- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
50 gr lik olan serbet gibiydi cok rahatsiz etmedi 100 gr lik olan sanki gogsumun altinda kaldi inmedi bide yakiyo gibi bir dahakine limon suyu goturucem ondanda katicaklar icine ins bu defa dayanabilirim
Psikolojik olarak çok yıpratıcı bir iş gerçekten. Bir de o tecavüzcüleri saldıran halktan korumak zorunda olmak yok mu ah kahroluyorum o haberleri izlerken. İnsanların içine atasınız geliyodur eminim ama olmuyo işte
Geçmiş olsun arkadaşım, karın, kasık hatta zaman zaman rahime kadar inen ağrı ben de yaşıyorum, hatta tatilde 2 akşam şiddetli sancı şeklinde giren ani ağrılar ben de yaşadım. Bunlar sürekli olmadığı sürece sakıncalı değil diye biliyorum. Ama tabi saatlerce şiddeti azalmayan ağrılarsa doktorunla konuşmanda fayda var canım.
bende de oluyor, özellikle akşam yemeklerinden sonra eğer biraz fazla yemişsem karnım ağrıyor, iyice geriliyor sanki. birkaç hafta öncesine kadar da kasıklarım ara sıra ağrıyordu ama o geçti çok şükür. o ağrıda tuvalete gideceğim zaman oluyordu, uzun süre oturursanız farketmiyorsunuz mesane dolunca da ağrı yapıyor sanırım
evet canım özellikle dün gece oldu bir an karnımın patlıycağını hissettim
genelde de sabah kalktığımda oluyor sanki kasığımın altında bir acımsı gibi bir şey sanki orda birşeyler kopmuş gibi
sanırım rahim genişliyor bebek büyüyor ondan oluyor diye düşünüyorum doktora gittiğimde soracağım
affederın ama onların yuzune tukuresın gelıyoo ama olmuyo
Merhaba kızlaarr
Göbekler şiştikçe ağrı şikayetleri de başlamış bakıyorum
Benimde belim ağrıyo, gece hiç rahat uyuyamıyorum ama çok şükür Rabbime. Ne güzel bi sonuç için çekiyoruz bu zahmetleri
Merhaba kızlaarr
Göbekler şiştikçe ağrı şikayetleri de başlamış bakıyorum
Benimde belim ağrıyo, gece hiç rahat uyuyamıyorum ama çok şükür Rabbime. Ne güzel bi sonuç için çekiyoruz bu zahmetleri
kızlar benım gögüs ucum yok emzırırken cok problemn yasarsın dıyrlar phılıpsın gogus ucunu cıkartmaya yarayan aletı var alsammıkı benım gııb olnalar varmı varsa ne dusunuyrlar???????
canım endişe etme göğüs ucu kalkanları var onlardan al yanına
hatta ben de alıcam çnk bebek göğüs ucunu olsa bile zor buluyor ondan dolayı çantama atıcam
rahatlıkla emmesini sağlıyor
kızlar benım gögüs ucum yok emzırırken cok problemn yasarsın dıyrlar phılıpsın gogus ucunu cıkartmaya yarayan aletı var alsammıkı benım gııb olnalar varmı varsa ne dusunuyrlar???????
canım cok sagol ıse yarıyo demı cocuk ondan sutu cekebılıyormu benımkı olmadıgı ıcın bebısım bayagı yorulacak bıde nerden alabılırım??
canım endişelenme bebeği en iyi dinlenme pozisyonunda ve karnın tokken hissedebilirsin
krem sürüyor musun gerginlik için ?
ağrının da büyümeden dolayı olduğunu düşünüyorum ama seni bu kadar rahatsız ediyorsa
bir doktoruna gözük istersen
benim o gerilme aşırı derecede rahatsız etmiyor sabah oluyor sonra gün içerisinde geçiyor
Canım sürüyorum artık sabah akşam başladım. Ne bileyim bir gerginlik bir rahatsızlık varsanki içim geriliyor.
Canım sürüyorum artık sabah akşam başladım. Ne bileyim bir gerginlik bir rahatsızlık varsanki içim geriliyor.
sanırım psikolojik biraz da kendini rahatlatıcak mutlu edecek şeyler yapmaya çalış biraz kafanı dağıt
düşünmemeye çalış o gerginliği
benim de akşam oluyor yediklerimin etkisiyle gerilme başladı işten eve gidip krem sürmek istiyorum direk
Canım ben dün mothercare outletten 0-3 aylık 5'li çıtçıtlı body, 3-6 aylık 5'li çıtçıtlı body, 0-3 aylık 3'lü tulum, 3-6 aylık 3'lü tulum, 3 tane yeni doğan tulum ve 3 tane çorabı 150 TL'ye aldım. Bu hesapla sen 8 body+3 tulum+ 4 çorabı 165'e almışsın ben 10 body+9 tulum+ 3 çorabı 150 TL'ye aldım. Bu hesabı eşine anlatırsan seni istediğin outlete götürürBenimki de başta çok nazlandı :)
selam kızlar, bugün foruma hiç giremedim.şimdi anca anca bakabiliyorum.tetenos aşısı olanlar var, olmayanlar var sanırım.son kontrolde doktorumun aşı için tavsiye ettiği tarih haftaya ama sağlık ocağından 11 ekime gün verdiler.napsam acaba? 11 ekimde 25. hafta içinde olmuş olacağım kısmetse
aNKARA DA mathercare outlet internetten cıkmıyo arkadaşlar yaa nerde var biliyomusunuz
yanında puseti ile birlikte mi 150 ye aldınız?
aynı şekilde bende casualin travel sistem olanını çok beğenmiştim 600-700 civarı fiyatları ve bizde geçen ay ev aldık. uygun bişeyler almayı düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?