2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
günaydın çok sevindim senin adına Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

canım benimm nasıl sevindim nasıl mutlu oldum =)) şükür Rabbim bekletmedi seni.. bende ilk bebeğimi kaybedince 4 ay sonra yeniden hamile kalmıştım..2. deneme ayında....şu an ki korkularını,duygularını,heyecanını öyle iyi anlıyorum ki.... Rabbim büyük inşallah çok sağlıklı bi gebelik geçireceksin sağlıkla hayırlısıyla evladını kucağına alacaksın... hepimiz sağlıkla kavuşacağız inşallah evlatlarımıza.....bizi habersiz bırakma gel sık sık olur mu?

:) sorma canım finali arabayla 17 saat yolculuk yapark tamamladım ayaklarım ödemden davul gibiydi ama Allaha şükür iyiyim pztesiden beri camı sil evi süpür sil valiz yerleştir nası geçio günüm anlamadım dağ gibi çamaşır var onlar yıkanıcak eve gömüldüm resmen beni takip ediomuşun çok mutlu oldum canım:) tetanoz acayip ağrıtıo ya gece soluma yatamıyorum bide bu ara uyurken ellerim şişio ağrıo aşıdanmı hamileliktenmi bilemedim kan toplanıo resmen
Eskiler kayboldu gitti bende facede tedirgin olur yazamam burda yeri gelio dedikodu yapıom:) sülale okursa mahfolurum eşim beraber face açalım demişti ben istemiom foto koyucam kıskanan olacak yeren olacak nazara geliriz diyorum sonra tüm hayatın face oluo böyle iyiyim valla ocak topiğimiz ıssızlaştı ikiye bölündü pasam nasıl bende merak ediyorum inşallah iyidir gerçekten 20 den sonra değişik ağrılar oluo insanda benim pelvik ağrım oluodu ara ara şimdi geçti mesela sanki kemiklerimi ikiye ayırıomuş gibi vücudumuz artık hem zorlanıo hem genişlio pasam30 a gelsin sıkıntısı biter inşallah bu ara tetanozmu artık ağırlaştıkmı nedir çok uyanıyorum gece sağdan sola dönmek işkence bide iş yapınca belim kopuo oturunca kalkamıo yürüemiyorum bi süre sonra geçio zorlanıyoruz yavaştan Allah yardımcımız olsun canım ikinci dozumuzda var daha:) sıkıntı çekilir yeterki bebişlerimiz ve biz sağa salim bitirelim şu günleri

Günaydın kızlar sabah rüyamda sancım geliyo,beni doğumhaneye alıyolar sonra içimde kocaman bişey sırtıma baskı yapıyo
sanıırım doğuruyorum diyorum.sonra bi tekmeyle uyandım meğerse sırt üstü yatmışım bizim oğlan içerde kolbastı oynuyomuş
yani sırtıma tepükleyen de oymuş
doğum rüyaları da görmeye başladık iyi mi keseydi kalp atışıydı ikilisiydi derken hey gidi hey

ooo kuzum maşallah oda araba alındı mı bitti artıksağlıkla kullanın inşallah
sağol canım benim ona da evde bi yer olsun istiyorum artık
sağol canım amin cümlemizin inşallah
bu takımı toplam 570 TL ye aldık,aldığımız yerde yağmurluklarını hediye verdiler.
pusetin üstüne ana kucağı oturanlar ağır oluyo diye istemedim.araba kullanmak varken kamyon kullanmak istemiyorum dedim eşime bunu aldırdım
sağol kuzucum gitti gidiyor ve hepsi burada da en fazla 570 tl ye satıyolarmış
beğendiğine sevindim inşallah memnun kalırım her baktığımda mağazada kullandım ama dışarda nası olcak bakalım
canım bu araba 8 kg.yani en hafiflerden.ben de çok araştırdım bunu buldum.markası casual cadillac
tekeri büyük olması bozuk yollarda iyi oluyomuş malum istanbul yolları
zaten baston alıcam mecbur çünkü bu modeller kışın daha iyi bastonlar yazın pratik ve hafif.
araba bu haftasonu gelecek evde kullanıp görüşlerimi yazarım
canımmmm çok sevindimmm
allah sağlıkla tamamına erdirsin bu defa inşallah
benim de 2 kaybım var ama şimdi şükürler olsun.senin de herşey güzel gidecek inşallah bebeklerimizi kucaklarız

