Günaydın. Bana da doktor ayrıntılı ultrasonda plesenta önde demişti. Ben sonradan araştırdığımda panik oldum ama kendi doktorum da ayrıntılı usg yapan prof. da sorun yok dedi. Aşağıda olması sıkıntı oluyormuş ön duvarda olması farklıymış ve sonraki haftalarda zaten genellikle yer değiştiriyormuş.
Ultrason raporunda plesenta onde internal osa uzakligi 42mm yaziyor. Asagida mi oluyor benimki acabainternette çok seyler okudum bu konuyla ilgili. Moralim çok bozuldu. Sırf icim rahatlasin diye yarin doktordan randevu alicam umarim dedigin gibi yer degistirir canim
Cumartesi evimize geldik şükür dün itibariyle tetanoz aşımı vuruldum kolum ezilmiş gibi ağrıo foruma uğrayan yok face kapatılsın bence :)
Ben de aynen doktoruma gitmiştim de ancak içim rahatlamıştı çünkü çok sinir bozucu şeyler yazıyor; sürekli yatmak gerek, erken doğum olabilir, hem anne hem bebek için tehlikeli gibi. İnsan panik oluyor ister istemez. Ama doktorun söylerdi tehlikeli bir durum olsaydı.
Eki Görüntüle 792160 Eki Görüntüle 792161
JOHNSON DB 205 Lotus Travel Sistem Bebek Arabaları Turkuaz
ANAKUCAĞI/TAŞIMA ÖZELLİKLERİ:
- 0-5 yaş kullanım süreli.
- Çift yönlü kullanabilme özelliği.
- Koldan tek hareket kapatma özelliği.
- 3 pozisyon ayarlı sırt pozisyonu (yatma,yaslanma,oturma).
- Ayaklık bölümünde ayarlı
- 360 derece donebilen süspansiyonlu ön tekerler.
- süspansiyonlu isteğe göre frenlenebilir arka tekerler.
- Kolay çıkarılıp takılabilen ön mama taplası.
- Geniş hacimli sepet.
- Özel kumaş kalitesi ve renk seçenekleri.
- Bebek arabasının kendi ağırlığı 9 kg.
- Taşıma koltuğu bebek arabasına kilitlenebilir.
- Taşıma sepeti veya sallandığı için ana kucağı olarak kullanılabilir.
- Ürün Ağırlığı:9 kg
- Anakucağı Ağırlığı: 3 kg
- Taşıma Kapasitesi: 0-13 kg
FİYATI 265 TL
tetanoz aşısınıda benim sağlık ocağımdaki ebe 5.aydan sonra yapıyoruz genellikle dedi, ben iki hafta önce gittim yaptırdım, iki hafta sonrada ikinci doz vurulacak. bende hiç ağrı sızı olmadı
Sağlık ocaklarında da bir standart olmaması beni çok şaşırttı. Benim sağlık ocağım da 20. haftadan sonra yapıyoruz dedi. Bazı arkadaşlar 16. haftada vurulmuşlar, anlamadım gitti.
Sağlık ocaklarında da bir standart olmaması beni çok şaşırttı. Benim sağlık ocağım da 20. haftadan sonra yapıyoruz dedi. Bazı arkadaşlar 16. haftada vurulmuşlar, anlamadım gitti.
