2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Selam kızlar kilolardan bahsetmıssınız ben 18. haftaya kadar 2 bucuk kılo almıstım son on gundur ıstahım acıldı ekmegı ınanılmaz yıyorum yaa( pılav da oyle..... ve az once arkadasta tartıldım ama tok karnına 2 kılo daha almısım son kontrolden sonra yanı 10 gun ıcınde.... umarım tartı bozuktur:)))) haftaya gıdınce tartılcam doktorumda

pardon 18. haftaya kadar 2 kilo almısım sımdı 2 kılo daha almıs gosterıyor tartı son kontrolden sonra

kıyamam canım şeker düşüklüğü bende de var malesef az ve sık beslenmek önemli bu durumlarda diyetisyenle görüştün mü? benim şükür fazla kilo alma gibi bi durumum olmadı 22. haftadayım 3 kilo aldım toplamda..benim genelde strese bağlı düşüyor çünkü senin ataklar şeklinde galiba gerçekten çok zor geçmiş olsun canım kilo öyle ya da böyle verilir ama sen yine de görüş dr.lar ile...geçmiş olsun

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende 2014 ocak da anne olacagım inşallah
geçen sene yeni bir kışlık kaban almıştım bu senede hamile kalınca iyice göbegim büyüyor yeni kabanın içine giremeyecegim tekrardan bi kabanda almak istemiyorum hamiş bayanlar kışın koca göbeklerimizi nasıl saklayacagız ne giyeceksiniz bir fikir verebilirmisiniz kış hamileleri kışın dış giyimde ne giyer :):):)):

günaydınnnn anneler ve kuzulaaarrr!!!

AAldıklarını nasıl merak ediyorum, bilemezsin:)) Güle güle giysin giydir, canım:)) Ben de oğluşuma pantolun ördüm, şimdide de hırkaya başlayacağım. Nette model arıyorum:))

ellerine sağlık, sen de inşallah güzel günlerde giydirirsin oğluşuna :)) en kıymetli kıyafetler zaten el emeği göz nuru olanlar. patik de ör canım, ayaklarını sıcak tutar :)

klimaların filtrelerini temizliyoruz düzenli olarak ama yine de yeni doğan bebek odasında çalıştırmaya çekinirim. dediğin gibi en garanti olan ısıtma yolunu seçmemiz gerek.

biz aldıklarımızı valizden çıkartmadık, yıkanana kadar dursun öyle yer tutmaz dedik. ama dün üstten aldıklarımla birkaç resim çektim. nevresim takımlarının resmini de nette buldum :) senin gönderdiğin mağazadan aldıklarımı da çekip gönderirim bir ara :)

ikisi de çok güzel. ama caploonba olan daha ilerde de daha rahat kullanılır diye düşünüyorum ben. yatağın yan kısmı çıkıp mı çalışma masası oluyor? gayet kullanışlı, ilerde tekrar almak zorunda kalmazsın.

mrb kızlar cumartesi 100 lük şeker yuklemesi sonucum iyi geldi elhamdülillah inş. herkes iyidir öpüyorum sizi ve kuzuları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…