2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım ben bu topicden değilim ama hipoglisemi bende de var ve doktoruma söylemedim bile ama 2 kilo aldım sadece sen de başka bir sorun olmasın???

AAldıklarını nasıl merak ediyorum, bilemezsin:)) Güle güle giysin giydir, canım:)) Ben de oğluşuma pantolun ördüm, şimdide de hırkaya başlayacağım. Nette model arıyorum:))

Klimada bir bakteri ürüyor, ve hava yolu ile bulaşıyor ama bebek gelmeden önce bakımı yaptırırsan bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Bir de geçen yıl arkadaşım bebeğin odasında üfleyerek havayı ısıtan ısıtıcı kullanmıştı, sadece bir gün çalıştırdı, bebek zatüre oldu. Üfleyerek çalıştığı için tüm bakterileri havaya üflemiş, bakteriler de sıcaklıkta üremeye başladığı için hem bebek hem anne hasta oldu. Hastanede yattılar, arkadaşım kendimi suçladı. Bu yüzden dikkat etmek gerekir.

Kontrolün iyi geçtiğine sevindim. İşbir'in bebek yatakları da o fiyat civarı oraya da bak bir istersen. Yatak konusunda anladığım yaylı ve tam ortopedik bir yatak almamak gerekiyor. Başka bilgisi olan?

Çoook teşekkür ederim:)) Bana kalsa işbir'den alırım, ama eşimin işbir'e alerjisi var:)) Bu yüzden yataştan alacağız. Dün alacaktık, çok yoruldum gidemedik. Yarı ortopedik yatak öneriyorlar, bebekler için...

Ne bilim bacim ama limon skma icine tawsiyem tamamen kan alimlari bittikten sonrabyani 3 saat sonra yemeni tawsiye ederim nebilim onemlimi degilmi dr bise demedi bende sormadim zaten artik gecti ne olursa olsun rabbim bilir rabbim isterse alir isterse verir aklimdan böle bise gecmez bacim rabbim saglikli etsin bebelerimizi kuzuşum

Walla canim ewir çewir bi yol bulamafik ufo olmaz klima olmaz fan olmaz buhar mak almak lazim sacma sapan gürültü aceba diyoruz eşimle odun sobasimi kursak.. esim surekli yakarim diyo yawrum üşümesinde pislige raziyim

Sekerin belirtisi galiba erken sismek doktora danis surekli allah saglik versin

Canım yanlış anlamassan birşeyler söylemek istiyorum tabiki karar senin yaptırmak konusında ama enfeksiyondan çok çektim ben. 4 yıl önce bi ameliyat geçirdim çok iyi bir hastanede isim vermiyim istanbul bakırköyde ve enfeksiyon kaptım doktorlarda inanamadı nasıl olduğuna ve sonrasında enfeksiyonu temizlemek için 3 ameliyat daha oldum iç organlarıma bulaşmıştı tabiki bu çok nadir görülen bir durumdu hani korkutmak için yazmadım bunları kırılma lütfen Allah korusun hem bizi hem bebişlerimizi

Bende ilk 2 ayda 4 kilo alınca şeker yüklemesi yaptılar ve şeker çıktı birde senin gibi ödem oldu kalp damar cerrahına gittim tam tersi uzun süre yürüme ve oturma dedi ayaklarını havaya dik ve yüz bol bol dedi birde bi çorap verdi gece yatarken bile giyilmesi gerekiyomuş çorabın bence şkerine bi baktır ve ödem içinde kalp damar cerrahına git

Oyumu çilek ten yana kullanıyorum :)) yalnız 3 kapılı dolap olan beşiğide büyüyen olan takım güzel diğer 2 kapılı dolaplı çok küçükmüş.

Canbade,

Caploonba sanki daha kullanışlı gorunuyor, bir de baby safari cook bebek duruyor. Yani çocuk buyuyunce sanki gorunum acısından caploonba hem bebeğe hemde çocuğa uygun. Yine de sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…