2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlarr doğumunuzu kendi evinizde mi yapacaksınız yoksa anne yada kayınvalide yanında mı????

Kayınvalide mi dedin??? Asla:)) Kendi evimde, annem doğum öncesi gelecek, kayınvalideme de annem 40 gün kalır, o gidince sen gelirsin dedim...Kusura bakmasın lütfen...Beni m kayınvalidem pinpirikli, kaygılı, herşeyi kendisinin en iyi bilen olduğunu düşünür, ha bire karışır, kendi fikrini kabul ettirmek için 10 kez söyler ama hepsinde "sen bilirsin"le bitirir..Çıldırmak istemiyorum doğsusu, gelmesin...

Eşime kalsa, annesinin bakmasını istiyor, güzel bakacağını söylüyor. Güzel bakar, bakmasına da. Ben cidden bakmasını istemiyorum. Tüm evimin düzenini değişiriyor, kafasına göre, beğenmediği şeyleri atıyor, temizlik hastası aynı zamanda. 2hafta geldiğinde bile tüm sinirlerimi hoplatıyor. Aslında bu davranışları olmasa çok hassas ve verici biri. O gün gelsin buluruz birini

ya ben ilk doğumu kayınvalidemin orda yaptım annem de geldi. 1 hafta sonra da anneme giittim bebekle. şimdi kendi annemin yanına mı gitsem evimde mi yapsam kararsızım ben batmandayım annem bursada

benim memleket bursa. annem orada yani.
eşimin işi nedeniyle başka şehirde yaşıyoruz.küçük bir yer.Doğum yerinin burası olmasını istemiyorum.
Burada olursa annem,babam ve kayınvalidemler gelir.Ama herkes bursada.tanıdıklar akrabalar.herkes
hayırlı olsuna geliyor.yengemden biliyorum çok güzel oluyor
Zaman gösterecek tabi.Sağlıklı olsun da illa bu olacak diye diretmiyorum.

batman doğu da.kış şartlarında doğum zamanı zorlanır mısınız?Bir evladınız daha var sanırım.Onu da
düşünmeniz lazım tabi.Annenizin evinde daha rahat edebilir misiniz vs...

öğretmen anneler ikinci dönemi nasıl kapatıcaz? hesapladınız mı hiç? ben 3 hafta kalaya kadar çalışmak isterim tabi sağlık el verirse,

öğretmen misin canım sen de ??? ben eylülden itibaren süt iznim falan olursa eşimle dönüşümlü bakcam oğlumu öyle yapmıştık 1 sene baktık beraber sabah o baktı öğşeden sonra da ben
evet cnm ogretmenım.. ama ben lısedeyım saar 3 te bıtıyor esımın de oyle.. nasıl donusumlı baktınız sabahcı oglencı mısınız sız oyle olsa evet mantıklı ıyı olurdu ama mumkun degıl...

eylul gıbı 7 aylık oluyor en azından 1 yasına kadar dıyorum annem ve kayınvalıdem arada gelıp 1 2 ay baksalar sırayla dıyorum ama sanırım o da zor olur evde bırılerının olması rahatsız edıcı dıyorlar ve bebegı 6 7 aylıkken bakıcıya vermek daha ıyı alısır dıyorlar kafam cok karısık

öğretmen anneler ikinci dönemi nasıl kapatıcaz? hesapladınız mı hiç? ben 3 hafta kalaya kadar çalışmak isterim tabi sağlık el verirse,

canım benım dogumum son tarıh 31 ocak gozukuyor normal dogum ıstıyorumm bı aksılık cıkmazsa son gune kadar dogar ınsallah....ben de 3 haftasına kadar calısmak ıstıyorum saglıgım el verırıse..ama cogu ınsan 32. haftalarda artık zorlastıgını soyluyor bılmıyorum nasıl olacak. bır de bu yenı yasa ıle oncesı sonrasına aktarılamıyor dıye bır seyler duydum ınsallah dogru degıldır cunku o zaman 8 haftadan ayrılmamız gerekır........ neyse eger aktarabılısem mayısın bası mı ortasında baslamak gerekecek. o zaman da 5 5 rapor alıp rapor hakkımı bu sekılde 20 gun kullansam 10 gun mazeret ıznı alsam falan sanırım kapatıyorum. sınav donemınde hazıranın son haftası gıderım ıdare ederım bebısı gotururum. sen nasıl yapmayı dusunuyorsun cnm

