2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım odanın havası kurumasın diye bebekler için oda nemlendirme buhar makineleri var. onlardan al bence, denemedim ama araştır istersen. fiyatları epey değişken ama pahalı dersen sinbonunki kipada 30küsürdü

Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin hepsi çok güzel :)

SElam güzel anneler,

İyi haftalar hepinize.

Hepimiz artık cinsiyetleri biliyoruz. Sıradaki konumuz isim :) Ne isim vereceksiniz yavrularınıza?

Ben oğluma " Barış" ismini vereceğim Allah kısmet ederde sağlıklı bir şekilde kucağıma alırsam. Barış'a inanan bir birey olur inşallah. Bir de Barış Manço amcası gibi vatanına - milletine faydalı ve örnek bir birey olur inşallah.

4 gün kadar önce Barış Manço'nun beşikten 77'ye isimli bir ninni albümü çıktı. Ben aldım ve sık sık dinliyorum. Barış maalesef Barış amcasını tanıyamayacak ama müziğini bilsin istiyorum. Resmen bu albüm oğluma sürpriz ve çok güzel bir armağan oldu :)

D&R - Kültür, Sanat ve Eğlence Dünyası

Yavrularımızın bizi duyduğunu hepimiz biliyoruz, rahatlatıcı bu CD'yi tavsiye ederim hepinize.

Sevgiler

Cok güzel gorunuyorlar topidik , güle güle kullan hepsini

Herkese merhaba kızlar. Hafta sonu biraz gezdik pek bakamadım, topidik aldıkların çok güzel, sağlıklı mutlu günlerde giysin kuzun inşallah :)
Kızlar benim doktorum şeker yüklemesi için gün vermemişti en son Ağustos 17'de gitmiştim, 20 Eylül'de de ayrıntılı ultrason randevum var. O gün sadece ayrıntılı sonuçlarımı göstercem doktoruma. 22. Haftamda olcam kısmetse geç kalmadım di mi ben? Arayıp sorsam mı ki doktoruma, kimse bana bişey de demiyo

geç kaldığını düşünmüyorum canım ben de 14 eylülde organ taramasına gidicem ve sonucu göstereceğim şeker 3 hafta sonra dedi
yani yaklaşık 24 hafta oluyor ve sanırım şeker yüklemesinde 6 ay da yapılıyor

ben senden öndeyim Engteacher, bana da hic birisi yapılmadı. Gec kaldığını sanmıyorum, sen gec kalmışsan bende kalmışımdır :) doktorum tanıdığım ,atlamaz böyle seyleri

çok güzellermiş canım, bu badili takımları nerden aldın, içiyle dışı takım ne güzel

bana doktorum hiçbirisini yapmadığı gibi bahsetmedi bile :) ne şeker yüklemesi ne tetanoz aşısı. ben de çarşamba gününe randevu aldım. son 5 haftadır gitmedim zaten, bunları da soracağım ne zaman yapalım diye. geç kalmadık sanırım bu aralar tam zamanı

kızlar biz bu bebeklere ne giydiricez şimdi? hangi sırayla içinde ne olacak dışına ne giyecek hiç bişey bilmiyorum

çok güzellermiş canım, bu badili takımları nerden aldın, içiyle dışı takım ne güzel

çok teşekkür ederimm :) Mothercare'in %50 indiriminden aldım canım, bodyler ve tulumlar ayrı satılıyordu, satıcı takım yapmamıza yardımcı oldu. sanırım 5li body 24tl 3lü tulum 30 veya 35 tl idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…