ayhhhh pardon kızlar yaahamilelikten sanıyorum bi unutkanlık var
gaipten yorumlar görmeye başladım
sizi seviyooore
merhaba değerli anneler ve anne adayları :)
forumunuzu okudum,aranızda güzel paylaşımlar olmuş..ben de hamileyim ve beklenen doğum tarihi aralığım ocağın son haftaları ve şubatın ilk haftası..forum olarak facebook da grup oluşturdunuz mu ?? varsa beni de aranıza almanızı istiyoruummm :) cevaplarınızı bekliyorumm
aşımı oldum geldim :) ama bu seferde tansiyonum yüksek çıktı canım sıkıldı haftalık takip istedi hemşire 16/9 tansiyonum :S
aşımı oldum geldim :) ama bu seferde tansiyonum yüksek çıktı canım sıkıldı haftalık takip istedi hemşire 16/9 tansiyonum :S
Bana da drum havuz yasak deniz serbesy hatta yuzmek cok faydali demisti. Ne olur ne plmaz girmeyin havuza. Ben burda petrol kazasi oldu diye denize bile 1 kere girdim, dibinde oturuyorum oylece bakiyorum. Ne yapayim yavrumu korumam gerek :)
günaydınnnn güzell annelerrr, günaydınnn nazlı yavrulaarrr!!!
Topidik, memnun kaldığına sevindim...Benim de sana söyledğimden beri içimde kaldı. Sırf alışveriş için de Ankara'ya gidemem ki:)) Aldıklarını güle güle kullan:))
Herkese iyi akşamlar..kızlar doğum izni yeni yasada sadece 2 hafta eklenmişşimdi biz ocak anneleri doğum izni ne zman bitecek hesaplayan var mı acaba? sanırım nisanda bitecek birde heyet raporu alsak oda 45 gün müş haziran gbi iş başı mı oluyor
günaydınnnn güzell annelerrr, günaydınnn nazlı yavrulaarrr!!!
evet dün akşam evime geldim, bugün hemen sizlere alışveriş deneyimlerimi aktarayım :)))
kızlar ben outlete gitmedim, çok uzakmış galiba, ama çok içimde kaldı şu %50'ler, Allah da duydu sesimi galiba :)) ilk gün gittik, doktor randevumuza kadar şu tunalı hilmi'deki mothercare mağazasına yürüyelim bir bakalım dedik. iyi ki de gitmişiz, herşeycikler %50 indirimdeydi :)) mesela aynı tulumların atletlerın yeni sezonu varmış onlar normal fiyattı, aynı güzellikte başka desenliler %50 idi. bir de görevliler dedi ki döviz artışından dolayı yarın sabahtan itibaren fiyatlarımız %20 artıyor, yeni fiyat etiketleri zaten ürünlerin üstündeydi. ordan 0-3 ay ve 3-6 ay kısa kollu body ve tulumları, çorap, bere falan aldım. Aysbozcum ben de hiç yeni doğan almadım, görevli bana dedi ki 0-3 ay en fazla 15-20 gün büyük gelir boşuna yenidoğan almayın dedi. bizim kız zaten babasına çekerse biraz iri olabilir :))) yine aynı yerden saf yün yorgan, yastık ve 2 nevresim takımı, havlu aldım. 2 ay ertelemeli 7 taksit yaptılar, tax free de aldım, mutlu mesut doktorumuza gittik :))) Ankara'daki arkadaşlar size de outlet uzaksa tunalı hilmi'deki mothercare mağazasına bakmanızı tavsiye ederim.
doktordan sonra da ankamall'a gittik. ordaki mothercare hem çok küçüktü, hem de indirimde 0-3 veya 3-6 hiçbirşey kalmamıştı. chicco ve c&a'den de 0-3 ay kadife ve kalın tulum aldım birkaç tane. çünkü mothercare'dakiler kalın değildi. ocak-mart arası doktora falan götürürken lazım olur dedim. yine bunlarda da %40 ve %50 indirim vardı.
ertesi gün de winebir'in tavsiye ettiği kızılay'daki bebe mağazasına gittim. winebirciğim çok teşekkür ederim, iyi ki vermişsin buranın adresini bana, sağol. ankara'daki arkadaşlar kızılay sümer 1 sokak'ta çankaya toptan isimli bir mağaza. bir önceki gün bazı şeyleri aldığıma pişman oldum, o kadar uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri var ki. burdan da penye battaniye, peluş battaniye falan 3-4 değişik çeşitte battaniye aldım. fiyatlar 20-25 tl arasıydı ve seçmekte zorlandık, o kadar güzel şeyler vardı. alt değiştirme minderi falan da aldım. bebek eşya çantası 25 tl. kendim için de doğum sonrası için gecelik, pijama takımları aldım. ankara'da başka mağazalara da bakmıştım ama buranın fiyatları gerçekten uygundu ürün kalitesi de çok güzel. sabahlıklı takımlar 70 tl civarı. bunlar dışında her çeşit bebek giysisi de vardı ama ben birgün önce aldığım için almadım.
