2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
sağol canım, fiyat farkı olunca 100 lira ben de kalite farkı var mıdır diye düşündüm? araba koltuğu nasıl konuyor, puset kısmı çıkmadan mı?

rica ederim canım,9 ayına kadar falan ana kucağını monte edebileceğin yeri var oraya oturtup kullanıyosun
pusetin üstüne değil de sadece iskeletin üstüne koyuyosun
ondan sonra bebiş büyüyünce ana kucağını çıkarıp puset kısmını gövdeye geçirip kullanıyosun canım
kalite farkı olduğunu sanmıyorum,benim aldığım iskelet puset kısmıyla beraber katlanıyo sanırım farkı o
bu casual storm senin baktığın

Son düzenleme:
öğretmen anneler ikinci dönemi nasıl kapatıcaz? hesapladınız mı hiç? ben 3 hafta kalaya kadar çalışmak isterim tabi sağlık el verirse,

Benim de doğumum aşağı yukarı sizinle aynı dönemde olacak. Ben de son 3 haftaya kadar çalışmak isteyenlerdenim :)
Doktor rapor vermezse yani 'hamileliği riskli çalışması uygun değil' diye rapor yazarsa 32. haftada ayrılmak zorundayız. Fakat bir sorun yoksa doktor raporu ile 37. haftaya kadar çalışılıyor diye biliyorum ben. O zaman doğum sonrasına 15 hafta kalıyor. tabi lutfeder de doğum iznini 16 haftadan 18 haftaya çıkarırlarsa. Ama kızlar şunu da söyleyeyim bugün öğretmen arkadaşlarla konuşuyorduk, 'öyle 37. haftaya kadar çalışırım diye plan yapmayın, insan 32. haftadan sonra pes ediyo, çalışamazsın o kadar' gibi laflar etti daha önceden doğum yapanlar, canım sıkıldı biraz

evet ıste onu dıyorum son aylar cok zor oluyormus bır de kıs gelıyor ınsan ıyıce evde olmak ıster gıbı.....

yok kızlar ya ben ilk doğumumu şubatta yaptım sonuna kadar çlıştım hep aktardım hatta keşke 39a kadar falan çalışılıp aktarılsa diyordum Allah sorun vermezse inşallah bu seferde 37 ye kadar çalışmak isterim çünkü aktarılan izinle anca nisan ayını bitirebiliyorum sonrası artık rapor yaz tatili 8. ayı bitince başlarız inşallah

evet canım bu? pusete ilk aylar oturamaz, o zaman ana kucağına oturur diyorum, zaten kışın çok çıkılmaz, hepsi burada da 475, burda sordum 500 dedi, ama bişeyler yaparız dedi

kizlar ilk kan taramami 5. ay sonunda yaptirabildim maalesef ve hipotroidi cikti hemen hapa basliyorum bugun ama internetten arastirdigim kadariyla hipotroidi olan bebeklerde zeka geriligi oluyormus bildiginiz iyi ya da kotu brsey varsa benle paylasir misiniz?

canım çok geçmiş olsun aslında dr.lar bu kan taramasını hep atlıyor nedense,,annenin illa önceeden bi rahatsızlığı olması gerekiyor sanki bunu yapmak için oysa hamilelikle beraber daha önce hiç yaşamadığı şeyleri yaşayabiliyor anne .. daha önce tiroid ile ilgili sorunun var mıydı canım ??? ama ben bi kaç yerde okudum sen yazınca hep yazılan şeyler tedavi edilmezse sıkıntı yaratacağı yönünde,,tedavi edilirse öyle gelişme vs. gibi şeylere etkisi yokmuş.. değerin kaç çıktı canım tsh'nin ??

günaydın canlarım dün ayrıntılımız vardı çok şükür hersey yolunda ama kızım güzel poz vermedi net göremedim hayal kırıklıgı yaşadım birde karından baktı rahim boyu 2.6 çıktı dediki vajial bakmam gerek dedi neyse vajinal baktı çok şükür 4.4 çıktı bir sorunumuz yok elhamdülillah birde şeker yüklemesi yaptırdım ögleden sonrada onu sonucuu alıcam bende haberler böyle darısı diger arkadaşlara

