Peki doktorun bahsettigi eksiler arasinda bebege herhangi bi zarari olup olmayacagi var miydi cnm
kızlar bebek hareketlerini nerde hissediyorsunuz? ben alt karında hissediyorum 19 haftalığım
Yazın arkadaşlar rahat olum biz öyle alıştık ki 'işiniz ne rahat' cümlelerine, artık kızmıyoruz :) evet Temmuz 1- Eylül 1 tatilimiz var hafta sonu da evdeyîz hatta çoğumuz da yarım gün çalışıyoruz ama bu sanki bizim suçumuzmuş da size " oh canımıza değsin siz çalışın biz evde yatıyoruz" diye nispet yapıyormuşuz gibi davranılınca gücümüze gidiyoruzun saatler çalışmak gerçekten zor bunun farkındayız ama bu işini hakkıyla yapan bir öğretmenin yaptığı işin kolay olduğu anlamına gelmez ki! Bu sözlerimi, 10 dk arayla 40 dk boyunca 40-50 arası ergeni sadece susturmak ve sırasında oturtmak değil, bu sırada onlara bişeyler öğretmek için çırpınırken 6 saat çalıştığı halde üstünden kamyon geçmişcesine yorularak eve dönen meslektaşlarım anlayacaktır. Bu işi hiç yapmamış olana hiçbir zaman zor bir iş olduğunu anlatamayacağımı bildiğim halde yine de yazayım dedim. Tekrar söylüyorum amacın bir polemik başlatmak değil ama gerçekten güceniyoruz böyle şeyler duyunca
Keşke herkes rahat şartlarda çalışsa 1 yıl ücretli izin olsa, kreş olsa işyerlerinde falan ama olmuyor işte ve bu bizim elimizde değil
Valla canım ben de tam tersine doktorumun mümessil kaygısı olmadan bu öneriyi yaptığını düşünüyorum, çünkü piyasada bulunan mustela gibi lierac gibi 70-80 liralık kremler dururken 35 liralık kremi tavsiye etti. Yabancı sitelerde falan da okudum içeriğini, ilaç, koruyucu gibi şeyler içermiyormuş, tabi bu zamanda neye ne kadar güvenilir o da tartışılır :) şu an vazelin'in kremini süren biri olarak bana pregnacare yeter de artar bile, tercih meselesi tabi. Ben normalde de her daim kremlenen biri olduğum için pehlivan gibi, fazla takılmıyorum bu krem olayına, çatlayacağı varsa çatlıyor arkadaşbu arada benim daha hiç çatlağım yok, vazeline mi devam etsem napsam
Yok canım asla polemik amaçlı değil zaten yazılanlar bizde memuruz zaten salla başı al maaşı diyen onlarca insan duydum kendi çevremde dahil ama ben vatandaşın çok bol olduğu bi yerde emlakda çalışıyorum 8 saat boyunca dil döküyorm eve giderken baş ağrısından duramıyorum mesela =) asla yatıyorsunuz vs. değil sadece dinlenme süreleriniz güzel diyorum ben yoksa kimsenin işi kolay deil yatan yok mu var bizim kurumda da dolu........... bana laf eden tanıdıklarım bi kaç defa yanıma uğradı.. uğrayıp uğrayacağına pişman oldu........ bu kadar yoğun bi tapu bi emlak vardır gözüyle görüp inandılar geçenlerde nasıl dayanıyorsun yerini değiştirme imkanın yokmu senin diye halime acıyorduama şükür ki devlet işindeyiz haklarımız var özel sektör çok vahim...... kimseyi kırmak filan istemem aman yanlış anlaşılma olmasınn
Yazın arkadaşlar rahat olum biz öyle alıştık ki 'işiniz ne rahat' cümlelerine, artık kızmıyoruz :) evet Temmuz 1- Eylül 1 tatilimiz var hafta sonu da evdeyîz hatta çoğumuz da yarım gün çalışıyoruz ama bu sanki bizim suçumuzmuş da size " oh canımıza değsin siz çalışın biz evde yatıyoruz" diye nispet yapıyormuşuz gibi davranılınca gücümüze gidiyoruzun saatler çalışmak gerçekten zor bunun farkındayız ama bu işini hakkıyla yapan bir öğretmenin yaptığı işin kolay olduğu anlamına gelmez ki! Bu sözlerimi, 10 dk arayla 40 dk boyunca 40-50 arası ergeni sadece susturmak ve sırasında oturtmak değil, bu sırada onlara bişeyler öğretmek için çırpınırken 6 saat çalıştığı halde üstünden kamyon geçmişcesine yorularak eve dönen meslektaşlarım anlayacaktır. Bu işi hiç yapmamış olana hiçbir zaman zor bir iş olduğunu anlatamayacağımı bildiğim halde yine de yazayım dedim. Tekrar söylüyorum amacın bir polemik başlatmak değil ama gerçekten güceniyoruz böyle şeyler duyunca
