- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
oğlumuzun odası için tavsiye istiyorum. caploonba ve çilek bebek odalarının kampanyalı iki ürünü arasında kaldım. sizce hangisi
caploonba - tropiko 2.000tl Tropiko | Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası
çilek - baby safari 2.600tl Çilek > Baby Safari
Canım doktorunla konuş omega 3 falan al bence. Protein çok önemli, baklagilleri düzenli ye hiçbir şey yiyemiyorsan.
Selam kızlar kilolardan bahsetmıssınız ben 18. haftaya kadar 2 bucuk kılo almıstım son on gundur ıstahım acıldı ekmegı ınanılmaz yıyorum yaa( pılav da oyle..... ve az once arkadasta tartıldım ama tok karnına 2 kılo daha almısım son kontrolden sonra yanı 10 gun ıcınde.... umarım tartı bozuktur:)))) haftaya gıdınce tartılcam doktorumda
pardon 18. haftaya kadar 2 kilo almısım sımdı 2 kılo daha almıs gosterıyor tartı son kontrolden sonra
bol bol ceviz ye dedi, süt iç peynir ye dengeler dedi
umarım dengeler
bu arada sen kaçıncı haftadasın canım
Yarın 22. haftaya giriyorum hayırlısı ile :)
Günde 10 kere tartılan biri olarak sabah aç karnına ve akşam tok arasında benim 1,5 kilo farkediyo..hatta çok su içtiysem 2 bile oluyor
ohh ohhh Allah tamamına erdirsin inşallah
bu arada az önce benden bi akıntı geldi su gibi sırılsıklam oldum, neden olabilir çok korktum
Canım durmadan akıntı geliyor,normal:)
Yarın 22. haftaya giriyorum hayırlısı ile :)
1 bardaktan fazla ve su gibi geldi
Selam kızlar aranıza yeni katıldım hayırlısıyla ocakta bende anne olucam ama benim bi sorunum var hamilelikten önce hipoglisemi hastasıydım diyet ve ilaçlarla fazla kilomu vermiştim ve süpriz bi hamilelik oldu :) su anda 21 haftalık hamileyim ve 17 kilo aldım nasıl durdurucam bilmiyorum diyetisyenede gittim ama durmuyobirde acayip ödem var ayaklarıma bastırınca içinde kalıyo zaten 2 numara büyüdü ( tuzda yemiyorum ama bi yolunu bulamadım artık napicam bilmiom (
AAldıklarını nasıl merak ediyorum, bilemezsin:)) Güle güle giysin giydir, canım:)) Ben de oğluşuma pantolun ördüm, şimdide de hırkaya başlayacağım. Nette model arıyorum:))
Klimada bir bakteri ürüyor, ve hava yolu ile bulaşıyor ama bebek gelmeden önce bakımı yaptırırsan bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Bir de geçen yıl arkadaşım bebeğin odasında üfleyerek havayı ısıtan ısıtıcı kullanmıştı, sadece bir gün çalıştırdı, bebek zatüre oldu. Üfleyerek çalıştığı için tüm bakterileri havaya üflemiş, bakteriler de sıcaklıkta üremeye başladığı için hem bebek hem anne hasta oldu. Hastanede yattılar, arkadaşım kendimi suçladı. Bu yüzden dikkat etmek gerekir.
oğlumuzun odası için tavsiye istiyorum. caploonba ve çilek bebek odalarının kampanyalı iki ürünü arasında kaldım. sizce hangisi
caploonba - tropiko 2.000tl Tropiko | Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası
çilek - baby safari 2.600tl Çilek > Baby Safari
Canım durmadan akıntı geliyor,normal:)
Lex , SAt 14 nisan, beklenen doğum tarihi 19 ocak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?