ben hesaplamadım ama ne kadar izin hakkım varsa kullanayım diyorum, belki seminer kalır bi, heyet raporu da zor alınır gibime geliyor, ha bi de yarıyıl tatili de boşu boşuna gidecek bizim,

bi de kızlar doğumda kayınvalidemle kaynım da gelecek, 23 yaşında delikanlı ve ben bundan rahatsız oluyorum ama yapacak bişey yok, açıkçası kayınvalidemin gelmesini çok isterim ama kaynımın gelmesi sanki benim rahatımı bozar gibi geliyor lohusa halimle

kaynının ne işi var kendini topladıktan sonra gelseymişya okulu falan yokmu

bence de rahatsız edıcı bı durum sonucta sen lohusasın habıre emzırcen bayanlar olsa neyse ama bı erkek varken rahatsız oluyorsun ben onu bırak emzırmek konusunda cok utanırım kımsenın yanında emzıremem ve basımda bırı dursun ıstemem yok soyle yap sutun gelsın bılmem ne hatta hastanede bıle ılk emzırırken kımse yanımda olmasın ıstıyorum. benım annemle esımın annesı aynı anda gelecekler dogumda ıkısı de olacak 20 25 gun kalırlar

cok sekersin winebir :)

öyle ama yapcak bişey yok eşime anlattım uygun olmayacağını, eltim de doğurduğunda kayınları varmış hep, bizde kardeş gibidir diyo

pazartesi doktora gittim tahlil yaptı benim iltihabım çok fazla çıktı antibiyotiğe başladım doktor çok çok su iç deyip durdu çok diyorum bak dedi en az 4 lt dedim ençok 4 yok diyo su deposuna döndüm
4 müüü ben 1,5 lt zor içiyorum valla
evde olsam sıkıntı yok da işyerinde sıkışınca işe odaklanamıyorum
ama idrar yolu enfeksiyonu ciddi bişey canım ihmal etme bol suyla çabuk kurtulursun
bizimkinin pozisyonu hep beni sıkıştırma hep sidik torbama baskı yapma şeklinde
aslında benim için de sorun değil ama işyerinde tuvalet uzaaaak :18:
cinsiyetler artık kesinleşmiştir herhalde
erkekler almış başını gitmiş :)
ikiz oğulları olcak olan kim acaba merak ettim :)
evet yaaa kim diğer ikiz anaları meydana çıksın
ben bitek orkidecimi biliyorum
kimbilir 2. ne zaman olur.hatta ben aslında 2. pek düşünmüyorum şimdilik
tabi ilerleyen zamanlarda ne düşünürüm bilmiorum.
ama bi kızım olsaydı mutlaka 2. yi isterdim.çünkü kızlar çok daha hassas ve daha çok desteğe ihtiyaç duyuyolar
erkekler çok duygusal olmayabiliyo.kızlar öyle değil kendimden biliyorum
canım gece ben bazen 3 defa uyanıyorum çok uykum bölünüyo.ben uyanınca oğlan da uyanıyo biraz elimi karnıma koyup onu bekliyorum sonra beraber uyuyoruz
minikkelebek senin aldığın arabanın storm modelini düşünüyorum, ne fark var arasında biliyor musun?

canım sanıyorum o baston puset tarzında,yani iskeleti baston puset gibi kapanıyo daha az yer kaplıyo
benim aldığım model kapanınca biraz daha büyük kalıyo.benim bagaj büyük olduğu için sorun etmedim pek.
sanırım storm modeli chicconun liteway modeline benziyo.o da pratik ve kullanışlıymış

Son düzenleme:
canım sanıyorum o baston puset tarzında,yani iskeleti baston puset gibi kapanıyo daha az yer kaplıyo
benim aldığım model kapanınca biraz daha büyük kalıyo.benim bagaj büyük olduğu için sorun etmedim pek.
sanırım storm modeli chicconun liteway modeline benziyo.o da pratik ve kullanışlıymış[/QUOTE]

sağol canım, fiyat farkı olunca 100 lira ben de kalite farkı var mıdır diye düşündüm? araba koltuğu nasıl konuyor, puset kısmı çıkmadan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…