2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Arkadaslar karnimin alt kisminda surekli bi agri var. Onceleri sadece yoruldugumda olurdu.simdi ise surekli var.sizce doktora gitmelimiyim yoksa normal mi

ben hem seker yüklemesi hem detaylıya 45 tl ödedim canım doktora ödedigimde 25 tl dün 70 tl ile çıktık hastaneden cd vermediler malesef

ben sadece şeker yüklemesi yaptırabildim, yanında idrar ve kan tahlilide istediler, kan tahlilini daha önce sağlık ocağında yaptırdığım için, idrar ve şeker yükelmesi yaptırdım onlara 42 tl verdim, ayrıca muayeneyede girdim ve onada 52 tl verdim. ayrıntılı ultrason içinde 25'inde gel dediler ve onun fiyatıda 100 tl'ymiş. sordum cd vermiyorlarmış. sizin gittiğiniz yer çok uygunmuş gerçekten.

Arkadaslar karnimin alt kisminda surekli bi agri var. Onceleri sadece yoruldugumda olurdu.simdi ise surekli var.sizce doktora gitmelimiyim yoksa normal mi

benim dün gece karnımın altına öyle bir ağrı girdiki kıpırdayamadım bile, zorla yattım uyuyamadım. sıcak su torbasına ılık su koyup alta koydum öyle uyuyabilmişim geçirmişti. üşütmüş olabilirsiniz, ben üşüttüğümü düşünüyorum.

arkadaşlar sizin göbeğinizin altında çizgi oluştu mu benim daha oluşmadı bu haftalara kadar olması gerekmıyor mu?bu arada ben hala bebişimi hissedemiyorum yaa heyecanla onu hissetmeyi bekliyorum. bu arada ocakta doğum yapacağız sizlerin evleri kaloriferli mi hep? bizim klimalı maalesef ve bu beni çok düşündürüyor. Yatak odasında ufo ve salonda klima ile sizce idare edebilir miyim? bu arada bizim ev çok soğuk oluyor

Canim bi arkadasim ufo ile isinmis ve bebeginin cildi hep alerji oldu. Ufo odayi kurutuyormus ve bu bebeklere yaramiyormus bi sekilde odalarini nemli tutmaya caliss bence

Kizlar ayrintili ultrason falan diyosunuz 23+3 oldum 2 gn once dr gittim bise demedi
E ne olacak bilmiyorum wallahi sekerler asilar taramalar tamam zaten ewde aldik hic veremem ayrintili ultrasona zaten seker testine muayneye 70 lira ödedik bukadar hesap yapacagimi bilmezdim ama bebegim icin di bu ew bi birikim artik hersey onun icin canim ewladim birsürü eksigimiz war

yaptırdınmı seker yuklemeyı canım 50 lık mı yaptılar sanada inş bısey cıkmamıstır ugrasmazsın daha

Yaptirdim hayatim bir bardaga 75 lik seker biraz su koydular 3 kere kan aldilar zaten 9 da gittim muayne test derken 1 e kadar açdurduk tirmaladi yawrum o saate kadar tabi ondan snra yemek ayran soda anca geçirdi yanginimi sonucuda aldim sükür iyi cikti sonuclar.. sen ne yaptinn canim kacinti haftadasin

Bana spor demeyin ben de yüzmek istiyorum ama havuz yasak

Sedosum millet yüzmek iyi dedi ben denize giriyorum ama :) mal gibi duruyorum yüzmekten korkuyorum bişey olur diye bide uzunnn zamandir cok girmiyorum topike çok özledim eskilerden kimse kalmamis fazla cok özledim yaaa o ilk hey canlari

ufonun dısında ne olabılır kı bılmıyorum kucuk radyatorumuz de var ama o da kurutuyor hep havayı valla ne yapacam bılmıyorum

Sabahmeltemi,

Benim o çizgi hayal meyal oluştu, bebeğimi de yaklaşık 4 gundur hissediyorum. senden de yaklaşık 10-12 gun öndeyim. yakında sende hissedersin, ben genelde sekerli seyler içtiğimde ve soluma yattığımda hissediyorum. Sende dene.

