2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım ya saolasın inş. benimkide düşük çıkar bişey demediler 8 saatlik açlıkla gel dediler

ne guzel 1lıtreye dagıtmıslar ve 5 dk vaktın var benım 1 bardak suya karısıyor ve bır dıkışte ıcmem gerekıyor ne sınır bısey ya ne kadar tutabılıcem bakalım bu defa

senin daha iyimiş 1 bardak bir nefeste içilebilir.tadı çok şekerli olur o ayrı.1 lt iç iç bitmedi
Bana sormuşlardı nasıl yapmak istersin,yarım litreye mi 1 lt ye mi,usulü nasılsa öyle olsun demiştim.
1 lt zor olur ama,diğerlerinin sonuçları yanıltıcı olabiliyor böyle olsun demişlerdi.

kayserideyim cnm evet burda uygun uygun olmasıyla alakalıda pek iyi deildi detaylı doktorumuz doktorlarda pekala bakabilirler ama benim doktorum hem çok yogun hemde milleti tolmak için bahane başka hiçbirsey deil bence

ben ilk defa ayrıntılı ultrason yaptırıcam, ilk oğluma yaptırmamıştım, herhagi bir olumsuz durumda ilaçla müdahale şansı varmış oyüzden yaptırıcam kısmetse, bazı doktorlar gerçekten işini baştan savma yapıyor maalesef, sanada öylesi denk gelmiş (

senle biz aynı yerde yaptırmıştık dimi canım
mehmet bey yaptı benim ultrasonu,adam çok uğraştı behhh çok gitti geldi
ve gerçekten de doktor o kadar organlara odaklanmıştı ki bebeğimi pek göremedim
hatta ben kendim dedim,3 boyutlu bakçaz dimi diye
o da ensesini görmek isterseniz göstereyim dedi çünkü hep yüzüstü yatıyodu velet
ben de dedim ki en çok görmek istediğim yeri ensesiydi,gösterin
ama sağolsun usg çıktılarında vermemiş 3 boyutlu fotosunu,toto deliğinin fotosu bile var ama yüzü yok
adı üstünde organ taraması eşim diyo 260 TL verdik yüzünü göstermedi eşşolusuuu [/QUOTE]

ben geçen uyandığımda göbişim bi toplandı eşimde ölece baka kaldı bu çocuk bize poposunu gösterdi ilk edepsiz
:)

10 eylül doğum günüm bebişim için ayrıntılı tarihini hatta saatini kendi doğduğum saate aldım inş sonuç güzel çıkar hediyemi almış olurum

Canım evet bizimkini de Mehmet Bey yaptı. Ben doktordan memnun kaldım ama bebişi pek göremedim :) Ama en komiği Mehmet bey 3 kez karnımı ultrason aleti ile dürttü bizimkisi ellerini yüzünden çekip biraz kıpraşsın diye, bizim bebenin umrunda bile olmadı

Merhaba kizlar bende geçtiğimiz ocak 4te dogum yaptim subat annelerindeydim ama 37.haftada kilolu oldugu icin suni sanciyla dogurdum ikinci bebegim.ilk bebegi olanlar ozellikle cok heyecqblisiniz bilitorum haklisinizda cok güzel telasli gunler sizleri bekliyor.hamileliginiz tadini cikarin her dönem farkli guzel.birsey sormak isterseniz sorabilirsinizde.

slm kızlar bugün doktora gittim ultrasondan baktı bebeğin herşeyi normal dedi
bide tiroidlere bakalım dedi kan verdim sonucu daha doktora göstermeye gidemedim ama
netten baktım tsh yüksek çıkmış 4,93 araştırdım bebekte zeka geriliği fln olabilir yazıyo
ama daha doktora gidemedim. çok moralim bozuldu çok

Herkese günaydınlar..
Ben bir şey sormak istiyorum ayrıntılıyı yaptıran güzel anne adaylarına.. Ayrıntılıya karından mı bakılıyor
Benim de yarın ayrıntılım var :26:

evet canım karından bakılıyor ve yarım saat sürüyor.

Korkma ben dogumdan once troit hastasiydim tsh 10 12 gordu tehlikeli ama ilac tedavisi goruyorsun normal seviyelere dusuruyor tshni hicbise olmuyor dogurana kadar her ay tahlil yaptirip ilac dozumu ayarlattim. Endokrinoloji ye gitmen lazim

:)))) çok güldüm eşin haklı yani bi bakış atsaydı bari size
neyse ki o sabah kendi doktorumun muayenesi vardı,orda poz verdi teyzesi
eşime diyorum;adam organlara bakmaya gönderdi.çocuğun kime benzediğini göstermeye değil

heheh evet isim karışıklığı olabilir :)) plasentası ön rahim duvarında olan benim :)) endişeleniyordum ben de artık rahatım. Aysboz ve diğer hissetmeyen arkadaşlar rahat olun :)
ayhhhh pardon kızlar yaa hamilelikten sanıyorum bi unutkanlık var
gaipten yorumlar görmeye başladım
sizi seviyooore

şeker yüklemem yüksek çıkmış kızlar yarı yine gidicem şeker yüksek çıkınca ne oluyo
canım biraz daha fazlasını yükleyip bakıyolar sanırım,diyete karar veriyolar duruma göre
ama korkma bebişine zarar vermez
ben geçen uyandığımda göbişim bi toplandı eşimde ölece baka kaldı bu çocuk bize poposunu gösterdi ilk edepsiz
:)
alın size ilk hediyem totom
sırt üstü yatınca rahatsız mı oluyo ne böyle vıcır vıcır bi sağa bi sola sıkıştırıyo
göbeğime yetişsem öpücem o çıkıntılarını da yetişemiyorum

mrb kızlar aranızda tetenoz aşısı olan var mı
ben olsum canım,doktorum sen bilirsin dedi bana bıraktı
bi sorun yaşamadım.
sağolsun adam sabırlıydı,napayım öksüreyimmi diyorum
yok yok döner şimdi diyo
dönmedi yine salladı karnımı,sağa yattım yok sola yattım yok
en sonunda gezdim tuvalete gittim yattım yine yok
sola yatırdı karnımın sağından baktı.ciğerlerimi deşti adam resmen beee

canım benim de 4,60 idi,düştü kendiliğinden.korkma
t3 ve t4 değerlerine de baktırdın mı?onlarla birlikte sonuç değerlendirilmesi gerekiyormuş.
benim doktorum onlara baktı ilaç bile vermedi
sonra 2 ye falan düştü

Korkma ben dogumdan once troit hastasiydim tsh 10 12 gordu tehlikeli ama ilac tedavisi goruyorsun normal seviyelere dusuruyor tshni hicbise olmuyor dogurana kadar her ay tahlil yaptirip ilac dozumu ayarlattim. Endokrinoloji ye gitmen lazim

bende demin doktoru aradım yüksek çıkmış yarın dahiliyeye git tedaviye başlansın dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…