günaydınlar anneler,
ben dün akşam gittim hastaneye şeker yüklememi yaptırdım, idrar tahlilide yapıldı. tadı kötü değil, pudra şekeri gibi bişey eritiyorlar suyun içinde o kadar çok tatlı bile değil tadı. sonuçları bekledim sonra muayeneye girdim, eşimde geldi tahlil sonuçları çıkana kadar. sonuçlar iyi çıktı. minik prensimizi gördük kıpır kıpırdı, zaten hastanede beklerken sürekli tepikliyordu dışardan bile belli oluyor karnımın sallandığı, doktor karnın ince olduğu için ve zayıf olduğun için bu kadar net belli oluyor dedi.
720 gram olmuş boyuda 32 cm. herşey yolundaymış, bu ayın 25inde organ taraması için randevu aldık onu doktorumuz yapmışyormuş, radyoloji uzmanı yapıyormuş.
Organ taramas detaylı ultrason deilmi dün benim gittigim kalp böbrek cigerler göz kulak dudak el ayak hepsini inceledi kafam karıştı şimdi
günaydın canlarım dün ayrıntılımız vardı çok şükür hersey yolunda ama kızım güzel poz vermedi net göremedim hayal kırıklıgı yaşadım birde karından baktı rahim boyu 2.6 çıktı dediki vajial bakmam gerek dedi neyse vajinal baktı çok şükür 4.4 çıktı bir sorunumuz yok elhamdülillah birde şeker yüklemesi yaptırdım ögleden sonrada onu sonucuu alıcam bende haberler böyle darısı diger arkadaşlara
kizlar ilk kan taramami 5. ay sonunda yaptirabildim maalesef ve hipotroidi ciktihemen hapa basliyorum bugun ama internetten arastirdigim kadariyla hipotroidi olan bebeklerde zeka geriligi oluyormus bildiginiz iyi ya da kotu brsey varsa benle paylasir misiniz?
Organ taramas detaylı ultrason deilmi dün benim gittigim kalp böbrek cigerler göz kulak dudak el ayak hepsini inceledi kafam karıştı şimdi
Evet insan eminim kışın o soğuk günlerinde evde olmak ister ama daha emin olduğum bişey var o da doğumdan sonra bebişimin yanında geçirmek istediğim günlerin daha ağır basması:) inşallah çalışabiliriz son zamana kadar.evet ıste onu dıyorum son aylar cok zor oluyormus bır de kıs gelıyor ınsan ıyıce evde olmak ıster gıbı.....
yok kızlar ya ben ilk doğumumu şubatta yaptım sonuna kadar çlıştım hep aktardım hatta keşke 39a kadar falan çalışılıp aktarılsa diyordum Allah sorun vermezse inşallah bu seferde 37 ye kadar çalışmak isterim çünkü aktarılan izinle anca nisan ayını bitirebiliyorum sonrası artık rapor yaz tatili 8. ayı bitince başlarız inşallah
slmmmmmm kızlar naber? nasıl gidiyor?
evet detaylı ultrasonmuş. ne kadara yaptırdın? cd'de verdiler mi görüntüleri
İyi gidiyor canim sen nasilsinn
ben hem seker yüklemesi hem detaylıya 45 tl ödedim canım doktora ödedigimde 25 tl dün 70 tl ile çıktık hastaneden cd vermediler malesef
merhaba arkadaşlar 22. haftadayım 20. haftada ayrıntılı ultrason yaptı doktorum bütün iç organlarına baktı bi sıkıntı yoktu ama bana cd falan verilmedi kafam karıştı bi daha mı yapmam gerekiyor bu ultrasonu anlayamadımm
http://www............./dosyalar/hikaye.html hikaye hoşuma gidiyordu, daha önce de okumuştum ama kağan beyin sitesinde de görünce paylaşmak istedim...
Gözün Aydın, darısı organ taramasındaki iyi haberlere... Bayağı büyümüş prensin...
Ben şimdi şeker yüklememi yaptırmadım ama ilk kızımda, ayrıntılıdan önce yaptırmıştım, Dr bir dursana kız, bakamıyorum demişti....
günaydın melekim gözün aydın
şeker yüklemesinde yanına limon götürdün mü?genelde öyle iyi oluyomuş
inşallah sonucun da güzel çıkar.
bizim yaramaz da ayrıntılıda yüzünü sakladı böyle avcunu ağzına kapadı "avcunuzu yalayın" dedi
Ben de 20'sinde gideceğim ayrıntılıya, ama öğleden sonraya randevu aldığım için muhtemelen şeker yüklememi o gün yapamazlar. Aç olmak gerekiyo diye biliyorum doğru di mi?
Biz de 135 lira vereceğiz sadece ayrıntılıya, yarım saat sürüyormuş. O kadar paraya bi cd verirler inşallah
ben hem seker yüklemesi hem detaylıya 45 tl ödedim canım doktora ödedigimde 25 tl dün 70 tl ile çıktık hastaneden cd vermediler malesef
Ben muayenahanede yaptırdım 260 TL verdim. Bir de CD verdiler.
okadar paraya cd vermeseler ayıp doktorun yanında ultrason doktoru var o baktı kücücük monitör boynum koptu bakcam diye ne kadar ekmek okadar köfte hesabı dogru duzgun poz bile yakalayamamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?