günaydın çok sevindim senin adına Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinKızlarr beni birçoğunuz tanır. Bende 2014 Ocak annesi olacaktım ama mayısta bebeğimin kalp atışları durmuştu ve kürtaj olmuştum.
Şimdi inşAllah yeniden güzel haberlerle geldim. Sizlere bu haberi vermek istedim.
Sanırım yine hamileyim. Sabah idrar testimde çift çizgiyi gördüm. Sonrasında kan verdim değerim 14,75 çıktı. Değerim biraz düşük ama kürtaj sonrası 23 günde bir adet olmaya başladım. O yüzden şuan henüz 3. haftamdayım. O yüzden değerim yükselir diye ümit ediyorum.
Ocak annesi olamadım belki ama inşAllah mayıs annesi olarak peşinizden geliyorum.
Hepiniz Rabbime emanet olun. Minik yiğenlerimi kocamannnn öpüyorummm
Kızlarr beni birçoğunuz tanır. Bende 2014 Ocak annesi olacaktım ama mayısta bebeğimin kalp atışları durmuştu ve kürtaj olmuştum.
Şimdi inşAllah yeniden güzel haberlerle geldim. Sizlere bu haberi vermek istedim.
Sanırım yine hamileyim. Sabah idrar testimde çift çizgiyi gördüm. Sonrasında kan verdim değerim 14,75 çıktı. Değerim biraz düşük ama kürtaj sonrası 23 günde bir adet olmaya başladım. O yüzden şuan henüz 3. haftamdayım. O yüzden değerim yükselir diye ümit ediyorum.
Ocak annesi olamadım belki ama inşAllah mayıs annesi olarak peşinizden geliyorum.
Misacım uzun süredir takip ediyorum forumu ancak son bir kaç gündür birşeyler yazmaya başladım. Senin tüm Türkiye turundan haberim var :)) maşallah diyorum sana ve bebişine. evine dönmene sevindim bebişinle başbaşa daha güzel günler geçirirsin inşallah, bu arada bende tetanoz oldum 5 gün önce yeni yeni geçiyo çok ağırdı benimki uyuyamadım kaç gün inşallah seninkinde bi ağrı filan olmaz.. Eskilerden kimse yazmıyor artık facede bana çok cazip gelmiyor kapalı grup diyorlar ama yinede tedirgin oluyorum. Bu arada paşamı merak ediyorum inşallah iidir
sağol canım benimooo kuzum maşallah oda araba alındı mı bitti artıksağlıkla kullanın inşallah
sağol canım amin cümlemizin inşallahHayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin. Bebek arabası otokolotuğunu toplam kaça aldın bide marka ismi yazarsan sevinirim fikir olsun. ben genelde oto koltuğu bebek arabasının ğstüne oturtulur şekilde gördüm ama bu daha güzel duruyor oto koltuğunun tek başına monte olması hem daha hafif olur herhalde
sağol kuzucum gitti gidiyor ve hepsi burada da en fazla 570 tl ye satıyolarmışaman da aman çok güzelmiş arabası, iyi günlerde gezsin içinde :) ben bu marka mor bir araba görmüştüm kullanılırken, çok beğendim. ama burda nerde satıldığını bulamamıştım. çok estetik ve güzel duruyor. güzel günlerde kullanın :))
canım bu araba 8 kg.yani en hafiflerden.ben de çok araştırdım bunu buldum.markası casual cadillacGüle güle sağlıklı günlerde kullanın.Çok güzel benimde aklım böyle arabalarda.Arka tekerleri büyük ve ana kucağı,port bebe var.
Çok ağır oluyormuş ama ne kadar zor olabilir ki taşıması.Yine de vazgeçemiyorum.
Markasını bende merak ettim.Pierre cardin mi,çok benziyor sanki onun modellerine.
Port bebe kısmı nasıl,dar değil değil mi?
canımmmm çok sevindimmmKızlarr beni birçoğunuz tanır. Bende 2014 Ocak annesi olacaktım ama mayısta bebeğimin kalp atışları durmuştu ve kürtaj olmuştum.
Sevgili arkadaslar, din perinatologta randevumuz vardi, detayli ultrason yapildi. Cok sukur herseyi temiz cikti kuzumun. 340 gram olmus, 1 kola tenekesi kadar boyu ve kilosu var dedi doktor :)) alisveris macerami spnra yazicam donunce, ama hareketleri henuz hissdemeyen arkadaslari rahatlatmak icin birsey yazmak istedim. Dra dedim ben cok hissedemediyorum bebegin hareketlerini, 2-3 gunde bir batma seklinde. Dedi ki bebegin plasentasi bende on karina dogruymus. Genelde hissdilen harrketler one olan hareketlerdir, sende plasenta bebise yastik gorevi goruyor bu yuzden hissedemiyorsun ama 1 hafta on gune o yastik da yeterli gelmeyecek, cok net hissetmeye baslarsin dedi. Kizlar boyle nedenler de varmis, lutfen hissedemiyorum diye uzulmeyin :))
Kızlarr beni birçoğunuz tanır. Bende 2014 Ocak annesi olacaktım ama mayısta bebeğimin kalp atışları durmuştu ve kürtaj olmuştum.
