- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
valla benim randevuda 15:00 te idi enso ne zaman yemek yedin dediler bende 11:30 dedim tamam dediler içtim 1 saat sonrada kan aldılar o sebeple biraz korkuyorum dilerim yüksek çıkmaz bu sebeple
ben hem seker yüklemesi hem detaylıya 45 tl ödedim canım doktora ödedigimde 25 tl dün 70 tl ile çıktık hastaneden cd vermediler malesef
Bana spor demeyin ben de yüzmek istiyorum ama havuz yasak
Bana spor demeyin ben de yüzmek istiyorum ama havuz yasak
Neden yasak canım enfeksiyon filan diyemi, bende yüzüyorum arada yüzmesemmi acaba
Neden yasak canım enfeksiyon filan diyemi, bende yüzüyorum arada yüzmesemmi acaba
Sonuçta havuz ne kadar dezenfekte etselerde bi yığın adam giriyo pislik doluyodur ne kadar. parmağımı bile sokmam valla
Bende haftanın bi kaç günü sitenin havuzunda yüzüyodum, yüzmiyim artık
Ya bir arkadaş bahsetmişti kusmuş o şekerli şeyi, midesi bulanmış da, bidahakine limon götürcem yanıma demişti. Ben de limon alcam yanıma, bari her ihtimale karşı götüreyim :)
Fiyatları nekadar ucuzmuş canım, benim sorduğum tüm hastaneler ayrıntılı ultrasona 180 tl dediler yaw, istanbulda yaşıyorum bu arada peki sen nerdesin
Bu arada aranızda spor yapan var mı? Dün ilk defa uzun bir aradan sonra 20 dk. yüzdüm. Nasıl yorulduysam akşam mışıl mışıl uyudum uzun bir aradan sonra
bizimkinin önce ağzındaydı sonra çıkardı komple yüzüne kapadısaol canım hiç sorma bizim kızda bişey göstermedi sadece bi ara elleriyle ayaklarını tutmuş iki buklum sonra kapattı yuzunu gözünnü sıpa yok cnm haberim yoktu benim şeker yuklemesinden orda limon suyu döktüler çokta fena deildi iyiydim inş. sıkıtı çıkmaz
canım 23. haftaya kadar uzayabiliyomuş kıpırtılar aman sağlıklı olsun da yakında zaten kocaman olucak hissetçeksin.Ben bebişimi hala hissetmiyorumDoktor anlamadığım bişeyler diyip, içeriden hissedebilirsin hissetmezsen de 10-15 güne hisedersin dedi. Bizim bebenin de elleri yüzündeydi, doktor bir kaç kez dürteledi bizimki hiiiççç oralı olmadı
Ben muayenahanede yaptırdım 260 TL verdim. Bir de CD verdiler.
Canım benim gittiğim doktor hem jinekolog hem de perinatologtu. Bence ücretin biraz onunla da ilgisi var. Hem önünde bir ekran vardı bir de duvarda büyük bir ekran vardı. Bir de doktor daha çok organlara yoğunlaştığından inan ben de pek bir şey anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?