merak etme bişey olmaz inş benimde oğlumda çıkmıştı doktor şaşırdı kiloda almadın neden çıktı diye 3 günlük diyet verdi ve sonunda testi tekrar yaptı ve şekerim düşük çıktı çünkü ben şeker testine gitmeden bikaç gün önce şekeri yükselten çok şey yemiştim doktor ona bağladı
canım ya saolasın inş. benimkide düşük çıkar bişey demediler 8 saatlik açlıkla gel dediler
ne guzel 1lıtreye dagıtmıslar ve 5 dk vaktın var benım 1 bardak suya karısıyor ve bır dıkışte ıcmem gerekıyor ne sınır bısey ya ne kadar tutabılıcem bakalım bu defa
Aynı normal ultrason gibi hiç bir farkı yok endişelenme
kayserideyim cnm evet burda uygun uygun olmasıyla alakalıda pek iyi deildi detaylı doktorumuz doktorlarda pekala bakabilirler ama benim doktorum hem çok yogun hemde milleti tolmak için bahane başka hiçbirsey deil bence
mrb kızlar aranızda tetenoz aşısı olan var mı
ben oldum tetenoz
10 eylül doğum günüm bebişim için ayrıntılı tarihini hatta saatini kendi doğduğum saate aldım inş sonuç güzel çıkar hediyemi almış olurum
Günaydın şiportyy kızlar bak hele bi de yüzüyolar
bu halimizle batmayız da biz
şaka bi yana benim doktorum aynen şöle dedi;havuz yok deniz iyi gelir.
ama aslaaa ıslak ıslak oturmak yok hemen mayonu değişicen dedi bi de güneşte kalmak yanmak yok dedi.
yok ben yandım bilmemne deme dedi
bizimkinin önce ağzındaydı sonra çıkardı komple yüzüne kapadı
ama hepsi böyle yapıyo bunların hepsi nazlı
nereye kadar görmicez allah nasip ederse ocakta heryerlerini öpücem
ben cumartesiye randevu aldım yanıma limon götüreyim bari
canım 23. haftaya kadar uzayabiliyomuş kıpırtılar aman sağlıklı olsun da yakında zaten kocaman olucak hissetçeksin.
dün zuhalzerrin yazmıştı onun da plasenta ön duvardaymış geç hissetmiş
senin de öyle olabilir.benimkine de doktor ayrıntılı sonucuna plasenta ön duvar yazmış.
bi de hissetmek göbüş yağlarıyla da alakalı sanırım,kilon nasıl?
senle biz aynı yerde yaptırmıştık dimi canım
mehmet bey yaptı benim ultrasonu,adam çok uğraştı behhh çok gitti geldi
ve gerçekten de doktor o kadar organlara odaklanmıştı ki bebeğimi pek göremedim
hatta ben kendim dedim,3 boyutlu bakçaz dimi diye
o da ensesini görmek isterseniz göstereyim dediçünkü hep yüzüstü yatıyodu velet
ben de dedim ki en çok görmek istediğim yeri ensesiydi,gösterin
ama sağolsun usg çıktılarında vermemiş 3 boyutlu fotosunu,toto deliğinin fotosu bile var ama yüzü yok
adı üstünde organ taramasıeşim diyo 260 TL verdik yüzünü göstermedi eşşolusuuu
Herkese günaydınlar..
Ben bir şey sormak istiyorum ayrıntılıyı yaptıran güzel anne adaylarına.. Ayrıntılıya karından mı bakılıyor
Benim de yarın ayrıntılım var :26:
slm kızlar bugün doktora gittim ultrasondan baktı bebeğin herşeyi normal dedi
bide tiroidlere bakalım dedi kan verdim sonucu daha doktora göstermeye gidemedim ama
netten baktım tsh yüksek çıkmış 4,93 araştırdım bebekte zeka geriliği fln olabilir yazıyo
ama daha doktora gidemedim. çok moralim bozuldu çok
mrb kızlar aranızda tetenoz aşısı olan var mı
10 eylül doğum günüm bebişim için ayrıntılı tarihini hatta saatini kendi doğduğum saate aldım inş sonuç güzel çıkar hediyemi almış olurum
:)))) çok güldüm eşin haklı yani bi bakış atsaydı bari size
sanırım bi karışma durumu olmuş tatlımm ben henüz ayrıntılı usg yaptırmadım o yüzden durumla ilgili bi bilgim hatta ben bebeğimi en erken hareket hisseden annelerden biriyim115-16.haftada seyirmeleri,17. haftadan bu yana git gide artan net hareketlerini hissediyorumm ama ben zayıfım onunla alakalı olduğuna eminim... o yüzden henüz hissetmeyenlerin kesinlikle telaş yapmaması gerekiyor.. ayrıca plesantayla da çok alakalı bi durum
ayhhhh pardon kızlar yaaheheh evet isim karışıklığı olabilir :)) plasentası ön rahim duvarında olan benim :)) endişeleniyordum ben de artık rahatım. Aysboz ve diğer hissetmeyen arkadaşlar rahat olun :)
canım biraz daha fazlasını yükleyip bakıyolar sanırım,diyete karar veriyolar duruma göreşeker yüklemem yüksek çıkmış kızlar yarı yine gidicem şeker yüksek çıkınca ne oluyo
ben geçen uyandığımda göbişim bi toplandı eşimde ölece baka kaldı bu çocuk bize poposunu gösterdi ilk edepsiz
:)
ben olsum canım,doktorum sen bilirsin dedi bana bıraktımrb kızlar aranızda tetenoz aşısı olan var mı
sağolsun adam sabırlıydı,napayım öksüreyimmi diyorumCanım evet bizimkini de Mehmet Bey yaptı. Ben doktordan memnun kaldım ama bebişi pek göremedim :) Ama en komiği Mehmet bey 3 kez karnımı ultrason aleti ile dürttü bizimkisi ellerini yüzünden çekip biraz kıpraşsın diye, bizim bebenin umrunda bile olmadı
slm kızlar bugün doktora gittim ultrasondan baktı bebeğin herşeyi normal dedi
bide tiroidlere bakalım dedi kan verdim sonucu daha doktora göstermeye gidemedim ama
netten baktım tsh yüksek çıkmış 4,93 araştırdım bebekte zeka geriliği fln olabilir yazıyo
ama daha doktora gidemedim. çok moralim bozuldu çok
Korkma ben dogumdan once troit hastasiydim tsh 10 12 gordu tehlikeli ama ilac tedavisi goruyorsun normal seviyelere dusuruyor tshni hicbise olmuyor dogurana kadar her ay tahlil yaptirip ilac dozumu ayarlattim. Endokrinoloji ye gitmen lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?