şikayetim yok. Sizler ne alemdesiniz ?
canımm çok çok geçmiş olsun rabbim sabrını artırsın ve inş. en kısa sürede saglıklısından evladını nasip etsinMerhaba arkadaşlar
senin güzel durabilir kendi rengin açık kumralmış zaten
bi de benimin eşimin kızkardeşi eşi annesi falan bu temmuz türkiyeye tatile geliyolar kızkardeşi ve eşiyle ilk kez tanışıcam
beni artık kafada 3 renk bi de üstüne deli gibi kilo almış bi tip olarak görüp şoka girerler ama napiim![]()