2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Benim bebiş uzun yol şoförü olabilir:) ya aynen oturunca yatınca kalkamamak bendede var kalkınca bir iki adım zor yürüyorum babannemin dizleri kötü aynı onun gibi oldum:) eşim kaldırıo beni çok yorulunca oluo dün cam sildim etrafı süpür sil falan koptu belim senin kalçandaki ağrı başlarda oluodu bana siyatik ağrısı hamilelikte olur derler bende öğle yemeğini yaptım topuklarım nası ağrıo yaşlı nenelere döndüm valla:) sen iyi dayanmışın işte çalışmak çook zor ya evle uğraş bide bencede çık canım hamilelikte her iş yoruyo valla eski enerjimiz mazide kaldı

evet canım casual cadillac.ben 3 defa mağazaya gittim her defasında aldım tak çıkar yaptım kullandım falan
pembe alma dediğin gibi sonra kullanılır elbet.ben siyah gri aldım,şu an arkadaşlarda arabamız,onlara teslim ettiler.
cumartesi günü alır almaz detaylıca yazıcam görüşlerimi.
sen de dur bakalım ikinciye bekle hemen minişin pabucunu dama attırmayız yavaşşş

slm hamişler nasılsınız

iyiyiz canım sen nasılsın
benim durmadan çişim geliyo zor tutuyorum

iyiyiz canım sen nasılsın
benim durmadan çişim geliyo zor tutuyorum [/QUOTE]

bende aynıyım pazartesi doktora gittim tahlil yaptı benim iltihabım çok fazla çıktı antibiyotiğe başladım doktor çok çok su iç deyip durdu çok diyorum bak dedi en az 4 lt dedim ençok 4 yok diyo su deposuna döndüm

minik kelebek ben de öyleyim ama bebeğin pozisyonundan kaynaklıymış ben de ki durum
sık sık çıkarsın çünkü idrar torbana doğru baskı yapar pozisyonda dedi cidden de o kadar sık çıkıyorum ki
akıllara ziyan
neyse bebeğim iyi olsun da ben razıyım gidip gelmeye

cinsiyetler artık kesinleşmiştir herhalde
erkekler almış başını gitmiş :)
ikiz oğulları olcak olan kim acaba merak ettim :)

tamam canım denemişsin zaten bende bakayım bi sen alınca yine yaz bende onda karar kıldım çünkü kırmızı siyah olan renginde... benim minik kızımın pabucunu dama atmam hiçç olur mu öyle şey çalışıyorum zaten bakalım ikinci bebek ne zaman olur,, sağlıklı ilkine kavuşalımda =) aslında eskiden tek cocuk diyordum ben hep ama bi kayıp olunca öncesinde bu fikrimden vazegçtim artık iki çocuk diyorum ona da en az 3-4 yıl var
tuvalet mevzusuna gelince malesef bende aynı durumdayım en kötüsü de gece uyku bölünmesi

kızlarr doğumunuzu kendi evinizde mi yapacaksınız yoksa anne yada kayınvalide yanında mı????

bugün kontrole gidecem bende, inşallah organ taraması ve şeker yüklememide yaparlar. randevu almadım çünkü. 5 gibi hastanede olmayı düşünüyorum.

minikkelebek senin aldığın arabanın storm modelini düşünüyorum, ne fark var arasında biliyor musun?

kızlarr doğumunuzu kendi evinizde mi yapacaksınız yoksa anne yada kayınvalide yanında mı????

Allah nasip ederse inşallah annemin yanında yani benim memleketimde istiyorum.Yengem yakında doğum yaptı sezeryan çok kolay geçmiş,estetik dkiş yapmışlar.memnundu hastaneden.
ama daha hiç gitmedim oraya önden bi gidip konuşmak lazım olur herhalde.
Eşim de olmaz,aklım sizde kalır ben napıcam diyor.
Kısmet şimdilik ama öyle düşünüyorum.

merhaba kızlar nasılsınız:) dun ızın konusnda bır seyler sordum ama sanırım bır cok kısının fıkrı yok.

bu arada bebıslerınızı ıznınız bıtınce kıme emanet etmeyı dusunuyorsunuz bakıcıya falan mı ve eylul gıbı 7 aylık falan oluyor bebıs

çıkınca evime gelirim cnm, kayınvalidem uzakta o gelicek bana, annem de burda zaten o da gelir

ya ben ilk doğumu kayınvalidemin orda yaptım annem de geldi. 1 hafta sonra da anneme giittim bebekle. şimdi kendi annemin yanına mı gitsem evimde mi yapsam kararsızım ben batmandayım annem bursada

öğretmen misin canım sen de ??? ben eylülden itibaren süt iznim falan olursa eşimle dönüşümlü bakcam oğlumu öyle yapmıştık 1 sene baktık beraber sabah o baktı öğşeden sonra da ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…