Dilzaaar :)
Tomurcuk ben, aynı günüz senle, daha once 1-2 konuşmuştuk.Baktım sana 2. kız geliyor heh? Allah analı babalı buyutsun cnm, kız iyidir. Benden de aslan gibi bir erkek geliyor. Kız anaları sakının kızlarınızı :)
Evet canım, aynı günden biriNi buldum diye sevinmiştim , unutur muyum? Aynı gün doğuracağız ya...
Evet, ikinci kızım geliyor, kızım için çok sevindim... kız kardeş gibisi yok...allahım tüm bebişleri sağlıklı sıhhatli versin inş...
Senin bebişinin cinsiyeti belli oldu demek, gözün aydın canım,
Ne yapalım, kapılara bir kilit daha takıp, camlara film mi çekelim, bilemedim ki? :18:Ocak erkekleri çok fazla gözüm korktu yani..
.şu duruma düşmesin kızlarımız sonra...
korkun oğluşumdan:) kız anneleri
Bilemiyorum ki şimdiki kızlar da pek fena, sakın kaçırmasınlar oğluşlarınızı koynunuzdan...
En toplamda 1,5 kilo aldım hanımlar. Normalde acayip iştahlıyımdır. Hayatımın 5 senesi spor yaparak ve rejimlerle geçti. Her sene Mart ayında diyete başlar TEmmuz basına kadar 10 -12 kilo verirdim. Yazın da o kilolaları geri alır , tekrar başlardım.. 31 senelik ömrü hayatımda ilk defa bu kadar iştahsızlık yasıyorum. Genelde de sadece bebeğe yarayacak seyler yemeyi tercih ediyorum. Taze sebze & meyve ve yoğurt tüketmeye özen gösteriyorum.
Bu arada balık mevsimi Eylul itibariyle başladı, fiyatlar makul rakamlara iniyor. Haftanın 3 gunu balık yemeliyiz. Alırken de hamile için derseniz en tazesinden vereceklerdir.
Kızlarr beni birçoğunuz tanır. Bende 2014 Ocak annesi olacaktım ama mayısta bebeğimin kalp atışları durmuştu ve kürtaj olmuştum.
Şimdi inşAllah yeniden güzel haberlerle geldim. Sizlere bu haberi vermek istedim.
Sanırım yine hamileyim. Sabah idrar testimde çift çizgiyi gördüm. Sonrasında kan verdim değerim 14,75 çıktı. Değerim biraz düşük ama kürtaj sonrası 23 günde bir adet olmaya başladım. O yüzden şuan henüz 3. haftamdayım. O yüzden değerim yükselir diye ümit ediyorum.
Ocak annesi olamadım belki ama inşAllah mayıs annesi olarak peşinizden geliyorum.
Hepiniz Rabbime emanet olun. Minik yiğenlerimi kocamannnn öpüyorummm
günaydın kızlar dün akşam bacagıma çay döküldü nasıl yandımm bugunde ayrıntılımız var dualarınıza ihtiyacım var
Kizlar ayrintili ultrason falan diyosunuz 23+3 oldum 2 gn once dr gittim bise demedi
E ne olacak bilmiyorum wallahi sekerler asilar taramalar tamam zaten ewde aldik hic veremem ayrintili ultrasona zaten seker testine muayneye 70 lira ödedik bukadar hesap yapacagimi bilmezdim ama bebegim icin di bu ew bi birikim artik hersey onun icin canim ewladim birsürü eksigimiz war
Yaptirdim hayatim bir bardaga 75 lik seker biraz su koydular 3 kere kan aldilar zaten 9 da gittim muayne test derken 1 e kadar açdurduk tirmaladi yawrum o saate kadar tabi ondan snra yemek ayran soda anca geçirdi yanginimi sonucuda aldim sükür iyi cikti sonuclar.. sen ne yaptinn canim kacinti haftadasin
Sedosum millet yüzmek iyi dedi ben denize giriyorum ama :) mal gibi duruyorum yüzmekten korkuyorum bişey olur diye bide uzunnn zamandir cok girmiyorum topike çok özledim eskilerden kimse kalmamis fazla cok özledim yaaa o ilk hey canlari
Aslında bu elektrikli kaloriferler ufodan daha iyi, orta ayrda açsan sadece bebeğin olduğu odaya, ufolar çok ısı veriyor ve kapatıldığında oda hemen soğuyor. Elektrik faturası biraz kabarık gelebilir ama kaloriferi 3,4 ay yakıcaksın sonuçta.. Odadaki nemin kurumaması içinde bebeklere kullanım için nem makineleri varmış bende tam bilmiyorum buhar makineside olabilir adından emin değilim. Bu arada hangi şehirdesin soğuk bi yermi
Geçmiş olsun...
