bizimkinin önce ağzındaydı sonra çıkardı komple yüzüne kapadı
ama hepsi böyle yapıyo bunların hepsi nazlı
nereye kadar görmicez allah nasip ederse ocakta heryerlerini öpücem
ben cumartesiye randevu aldım yanıma limon götüreyim bari
doktoruna sordun mu, havuzlar içerisine atılan klor, ozon, hatta kimi zaman tuzu ruhu vb kimyasallar yüzünden yasaklıyor doktorlar. ddeniz serbest havuz yasak.
Sonuçta havuz ne kadar dezenfekte etselerde bi yığın adam giriyo pislik doluyodur ne kadar. parmağımı bile sokmam valla
o yönden haklısın, ancak vücut o mikropları tolere edebilirken, söz konusu kimyasallar fetüs üzerinde olumsuzlukları var.
Bana da drum havuz yasak deniz serbesy hatta yuzmek cok faydali demisti. Ne olur ne plmaz girmeyin havuza. Ben burda petrol kazasi oldu diye denize bile 1 kere girdim, dibinde oturuyorum oylece bakiyorum. Ne yapayim yavrumu korumam gerek :)
Bana da drum havuz yasak deniz serbesy hatta yuzmek cok faydali demisti. Ne olur ne plmaz girmeyin havuza. Ben burda petrol kazasi oldu diye denize bile 1 kere girdim, dibinde oturuyorum oylece bakiyorum. Ne yapayim yavrumu korumam gerek :)
Günaydın şiportyy kızlar bak hele bi de yüzüyolar
bu halimizle batmayız da biz
şaka bi yana benim doktorum aynen şöle dedi;havuz yok deniz iyi gelir.
ama aslaaa ıslak ıslak oturmak yok hemen mayonu değişicen dedi bi de güneşte kalmak yanmak yok dedi.
yok ben yandım bilmemne deme dedi
bizimkinin önce ağzındaydı sonra çıkardı komple yüzüne kapadı
ama hepsi böyle yapıyo bunların hepsi nazlı
nereye kadar görmicez allah nasip ederse ocakta heryerlerini öpücem
ben cumartesiye randevu aldım yanıma limon götüreyim bari
canım 23. haftaya kadar uzayabiliyomuş kıpırtılar aman sağlıklı olsun da yakında zaten kocaman olucak hissetçeksin.
dün zuhalzerrin yazmıştı onun da plasenta ön duvardaymış geç hissetmiş
senin de öyle olabilir.benimkine de doktor ayrıntılı sonucuna plasenta ön duvar yazmış.
bi de hissetmek göbüş yağlarıyla da alakalı sanırım,kilon nasıl?
senle biz aynı yerde yaptırmıştık dimi canım
mehmet bey yaptı benim ultrasonu,adam çok uğraştı behhh çok gitti geldi
ve gerçekten de doktor o kadar organlara odaklanmıştı ki bebeğimi pek göremedim
hatta ben kendim dedim,3 boyutlu bakçaz dimi diye
o da ensesini görmek isterseniz göstereyim dediçünkü hep yüzüstü yatıyodu velet
ben de dedim ki en çok görmek istediğim yeri ensesiydi,gösterin
ama sağolsun usg çıktılarında vermemiş 3 boyutlu fotosunu,toto deliğinin fotosu bile var ama yüzü yok
adı üstünde organ taramasıeşim diyo 260 TL verdik yüzünü göstermedi eşşolusuuu
Daha yaptırmadım ben aşıyı.Yakın zamana kadar progestan kullanıyordum düşük tehlikesine karşı.Bunu aile hekimimize
söyleyince kadın doğum dr una bir sor,genelde böyle tehlikesi olanlara daha geç yapabiliyoruz demişti.Bu aşı
kasları harekete geçiyormuş.Rahim kasılmalarını tetikleyebilirmiş.
Hatta oradaki hemşire 7.ay da bile yaptırabilirsin demişti.Daha doktoruma soramadım :44:
Bana direkt 100 lük yükleme yapılmıştı.Onu kısa zamanda içmem söylendi 5dk da bitirmeye çalıştım 1lt yi.
Bende çıkarmıştım ama 2,5 saat sonraSağlık ocağının bahçesinde turlaya turlaya içmiştim.
Topidiğim ne yaptın ankaralarda?? Çok şükür ultrasonun iyi çıkmış sen alışverişleri anlat bakim :)) Nerelere gittin neler aldın outlete gidicektin
Ayyy ben persembe gidecem sekerden nefret ediyorum sekerli su icireceklerrr offf sonra sekerli herseyden tiksinecem insallah bise cikmaz
canım 23. haftaya kadar uzayabiliyomuş kıpırtılar aman sağlıklı olsun da yakında zaten kocaman olucak hissetçeksin.
dün zuhalzerrin yazmıştı onun da plasenta ön duvardaymış geç hissetmiş
senin de öyle olabilir.benimkine de doktor ayrıntılı sonucuna plasenta ön duvar yazmış.
bi de hissetmek göbüş yağlarıyla da alakalı sanırım,kilon nasıl?
günaydınnnn güzell annelerrr, günaydınnn nazlı yavrulaarrr!!!