böylece alışverişimin büyük çoğunluğunu tamamladım. steril makinesi, biberon, emzik, mama sandalyesi gibi ihtiyaçlar kaldı ki bunları da aile arkadaşlar ihtiyaçları sorarsa onlara söyleyeceğim :)) benden haberler böyle. bu arada kızım yine tatilde çok uslu durdu, belim falan ağrımadı çok rahat geçirdim. ne zaman bir yere gitsek hiç sorun çıkarmıyor, gezginci olacak babası gibi :))))
şeker yüklemem yüksek çıkmış kızlar yarı yine gidicem şeker yüksek çıkınca ne oluyo
bende bugün olucam kararsızım biraz yaptıranda var yaptırmayanda çevremde doktorumda sen bilirsin dedi pek aydınlatmadı
Herkese Merhaba,
Benim de dün ayrrıntılı ultrason randevum vardı. Hepiniz ne kadar uygun fiyata yaptırmışsınız. Benim doktorum Gayrettepe Florencanightingale'de Prof.Dr. Alin hanımı önerebdi ve sekreteri aldı randevuyu. Normalde kendim gitem 685 lira olan fiyat, doktorum gönderdiği ve randevuyu protokol numaramla aldıkları için 350 lira ödedik. Belki hatırlarsınız, bebeğimin beyninde koroid pleksus kisti vardı. Bu yüzden paraya kıyıp Fetal Dna analizi yaptırmıştım. Bebeğimin kistlerinden biri kaybolmuş, diğeri de baya bir küçülmüş. Onun dışında hiçbir anomalisi yok. 1 saat sürdü ultrason, tek tek ve özenli şekilde herşeyi baktı. benden gelen akımlara baktı. Bu ne demek anlamadım ama:)) bebeimin karaciğer dolpleri, akciğer ve kalp dolplerine baktı. Sıvının normal olduğunu, yerleşim yerinin de normal olduğunu söyledi. 22 cm, 337 gram olmuş:)) iki farklı cd ve tüm fotolarını da verdi.
Bu arada bebeğim yzünü gösterdi, ilk baktığımda anlamamıştım ama fotoğrafımda bebeği bana benzettik, eşimin morali bozuldu. Önümdeki zamana iyi değerlendirip bebeği kendime benzeteceğim dedi, ben de geçti borun pazarı dedim:))
Bebeğime yataşın yorganını hediye etti bir arkadaşım, oradaki yatakları baktım. Sanırım yataşın "bebiş" olan yatağını alacağım. 10 eylüle kadar kampanya varmış, 513'ten 349'a düşüyor alacağım yatak. Bir de ocakta ödemeye başlayacağız:))
Benim havadislerim böyle
Herkese iyi akşamlar..kızlar doğum izni yeni yasada sadece 2 hafta eklenmişşimdi biz ocak anneleri doğum izni ne zman bitecek hesaplayan var mı acaba? sanırım nisanda bitecek birde heyet raporu alsak oda 45 gün müş haziran gbi iş başı mı oluyor
ben bır de normal dogum dusunuyorum ınsallah bır sey cıkmaz ve saglıgım elverırse bu durumda zaten normal gunune kadar beklıyor hatta bazen gecıyor bıle. 31 ocak degıl de belkı de subatın ılk haftası da dogar mı bebısım bılmıyorum:) sızın dogumlar ne zaman
Allah gönlüne göre versin inşallah, ben de normal doğum istiyorum kısmet olursa. Normalde elini kesince ağlayan sulugözün tekiyim ama insan anne olma yoluna girince ağrı eşiği yükseliyo heralde dayanabilirmişim gibi geliyo bakalım sancılar başlayınca da aynı düşünürüm inşallah
amın cnm ınsallah..... ınsallah sen de normal dogum yaparsın saglıkla gonlunun ıstedıgıb gıbı....... ben hele nasıl tansıyonum falan duser cok o anlamda hassasım ama hamılelıkte cesaret geldı. hemen kalkmak ıstıyorum bebekten sonra ınsallah ve saglık ıcın..
kızlar ben cok ekmek yemege basladım yaasu ana kadar 2. bucuk kılo aldım ama korkuyorum artık:)bır de gunluk olmazsa olmaz dedıgınız yıyecekler neler doktor ne tavsıyede bulundu.... ben sut ve yumurta dıyebılırım gunde 1 tane yumurta mutlaka yıyorum bazen harıc ve bır de 2 3 bardak sut.... bu arada yogurdu su sıralar yemegı unutmusum.. cevız badem de 1 aydır yemıyoırdum sımdı gene basladım...sız? suya gelınce bugun 1 bucuk lıtre ıcmısımdır
geçmiş olsun canım,,limon ye istersen biraz her gün.... canını sıkma ama dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?