kızlarr doğumunuzu kendi evinizde mi yapacaksınız yoksa anne yada kayınvalide yanında mı????
merhaba kızlar nasılsınız:) dun ızın konusnda bır seyler sordum ama sanırım bır cok kısının fıkrı yok.
bu arada bebıslerınızı ıznınız bıtınce kıme emanet etmeyı dusunuyorsunuz bakıcıya falan mı ve eylul gıbı 7 aylık falan oluyor bebıs
ya ben ilk doğumu kayınvalidemin orda yaptım annem de geldi. 1 hafta sonra da anneme giittim bebekle. şimdi kendi annemin yanına mı gitsem evimde mi yapsam kararsızım ben batmandayım annem bursada
evet cnm ogretmenım.. ama ben lısedeyım saar 3 te bıtıyor esımın de oyle.. nasıl donusumlı baktınız sabahcı oglencı mısınız sız oyle olsa evet mantıklı ıyı olurdu ama mumkun degıl...öğretmen misin canım sen de ??? ben eylülden itibaren süt iznim falan olursa eşimle dönüşümlü bakcam oğlumu öyle yapmıştık 1 sene baktık beraber sabah o baktı öğşeden sonra da ben
öğretmen anneler ikinci dönemi nasıl kapatıcaz? hesapladınız mı hiç? ben 3 hafta kalaya kadar çalışmak isterim tabi sağlık el verirse,
canım benım dogumum son tarıh 31 ocak gozukuyor normal dogum ıstıyorumm bı aksılık cıkmazsa son gune kadar dogar ınsallah....ben de 3 haftasına kadar calısmak ıstıyorum saglıgım el verırıse..ama cogu ınsan 32. haftalarda artık zorlastıgını soyluyor bılmıyorum nasıl olacak. bır de bu yenı yasa ıle oncesı sonrasına aktarılamıyor dıye bır seyler duydum ınsallah dogru degıldır cunku o zaman 8 haftadan ayrılmamız gerekır........ neyse eger aktarabılısem mayısın bası mı ortasında baslamak gerekecek. o zaman da 5 5 rapor alıp rapor hakkımı bu sekılde 20 gun kullansam 10 gun mazeret ıznı alsam falan sanırım kapatıyorum. sınav donemınde hazıranın son haftası gıderım ıdare ederım bebısı gotururum. sen nasıl yapmayı dusunuyorsun cnm
bi de kızlar doğumda kayınvalidemle kaynım da gelecek, 23 yaşında delikanlı ve ben bundan rahatsız oluyorum ama yapacak bişey yok, açıkçası kayınvalidemin gelmesini çok isterim ama kaynımın gelmesi sanki benim rahatımı bozar gibi geliyor lohusa halimle
bi de kızlar doğumda kayınvalidemle kaynım da gelecek, 23 yaşında delikanlı ve ben bundan rahatsız oluyorum ama yapacak bişey yok, açıkçası kayınvalidemin gelmesini çok isterim ama kaynımın gelmesi sanki benim rahatımı bozar gibi geliyor lohusa halimle
kaynının ne işi var kendini topladıktan sonra gelseymişya okulu falan yokmu
Kayınvalide mi dedin??? Asla:)) Kendi evimde, annem doğum öncesi gelecek, kayınvalideme de annem 40 gün kalır, o gidince sen gelirsin dedim...Kusura bakmasın lütfen...Beni m kayınvalidem pinpirikli, kaygılı, herşeyi kendisinin en iyi bilen olduğunu düşünür, ha bire karışır, kendi fikrini kabul ettirmek için 10 kez söyler ama hepsinde "sen bilirsin"le bitirir..Çıldırmak istemiyorum doğsusu, gelmesin...
okulu var ve benim doğum onun yarıyıl tatiline geliyor
bence de rahatsız edıcı bı durum sonucta sen lohusasın habıre emzırcen bayanlar olsa neyse ama bı erkek varken rahatsız oluyorsun ben onu bırak emzırmek konusunda cok utanırım kımsenın yanında emzıremem ve basımda bırı dursun ıstemem yok soyle yap sutun gelsın bılmem ne hatta hastanede bıle ılk emzırırken kımse yanımda olmasın ıstıyorum. benım annemle esımın annesı aynı anda gelecekler dogumda ıkısı de olacak 20 25 gun kalırlar
öyle ama yapcak bişey yok eşime anlattım uygun olmayacağını, eltim de doğurduğunda kayınları varmış hep, bizde kardeş gibidir diyo
tüh ya kaç gün tatilmiş
4 müüüpazartesi doktora gittim tahlil yaptı benim iltihabım çok fazla çıktı antibiyotiğe başladım doktor çok çok su iç deyip durdu çok diyorum bak dedi en az 4 lt dedim ençok 4 yok diyo su deposuna döndüm
bizimkinin pozisyonu hep beni sıkıştırma hep sidik torbama baskı yapma şeklindeminik kelebek ben de öyleyim ama bebeğin pozisyonundan kaynaklıymış ben de ki durum
sık sık çıkarsın çünkü idrar torbana doğru baskı yapar pozisyonda dedi cidden de o kadar sık çıkıyorum ki
akıllara ziyan
neyse bebeğim iyi olsun da ben razıyım gidip gelmeye
evet yaaa kim diğer ikiz anaları meydana çıksıncinsiyetler artık kesinleşmiştir herhalde
erkekler almış başını gitmiş :)
ikiz oğulları olcak olan kim acaba merak ettim :)
kimbilir 2. ne zaman olur.hatta ben aslında 2. pek düşünmüyorum şimdiliktamam canım denemişsin zaten bende bakayım bi sen alınca yine yaz bende onda karar kıldım çünkü kırmızı siyah olan renginde... benim minik kızımın pabucunu dama atmam hiçç olur mu öyle şey çalışıyorum zaten bakalım ikinci bebek ne zaman olur,, sağlıklı ilkine kavuşalımda =) aslında eskiden tek cocuk diyordum ben hep ama bi kayıp olunca öncesinde bu fikrimden vazegçtim artık iki çocuk diyorumona da en az 3-4 yıl var
tuvalet mevzusuna gelince malesef bende aynı durumdayım en kötüsü de gece uyku bölünmesi
minikkelebek senin aldığın arabanın storm modelini düşünüyorum, ne fark var arasında biliyor musun?
bilmiyorum cnm sormuyorum da artık, eşime bişey desem ailesine laf söylüyorum anlıyor
benim eşim kabul etse kavga ederim ben ama o öle bişi yapmazda ne kardeşi dinen nikah düşüyo namahrem yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?