evet canım özellikle dün gece oldu bir an karnımın patlıycağını hissettim
genelde de sabah kalktığımda oluyor sanki kasığımın altında bir acımsı gibi bir şey sanki orda birşeyler kopmuş gibi
sanırım rahim genişliyor bebek büyüyor ondan oluyor diye düşünüyorum doktora gittiğimde soracağım
dr.browns en iyisi araştırdıklarım arasında içindeki bir madde sayesinde vitaminlerin ölmesine engel oluyor
ve biberonun içindeki bir tüp var onun sayesinde bebeğin boş havası çekmesini engelliği için gaz sancısı çekmesine engel oluyor
ben dr.browns alacağım :)
demek bu haftalarda genel yaşanan durum bu ama ben bebeği karın çevremde hissediyorum hala
şanslı hamişlerdensin desene:)
Arkadaşlar, ben 20+1 im ve bebişi hala hissetmiyorum bu normal mi? Bir de iki günüdr karnım çok ama çok gergin patlayacak gibiyim ve kasıklarımda ağrılar var
dr. uma sordum canım lierac ı oda kullanabilirsin dedi... dr. lar tabi biraz mümessil kaygısıyla bazen belli şeyleri öneriyor pregnacare de onlardan biri... çünkü ben lierac kullanacağım olur dimi deyince hemen şu da olabilir dedi kağıdını uzattı aldım sonra araştırdım olumlu pek yorum görmeeyince lierac aldım... zaten 16. haftadan itibaren kullanılmaya başalnıyo bu kremlere genelde öncesinde değill
gerçekten onu bende anlamadım beni doktorum bilgilendirince aradım sağlık ocağını 21. haftada yapıyoruz dedi
arkadaşım 12 sinde doğum yapacak onu 35.hafta da aramışlar ilk defa ve aşıdan falan da haberi yok
çok büyük bir sistemsizlik var bende kararsızım haftaya yaptırmam gerek şayet yaptırcaksam
Ben seni okumak için açıyorum kuzum
ama asıl muhabbet orda dönüyor valla, kaçırıyorsun her şeyi.
valla kızlar ben yaz boyu caşlıstım sabah sekız aksam 6 cooook zordu ve hamılelegın en sorunlu donemlerıydı. keske ogretmen olsaydım dıye hep ıc gecırdım. ynede meslegınızın kıymetını bılın bende atanamamaıs sansını dıge memurluklarda bulmus bırı olarak soyluyorum
Canim kirmizisini indirimli 150 ye aldim cok guzel gözüm puset takup cikan travel sistemlerdeydi ama ew aldik butcem kalmadi 1000 1500 arasi bakarken 150 aldik:)
Ben de kararsiz kaldigim için yarin doktora sormayi dusunuyorm. O ne derse ona göre vuruncam galiba
genelde de sabah kalktığımda oluyor sanki kasığımın altında bir acımsı gibi bir şey sanki orda birşeyler kopmuş gibi
sanırım rahim genişliyor bebek büyüyor ondan oluyor diye düşünüyorum doktora gittiğimde soracağım
Arkadaşlar, ben 20+1 im ve bebişi hala hissetmiyorum bu normal mi? Bir de iki günüdr karnım çok ama çok gergin patlayacak gibiyim ve kasıklarımda ağrılar var
canım endişelenme bebeği en iyi dinlenme pozisyonunda ve karnın tokken hissedebilirsin
krem sürüyor musun gerginlik için ?
ağrının da büyümeden dolayı olduğunu düşünüyorum ama seni bu kadar rahatsız ediyorsa
bir doktoruna gözük istersen
benim o gerilme aşırı derecede rahatsız etmiyor sabah oluyor sonra gün içerisinde geçiyor
Doktorum tamamen sana bağlı dedi artılarını anlattı eksilerini anlattı
ama ben yine de kararsızım kimisi çok ağır geçiriyor kimisi de çok kolay aşıdan sonrasını
çalışıyorum ağrım olursa kolum kütük gibi olursa işkence olur aşı
diğer açıdan da ayağımıza çivi batsa cam batsa bir şey olsa risk
tam bir kararsızlık
tepki çekmemek için yazmadım bu cümleleri ama sana sonuna kadar katılıyorum... 3 aya yakın izin yapılan bi meslek öğretmenlik kesinlikle rahat... bende memurum şükür şikayet ettiğimden değil ama yılda toplam 20 gün yıllık iznimiz var onlarıda almadım doğum sonrası kullanacağım diye ,bayram tatili vs. dinlenmeye çalıştım.. ki çoğu öğretmen tüm günde çalışmıyor... diğer memurluklarda bütün gün otursan bile 8-17 çalışmaya mecbursuntabi özelde çalışanlarda benim yazdıklarımı alıntı yapıp yorum yazabilir özelde de çalışmış biri olarak ne kadar zorlukları olduğunu iyi bilirim.........=)
ben 23. haftamdayım ve daha geçen hafta doğru düzgün hissetmeye başladım. Yakında hissetmeye başlarsın telaş yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?