Soguk konusunda eşim Turkiye'nin en soğuk ilinde dogmus,-40'lar falan olmuş. Allah'a sukur turrrrpp gibi :) Eskiden kalorifer mi varmış be yaa? giydirirsin kalın kalın yavrunu,hic birseycikler olmaz.

Canim bozim de burda merkezi isitmali degil evler. Yaz kis klima kullaniyoruz, bir de kisin gazli soba. Ama klimada mikrop uredigi icin drlar tavsiye etmiyormus. Biz de elektrikli kaloriferle isitmayi dusunuyoruz. Bu arada benim de gobegimde cizgi olusmadi henuz, hareketlerini dr bahsetmistim plasenta on duvarda oldugu icin hissetmiyorum ben de.

sağ ol canım içime su sertin vallahi....ama eşin büyük ihtimal sobalı evde büyümüştür ondan turp gibi soba iyi de klima kötü:)

cnm elektrikli kalorifer ne oluyor? hıc duymadım.. ama bence inverter klima bizimki iyi de paraya aldık:) acaba mikrop üretir mi ki bir çok özelliği var çünkü

cnm elektrikli kalorifer ne oluyor? hıc duymadım.. ama bence inverter klima bizimki iyi de paraya aldık:) acaba mikrop üretir mi ki bir çok özelliği var çünkü

Canim sekli bildigin kalorifer ama elektrikle calisiyor :) Bizim evde 2 tane var ondan, bebegin odasinda onu calistirmayi dusunuyorum. Klima konusunda ise bana cocuklu arkadaslarim klima kullanma dediler. Ben de bilmiyordum. Yine de doktora sorariz, klimanin zarari yoksa kullanirsin.

anladım cnm radyatoru dıyorsun yanı hanı petek seklınde kademelerı var elektrıkle calısıyor. bızde var o. ama cok havayı kurutuyor ve asırı elektrık tuketıyor:)) ufo daha ıyı dedıler ısıtma ve elektrık bakımından ama kalıtelı ufolar yanı gercek ufo olcakmıs

Canım sohbete ortadan katılıyorum ama UFO bir yetişkin olarak ben bile rahatsız ediyor, çünkü ısı direkt insana yöneliyor... Baş ağrısı yapıyor tabii ki seçim sizin...

Canım sohbete ortadan katılıyorum ama UFO bir yetişkin olarak ben bile rahatsız ediyor, çünkü ısı direkt insana yöneliyor... Baş ağrısı yapıyor tabii ki seçim sizin...

evet cnm haklısın ama bebege yakın bır yere degıl en uzak yere koyacagız belkı de yatak odasında degılde kapısının onune korıdora koyarız ama o zaman da ısıtır mı bılmem offf cok taktım kızlar bu konuyu yaa strese gırıyorum... cok soguk oluyor bu ev.. belkı seneye falan tekrar kalorıferlı bır eve tasınırım bılmıyorum

Aslında bu elektrikli kaloriferler ufodan daha iyi, orta ayrda açsan sadece bebeğin olduğu odaya, ufolar çok ısı veriyor ve kapatıldığında oda hemen soğuyor. Elektrik faturası biraz kabarık gelebilir ama kaloriferi 3,4 ay yakıcaksın sonuçta.. Odadaki nemin kurumaması içinde bebeklere kullanım için nem makineleri varmış bende tam bilmiyorum buhar makineside olabilir adından emin değilim. Bu arada hangi şehirdesin soğuk bi yermi

Evet o makineyi biliyorum. Annem astım hastası normal doğalgazlı kaloriferler de havayı kuruttuğu için almıştı annem, içine su koyuyosun, ısıtıp buharını odaya salıyo güzel bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…