2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Evet canım, aynı günden biriNi buldum diye sevinmiştim , unutur muyum? Aynı gün doğuracağız ya...

Evet, ikinci kızım geliyor, kızım için çok sevindim... kız kardeş gibisi yok...allahım tüm bebişleri sağlıklı sıhhatli versin inş...

Senin bebişinin cinsiyeti belli oldu demek, gözün aydın canım,

Ne yapalım, kapılara bir kilit daha takıp, camlara film mi çekelim, bilemedim ki? :18:Ocak erkekleri çok fazla gözüm korktu yani..

. şu duruma düşmesin kızlarımız sonra...

korkun oğluşumdan:) kız anneleri

Bende senin gibiyim.normalde kilo almaya meyilla bir insanimdir ama sadece 1.5 kilo aldim bundan sonra artacak tabiki ama .

günaydın kızlar dün akşam bacagıma çay döküldü nasıl yandımm bugunde ayrıntılımız var dualarınıza ihtiyacım var

tekrar yaptırıcam seker testınıde ne guzel sana 75 vermısler benımkı 100 herkes bı degısık ıs yapıyor limonda sıkıcam bu kez ıns bır sorun cıkmazda sonucu alabılırım. banada 3 boyutlu ultrason renklı yapıldı yapan kız dedıkı zaten yuzde 60 70 tahmın edebılıyoruz yanı olumsuzda deseler yanlıslık olma sansı cok benımkıde 24 haftayı gecmıstı bıraz hatta daha zor oldu bıseylerı görmesı ya bence cokta önmelı deıl sankı bır sorun olsa aldırcakmıyız tahmınlerde cok az kesınde degıl nıye yaptırıyoz kı bende özelde olsa yaptırmıycaktım zaten sımdı bıle ugrastıgıma yanıyom bebege zararıda var ıllakı 15 dk rahat ugrasmıstır arada yan dönup beklıyom bebek yukarı cıksın dıye yaramaz elını saklamıs onu görcez dıye ugrastık neyse gördu sonunda ben göremedım tabı hıc bısey

evli mutlu huzurlu hayırlı olsun canım rabbım saglıkla kucagınada almayı nasıp etsın ıns :)

melek canım cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne sımdı bıde 2 kısıyız dahada dıkkat etmek lazım ayrıntılın guzel gecmıstır ıns gecmişe bakamadım pek maşallah gene hızlı gıtmeye başladı :)

Evet ben cok dusundum su an icin en iyi cozum elektrikli kalorifer mi radyator mu o geldi :) zaten nisana kadar yakacagiz. Buhar jeneratorlerunu dr belirli bir marka soylemis arkadasima, onu almis. Bunlarin degisik cesitleri var, bebek hasta oldugunda icine ilac koyup hortumla bebege solutuyorsun falan. Genel havaya da ufluyor. Cocuk drlari bilir, artik dogumdan sonra dra sorar cok Amaclisini aliriz kizlar.

herkese hayırlı doğumlar dilerim arkadaşlar.biz de 23.haftadayız belki erken ama hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsunuz ben beylikdüzü kolan düşünüyorum ,orayı tavsiye eden ya da orda doğum yapmış yapacak olan var mı?

cok tesekkur ederim, cok cok sagol cevap icin. rahatladim okuyunca. doktora guveniyorum, ilaclarimi duzgunce kullanacagim.

tsh ust sinirda iste. tedaviye basladik, simdi moralimi bozmamaya calisiyorum. daha onceden yoktu boyle sorunum. 2li taramada tsh da t4 de olmasi gerektigi gibiydi, gebelik ilerledikce sorun baslamis sanirim.

evet ilaca basladim, moral bozmak yoook! saka bir yana pozitif olmaktan baska sans yok ki, ilac kullanip moral bozmamak lazim sanirim. yoksa bisey degismiyo uzuldugunle kaliyosun.

t3 ok benim ama t4 dusuk iste. tsh de ust sinira yakin az kaldi cikacak
ilaca basladim ben de.

bende bugün olucam kararsızım biraz yaptıranda var yaptırmayanda çevremde doktorumda sen bilirsin dedi pek aydınlatmadı

Ben yaptırmamaya karar verdim, benim doktorum da bana bıraktı. Eskiden evde doğum oldukça yaygındı, ve bu aşının gerekliliği de evdeki steril olmayan makasın kullanılmasıydı. Ben hastanede doğuracağıma göre, gerek görmüyorum.

cok tesekkur ederim, cok cok sagol cevap icin. rahatladim okuyunca. doktora guveniyorum, ilaclarimi duzgunce kullanacagim.

merhaba canım benim de 12. haftaydı sanırım tsh değerim 4,5 falan çıktı, ilaç aldım 1 ay sonra ölçtürdüm, yine 4 küsürdü çok az düşmüştü, ya da daha yükselecekti durdurdu ilaç bilmiyorum, şimdi ilacı arttırdık ayda bir ölçtürücem artık, senin gibi benim de çok moralim bozuldu, ama doktorum internette abartıldığı kadar sıkıntı olmayacağını söyledi, mesela benim kayınvalimin de gebeliğinde yükselmiş, çocuklarının dişleri çok çabuk çürürmüş, biz hamilelerde tsh değeri 2-2,5 geçmemeli, ilaç kullanmazsak gitgide yükselir, çünkü gebelik ilerledikçe troid ihtiyacı artarmış ve bebek de bundan beslenirmiş

Selam kızlar aranıza yeni katıldım hayırlısıyla ocakta bende anne olucam ama benim bi sorunum var hamilelikten önce hipoglisemi hastasıydım diyet ve ilaçlarla fazla kilomu vermiştim ve süpriz bi hamilelik oldu :) su anda 21 haftalık hamileyim ve 17 kilo aldım nasıl durdurucam bilmiyorum diyetisyenede gittim ama durmuyo birde acayip ödem var ayaklarıma bastırınca içinde kalıyo zaten 2 numara büyüdü( tuzda yemiyorum ama bi yolunu bulamadım artık napicam bilmiom (

hastanelerde daha beter oluyormuş o yüzden herkes vurdurmalı bence dedi doktorum
gene de seçim sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…