Canım ne güzel işlerin rast gitmiş çok sevindim, burdaki mothercaredede indirim vardı ama hiç bişey kalmamıştı sevindim bileyler bulmana. Birde bu çıtçıtlı badiletin üzerine giymek için ne alacaksın ? Kadife takımlarmı normalmi ? Alacağın takımların altını ayaklımı almayı düşünüyorsun. Son soru :))) sonuçta bunlar bişeylerin üstüne giydirilecrk yinede 0-3 mü alacaksın. Seninde ilk bebişin aslında belki deneyimli annelerdende fikirler alabiliriz
Benimde yüksek çıktı diyet yaptım şeker diyeti düştü şimdi. Kilo dırumun nadıl hamile kaldıktan sonra kaç kilo aldın? Ben 8 haftada 4 kilo almıştım doktor ona bağladı donra diyetle kilo almam yavaşlayınca şekerimde düştü
Ben yaptırdım, 4 gün çektim ağrı ateş inşallah sende yan etkileri olmaz , hem bizi hemde bebişleri enfeksiyondan kouyormuş, 1 ay sonrada 2. Doz var canım onuda unutma
Benimle hep dalga geçerlerdi küçükken 'amma da canın tatlı senin' diye ama haksız da sayılmazlar çok nane mollaydımama iş başa düşünce insana cesaret geliyo, hepsini utandırcam diyorum nasıl doğurcam bak herkes görsün
Ekmek olayına gelince de ben de aksine bu aralar ekmeği azalttım, kahvaltıda mutlaka ekmek yiyorum, öğlen salata çorba gibi şeyler yiyorum, ara öğünlerde meyve, fındık fıstık grubu, süt gibi şeyler tüketiyorum, akşam da yemeğin yanında makarna, pilav gibi birşey olduğunda asla ekmek yemiyorum, hepsi karbonhidrat grubu çünkü, boşuna hamallık ve kilo yapıyo vücuda. Ramazan'da falan ekmek çok yedim oruç tutmadım ama o ay tabi bulantılardan hafif hafif kurtulunca yemeğe vurdum kendimi, o zamanlar yemekten sonra karnım parlayacak gibi oluyodu, şimdi hiç rahatsızlık hissetmiyorum yemeklerden sonra. Ben de 46 ile hamile kaldım 3 kilo aldım şu ana kadar. Bakalım bundan ötesi ne olacak
sen ıyısın ben 70 kılo ıle hamıle kaldım buna ne dersın:)
ben 82le kaldım
sen ıyısın ben 70 kılo ıle hamıle kaldım buna ne dersın:)
ben 82le kaldım
Kızlar 21. Haftamdayım 6 kilo aldım. Aslında çok dikkat ediyorum şekerim biraz yüksek çıkmıştı ama ona rağmen 6 kilo aldım. Tatlı, beyaz ekmek, pilav vs yemiyorum yediğim şeylerin kalorisine dikkat ediyorum ama yinede alıyorum.. Sizler ne durumdasınız
oncekı 8 haftanın 5 haftasını aktarabılırsek sonrasında 15 hafta oluyor.... dogumundan ıtırbaren 15 hafta saydıgında kı benım 31 ocak mayısa kadar goturuyor sonrasında da ızın hakkımı kullanacagım ya da ıznı mı bıtırmeyıp once alınıyorsa ozel hastaneden parayla alınıyormus belkı heyet raporu alabılırım. bır de 10 gunluk mazeret ıznımı kullanırım
Yalnız sizin kilo muhabbetini yaptığınızı bilmeden yazdım kalp kalbe karşı :)))
peki bu izinler ekim ayında yasadan geçecek iiznlere göre mi?bende öğretmenim bu arada seminere kadar izin çok güzel yaa
kızlar modagurusu dıye bır sıte var mothercare urunlerı satılıyor hem de set seklınde fıyatı da 24 falan normalde nasıl kı bunun fıytı bu kadar ucuz degıldı ben kendı magazasında baktıgımda ve yuzeden 90 naylon dıyor.... pamuk degılmıydı?
