2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Ultrason raporunda plesenta onde internal osa uzakligi 42mm yaziyor. Asagida mi oluyor benimki acaba internette çok seyler okudum bu konuyla ilgili. Moralim çok bozuldu. Sırf icim rahatlasin diye yarin doktordan randevu alicam umarim dedigin gibi yer degistirir canim[/QUOTE]

Ben de aynen doktoruma gitmiştim de ancak içim rahatlamıştı çünkü çok sinir bozucu şeyler yazıyor; sürekli yatmak gerek, erken doğum olabilir, hem anne hem bebek için tehlikeli gibi. İnsan panik oluyor ister istemez. Ama doktorun söylerdi tehlikeli bir durum olsaydı.

Ben de aynen doktoruma gitmiştim de ancak içim rahatlamıştı çünkü çok sinir bozucu şeyler yazıyor; sürekli yatmak gerek, erken doğum olabilir, hem anne hem bebek için tehlikeli gibi. İnsan panik oluyor ister istemez. Ama doktorun söylerdi tehlikeli bir durum olsaydı.[/QUOTE]

Yine de için rahatlasın tekrar görün doktoruna. Çünkü insan takıyor kafaya.

Yine de için rahatlasın tekrar görün doktoruna. Çünkü insan takıyor kafaya.[/QUOTE]

Sagolsain canim gitmekte fayda var Yarın. Bakalım ne dicek doktor

Canim kirmizisini indirimli 150 ye aldim cok guzel gözüm puset takup cikan travel sistemlerdeydi ama ew aldik butcem kalmadi 1000 1500 arasi bakarken 150 aldik:)

tetanoz aşısınıda benim sağlık ocağımdaki ebe 5.aydan sonra yapıyoruz genellikle dedi, ben iki hafta önce gittim yaptırdım, iki hafta sonrada ikinci doz vurulacak. bende hiç ağrı sızı olmadı

Sağlık ocaklarında da bir standart olmaması beni çok şaşırttı. Benim sağlık ocağım da 20. haftadan sonra yapıyoruz dedi. Bazı arkadaşlar 16. haftada vurulmuşlar, anlamadım gitti.

Sağlık ocaklarında da bir standart olmaması beni çok şaşırttı. Benim sağlık ocağım da 20. haftadan sonra yapıyoruz dedi. Bazı arkadaşlar 16. haftada vurulmuşlar, anlamadım gitti.

Ben de saglik ocagina sormustum. Saglik bakanligi 16.haftadan itibaren vurulabilir diyormus. Ama halk arasinda tetanoz asisinin erken donemde vurulmasinin dusuge neden olacagina dair bir inanc oldugu icin 20.haftadan sonra vurmayi uygun goruyoruz demisti hemsire

gerçekten onu bende anlamadım beni doktorum bilgilendirince aradım sağlık ocağını 21. haftada yapıyoruz dedi
arkadaşım 12 sinde doğum yapacak onu 35.hafta da aramışlar ilk defa ve aşıdan falan da haberi yok
çok büyük bir sistemsizlik var bende kararsızım haftaya yaptırmam gerek şayet yaptırcaksam

Valla canım ben de tam tersine doktorumun mümessil kaygısı olmadan bu öneriyi yaptığını düşünüyorum, çünkü piyasada bulunan mustela gibi lierac gibi 70-80 liralık kremler dururken 35 liralık kremi tavsiye etti. Yabancı sitelerde falan da okudum içeriğini, ilaç, koruyucu gibi şeyler içermiyormuş, tabi bu zamanda neye ne kadar güvenilir o da tartışılır :) şu an vazelin'in kremini süren biri olarak bana pregnacare yeter de artar bile, tercih meselesi tabi. Ben normalde de her daim kremlenen biri olduğum için pehlivan gibi, fazla takılmıyorum bu krem olayına, çatlayacağı varsa çatlıyor arkadaş bu arada benim daha hiç çatlağım yok, vazeline mi devam etsem napsam

Ben de kararsiz kaldigim için yarin doktora sormayi dusunuyorm. O ne derse ona göre vuruncam galiba

Öyle tabiki canım haklısın, çok yorucu ama dinlenmeye vakit kalıyor işten sonra. Doğum sonrası için de güzel bir iş ama işte gönül istiyor ki evde kalayım büyün hamileliğimi hiç sorunsuz ayılma bayılma olmadan atlatayım ama olmuyor işte. Onun için işi bırakmak gerek

Canim kirmizisini indirimli 150 ye aldim cok guzel gözüm puset takup cikan travel sistemlerdeydi ama ew aldik butcem kalmadi 1000 1500 arasi bakarken 150 aldik:)

yanında puseti ile birlikte mi 150 ye aldınız?

aynı şekilde bende casualin travel sistem olanını çok beğenmiştim 600-700 civarı fiyatları ve bizde geçen ay ev aldık. uygun bişeyler almayı düşünüyorum..

Ben de kararsiz kaldigim için yarin doktora sormayi dusunuyorm. O ne derse ona göre vuruncam galiba

Doktorum tamamen sana bağlı dedi artılarını anlattı eksilerini anlattı
ama ben yine de kararsızım kimisi çok ağır geçiriyor kimisi de çok kolay aşıdan sonrasını
çalışıyorum ağrım olursa kolum kütük gibi olursa işkence olur aşı
diğer açıdan da ayağımıza çivi batsa cam batsa bir şey olsa risk
tam bir kararsızlık

Peki doktorun bahsettigi eksiler arasinda bebege herhangi bi zarari olup olmayacagi var miydi cnm

Yazın arkadaşlar rahat olum biz öyle alıştık ki 'işiniz ne rahat' cümlelerine, artık kızmıyoruz :) evet Temmuz 1- Eylül 1 tatilimiz var hafta sonu da evdeyîz hatta çoğumuz da yarım gün çalışıyoruz ama bu sanki bizim suçumuzmuş da size " oh canımıza değsin siz çalışın biz evde yatıyoruz" diye nispet yapıyormuşuz gibi davranılınca gücümüze gidiyor uzun saatler çalışmak gerçekten zor bunun farkındayız ama bu işini hakkıyla yapan bir öğretmenin yaptığı işin kolay olduğu anlamına gelmez ki! Bu sözlerimi, 10 dk arayla 40 dk boyunca 40-50 arası ergeni sadece susturmak ve sırasında oturtmak değil, bu sırada onlara bişeyler öğretmek için çırpınırken 6 saat çalıştığı halde üstünden kamyon geçmişcesine yorularak eve dönen meslektaşlarım anlayacaktır. Bu işi hiç yapmamış olana hiçbir zaman zor bir iş olduğunu anlatamayacağımı bildiğim halde yine de yazayım dedim. Tekrar söylüyorum amacın bir polemik başlatmak değil ama gerçekten güceniyoruz böyle şeyler duyunca
Keşke herkes rahat şartlarda çalışsa 1 yıl ücretli izin olsa, kreş olsa işyerlerinde falan ama olmuyor işte ve bu bizim elimizde değil

Son düzenleyen: Moderatör:

kız bebekler biraz daha geç hissediliyor galiba, kız bebek annelerinin karnıda yayvan duruyor kenarlara doğru. benimkinin erkek olduğunu direk karşımdakiler aaa erkek mi diye soruyor hemen. öne doğru çok sivri duruyor çünkü, bide zayıf olduğum için hareketlerini çok erken hissetmeye başladım.

benim karnım acıktığı an vurmaya başlıyor benimki, üzülme herşey yolundaysa sorun yok zaten. sakin bir bebeğin olacak demekki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…