- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
geç kaldığını düşünmüyorum canım ben de 14 eylülde organ taramasına gidicem ve sonucu göstereceğim şeker 3 hafta sonra dedi
yani yaklaşık 24 hafta oluyor ve sanırım şeker yüklemesinde 6 ay da yapılıyor
ben senden öndeyim Engteacher, bana da hic birisi yapılmadı. Gec kaldığını sanmıyorum, sen gec kalmışsan bende kalmışımdır :) doktorum tanıdığım ,atlamaz böyle seyleri
İyi ya madem öyleyse, sağolun kızlar. Herkes yaptırdım falan deyince ben geç mi kaldım dedim yoksa, malum bazı şeyler belli haftalarda oluyo zamanı geçînce yapılmıyo bu da öyle bişeyse dedim vakti geçmesin. Zaten okul da açıldı, aç karnına gitmek lazım, sabahçıyım da nasıl olcak bilmiyorum. 2. Haftadan izin rapor falan istemiyorum hafta sonu yapıyorlarsa şu mereti öyle yapayım bari.
Valla o kadar uzun kalınıyorsa ve hafta içi gelmek zorundasın, hafta sonu yapmıyoruz derlerse ben de öyle yapmak zorunda kalırım napalım mecburuzcanım ben rapor isteyeceğim doktorumdan o gün için. çünkü galiba 3-4 saat hastanede kalmamız gerekiyor. sonrasında da o bitkinlikle bankaya gelemem. bu arada önceden senin bahsettiğin tansiyon düşmesi halsizlik bugün bende de oldu
Valla o kadar uzun kalınıyorsa ve hafta içi gelmek zorundasın, hafta sonu yapmıyoruz derlerse ben de öyle yapmak zorunda kalırım napalım mecburuz
Geçmiş olsun bu arada, umarım fazla uzun sürmemiştir. Bugün öğlene doğru bana da hafif gelir gibi oldu ama hemen geçti. Ara ara yoklama çekiyo yine, inşallah ilerleyen aylarda da böyle sürmez yoksa tansiyonum düşmesin diye sürekli atıştırmaktan 1000 kilo olcam
Kızlar bebek için aldığım eşyaları yıkayacağım. Dalin in bebek çamaşırları için bi sıvı deterjanı var birde toz sabun halinde olan. Hangisi daha iyi sizce. Sabun için tam olarak erimiyor diyolar makinede, kararsız kaldım
Kızlar bebek için aldığım eşyaları yıkayacağım. Dalin in bebek çamaşırları için bi sıvı deterjanı var birde toz sabun halinde olan. Hangisi daha iyi sizce. Sabun için tam olarak erimiyor diyolar makinede, kararsız kaldım
İyi ya madem öyleyse, sağolun kızlar. Herkes yaptırdım falan deyince ben geç mi kaldım dedim yoksa, malum bazı şeyler belli haftalarda oluyo zamanı geçînce yapılmıyo bu da öyle bişeyse dedim vakti geçmesin. Zaten okul da açıldı, aç karnına gitmek lazım, sabahçıyım da nasıl olcak bilmiyorum. 2. Haftadan izin rapor falan istemiyorum hafta sonu yapıyorlarsa şu mereti öyle yapayım bari.
canım ben rapor isteyeceğim doktorumdan o gün için. çünkü galiba 3-4 saat hastanede kalmamız gerekiyor. sonrasında da o bitkinlikle bankaya gelemem. bu arada önceden senin bahsettiğin tansiyon düşmesi halsizlik bugün bende de oldu
ne giydireceğimiz konusunda, aslında tecrübeli anneler daha iyi bilir :) fakat ben ev içinde body üzerine tulum üzerine yük hırka ve patik diye düşünüyorum. doktora falan götüreceğimde de body üzerine kalın kadife tulum onun üzerine kalın bir hırka ve kalın bir battaniye ile sarıp sarmalasam yeterli olur herhalde. bilmiyorum ki kaç kat giydirmeliyiz bu bebişleri :)
selam kızlar işten atıldım atılalı sizlerden ayrı kaldım. evde netim yok anneme geldim sizlere bir selam vereyim herkeste herşey güzeldir umarım...
canım bizim burda sular kireçli olduğu için toz deterjanlar erimiyor ben mecburen sıvı kullanıyorum. fakat bebek deterjanı konusunda bilgim yok. Dalin mi en iyisi, onu mu alalım??
Sivi olanini kullan canim ben tozunu almisyim erimemisti makinada.....
Sivi olanini kullan canim ben tozunu almisyim erimemisti makinada.....
merhaba kızlar, geçen hafta perşembe cuma işlerdeki yoğunluktan haftasonu da ev işlerinden foruma bakamadım.
bebeklerin eşyalarını yıkamak konusunda bir arkadaşım durulamayı iki kez yaptığını söylemişti.böylece aralarda deterjan kalıntısı kalmıyormuş.
ben ayrıntılı ultrason için fetus'ten randevu aldım 21ine, sonraki haftada kendi doktoruma kontrole gideceğim.tetenoz aşısı için sağlık ocağı 25.haftaya gün verdi, doktorum geç değil dedi.hala benim gibi tetenoz olmayanlar varsa diye paylaşmak istedim.
şeker yüklemesi de olmadı henüz.
herkese hayırlı günler.
bu sabah ayrıntılı ultrasona girdim doktorumdan farklı doktor yaptı ultrasonu.
bebeğimin gelişimi filan güzel.boyu kilosu organları kemiklşeri herşey normal dedi doktor.
sadece bağırsağında parlaklık gördü grade 2 hiperekojenite izlendi diye tanı koydu. % 90 herşey çok güzel %10 down sendromu dedi şok oldum. kesin birşey yok elbette. ama bu ihtimal insanın canını sıkmaya yetiyor. keyfimizi kaçırdı elbette. Allahım korusun bebeğimi insallah sağlıkla sıhhatle gelir bana.
hiç aranızda böyle durumla karşılan oldumu acaba
canım içini ferah tut bak herşey normal demiş yüzde 90 sağlıklı demiş onu düşünmeye çalış ve kendini de bebeğinide üzme
herkese hayırlı günler.
bu sabah ayrıntılı ultrasona girdim doktorumdan farklı doktor yaptı ultrasonu.
bebeğimin gelişimi filan güzel.boyu kilosu organları kemiklşeri herşey normal dedi doktor.
sadece bağırsağında parlaklık gördü grade 2 hiperekojenite izlendi diye tanı koydu. % 90 herşey çok güzel %10 down sendromu dedi şok oldum. kesin birşey yok elbette. ama bu ihtimal insanın canını sıkmaya yetiyor. keyfimizi kaçırdı elbette. Allahım korusun bebeğimi insallah sağlıkla sıhhatle gelir bana.
hiç aranızda böyle durumla karşılan oldumu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?