Bizim de haftaya ayrıntılı var 20'sindeben de hep kızım diye seviyorum inşallah kızdır sırtüstü yatınca, ayaklarımı uzatıp oturunca çok hareket ediyo özellikle de gece yatınca. Dediğin gibi yeri daralıyo heralde, kendilerine yer açmaya çalışıyolar benim zilli kızım mutfakta ayakta yemek yaparken bile rahat durmuyo kıpır kıpır, güzel yap yemekleri anniş diyo bana :)
Gunaydin arkadaslaarr!!!
Zuhalzerrin cok sevindim herseyin yolunda olmasina. Bebisi de bol bol gormussunuz ne guzel :) dogduktan sonra o kadar cabuk degisiyorlar ki, yenidogan bebisleri ben birine benzetemiyorum. Bana da dun dr ince yuzlu, annesine benziyor dedi, pek bir mutlu oldum :)
Hepinize ve minik kuzulariniza iyi gunler :))
Valla bulmuşlar bunamasınlar zira yerleri geniş daha bir bu kadar daha var dışarı çıkmalarınaÇok tatlılar ama çok.
çok sağol canımmmmmolumsuz düşünmüyorum aslında da evham yapıyorum telaşlanıyorum ama ilk haftalara göre filan çokk çook iyiyz şükür,,şimdi ki daha çok heyecan sanırım.. duygularımı bile çözemiyorumm miniğim hareketli olacağı kesin dün gece uyutmadı beni bu kadar erken uykusuz bıraktığına göre beni ilerleyen haftalarda ne oluruz bilemem =))
Merhabalar herkese..umarım bütün annelerimizin ve bebeklerin keyifleri yerindedir.biz de iyiyiz çok şükür.güzelce tatilimizi yaptık geldik.yüzdük yüzdük rahatladık,hoş kızçem içerde hep yüzüyor da zaten :) ayrıntılı ultrasonumuza da girdik.herşey yolundaydı çok şükür.artık iyice şekillenmeye başlıyor kızım,herşey daha bir anlamlı heyecan verici geliyor.allahım bozmasın herkesin hamileliği sonuna kadar sağlıcakla devam etsin inşalllaaahhh...
Nöbet sırasında özellikle 8'ler kavga ediyor bazen onları ayırmaya çalışıyordum önceden ki hepsi benden uzun. Şimdi yeltenemem bile bu yüzden çok iyi alınmış bir karar hamile kadına nöbet yazmamak
Poğaça börek gibi şeyleri nefsimi köreltecek kadar yiyorum, kahvaltı dışında hiçbir öğünde ve ara öğünlerde ekmek yemiyorum, makarna ve bulgur pilavı yapıyorum yanına. Ekmeği kesince bırak kilo almayı kilo veriyo insan.
Bizde de durum aynı, boyum fazla uzun değil benim, 8'ler hep benden uzun. Diyorum ya sinip bir köşeye beklerim teneffüsün bitmesini ne yapayım, telafisi olmayan şeyler olabilir, bilerek yapmazlar ama gençler fıkır fıkır nasıl durduracaksın?
Evet canım doktordan '24 haftalık gebe olup nöbetten muaf olması uygundur' diye bir yazı yeterli oluyor.
Ekmek yemeden duramıyorum ki ben
çok seviyorum ekmeği, tavuk et yumurta ya da balık yiyemiyorum hala
haftaya alayım o zaman o yazıyı ben
Ben yaklaşmayı bile planlamıyorum kavga anlarında
tabi dışarda futbol oynuyorlarsa bahçeyede çıkmam ben
Ekmek yemeden duramıyorum ki ben
çok seviyorum ekmeği, tavuk et yumurta ya da balık yiyemiyorum hala
gençlerin kanı deli deli akıyor o yüzden dikkat etmek lazım
haftaya alayım o zaman o yazıyı ben
Kendini alıştır bak çok rahat edersin doğum sonrası hiç sıkıntı yaşamazsın. Kilo tabiki alınacak hamilelik bu öncekiyle aynı kiloda bitirmeyiz ama ekmek gereksiz kilo yapıyo. Ben bulgur pilavı delisi oldum, doğum sonrası da çok süt yapıyormuş haberin olsun :)
Nöbet yazısını da gittiğinde al 24. haftayı bekleme. 'Şu tarih itibarıyla 22 veya 23 (hangi haftada gidersen) haftalık olup 24. haftadan itibaren nöbette muaf olması uygundur ' diye yazdırıver, ben öyle yapıcam sürekli hastaneye gidemem.