gözün aydın topidiğim maşallah kuzuna güzel haberlerin devamı olsun inşallah
bizimki de 580 gr olmuştu geçen hafta biraz tosuncuk olacak sanırım doktor ikili sonucumda kilolu olabilir demişti
ben nası çıkarcam bu çocuğu burdan

canımm ya çok sevindim gözün aydın Allah bidaha kötü günler yaşatmasın sana yaa ne güzel bi haber bu Allahım hep mutlu haberler versin bize maşallah 3. Haftada öğrenmişin değerin yükselir artık mayıs annesi olacakmışın nasip işte çok çok sevindim canım Rabbim bebişini sağasalim kucağına almayı nasip etsin

günaydın kızlar dün akşam bacagıma çay döküldü nasıl yandımm bugunde ayrıntılımız var dualarınıza ihtiyacım var

canım benimm rabbim tamamına erdirsin çok çok mutlu oldumm inan hayırlı haberlerii eksik etme yaz buralara emi kuzum

Topidiğim gözün aydın darısı başımıza inşallah, benimde 10 gün sonra ayrıntılı inşallah bende böyle güzel haberler alırım. Alışverişinide merak ediyorum bakalım ne ciciler aldın

Ben bi tatile gittim dağıldım resmen balon gibi oldum sen iyi dayandın canım, senin bebiş gezgin olucak desene alıştı şimdiden. Benimde çok bel ağrım var bide oturduğum zaman yada uzandığım zaman bir süre kalkamıyorum böyle bacaklarım ayrılıyor sanki kalçamdada bi ağrı hep.. Başladı gerçekten ağrılarımız ben bide çalışorum 7. Ayda çıkarım diyodum işten ama dayanamıycam 1 aya ayrılırım herhalde.

canımmmm nasıl sevindim anlatamam :)
aklından kötü düşüncelerin hepsini sil inş. güzel haberlerle geleceksin ve kesinlikle bizi habersiz bırakma
biz bebişin tecrübeli teyzeleri olarak yardımcı olacağız :)

günaydın kızlar dün akşam bacagıma çay döküldü nasıl yandımm bugunde ayrıntılımız var dualarınıza ihtiyacım var

geçmiş olsun
krem falan sürdün mü hoş bu durumda krem sürülüyor mu bilmiyorum ama
güzel haberlerle gel inş.

Cokkk sewindimmm balimmm massallah ilk gunlerin tadi kalmadi forumda face e takildi millet cok ozledim walla ozamanlari

siliver diye bi krem var onuda hamileler acısından güvenlimi deilmi emin olamadım sürmedim o sebeple

artık geçmiş ama aklınızda olsun belki karşılaşırız yanar yanmaz sirke dökersen ne su topluyor ne iz kalıyor ne de yanıyor
sirke direk kesiyor ordaki yanmayı
canım doktora gidince sor bakalım vardır elbet bir şey

canım bebek arabanın markası casual cadillac trvel sistem değil mi?? bende baktım nette not aldım ama sen yakından görüp kullandın sanırım.... ben kararsızdım iyi dediğine göre bende alabilirmm bende kırmızı siyah düşünüyorum.. direkt pembe istemiyorum.. belki ikinci çocuğu düşünürüz böyle şeylere çok para veriliyor ikincisi erkek olursa kullanamam diye... yalnız düşünceye bak birinciyi doğurdum da ikinciyee hayaller başladı heyy maşallahhh çok hızlyımm

aaa ilk defa duydum inş. başımıza gelmez birdaha ama gelirsede aklımızda olsun

ayyy canım senin şu mantık çoook işe yaradııı.
Eşime kaç gündür gidelim şu forumankaraya diyip duruyordum. ama bizimki hiç oralı olmuyordu, boşver filan diyordu.
"İnternetten aldığım 3-4 parça şey için 120 tl verdim, bak orda bir sürü şeyler alıp, 100 tl ödemişler" diyincee, hemen "oraya gidelim bizde, başka yerden alma" dedi
ah şu erkeklerrrr Allah razı olsun canım senden
bu arada internettki siparişimi de iptal ettim
zaten 20 gündür kargoya bile veremediler daha

Çok sevindim işine yaradığına :)

Selam kizlar temizlik yapicam ufak capta ama gozumde buyuyor kocayi kistiricam zor isleri bende inceleri yapicam ay yapsaydimda kurtulsaydim bu arada evli mutlu cok sevindim iyi haberine insallah saglikla aliriz bebeklerimi kucagimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…