Cok sevindim kistlerde duzelme olmasina. İnsallah oteki de doguma kadar kaybolur. Yavrun da annesine benziyor oyle mi? :)) ne guzel yuzunu gormussunuz, benimki her iki ayrintili ultrasonda da tum durtuklemelere ragmen ellerini yuzunden cekmedi :)Herkese Merhaba,
Benim de dün ayrrıntılı ultrason randevum vardı. Hepiniz ne kadar uygun fiyata yaptırmışsınız. Benim doktorum Gayrettepe Florencanightingale'de Prof.Dr. Alin hanımı önerebdi ve sekreteri aldı randevuyu. Normalde kendim gitem 685 lira olan fiyat, doktorum gönderdiği ve randevuyu protokol numaramla aldıkları için 350 lira ödedik. Belki hatırlarsınız, bebeğimin beyninde koroid pleksus kisti vardı. Bu yüzden paraya kıyıp Fetal Dna analizi yaptırmıştım. Bebeğimin kistlerinden biri kaybolmuş, diğeri de baya bir küçülmüş. Onun dışında hiçbir anomalisi yok. 1 saat sürdü ultrason, tek tek ve özenli şekilde herşeyi baktı. benden gelen akımlara baktı. Bu ne demek anlamadım ama:)) bebeimin karaciğer dolpleri, akciğer ve kalp dolplerine baktı. Sıvının normal olduğunu, yerleşim yerinin de normal olduğunu söyledi. 22 cm, 337 gram olmuş:)) iki farklı cd ve tüm fotolarını da verdi.
Bu arada bebeğim yzünü gösterdi, ilk baktığımda anlamamıştım ama fotoğrafımda bebeği bana benzettik, eşimin morali bozuldu. Önümdeki zamana iyi değerlendirip bebeği kendime benzeteceğim dedi, ben de geçti borun pazarı dedim:))
Bebeğime yataşın yorganını hediye etti bir arkadaşım, oradaki yatakları baktım. Sanırım yataşın "bebiş" olan yatağını alacağım. 10 eylüle kadar kampanya varmış, 513'ten 349'a düşüyor alacağım yatak. Bir de ocakta ödemeye başlayacağız:))
Benim havadislerim böyle
Canım ne güzel işlerin rast gitmiş çok sevindim, burdaki mothercaredede indirim vardı ama hiç bişey kalmamıştı sevindim bileyler bulmana. Birde bu çıtçıtlı badiletin üzerine giymek için ne alacaksın ? Kadife takımlarmı normalmi ? Alacağın takımların altını ayaklımı almayı düşünüyorsun. Son soru :))) sonuçta bunlar bişeylerin üstüne giydirilecrk yinede 0-3 mü alacaksın. Seninde ilk bebişin aslında belki deneyimli annelerdende fikirler alabiliriz
Ben yaptırdım, 4 gün çektim ağrı ateş inşallah sende yan etkileri olmaz , hem bizi hemde bebişleri enfeksiyondan kouyormuş, 1 ay sonrada 2. Doz var canım onuda unutma
kızlar modagurusu dıye bır sıte var mothercare urunlerı satılıyor hem de set seklınde fıyatı da 24 falan normalde nasıl kı bunun fıytı bu kadar ucuz degıldı ben kendı magazasında baktıgımda ve yuzeden 90 naylon dıyor.... pamuk degılmıydı?
gunaydın kızlar
evet gormeden almamak lazım belkı de civilim magazasından yaparım alısverıs yazın tatıle cıkarken de mothercare olan yerlerden alacagım... cıvılım magazasında da mını damlanın urunlerı falan var bebefıx falan var onlara bakarım artık. azız bebe ve ıdılbaby de olabılır bu urunlerden alacagım sanırım tatıle cıkarken de 5 6 aylık olcak o zaman da mothercareden alırım ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?