Günaydın topiğimin koca göbeklileri

günaydın minnaklar, minnakların anaları
günaydın şekerim
canım tedirgin olma benim de hamile kaldığımda 5 e yakındı çok korktum senin gibi,doktorum t3 ve t4 e baktı bu değerler sorun olmaz dedi.yani 3 değere birden baktı ilaç vermedi bile.zaten çok şükür 10. haftada falan kan vermiştik kendiliğinden 2 ye falan düşmüş.yoksa ilaç kullancaktım
merak etme ilaç çabucak düşürür onu.kötü şeylerde düşünme.doktorun zaten sürekli takip edecektir.
evet canım bu? pusete ilk aylar oturamaz, o zaman ana kucağına oturur diyorum, zaten kışın çok çıkılmaz, hepsi burada da 475, burda sordum 500 dedi, ama bişeyler yaparız dedi

evet canım kışın pek kullanmicaz baharda ancak kullanırız ana kucağıyla bi de alışveriş merkezlerinde görüyorum böyle kapalı yerlerde gezerken işte.
fiyatı da iyiymiş bu tarz travel sistem arabalar çok pahalı oluyo.motorlu araç kadar pahalılar bazıları

güneydoğuda kış çok sert geçmiyo canım evinm de gayet sıcak oluyo bu gidişle kendi evimde yapcam gibi.. hepimiz için hayırlısı bakalımm
öğretmen anneler ikinci dönemi nasıl kapatıcaz? hesapladınız mı hiç? ben 3 hafta kalaya kadar çalışmak isterim tabi sağlık el verirse,
canım benim iznim mayıs başı gibi bitiyo hazirana kadar raporlarla idare edip seminer döneminde okula gitmeyi düşünüyorumm

ben de tam gün çalışıyorum ama ilk bebeğimde branş dersleri falan vardı öğleden sonralarımı boşaltmışlardı saolsunlar 12 de evde oluyodum eşim de öğlen gidiyodu. bu bebeğimde de öyle bi kolaylık sağlarlarsa bereber bakcaz ya da il içinden başka bi okula geçip sabahçı öğleci de olabilirim. zaten benim okulum yibo seneye ilk kademenin kapanma ihtimali var oo zaman mecbur başka okula geçcem sabahçı öğlenci oluruz canım öyle çok rahat oluyo.. ben de yanıma biri gelmesş taraftarı değilim rahat olamıyorum malesefff

günaydın melekim gözün aydın
şeker yüklemesinde yanına limon götürdün mü? genelde öyle iyi oluyomuş
inşallah sonucun da güzel çıkar.
bizim yaramaz da ayrıntılıda yüzünü sakladı böyle avcunu ağzına kapadı "avcunuzu yalayın" dedi

saol canım hiç sorma bizim kızda bişey göstermedi sadece bi ara elleriyle ayaklarını tutmuş iki buklum sonra kapattı yuzunu gözünnü sıpa yok cnm haberim yoktu benim şeker yuklemesinden orda limon suyu döktüler çokta fena deildi iyiydim inş. sıkıtı çıkmaz

Geçmiş olsun...

Canım benim kızım doğduktan sonra alınan topuk kanında hipotroidi çıkmıştı, senin gibi internette gezinip kendimi helâk etmiştim, ağla ağla görsellerden hipotroidi olan çocukların resimlerine bakıp içim çıkmıştı, bir de lohusalıkvar serde... Sonra damardan kan alıp gerçek testi yaptılar ve sorunsuz çıktı çok şükür ama hastanede bu hastalıkla yaşayan çocukların anneleriyle tanışmıştım, ilaç kullanınca hiç bir sorun olmuyormuş, normal çocuklar nasılsa öyle yani...

Gerçi hipotroidi sende bebeğinde değil durumun farklı ama bunu anlatmamın sebebi, öyle internette gezinip pek çoğu abartılı bilgilerle kendini üzme, Dr güven yahut güvenebileceğin bir Dr bul, onun sözlerine itimat et...

Kendini de daha doğmamış bebeğini de üzme...

günaydınlar anneler,

ben dün akşam gittim hastaneye şeker yüklememi yaptırdım, idrar tahlilide yapıldı. tadı kötü değil, pudra şekeri gibi bişey eritiyorlar suyun içinde o kadar çok tatlı bile değil tadı. sonuçları bekledim sonra muayeneye girdim, eşimde geldi tahlil sonuçları çıkana kadar. sonuçlar iyi çıktı. minik prensimizi gördük kıpır kıpırdı, zaten hastanede beklerken sürekli tepikliyordu dışardan bile belli oluyor karnımın sallandığı, doktor karnın ince olduğu için ve zayıf olduğun için bu kadar net belli oluyor dedi.

720 gram olmuş boyuda 32 cm. herşey yolundaymış, bu ayın 25inde organ taraması için randevu aldık onu doktorumuz yapmışyormuş, radyoloji uzmanı yapıyormuş.

http://www............./dosyalar/hikaye.html hikaye hoşuma gidiyordu, daha önce de okumuştum ama kağan beyin sitesinde de görünce paylaşmak istedim...

Gözün Aydın, darısı organ taramasındaki iyi haberlere... Bayağı büyümüş prensin...

Ben şimdi şeker yüklememi yaptırmadım ama ilk kızımda, ayrıntılıdan önce yaptırmıştım, Dr bir dursana kız, bakamıyorum demişti....

teşekkür ederim, amin hepimizinki sağlıklı sıhhatli olsun inşallah.

link açılmadı hikayeyi göremedim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…