Keşke herkes rahat şartlarda çalışsa 1 yıl ücretli izin olsa, kreş olsa işyerlerinde falan ama olmuyor işte ve bu bizim elimizde değil
selam kizlar nasilsiniz dunku seker yuklememde bosa gitti 50 lik yuklenince az bir bayginlik gelmisti neyse suyla falan kendime geldimde 100 luk olan migdemde 10 dk durabildi pazartesi tekrar yaptiricam basim dertte benim bu seker olayiyla birde yuksek cikarsa gene birde diyet falan simdiye kadar ne rahat geldim bulanti yok agri yok benimki simdi basladi ins bu testen dusuk sonuc cikarda birde diyetle falan ugrasmam varmi aranizda yukleme yaptiran
Bana direkt tanıtım kağıdını uzattı bitkisel vs. dedi bende o an anladım mümessil tavsiyesi olduğunubende aynı fikirdeyim çatlayacağı varsa çatlar ama en azından elimden geleni yaptım yine de çatladı derim diye düşünüyorum artık napimm:26::26: vazelin kullananda çok acıbadem kremi kullananda ben lieracı alana kadar kakao yağı kullandım hep hala arada kullanıyorum onu da bakalım ne olacak
Ben de psikologum, geçen yıl okulda bir sınıfla etkinlik yapmak istedik. İki kişiydik. Sınıfı susturmak, onları etkinliğe odaklamak için canımız çıktı. Her kafadan bir ses çıkıyor. Ki etkinlik, eğlenceli ve çocukların hoşuna giden bir süreçtir. Onun yerine ders anlattığımı düşünemiyorum. O gün üzerimizden kamyon geçmiş gibiydi. Eve gidip hemen uyumak istedik. Zaman dilimi olarak az çalışıyor ve fiziken az yoruluyormş gibi gelebilir dışarıdan bakınca, ama kolaysa 40 çocuğu susturup ders anlatın. Ben o gün, ne kadar zor bir meslek olduğunu iyice anladım. Okullar açılıyor, şimdiden öğretmenlerimize sabır diliyorum:))
Ben de psikologum, geçen yıl okulda bir sınıfla etkinlik yapmak istedik. İki kişiydik. Sınıfı susturmak, onları etkinliğe odaklamak için canımız çıktı. Her kafadan bir ses çıkıyor. Ki etkinlik, eğlenceli ve çocukların hoşuna giden bir süreçtir. Onun yerine ders anlattığımı düşünemiyorum. O gün üzerimizden kamyon geçmiş gibiydi. Eve gidip hemen uyumak istedik. Zaman dilimi olarak az çalışıyor ve fiziken az yoruluyormş gibi gelebilir dışarıdan bakınca, ama kolaysa 40 çocuğu susturup ders anlatın. Ben o gün, ne kadar zor bir meslek olduğunu iyice anladım. Okullar açılıyor, şimdiden öğretmenlerimize sabır diliyorum:))
bende polıs memeuruyum canım her ısın tabıkı zorlukları var eve gıttıgımde saat 7yı bıuluyor gurbetteyım eve gıt temızlık yemen hp benden esım bendende gec gelıyor yardım etme ımkanı yok. ogretmenlıgın tatlı yanı yıllık ızın sayısının cok olması. bızde 20gunle kısıtlanmıs olması ve onuda bır anda alamamak mesele.
Allah yardımcınız olsun, işini yaparken bir de can korkusunun olmasını polisliğin en korkutucu yanı olarak görmüşümdür hep. Normal insanlar değil ki muhattap olduklarınız ya hırsız ya uğursuz. Zor iş valla
Ben daha yaptırmadım ne ayrıntılıyı ne şeker yüklemesini. Kısmetse 20 sinde gidicem. Bu şeker yüklemesinde içilen şeyin tadı çok mu iğrenç? Öyleyse kesin ben de kusarım
tecavüzcüler tacızcıler hırsız muhattap oldugun hep kotu ınsanlar sana yemın ederımkı tüm hayat enerjını alıyorlar hayata daır guzel seyler dusunemıyorsun karamsar agresıg oluyorsun adlıyede calısırken bır ara o cocuk tacızcılerın davlarında aglamaktan öluyordum neysekı cıktım ordan aglayan yuz dıyordı bır ara bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?