Selam kızlar aranıza yeni katıldım hayırlısıyla ocakta bende anne olucam ama benim bi sorunum var hamilelikten önce hipoglisemi hastasıydım diyet ve ilaçlarla fazla kilomu vermiştim ve süpriz bi hamilelik oldu :) su anda 21 haftalık hamileyim ve 17 kilo aldım nasıl durdurucam bilmiyorum diyetisyenede gittim ama durmuyobirde acayip ödem var ayaklarıma bastırınca içinde kalıyo zaten 2 numara büyüdü ( tuzda yemiyorum ama bi yolunu bulamadım artık napicam bilmiom (
Selam kızlar aranıza yeni katıldım hayırlısıyla ocakta bende anne olucam ama benim bi sorunum var hamilelikten önce hipoglisemi hastasıydım diyet ve ilaçlarla fazla kilomu vermiştim ve süpriz bi hamilelik oldu :) su anda 21 haftalık hamileyim ve 17 kilo aldım nasıl durdurucam bilmiyorum diyetisyenede gittim ama durmuyobirde acayip ödem var ayaklarıma bastırınca içinde kalıyo zaten 2 numara büyüdü ( tuzda yemiyorum ama bi yolunu bulamadım artık napicam bilmiom
öncelikle hoşgeldin bende senin gibi yeni katıldım bende 19 haftalık hamileyim.ilk hamileliğinmi,kendi doktorun ne diyor kilo durumuna
Evey ilk hamilelğim doktorum aslında çok bişey demiyo sadece ileride tansiyon şeker gibi problemlerle karşılaşiriz die biraz korkuyo ama kızıyo da bol protein ye dio yapıyorum ama süreklide et tavuk yiyemiorum belli bi.süre sonra içim almıyo
Evey ilk hamilelğim doktorum aslında çok bişey demiyo sadece ileride tansiyon şeker gibi problemlerle karşılaşiriz die biraz korkuyo ama kızıyo da bol protein ye dio yapıyorum ama süreklide et tavuk yiyemiorum belli bi.süre sonra içim almıyo[/QUOTE
yürüyüş filan yapsan hergün düzenli
Canim citcitli bodylerin uzerine normal ayakli citcitli tulumlar aldim. Evde bunlarin uzerine hirkasini patigini giydiririm diye dusunuyorum. Zaten battaniyesi de olacak, yetmez mi sence? Disarisi icin de yine body uzerine giymek icin sadece 0-3 ay kadife tulumlar aldim, bir tane de ici elyafli tulum aldim. Ustune giydiymek icin de kapusonlu hirka-ceket gibi birsey aldim, o biraz buyuk olsun diye 3-6 veya 6-9 almis olabilirim tam hatirlamiyorum. Yani ev icin ayri pijama takim almadim canim. Kac kat giydirecegiz cocuklari? :) battaniyelerine sarariz zaten usumezler diye dusunuyorum. Body-tulum-hirka tamamdir. Hirka ve patik annem orecekmis. Senin de orebilecek birileri varsa bebe yununden guzel olur :)
Valla bende şüpeleniyorum ama ne olabilirkicanım ben bu topicden değilim ama hipoglisemi bende de var ve doktoruma söylemedim bile ama 2 kilo aldım sadece sen de başka bir sorun olmasın???
Evey ilk hamilelğim doktorum aslında çok bişey demiyo sadece ileride tansiyon şeker gibi problemlerle karşılaşiriz die biraz korkuyo ama kızıyo da bol protein ye dio yapıyorum ama süreklide et tavuk yiyemiorum belli bi.süre sonra içim almıyo[/QUOTE
yürüyüş filan yapsan hergün düzenli
Hergün yürüyorum ama yürüdükçe her yerim şişiyo eve gelip buzlu suya sokuyorum ayaklarımıbulamadım bi,çare valla
Canim sekli bildigin kalorifer ama elektrikle calisiyor :) Bizim evde 2 tane var ondan, bebegin odasinda onu calistirmayi dusunuyorum. Klima konusunda ise bana cocuklu arkadaslarim klima kullanma dediler. Ben de bilmiyordum. Yine de doktora sorariz, klimanin zarari yoksa kullanirsin.
et balık yumurta tavuk hiçbir şey yiyemiyorum buna rağmen 9 kilo aldım, napıcam ben yaaa
Kontrolün iyi geçtiğine sevindim. İşbir'in bebek yatakları da o fiyat civarı oraya da bak bir istersen. Yatak konusunda anladığım yaylı ve tam ortopedik bir yatak almamak gerekiyor. Başka bilgisi olan?
