2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Ayyy ben persembe gidecem sekerden nefret ediyorum sekerli su icireceklerrr offf sonra sekerli herseyden tiksinecem insallah bise cikmaz

affederın ama onların yuzune tukuresın gelıyoo ama olmuyo

Psikolojik olarak yıpranma payı çok yüksek bir meslek. kendini bir şekilde rahatlatma yöntemleri bulmak en azından stresini azaltır. Ben de sürekli sorun dinliyorum, başka hayatlara giriyorum, ama birine yardım edebilmek, onun yükünün azaldığına tanık olmak çok keyifli. 20 gün izin işine ben de kılım ayrıca, 20 gün ne ya, 5 günü aaa tatilde miyim modu ile geçiyor zaten. Sonra bir bakmışsın, bitmiş. Sen de birşey anlamamışsın, şimdiden kurban bayramını bekliyorum, 10 gün ya:))

ıyı aksamlar kızlar nasılsınız?

ya ben sıze bır sey soracam bız ocakta dogum yapacagız yaa. mesela yanı yasa gecerse dogum oncesı 8 dogum sonrası 10 hafta olcak ve dogum oncesını sonraya aktaramıyormussun dıye duydum o zaman ıznımız nısan ortası falan bıtıyor. ne yapacaz heyet raporu almak ıcın once sene ıcındekı 40 gunluk raporları mı bıtırmek gerekıyormus onu da oyle duydum? normal 40 gunluk raporumuzu da kullanınca sonradan ocaga kadar hıc hakkımız kalmıyor sız ne dusunuytorsunuz bır bılgınız var mı?

Öncesinde çalışırsan sonraya aktarabilirsin.

Kızlar o kadar mutluyum ki paylaşmam lazım sizinle :)) eminim bunu çoğu kişi yaşamıştır benden önce ama ben ilk defa yaşadığım için çok heyecanlandım
Az önce eşimin gelmesini beklerken seksenler'i izliyordum, 'güneşimi kaybettim' şarkısı çalıyordu, çok severim o şarkıyı mırıldanmaya başladım, kızım öyle bir hareketlendi ki inanamadım. İlk defa bir şarkıya bu kadar tepki verdi ama asıl heyecanlı kısmı sonrası. Konuşmaya başladım kuzumla saçma şeyler ama ona hitap ederek direk. "ellerini ayaklarını yerim senin" gibi abuk sabuk cümleler kurdum ama anladı beni ve 3-5 saniyede bir tekmelemeye başladı:)
15 dk nın içinde 20'den fazla hareketini saydım. İlk defa bu kadar hareketli gördüm kuzumu, bu konuşma olayını bırakmicam artık:) ne güzel şey yahu insanın gözleri doluyo :,,(

ay ne kadar guzel darısı basıma:) o anı beklıyorum gunlerdır. bayagı hıssedılıyor dımı yanı ufacık bır segırme gıbı degıl dımı

Daha yaptırmadım ben aşıyı.Yakın zamana kadar progestan kullanıyordum düşük tehlikesine karşı.Bunu aile hekimimize
söyleyince kadın doğum dr una bir sor,genelde böyle tehlikesi olanlara daha geç yapabiliyoruz demişti.Bu aşı
kasları harekete geçiyormuş.Rahim kasılmalarını tetikleyebilirmiş.
Hatta oradaki hemşire 7.ay da bile yaptırabilirsin demişti.Daha doktoruma soramadım :44:

Bana direkt 100 lük yükleme yapılmıştı.Onu kısa zamanda içmem söylendi 5dk da bitirmeye çalıştım 1lt yi.
Bende çıkarmıştım ama 2,5 saat sonra Sağlık ocağının bahçesinde turlaya turlaya içmiştim.

ay ne kadar guzel darısı basıma:) o anı beklıyorum gunlerdır. bayagı hıssedılıyor dımı yanı ufacık bır segırme gıbı degıl dımı

Canım darısı başına Allah bir an önce yaşatsın sana da bu duyguyu. Öyle kaş göz seyrimesi gibi değil, bildiğin şişiyo göbeğin, dışardan bile görebilirsin. Artık ağırlıkları ve boyları da arttı ya daha rahat görüyorum. Senin şöyle bir avantajın var ben erken hissetmeye başladığım için daha da küçüktü o zaman, çok zayıf hareketleri takip etcem derken göbeğim çatlıyordu. Şu ana kadar hissetmediysen eğer, tekme tokat girişecek seninki direk içerden

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar benim göbeğimin hemen sağ üstünde gerilme tarzı agrılar oluyor arada
siz de oluyor mu
cok korkuyorum

Kizlarrrrr bisey sorcam

Bazen bikac gun ust uste bazen gunde bikez cok sIk olmuyor ama bugun 6-7 kez tekrarladi. Doktora sordum gunde 10-15 sefer olabilir daha sIk olursa gel dedi.

karnimda bi sertlik olusuyo birden ama daha cok gobek altinda genelde sag tarafta bi yuvarlak bisey olusuyo yumak gibi sanki biyerini dayiyo oraya ne oldugunu anlayamiyorum biraz bekleyince geciyo ama hafif sanci hissediyorum gecene kadar korkutuyo beni nedir acabaa afedersiniz gaz sancisi oluyoduya onun gibi sancisi varmi bunu yasayanlar yorum bekliyorumm :18:

Ben seni okumak için açıyorum kuzum
ama asıl muhabbet orda dönüyor valla, kaçırıyorsun her şeyi.