annelik iç güdüleri onlar :)
tabi canım ilk haftalara göre çok yol aldık şükürler olsun
bebişlerimiz de bizi üzmüyor bizden mutlusu yok :)
ben de şu cumartesini atlatıyım da başka bir şey istemiyorum
Ben de 22'deyken gidicem gitmişken de alıcam sonra kim bilir ne zaman giderim.ayy kızlar ne iyi ettiniz de şu nöbet olayını hatırlattınız. pek yazmasam da girip okuyorum yazılanları, benim de bu hafta 23, doktora gidicem cumartesi, raporu şimdiden alayım verirse, benim muayeneler 3 haftada bir çünkü
Haftaya kontrolümüz var zaten o ara yazdırayım
ekmeği kesmeye çalışayım bari, ama ekmeksiz de doymuyorum ki ben
pazar günü suyum geldi de ped takibi yapıyorum şu an
eğer gelen su amniyotik sıvısındansa zaten direk hastaneye yatıracak doktor, o zaman zaten çalışma ihtimalim kalmayacak
hayırlısı bakalım
evet canım şükürler olsun,,sağlıkla kucağımıza alalım da bugünleri gülerek analım.... cumartesi detaylı mı var canım sizin ?
gözünaydın canım hep böyle gitsin inşallah.................bu arada bende yüzmek istiyoruuuuuuuuummmmmmmm.. bayramda gitmiştik tatile ama yetmedi sanırım bana.. deniz çok rahatlatıyor yaa kesinlikle...............
evet canım organ taraması var şafak sayıyorum :)
amin inş. aralık sonunda başlar doğumlar ocak da artarak devam eder :)
Ben de 22'deyken gidicem gitmişken de alıcam sonra kim bilir ne zaman giderim.
Canım umarım bir sıkıntı yaşamazsın da hastanelerde uğraşmazsın. Herşey zamanında ve sağlıkla olsun inşallah.
yedekli canım bende değiştiyorum hemen yüzmek en iyiymiş bu sene baya bir tatil yaptık kızımla
kısmetse bu son olacak diyorum ama ekimde kurban sanırım gene yzlıga gider sezonu kapatırız :)
doktorda dedi bol bol yüzmek iyiymiş
üşütmemek için tüm çabaları sarf edicem tekrar :)
Benim kontrolüm ayda bire düştü o yüzden bu haftalarda ne zaman gidersek almamız lazım bence de
İnşallah hiçbir sıkıntı yaşamam yaaa, çok korkuyorum
Önce haftalarca kanama , şimdi de bu
off offf bitmiyo çile
Sen çok sıkıntı çekmişsin ya, üzüldümumarım bitmiştir artık da bundan sonra rahat edersin. Ayda bir gittiğine göre artık yok heralde sıkıntı?
Sıkıntılarımız bitti diye seviniyorduk ki pazar günü akıntım geldi ama çamaşır pijama falan ıslatacak şekilde
doktor anlayamadı bebeğin suyu mu değil mi diye
netten turnusol ped denilen bi test sipariş verecez
renk değişimi olursa üniversite hastanesine yatmam gerekiyomuş
bitmiyo beni korkutacak olaylar
Sıkıntılarımız bitti diye seviniyorduk ki pazar günü akıntım geldi ama çamaşır pijama falan ıslatacak şekilde
doktor anlayamadı bebeğin suyu mu değil mi diye
netten turnusol ped denilen bi test sipariş verecez
renk değişimi olursa üniversite hastanesine yatmam gerekiyomuş
bitmiyo beni korkutacak olaylar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?