2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

bende şuana kadar 1 sey olmadı daha önce tek doz vurunmuştum belki ondandır yada erken mi acaba :S

sen ıyısın ben 70 kılo ıle hamıle kaldım buna ne dersın:)

Kızlar 21. Haftamdayım 6 kilo aldım. Aslında çok dikkat ediyorum şekerim biraz yüksek çıkmıştı ama ona rağmen 6 kilo aldım. Tatlı, beyaz ekmek, pilav vs yemiyorum yediğim şeylerin kalorisine dikkat ediyorum ama yinede alıyorum.. Sizler ne durumdasınız

sen ıyısın ben 70 kılo ıle hamıle kaldım buna ne dersın:)

ben 82le kaldım

Kızlar siz uzun boylusunuz anladığım kadarıyla. Benim boyum öyle fazla uzun değil, zaten hamilelik öncesi de 50 kilo hiç olmadım hayatımda ama 60-65'e kadar yolu var diyorum
İlk zamanlar hiçbirşey yiyemedim 2 ay bulantım oldu benim 13.-14. haftalara kadar ondan, ilerleyen aylarda alınır ona engel olamayız.

peki bu izinler ekim ayında yasadan geçecek iiznlere göre mi?bende öğretmenim bu arada seminere kadar izin çok güzel yaa

Yalnız sizin kilo muhabbetini yaptığınızı bilmeden yazdım kalp kalbe karşı :)))

evet oyle oldu :)))kalp kalbe karsı:)

kızlar ben mothercare magazasını cok begenıyorum ama bulundugum yer kucuk bır yer ve yok baska bılmedıgım markalardan da almak ıstemıyorum ne yapacam bılmıyorum olan bır yere gıdıp alısverıs mı yapsam

peki bu izinler ekim ayında yasadan geçecek iiznlere göre mi?bende öğretmenim bu arada seminere kadar izin çok güzel yaa

evet o ızınlere gore cnm.... eger gecmezsen oncesınden aktardıgın 5 hafta ıle 13 hafta oluyor o zaman da nısanın sonu gıbı oluyor daha kotu ıkı hafta eksıkoluyor ama gecer artık ya o kadar konusuldu

kızlar modagurusu dıye bır sıte var mothercare urunlerı satılıyor hem de set seklınde fıyatı da 24 falan normalde nasıl kı bunun fıytı bu kadar ucuz degıldı ben kendı magazasında baktıgımda ve yuzeden 90 naylon dıyor.... pamuk degılmıydı?

Valla canım normalde mothercare'in ürünleri naylon değil diye biliyorum ben. Hele ki yeni doğan kıyafetlerinde naylon kullanmak hangi akla hizmet onu hiç anlamadım. Ben de bakmıştım bir ara o siteye ama çok yavan geldi bana, birkaç parça ürün var o kadar. Ellemeden, yumuşaklığını test etmeden almak istemiyorum ben :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok sevindim kistlerde duzelme olmasina. İnsallah oteki de doguma kadar kaybolur. Yavrun da annesine benziyor oyle mi? :)) ne guzel yuzunu gormussunuz, benimki her iki ayrintili ultrasonda da tum durtuklemelere ragmen ellerini yuzunden cekmedi :)

Ben de kibrista 110 tl vermistim ayrintiliya, ankarada 450 verdim cd verdi bizimki de, henuz bakmadim. Bir de bacaklarinin fotosunu verdi. Evet cok memnun kaldim yonlendirdigin magazadan. Hem kaliteli hem de uygun fiyatli :)

Canim citcitli bodylerin uzerine normal ayakli citcitli tulumlar aldim. Evde bunlarin uzerine hirkasini patigini giydiririm diye dusunuyorum. Zaten battaniyesi de olacak, yetmez mi sence? Disarisi icin de yine body uzerine giymek icin sadece 0-3 ay kadife tulumlar aldim, bir tane de ici elyafli tulum aldim. Ustune giydiymek icin de kapusonlu hirka-ceket gibi birsey aldim, o biraz buyuk olsun diye 3-6 veya 6-9 almis olabilirim tam hatirlamiyorum. Yani ev icin ayri pijama takim almadim canim. Kac kat giydirecegiz cocuklari? :) battaniyelerine sarariz zaten usumezler diye dusunuyorum. Body-tulum-hirka tamamdir. Hirka ve patik annem orecekmis. Senin de orebilecek birileri varsa bebe yununden guzel olur :)

Canim ben de pamuk ve penye diye biliyorum. Zaten aksi malzemeler alerji yapabilir. En yakin magaza olan yer sana ne kadar uzak? Gidip alman mumkunsr interneti tercih etme derim ben.

Benim mothercare den aldıklarımda pamuk. Kızlar bide bulunduğunuz şehirde h&m varsa orayada bakın ben ordanda bayağı bişeyler aldım. Mothercare gibi fiyatları daha uygun diyebilirim ve pamuk hatta tüm aldığım ürünlerde organik pamuk etiketide vardı ayrıca. Güzel modeller var internet sitedinde mağazada olan tüm modeller yok. Mesela kısakollu çıtçıtlı badi aldım 6 tane var içinde 30 yada 35 liraydı ve organik pamuk. Yalnız bedenleri dikkatli alın orda 0-2 2-4 diye gidiyor ben birçok şeyi 2-4 aldım

slm kızlar bende dün dr a gittim maaşallah kızım kocaman olmuş ileriden gidiyor uyluk kemiğini uzun buldu drum ilerde uzun olacak dedi bugün aşı yaptırdım ilk başta bir şey yoktu ama şimdi iğne yeri 1 lira kadar şiş ve ağrıyor haftaya cuma şeker yükleme ve ayrıntılı var ilk kızımda yüksek çıkmıştı şekerim bunda çıkmaz inşallah

ürünleri almadan CE sertifikalı olup olmadığna bakın; pamuk tek başına değerlendirme olamaz.pamuğun bile sahtesini yapıyorlar; ekoteks sertifikalı ürünler en iyisi,içerisinde kimyasallar yok; artık avrupa ne yediğni değil, ne giydiğini de bilmek istiyor; umarım Türikeye de en kısa süre de bunu sorgular.

gunaydın kızlar

evet gormeden almamak lazım belkı de civilim magazasından yaparım alısverıs yazın tatıle cıkarken de mothercare olan yerlerden alacagım... cıvılım magazasında da mını damlanın urunlerı falan var bebefıx falan var onlara bakarım artık. azız bebe ve ıdılbaby de olabılır bu urunlerden alacagım sanırım tatıle cıkarken de 5 6 aylık olcak o zaman da mothercareden alırım ne yapalım

Önceki gün aziz bebeye baktım bi kaç parça bişeyler aldım, beğendim ben kumaşlarda güzeldi fiyatlarıda iyiydi bencede bakabilirsin oraya. Civil i beğenmedim tulumlar badiler filan çok sertti çok bakamadım ama civile belki vardır ordada bişeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…