Canım benim kızım doğduktan sonra alınan topuk kanında hipotroidi çıkmıştı, senin gibi internette gezinip kendimi helâk etmiştim, ağla ağla görsellerden hipotroidi olan çocukların resimlerine bakıp içim çıkmıştı, bir de lohusalıkvar serde... Sonra damardan kan alıp gerçek testi yaptılar ve sorunsuz çıktı çok şükür ama hastanede bu hastalıkla yaşayan çocukların anneleriyle tanışmıştım, ilaç kullanınca hiç bir sorun olmuyormuş, normal çocuklar nasılsa öyle yani...
Gerçi hipotroidi sende bebeğinde değil durumun farklı ama bunu anlatmamın sebebi, öyle internette gezinip pek çoğu abartılı bilgilerle kendini üzme, Dr güven yahut güvenebileceğin bir Dr bul, onun sözlerine itimat et...
Kendini de daha doğmamış bebeğini de üzme...
canım çok geçmiş olsun aslında dr.lar bu kan taramasını hep atlıyor nedense,,annenin illa önceeden bi rahatsızlığı olması gerekiyor sanki bunu yapmak için oysa hamilelikle beraber daha önce hiç yaşamadığı şeyleri yaşayabiliyor anne .. daha önce tiroid ile ilgili sorunun var mıydı canım ??? ama ben bi kaç yerde okudum sen yazınca hep yazılan şeyler tedavi edilmezse sıkıntı yaratacağı yönünde,,tedavi edilirse öyle gelişme vs. gibi şeylere etkisi yokmuş.. değerin kaç çıktı canım tsh'nin ??
Günaydın topiğimin koca göbeklileri
günaydın şekerim
canım tedirgin olma benim de hamile kaldığımda 5 e yakındı çok korktum senin gibi,doktorum t3 ve t4 e baktı bu değerler sorun olmaz dedi.yani 3 değere birden baktı ilaç vermedi bile.zaten çok şükür 10. haftada falan kan vermiştik kendiliğinden 2 ye falan düşmüş.yoksa ilaç kullancaktım
merak etme ilaç çabucak düşürür onu.kötü şeylerde düşünme.doktorun zaten sürekli takip edecektir.
evet canım kışın pek kullanmicaz baharda ancak kullanırız ana kucağıyla bi de alışveriş merkezlerinde görüyorum böyle kapalı yerlerde gezerken işte.
fiyatı da iyiymiş bu tarz travel sistem arabalar çok pahalı oluyo.motorlu araç kadar pahalılar bazıları
Ne güzel sağlıklı olduğunu görüp atlatmışsınız ayrıntılıyı.Benim haftaya kısmetse.Şimdiden heyecanlıyım :18:
Geçmiş olsun.Benim de 9.hafta da 9 küsür çıkmıştı hemen dozu arttırdık düştü.
Geçen televizyonda kadın doğum doktoruna biri sormuştu.tsh yüksek çıktı sorun olurmu diye.
t3 ü sordu,sınırlar arasındaysa korkma dedi.vücudu asıl dolaşan t3 müş :44:
Takip edersin bundan sonra
bende bugün olucam kararsızım biraz yaptıranda var yaptırmayanda çevremde doktorumda sen bilirsin dedi pek aydınlatmadı
cok tesekkur ederim, cok cok sagol cevap icin. rahatladim okuyunca. doktora guveniyorum, ilaclarimi duzgunce kullanacagim.
Ben yaptırmamaya karar verdim, benim doktorum da bana bıraktı. Eskiden evde doğum oldukça yaygındı, ve bu aşının gerekliliği de evdeki steril olmayan makasın kullanılmasıydı. Ben hastanede doğuracağıma göre, gerek görmüyorum.
Selam kızlar aranıza yeni katıldım hayırlısıyla ocakta bende anne olucam ama benim bi sorunum var hamilelikten önce hipoglisemi hastasıydım diyet ve ilaçlarla fazla kilomu vermiştim ve süpriz bi hamilelik oldu :) su anda 21 haftalık hamileyim ve 17 kilo aldım nasıl durdurucam bilmiyorum diyetisyenede gittim ama durmuyobirde acayip ödem var ayaklarıma bastırınca içinde kalıyo zaten 2 numara büyüdü ( tuzda yemiyorum ama bi yolunu bulamadım artık napicam bilmiom
öncelikle hoşgeldin bende senin gibi yeni katıldım bende 19 haftalık hamileyim.ilk hamileliğinmi,kendi doktorun ne diyor kilo durumuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?