2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

bende sabun tozu kullanmayı düşünüyorum ama çıkmıyor erimiyor diye öyle çok yorum okudum ki kararsız kaldım.. bu yorumu pek anlamadım aslındaa,,sirke mi kullanmış sadece yoksa sabun tozu mu

Benim de tek umudum 'havalar serinleyince geçer' üzerine kurulu. Bu tansiyon düşmeleri bu ayların bir özelliğiymiş diye okumuştum biyerde. Etrafımda 8-9 aylık hamileler de var ama benim gibi ayılıp bayılanlar yok hiç. Ben mi çok zayıfım acaba bünye olarak diye düşünüyorum bazen Neyse geçmiş olsun tekrar umarım kışın yaşamayız.

Bir arkadaş yazmış cumartesi yapılacak şeker yüklemem diye de ondan dedim ben de sorayım bari hastaneme yaparlar mı hafta sonu diye. İyi 282e kadar yolu varsa daha vakit var demektir. Tetanozu da Eylül'ün son hafta sonu yaptırıcam daha ilk dozu hem de. Biz evde oturuyoruz öyle, başka bişey yaptırmıyoruz. eve gelip yapacaklar sanki

bende sabun tozu kullanmayı düşünüyorum ama çıkmıyor erimiyor diye öyle çok yorum okudum ki kararsız kaldım.. bu yorumu pek anlamadım aslındaa,,sirke mi kullanmış sadece yoksa sabun tozu mu

sabun tozuyla sirke kullanmış yumuşatıcı yerine sirke kullanmış bana da çok ilginç geldi ama sirkenin dezenfekte etme özelliği olduğunu biliyorum
sabun tozu kullanıp çift durulama yapmayı düşünüyorum ben de
bir de amwayın bebek toz deterjanı var acaba ilk bir kaç için onu mu alsam diyorum ama fiyatı biraz pahalı
80 tl 3 kg su

çok güzel aldıkların yahu herkes tulum çok giyilmiyor hemen küçülüyor diye gözümü korkutup duruyor doğru düzgün alamadım ama bunları görünce dayanamayacağımı anladımm.... sağlıkla giysin inşallah bebeğinn

Canım ben 22.haftamdayım ve cumartesi günü şeker yüklemesi yapılacak merak etme. İçine sinmiyorsa da aç sor ne zaman yapılacak diye .

herkes başka bişey öneriyor en iyisi sabun tozu alıp denemek çıkarmazsa mecburen sıvı bebek deterjanı vs. kullanırız artık canım.. amway gereksiz pahalı boşver bence

tetenozu 18. hafta oldum ebenin tavsiyesiyle ikinci doz olmayacak 6 sene önce olduğum için............. şeker yüklemesi için dr. 24-28. hafta arasında yapacağız dedi

Canım bana doktorum kahvaltı yapabilirsin dedi.

Canım ben bir yerde okumuştum yumuşatıcı kullanmayın alerji olabilir diyordu.

herkes başka bişey öneriyor en iyisi sabun tozu alıp denemek çıkarmazsa mecburen sıvı bebek deterjanı vs. kullanırız artık canım.. amway gereksiz pahalı boşver bence

annem bizi sabun tozuyla büyütmüş bak sapasağlamız ne alerjim var ne bir şey
2 çocuk büyütmüş ben de araştırdım amway da organik ya bakıyım dedim ama
o ne ya öyle 80 tl bir de çocuğu o şekilde alıştırırsam sonra öyle devam etmek zorunluğu oluşursa
altından kalkamam umarım sağlıklı sorunsuz bebekler olurlar da normal şekilde büyürler

Canım ben bir yerde okumuştum yumuşatıcı kullanmayın alerji olabilir diyordu.

ben kendi çamaşırlarımız için bile yarım kapak koyuyorum yumuşatıcı
zararlı içinde ne olursa olsun fazlaca kimyasal var ama istanbulda sular okadar kireçli ki
koymassam da bildiğin kazık gibi oluyor

Canım ben 22.haftamdayım ve cumartesi günü şeker yüklemesi yapılacak merak etme. İçine sinmiyorsa da aç sor ne zaman yapılacak diye .
Canım bana doktorum kahvaltı yapabilirsin dedi.

evet işte sen o cumartesi yaptıracak olansın buldum seni Ben de hafta sonu yaptırmak istiyorum, izin almak istemiyorum bu iş için inşallah benim hastane de yapıyodur. Ayrıntılı sonucumu gösterirken sorarım artık doktor uygun bir zamanda çağırır bildiği gibi.

tetenozu 18. hafta oldum ebenin tavsiyesiyle ikinci doz olmayacak 6 sene önce olduğum için............. şeker yüklemesi için dr. 24-28. hafta arasında yapacağız dedi

Ben en son tetanozumu ya ilkokulda ya lisede oldum :) Beni 2 acılı süreç bekliyor demektir.
Benim doktor da heralde 24-28 arası yapacak ki bişey demedi yoksa söylerdi heralde, unutacak değil ya

Canım ayrıntılı ultrasonda %100 sağlıklı demiyor doktor zaten.Organ gelişimine bakıyor bir anormallik yoksa onu söylüyor.

ben kendi çamaşırlarımız için bile yarım kapak koyuyorum yumuşatıcı
zararlı içinde ne olursa olsun fazlaca kimyasal var ama istanbulda sular okadar kireçli ki
koymassam da bildiğin kazık gibi oluyor

Ben de öyle yarım kapak koyuyorum ama bebişe kullanmayı düşünmüyorum. Sıvı deterjanla yıkarsak gerek olmayabilir.

Ben de öyle yarım kapak koyuyorum ama bebişe kullanmayı düşünmüyorum. Sıvı deterjanla yıkarsak gerek olmayabilir.

bende bebeğime kullanmıycam şuan sabun tozu kullanmayı düşünüyorum ama
belli bir zaman sonra lekeleri çıkarmıycağı için mecbur sıvılara döneceğim gibi gözüküyor araştırmaya devam ediyorum :)

Kizlar omo nun bebe deterjani da iyiymis sabun tozu leke cikarmiyormus bende aldiklarimi yikayip yerlestiricem bebek odasini almayi bekliyorum su an hersey valizlerde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…