Canımm benimde gözüm seni arıo bakıom yoksun yazasımda gelmio annemin facei var ordan girsem tüm akrabalar yazdığımı okur:) uyf ya nerde eski muhabbetler geriii geliiiiin(

kızlar benim göbeğimin hemen sağ üstünde gerilme tarzı agrılar oluyor arada
siz de oluyor mu
cok korkuyorum

Bende de oluyo canım o tarz ağrılar, ama benimkiler genelde alt kısma doğru oluyo, özellikle de sabahları insana bişey varmış bi sorun olmuş gibi geliyo korkutuyor biraz ama normal bunlar. Geçmeyen sürekli ağrı ve sancılarda doktoruna görün onun dışında her ağrıda korkma derim:)

Minik poposunu dayıyodur annesi 'ısırırım poponu' diye korkut bak nasıl çekiyo

Son düzenleyen: Moderatör:

Acaba oylemi ya :44: niye sanci oluyoki oyle olunca biyerini dayiyoki orada kucuk bi siskinlik oluyo demi hareketlerini bikac haftadir net hissedebiliyorum ama donmesini filan hissedemiyorumki emin olayim ondandir diye ben rahim kasilmalarindan suphelendim bi an korktum yaa

Dönmesini ben de hissetmiyorum hala ben de onu taktım kafama birkaç gündür araştırıyorum ama internette de pek bişey yok. En doğru şeyi doktor bilir tabi ama artık bebişlerimiz ağırlık ve boy olarak da büyümeye başladı yerleri genişliyo bu kolay bişey değil bunlarla ilgili ağrılar olabilir bebeğin tekme ve yumrukları ağrı yapacak biyerlere geliyo olabilir hemen kötüsünü düşünme, ama geçmeyen ağrıyı da ihmal etmemek lazım tabi. Asıl sancılar başlayınca doğumda bunların hiçbirşey olmadığını anlayacağız o zamana kadar tadını çıkar :)
Bizden bu kadar herkese iyi geceler Allah rahatlık versin yarın görüşürüz. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın :)

Onuda hissederiz biraz daha Allahin izniyle :) ya iyi olsunda bu sancilari cekerim. O sanci girince bi 20-30 sn filan suruyo, onemli bisey degildir ins.
Cok sagol cevabin rahatlatti beni Allah rahatlik versin miniginle

Son düzenleme:
Canımm benimde gözüm seni arıo bakıom yoksun yazasımda gelmio annemin facei var ordan girsem tüm akrabalar yazdığımı okur:) uyf ya nerde eski muhabbetler geriii geliiiiin(

Misacım uzun süredir takip ediyorum forumu ancak son bir kaç gündür birşeyler yazmaya başladım. Senin tüm Türkiye turundan haberim var :)) maşallah diyorum sana ve bebişine. evine dönmene sevindim bebişinle başbaşa daha güzel günler geçirirsin inşallah, bu arada bende tetanoz oldum 5 gün önce yeni yeni geçiyo çok ağırdı benimki uyuyamadım kaç gün inşallah seninkinde bi ağrı filan olmaz.. Eskilerden kimse yazmıyor artık facede bana çok cazip gelmiyor kapalı grup diyorlar ama yinede tedirgin oluyorum. Bu arada paşamı merak ediyorum inşallah iidir

Kızlarr beni birçoğunuz tanır. Bende 2014 Ocak annesi olacaktım ama mayısta bebeğimin kalp atışları durmuştu ve kürtaj olmuştum.

Şimdi inşAllah yeniden güzel haberlerle geldim. Sizlere bu haberi vermek istedim.

Sanırım yine hamileyim. Sabah idrar testimde çift çizgiyi gördüm. Sonrasında kan verdim değerim 14,75 çıktı. Değerim biraz düşük ama kürtaj sonrası 23 günde bir adet olmaya başladım. O yüzden şuan henüz 3. haftamdayım. O yüzden değerim yükselir diye ümit ediyorum.

Ocak annesi olamadım belki ama inşAllah mayıs annesi olarak peşinizden geliyorum.

Hepiniz Rabbime emanet olun. Minik yiğenlerimi kocamannnn öpüyorummm

Sevgili arkadaslar, din perinatologta randevumuz vardi, detayli ultrason yapildi. Cok sukur herseyi temiz cikti kuzumun. 340 gram olmus, 1 kola tenekesi kadar boyu ve kilosu var dedi doktor :)) alisveris macerami spnra yazicam donunce, ama hareketleri henuz hissdemeyen arkadaslari rahatlatmak icin birsey yazmak istedim. Dra dedim ben cok hissedemediyorum bebegin hareketlerini, 2-3 gunde bir batma seklinde. Dedi ki bebegin plasentasi bende on karina dogruymus. Genelde hissdilen harrketler one olan hareketlerdir, sende plasenta bebise yastik gorevi goruyor bu yuzden hissedemiyorsun ama 1 hafta on gune o yastik da yeterli gelmeyecek, cok net hissetmeye baslarsin dedi. Kizlar boyle nedenler de varmis, lutfen hissedemiyorum diye uzulmeyin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…