evet dün akşam evime geldim, bugün hemen sizlere alışveriş deneyimlerimi aktarayım :)))
kızlar ben outlete gitmedim, çok uzakmış galiba, ama çok içimde kaldı şu %50'ler, Allah da duydu sesimi galiba :)) ilk gün gittik, doktor randevumuza kadar şu tunalı hilmi'deki mothercare mağazasına yürüyelim bir bakalım dedik. iyi ki de gitmişiz, herşeycikler %50 indirimdeydi :)) mesela aynı tulumların atletlerın yeni sezonu varmış onlar normal fiyattı, aynı güzellikte başka desenliler %50 idi. bir de görevliler dedi ki döviz artışından dolayı yarın sabahtan itibaren fiyatlarımız %20 artıyor, yeni fiyat etiketleri zaten ürünlerin üstündeydi. ordan 0-3 ay ve 3-6 ay kısa kollu body ve tulumları, çorap, bere falan aldım. Aysbozcum ben de hiç yeni doğan almadım, görevli bana dedi ki 0-3 ay en fazla 15-20 gün büyük gelir boşuna yenidoğan almayın dedi. bizim kız zaten babasına çekerse biraz iri olabilir :))) yine aynı yerden saf yün yorgan, yastık ve 2 nevresim takımı aldım. 2 ay ertelemeli 7 taksit yaptılar, tax free de aldım, mutlu mesut doktorumuza gittik :))) Ankara'daki arkadaşlar size de outlet uzaksa tunalı hilmi'deki mothercare mağazasına bakmanızı tavsiye ederim.
doktordan sonra da ankamall'a gittik. ordaki mothercare hem çok küçüktü, hem de indirimde 0-3 veya 3-6 hiçbirşey kalmamıştı. chicco ve c&a'den de 0-3 ay kadife ve kalın tulum aldım birkaç tane. çünkü mothercare'dakiler kalın değildi. ocak-mart arası doktora falan götürürken lazım olur dedim. yine bunlarda da %40 ve %50 indirim vardı.
ertesi gün de winebir'in tavsiye ettiği kızılay'daki bebe mağazasına gittim. winebirciğim çok teşekkür ederim, iyi ki vermişsin buranın adresini bana, sağol. ankara'daki arkadaşlar kızılay sümer 1 sokak'ta çankaya toptan isimli bir mağaza. bir önceki gün bazı şeyleri aldığıma pişman oldum, o kadar uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri var ki. burdan da penye battaniye, peluş battaniye falan 3-4 değişik çeşitte battaniye aldım. fiyatlar 20-25 tl arasıydı ve seçmekte zorlandık, o kadar güzel şeyler vardı. alt değiştirme minderi falan da aldım. bebek eşya çantası 25 tl. kendim için de doğum sonrası için gecelik, pijama takımları aldım. ankara'da başka mağazalara da bakmıştım ama buranın fiyatları gerçekten uygundu ürün kalitesi de çok güzel. sabahlıklı takımlar 70 tl civarı. bunlar dışında her çeşit bebek giysisi de vardı ama ben birgün önce aldığım için almadım.
böylece alışverişimin büyük çoğunluğunu tamamladım. steril makinesi, biberon, emzik, mama sandalyesi gibi ihtiyaçlar kaldı ki bunları da aile arkadaşlar ihtiyaçları sorarsa onlara söyleyeceğim :)) benden haberler böyle. bu arada kızım yine tatilde çok uslu durdu, belim falan ağrımadı çok rahat geçirdim. ne zaman bir yere gitsek hiç sorun çıkarmıyor, gezginci olacak babası gibi :))))
sanırım bi karışma durumu olmuş tatlımm ben henüz ayrıntılı usg yaptırmadım o yüzden durumla ilgili bi bilgim hatta ben bebeğimi en erken hareket hisseden annelerden biriyim115-16.haftada seyirmeleri,17. haftadan bu yana git gide artan net hareketlerini hissediyorumm ama ben zayıfım onunla alakalı olduğuna eminim... o yüzden henüz hissetmeyenlerin kesinlikle telaş yapmaması gerekiyor.. ayrıca plesantayla da çok alakalı bi durum
OHhhh ne güzel Ankara turu iyi gelmiş size çoğu şeyi tamamlamışsın.. zaten hepimiz dört dörtlük yapamayız öyle çok ayrıntı var ki liste hazırlarken yoruldum bensağlıkla doğsunlarda nasıl herşeyleri tamamlanır zamanla..........aldıklarını güle güle sağlıkla giysin güzel kızın inşallahh
Herkese günaydınlar..
Ben bir şey sormak istiyorum ayrıntılıyı yaptıran güzel anne adaylarına.. Ayrıntılıya karından mı bakılıyor
Benim de yarın ayrıntılım var :26:
evet canım bana karından bakıldı. inşallah senin de herşey temiz çıkar.
Ben havuzda yüzdüm :/
Neden yasak canım enfeksiyon filan diyemi, bende yüzüyorum arada yüzmesemmi acaba
Herkese günaydınlar..
Ben bir şey sormak istiyorum ayrıntılıyı yaptıran güzel anne adaylarına.. Ayrıntılıya karından mı bakılıyor
Benim de yarın ayrıntılım var :26:
şeker yüklemem yüksek çıkmış kızlar yarı yine gidicem şeker yüksek çıkınca ne oluyo
Yarın tekrar ölçerler 100 mg ile, sonra da sonuçları değerlendirip diyet verirler, diyet sonucunda tekrar ölçerler eğer diyete uyduğun halde şekerin düşmediyse o zaman farklı bir tedavi yoluna gidebilirler ilaç vs gibi.. Ama ilk etapta seni bunlar bekliyor.
hımm bebekte sıkıntı olmaz demi inş. olmaz birde benim annem seker hastası onla ilgili olabilirmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?