Canım bebişin için her gün bunlardan yemen lazım.
tekrar yaptırıcam seker testınıde ne guzel sana 75 vermısler benımkı 100 herkes bı degısık ıs yapıyor limonda sıkıcam bu kez ıns bır sorun cıkmazda sonucu alabılırım. banada 3 boyutlu ultrason renklı yapıldı yapan kız dedıkı zaten yuzde 60 70 tahmın edebılıyoruz yanı olumsuzda deseler yanlıslık olma sansı cok benımkıde 24 haftayı gecmıstı bıraz hatta daha zor oldu bıseylerı görmesı ya bence cokta önmelı deıl sankı bır sorun olsa aldırcakmıyız tahmınlerde cok az kesınde degıl nıye yaptırıyoz kı bende özelde olsa yaptırmıycaktım zaten sımdı bıle ugrastıgıma yanıyom bebege zararıda var ıllakı 15 dk rahat ugrasmıstır arada yan dönup beklıyom bebek yukarı cıksın dıye yaramaz elını saklamıs onu görcez dıye ugrastık neyse gördu sonunda ben göremedım tabı hıc bısey
Evet ben cok dusundum su an icin en iyi cozum elektrikli kalorifer mi radyator mu o geldi :) zaten nisana kadar yakacagiz. Buhar jeneratorlerunu dr belirli bir marka soylemis arkadasima, onu almis. Bunlarin degisik cesitleri var, bebek hasta oldugunda icine ilac koyup hortumla bebege solutuyorsun falan. Genel havaya da ufluyor. Cocuk drlari bilir, artik dogumdan sonra dra sorar cok Amaclisini aliriz kizlar.
Selam kızlar aranıza yeni katıldım hayırlısıyla ocakta bende anne olucam ama benim bi sorunum var hamilelikten önce hipoglisemi hastasıydım diyet ve ilaçlarla fazla kilomu vermiştim ve süpriz bi hamilelik oldu :) su anda 21 haftalık hamileyim ve 17 kilo aldım nasıl durdurucam bilmiyorum diyetisyenede gittim ama durmuyobirde acayip ödem var ayaklarıma bastırınca içinde kalıyo zaten 2 numara büyüdü ( tuzda yemiyorum ama bi yolunu bulamadım artık napicam bilmiom (
Ben yaptırmamaya karar verdim, benim doktorum da bana bıraktı. Eskiden evde doğum oldukça yaygındı, ve bu aşının gerekliliği de evdeki steril olmayan makasın kullanılmasıydı. Ben hastanede doğuracağıma göre, gerek görmüyorum.
ama hepsinden tiksindim hamile kalınca
ne yapacam bilmiyorum da
oğlumuzun odası için tavsiye istiyorum. caploonba ve çilek bebek odalarının kampanyalı iki ürünü arasında kaldım. sizce hangisi
caploonba - tropiko 2.000tl Tropiko | Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası
çilek - baby safari 2.600tl Çilek > Baby Safari
oğlumuzun odası için tavsiye istiyorum. caploonba ve çilek bebek odalarının kampanyalı iki ürünü arasında kaldım. sizce hangisi
caploonba - tropiko 2.000tl Tropiko | Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası
Canım kaçıncı haftandasın? Ben ilk üç ay süt ve balıktan tiksindim, ağzıma sürmedim. Şimdi yiyip içebiliyorum.
22. haftadayım ve bi tiksindim bidaha düzelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?