Sevgili arkadaslar, din perinatologta randevumuz vardi, detayli ultrason yapildi. Cok sukur herseyi temiz cikti kuzumun. 340 gram olmus, 1 kola tenekesi kadar boyu ve kilosu var dedi doktor :)) alisveris macerami spnra yazicam donunce, ama hareketleri henuz hissdemeyen arkadaslari rahatlatmak icin birsey yazmak istedim. Dra dedim ben cok hissedemediyorum bebegin hareketlerini, 2-3 gunde bir batma seklinde. Dedi ki bebegin plasentasi bende on karina dogruymus. Genelde hissdilen harrketler one olan hareketlerdir, sende plasenta bebise yastik gorevi goruyor bu yuzden hissedemiyorsun ama 1 hafta on gune o yastik da yeterli gelmeyecek, cok net hissetmeye baslarsin dedi. Kizlar boyle nedenler de varmis, lutfen hissedemiyorum diye uzulmeyin :))
Hayırlı olsun canım, değerin yeni hamile kaldığın için düşüktür biz ne değerler gördük 5 lerde 10 larda. İnşallah yükselicek seninkide
:) sorma canım finali arabayla 17 saat yolculuk yapark tamamladım ayaklarım ödemden davul gibiydi ama Allaha şükür iyiyim pztesiden beri camı sil evi süpür sil valiz yerleştir nası geçio günüm anlamadım dağ gibi çamaşır var onlar yıkanıcak eve gömüldüm resmen beni takip ediomuşun çok mutlu oldum canım:) tetanoz acayip ağrıtıo ya gece soluma yatamıyorum bide bu ara uyurken ellerim şişio ağrıo aşıdanmı hamileliktenmi bilemedim kan toplanıo resmen
Eskiler kayboldu gitti bende facede tedirgin olur yazamam burda yeri gelio dedikodu yapıom:) sülale okursa mahfolurum eşim beraber face açalım demişti ben istemiom foto koyucam kıskanan olacak yeren olacak nazara geliriz diyorum sonra tüm hayatın face oluo böyle iyiyim valla ocak topiğimiz ıssızlaştı ikiye bölündü pasam nasıl bende merak ediyorum inşallah iyidir gerçekten 20 den sonra değişik ağrılar oluo insanda benim pelvik ağrım oluodu ara ara şimdi geçti mesela sanki kemiklerimi ikiye ayırıomuş gibi vücudumuz artık hem zorlanıo hem genişlio pasam30 a gelsin sıkıntısı biter inşallah bu ara tetanozmu artık ağırlaştıkmı nedir çok uyanıyorum gece sağdan sola dönmek işkence bide iş yapınca belim kopuo oturunca kalkamıo yürüemiyorum bi süre sonra geçio zorlanıyoruz yavaştan Allah yardımcımız olsun canım ikinci dozumuzda var daha:) sıkıntı çekilir yeterki bebişlerimiz ve biz sağa salim bitirelim şu günleri
günaydın kızlar dün akşam bacagıma çay döküldü nasıl yandımm bugunde ayrıntılımız var dualarınıza ihtiyacım var
kızlar benim göbeğimin hemen sağ üstünde gerilme tarzı agrılar oluyor arada
siz de oluyor mu
cok korkuyorum
geçmiş olsun
krem falan sürdün mü hoş bu durumda krem sürülüyor mu bilmiyorum ama
güzel haberlerle gel inş.
siliver diye bi krem var onuda hamileler acısından güvenlimi deilmi emin olamadım sürmedim o sebeple
heyyyt annişler ve minik bebişler günaydınkasım 2013 bebişlerinden doğan 2 bebek varmış Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin.
ciciler alan arkadaşlar bebekleriniz sağlıkla giyinsin inşallah
biz de oda takımımızı aldık haftasonu,bugün arayıp teslim tarihini söyleyecekler.
bebek arabamızı da aldık
Eki Görüntüle 791466
artık geçmiş ama aklınızda olsun belki karşılaşırız yanar yanmaz sirke dökersen ne su topluyor ne iz kalıyor ne de yanıyor
sirke direk kesiyor ordaki yanmayı
canım doktora gidince sor bakalım vardır elbet bir şey
ayyy canım senin şu mantık çoook işe yaradııı.Canım ben dün mothercare outletten 0-3 aylık 5'li çıtçıtlı body, 3-6 aylık 5'li çıtçıtlı body, 0-3 aylık 3'lü tulum, 3-6 aylık 3'lü tulum, 3 tane yeni doğan tulum ve 3 tane çorabı 150 TL'ye aldım. Bu hesapla sen 8 body+3 tulum+ 4 çorabı 165'e almışsın ben 10 body+9 tulum+ 3 çorabı 150 TL'ye aldım. Bu hesabı eşine anlatırsan seni istediğin outlete götürürBenimki de başta çok nazlandı :)
ayyy canım senin şu mantık çoook işe yaradııı.
Eşime kaç gündür gidelim şu forumankaraya diyip duruyordum. ama bizimki hiç oralı olmuyordu, boşver filan diyordu.
"İnternetten aldığım 3-4 parça şey için 120 tl verdim, bak orda bir sürü şeyler alıp, 100 tl ödemişler" diyincee, hemen "oraya gidelim bizde, başka yerden alma" dedi
ah şu erkeklerrrrAllah razı olsun canım senden
bu arada internettki siparişimi de iptal ettim
zaten 20 gündür kargoya bile veremediler daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?