2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
valla benim randevuda 15:00 te idi enso ne zaman yemek yedin dediler bende 11:30 dedim tamam dediler içtim 1 saat sonrada kan aldılar o sebeple biraz korkuyorum dilerim yüksek çıkmaz bu sebeple

Ya bir arkadaş bahsetmişti kusmuş o şekerli şeyi, midesi bulanmış da, bidahakine limon götürcem yanıma demişti. Ben de limon alcam yanıma, bari her ihtimale karşı götüreyim :)

ben hem seker yüklemesi hem detaylıya 45 tl ödedim canım doktora ödedigimde 25 tl dün 70 tl ile çıktık hastaneden cd vermediler malesef

Fiyatları nekadar ucuzmuş canım, benim sorduğum tüm hastaneler ayrıntılı ultrasona 180 tl dediler yaw, istanbulda yaşıyorum bu arada peki sen nerdesin

Bu arada aranızda spor yapan var mı? Dün ilk defa uzun bir aradan sonra 20 dk. yüzdüm. Nasıl yorulduysam akşam mışıl mışıl uyudum uzun bir aradan sonra

Sonuçta havuz ne kadar dezenfekte etselerde bi yığın adam giriyo pislik doluyodur ne kadar. parmağımı bile sokmam valla

Bende haftanın bi kaç günü sitenin havuzunda yüzüyodum, yüzmiyim artık

Bir arkadaşımı aradım. Dayısı jinekolog ve eşi 9. ayın sonuna kadar yüzmüş.Yüzdüğü için bel ağrısı olmamış ve doğumu kolay geçmiş. Kafam karıştı ???

Bana da drum havuz yasak deniz serbesy hatta yuzmek cok faydali demisti. Ne olur ne plmaz girmeyin havuza. Ben burda petrol kazasi oldu diye denize bile 1 kere girdim, dibinde oturuyorum oylece bakiyorum. Ne yapayim yavrumu korumam gerek :)

Ya bir arkadaş bahsetmişti kusmuş o şekerli şeyi, midesi bulanmış da, bidahakine limon götürcem yanıma demişti. Ben de limon alcam yanıma, bari her ihtimale karşı götüreyim :)

benimkisinin içine onlar limon suyu döktu böyle limonata gibi bişe oldu sarsılmadım çok

Fiyatları nekadar ucuzmuş canım, benim sorduğum tüm hastaneler ayrıntılı ultrasona 180 tl dediler yaw, istanbulda yaşıyorum bu arada peki sen nerdesin

kayserideyim cnm evet burda uygun uygun olmasıyla alakalıda pek iyi deildi detaylı doktorumuz doktorlarda pekala bakabilirler ama benim doktorum hem çok yogun hemde milleti tolmak için bahane başka hiçbirsey deil bence

Bu arada aranızda spor yapan var mı? Dün ilk defa uzun bir aradan sonra 20 dk. yüzdüm. Nasıl yorulduysam akşam mışıl mışıl uyudum uzun bir aradan sonra

evet cm bende yarım saat yuruyorum günde arada kaçamaklarım oluyo ama genelde yürüyorum

Günaydın şiportyy kızlar bak hele bi de yüzüyolar
bu halimizle batmayız da biz
şaka bi yana benim doktorum aynen şöle dedi;havuz yok deniz iyi gelir.
ama aslaaa ıslak ıslak oturmak yok hemen mayonu değişicen dedi bi de güneşte kalmak yanmak yok dedi.
yok ben yandım bilmemne deme dedi

bizimkinin önce ağzındaydı sonra çıkardı komple yüzüne kapadı
ama hepsi böyle yapıyo bunların hepsi nazlı
nereye kadar görmicez allah nasip ederse ocakta heryerlerini öpücem
ben cumartesiye randevu aldım yanıma limon götüreyim bari
canım 23. haftaya kadar uzayabiliyomuş kıpırtılar aman sağlıklı olsun da yakında zaten kocaman olucak hissetçeksin.
dün zuhalzerrin yazmıştı onun da plasenta ön duvardaymış geç hissetmiş
senin de öyle olabilir.benimkine de doktor ayrıntılı sonucuna plasenta ön duvar yazmış.
bi de hissetmek göbüş yağlarıyla da alakalı sanırım,kilon nasıl?
Ben muayenahanede yaptırdım 260 TL verdim. Bir de CD verdiler.

senle biz aynı yerde yaptırmıştık dimi canım
mehmet bey yaptı benim ultrasonu,adam çok uğraştı behhh çok gitti geldi
ve gerçekten de doktor o kadar organlara odaklanmıştı ki bebeğimi pek göremedim
hatta ben kendim dedim,3 boyutlu bakçaz dimi diye
o da ensesini görmek isterseniz göstereyim dedi çünkü hep yüzüstü yatıyodu velet
ben de dedim ki en çok görmek istediğim yeri ensesiydi,gösterin
ama sağolsun usg çıktılarında vermemiş 3 boyutlu fotosunu,toto deliğinin fotosu bile var ama yüzü yok
adı üstünde organ taraması eşim diyo 260 TL verdik yüzünü göstermedi eşşolusuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…