Ben bi tatile gittim dağıldım resmen balon gibi oldum sen iyi dayandın canım, senin bebiş gezgin olucak desene alıştı şimdiden. Benimde çok bel ağrım var bide oturduğum zaman yada uzandığım zaman bir süre kalkamıyorum böyle bacaklarım ayrılıyor sanki kalçamdada bi ağrı hep.. Başladı gerçekten ağrılarımız ben bide çalışorum 7. Ayda çıkarım diyodum işten ama dayanamıycam 1 aya ayrılırım herhalde.
slm hamişler nasılsınız
Bizz uzgunuz oglusumla. Babamizdan uzaktayiz onu cok ozluyoruz
evet canım casual cadillac.ben 3 defa mağazaya gittim her defasında aldım tak çıkar yaptım kullandım falancanım bebek arabanın markası casual cadillac trvel sistem değil mi?? bende baktım nette not aldım ama sen yakından görüp kullandın sanırım.... ben kararsızdım iyi dediğine göre bende alabilirmmbende kırmızı siyah düşünüyorum.. direkt pembe istemiyorum.. belki ikinci çocuğu düşünürüz böyle şeylere çok para veriliyor ikincisi erkek olursa kullanamam diye... yalnız düşünceye bak birinciyi doğurdum da ikinciyee hayaller başladı heyy maşallahhh çok hızlyımm
slm hamişler nasılsınız
nerdeki babanız
evet canım casual cadillac.ben 3 defa mağazaya gittim her defasında aldım tak çıkar yaptım kullandım falan
pembe alma dediğin gibi sonra kullanılır elbet.ben siyah gri aldım,şu an arkadaşlarda arabamız,onlara teslim ettiler.
cumartesi günü alır almaz detaylıca yazıcam görüşlerimi.
sen de dur bakalım ikinciye bekle hemen minişin pabucunu dama attırmayız yavaşşş
iyiyiz canım sen nasılsın
benim durmadan çişim geliyo zor tutuyorum
evet canım casual cadillac.ben 3 defa mağazaya gittim her defasında aldım tak çıkar yaptım kullandım falan
pembe alma dediğin gibi sonra kullanılır elbet.ben siyah gri aldım,şu an arkadaşlarda arabamız,onlara teslim ettiler.
cumartesi günü alır almaz detaylıca yazıcam görüşlerimi.
sen de dur bakalım ikinciye bekle hemen minişin pabucunu dama attırmayız yavaşşş
iyiyiz canım sen nasılsın
benim durmadan çişim geliyo zor tutuyorum
kızlarr doğumunuzu kendi evinizde mi yapacaksınız yoksa anne yada kayınvalide yanında mı????
Babamiz bursa da. Bizde şırnak'tayiz. Ogretmenim.bayramdan sonra rapor alacagim dogum iznine kadar sonra da dogum iznine ayrilacagim boyle cok zor oluyor
Canımm benimde gözüm seni arıo bakıom yoksun yazasımda gelmio annemin facei var ordan girsem tüm akrabalar yazdığımı okur:) uyf ya nerde eski muhabbetler geriii geliiiiin(
kızlarr doğumunuzu kendi evinizde mi yapacaksınız yoksa anne yada kayınvalide yanında mı????
çıkınca evime gelirim cnm, kayınvalidem uzakta o gelicek bana, annem de burda zaten o da gelir
Allah nasip ederse inşallah annemin yanında yani benim memleketimde istiyorum.Yengem yakında doğum yaptı sezeryan çok kolay geçmiş,estetik dkiş yapmışlar.memnundu hastaneden.
ama daha hiç gitmedim oraya önden bi gidip konuşmak lazım olur herhalde.
Eşim de olmaz,aklım sizde kalır ben napıcam diyor.
Kısmet şimdilik ama öyle düşünüyorum.
merhaba kızlar nasılsınız:) dun ızın konusnda bır seyler sordum ama sanırım bır cok kısının fıkrı yok.
bu arada bebıslerınızı ıznınız bıtınce kıme emanet etmeyı dusunuyorsunuz bakıcıya falan mı ve eylul gıbı 7 aylık falan oluyor bebıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?