2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
50 gr lik olan serbet gibiydi cok rahatsiz etmedi 100 gr lik olan sanki gogsumun altinda kaldi inmedi bide yakiyo gibi bir dahakine limon suyu goturucem ondanda katicaklar icine ins bu defa dayanabilirim

Şeker tabi yakar insanın boğazını ben de götüreyim bari bi tane limon içine sıkarız izin verirlerse

affederın ama onların yuzune tukuresın gelıyoo ama olmuyo

teşekkürler kızlar.dün okuduklarım arasında bu haftalarda oluyormuş bu şekil ağrılar.birde çevremdekiler çocuğu yukarda taşıyorsun dediler ondanda olabilir :26:nefesimi kesiyor doktora gittiğimde yine sorucam bakalımbenim şuan kasık ağrılarım geçti gibi ani hareket etmessem eğer

Son düzenleme:
Merhaba kızlaarr
Göbekler şiştikçe ağrı şikayetleri de başlamış bakıyorum
Benimde belim ağrıyo, gece hiç rahat uyuyamıyorum ama çok şükür Rabbime. Ne güzel bi sonuç için çekiyoruz bu zahmetleri

affederın ama onların yuzune tukuresın gelıyoo ama olmuyo

Ne yaparsın insan her istediğini yapamıyo işte. İşin ucunda ailenin rızkı olunca herşeye katlanılıyo. Çok zor biliyorum ama iş yerinin kapısından çıkarken işi orda bırak derler ya sanırım yapmamız gereken o. Bebişini düşün arkadaşım canını sıkan şeyleri duyma görme, bunu yavruna borçlusun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba canım benim de bel ve sırt ağrılarım çok oluyo, hep sırtımda yastıklar oturuyorum ama nafile mir de sabahları kasıklarım ağrıyo uyandığımda. Tuvalete falan da sıkışık olmuyorum, yarım saat bir saate de geçiyo fazla uzun sürmüyoruz ama çoğu sabah oluyo. Bunlar artarak devam edecek bir de bu yönü var

Son düzenleyen: Moderatör:

ah canım sormaağrısada çok şükür güzel duygular tatlar bunlarben bel ağrısını hep çekiyorum as rahatsızlığım var oyüzden hamileliktekini pek ayırt edemiyorumama karın baskım çok fazla

kızlar benım gögüs ucum yok emzırırken cok problemn yasarsın dıyrlar phılıpsın gogus ucunu cıkartmaya yarayan aletı var alsammıkı benım gııb olnalar varmı varsa ne dusunuyrlar???????

kızlar benım gögüs ucum yok emzırırken cok problemn yasarsın dıyrlar phılıpsın gogus ucunu cıkartmaya yarayan aletı var alsammıkı benım gııb olnalar varmı varsa ne dusunuyrlar???????

canım endişe etme göğüs ucu kalkanları var onlardan al yanına
hatta ben de alıcam çnk bebek göğüs ucunu olsa bile zor buluyor ondan dolayı çantama atıcam
rahatlıkla emmesini sağlıyor

Eklentiler

• $kelebek-koruyucu.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 36
canım endişe etme göğüs ucu kalkanları var onlardan al yanına
hatta ben de alıcam çnk bebek göğüs ucunu olsa bile zor buluyor ondan dolayı çantama atıcam
rahatlıkla emmesini sağlıyor

canım cok sagol ıse yarıyo demı cocuk ondan sutu cekebılıyormu benımkı olmadıgı ıcın bebısım bayagı yorulacak bıde nerden alabılırım??

canım benimde öyle pek yok olmamasıda gayet normal bi durum bence.ama belki hemen alır memeyi belli olmaz sen yinede hastanede yanına göğüs ucu alabilirsin

canım cok sagol ıse yarıyo demı cocuk ondan sutu cekebılıyormu benımkı olmadıgı ıcın bebısım bayagı yorulacak bıde nerden alabılırım??

canım bunu bebek mağazalarında biberon satan yerlerde eczanelerde falan bulabilirsin bu senin göğsüne yapışıyor zaten bebek önce çektiğinde süt o çıkıntıya doluyor sonrada bebeğe geliyor :)

selam kızlar, bugün foruma hiç giremedim.şimdi anca anca bakabiliyorum.tetenos aşısı olanlar var, olmayanlar var sanırım.son kontrolde doktorumun aşı için tavsiye ettiği tarih haftaya ama sağlık ocağından 11 ekime gün verdiler.napsam acaba? 11 ekimde 25. hafta içinde olmuş olacağım kısmetse

aNKARA DA mathercare outlet internetten cıkmıyo arkadaşlar yaa nerde var biliyomusunuz

Ben az önce sağlık ocağı hemşiremle konuştum, Eylül'ün son haftası gel dedi. Geç olmaz mı diye sordum, 23. haftanın içinde olacağım o zaman çünkü, hayır geç değil 21'den sonra yapıyoruz zaten dedi. 21 ile şu hafta arası demedi demek ki son tarihi yok ama uygun olan bu tarihler arası olduğu için bu zamanda yapıyolar.

aNKARA DA mathercare outlet internetten cıkmıyo arkadaşlar yaa nerde var biliyomusunuz

AnaBebek
Burda bütün mağazaları var ama outlet sadece Forum Ankara'da var benîm bildiğim, Keçiören'de. Bu listedekilerin hepsi normal alışveriş merkezi çünkü.

Canim puseti ayri 50 tl arabada 150 iste toplam 200 tl herseyin saglam ucuzunu aliyorum hayirli olsun bebisinle yeni ewiniz bizde gecen ay aldik allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…