2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Valla bulmuşlar bunamasınlar zira yerleri geniş daha bir bu kadar daha var dışarı çıkmalarına Çok tatlılar ama çok.

valla bende öyle diyorum değişir diye ama çok net pozları var elimizde küçük hanımın kim görse aaa ne kadar eşine benziyor dedi ben diyorum ikimizden de alacak bişeyler diye ümitliyim halaa ama çok değiştikleri kesin özellikle 3. aydan sonra.. şaka bi yana eşime benzesin isterim zaten.. özellikle küçüklüğü maşallah çok tatlı........ ama tabi Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin,,sonra tartışalım bana benziyor sana benziyor diye inşallahh

Valla bulmuşlar bunamasınlar zira yerleri geniş daha bir bu kadar daha var dışarı çıkmalarına Çok tatlılar ama çok.

Yerim ben onu, zaten o kıpırdamaya başladığında ne yapıyor olursam olayım bırakıp onu dinliyorum ellerimi dayayıp, deli gibi bişey oldum

annelik iç güdüleri onlar :)
tabi canım ilk haftalara göre çok yol aldık şükürler olsun
bebişlerimiz de bizi üzmüyor bizden mutlusu yok :)
ben de şu cumartesini atlatıyım da başka bir şey istemiyorum

gözünaydın canım hep böyle gitsin inşallah.................bu arada bende yüzmek istiyoruuuuuuuuummmmmmmm.. bayramda gitmiştik tatile ama yetmedi sanırım bana.. deniz çok rahatlatıyor yaa kesinlikle...............

Ben yaklaşmayı bile planlamıyorum kavga anlarında
tabi dışarda futbol oynuyorlarsa bahçeyede çıkmam ben

Ekmek yemeden duramıyorum ki ben
çok seviyorum ekmeği, tavuk et yumurta ya da balık yiyemiyorum hala

gençlerin kanı deli deli akıyor o yüzden dikkat etmek lazım

Evet canım doktordan '24 haftalık gebe olup nöbetten muaf olması uygundur' diye bir yazı yeterli oluyor.

haftaya alayım o zaman o yazıyı ben

Ekmek yemeden duramıyorum ki ben
çok seviyorum ekmeği, tavuk et yumurta ya da balık yiyemiyorum hala

haftaya alayım o zaman o yazıyı ben

Kendini alıştır bak çok rahat edersin doğum sonrası hiç sıkıntı yaşamazsın. Kilo tabiki alınacak hamilelik bu öncekiyle aynı kiloda bitirmeyiz ama ekmek gereksiz kilo yapıyo. Ben bulgur pilavı delisi oldum, doğum sonrası da çok süt yapıyormuş haberin olsun :)
Nöbet yazısını da gittiğinde al 24. haftayı bekleme. 'Şu tarih itibarıyla 22 veya 23 (hangi haftada gidersen) haftalık olup 24. haftadan itibaren nöbette muaf olması uygundur ' diye yazdırıver, ben öyle yapıcam sürekli hastaneye gidemem.

ayy kızlar ne iyi ettiniz de şu nöbet olayını hatırlattınız. pek yazmasam da girip okuyorum yazılanları, benim de bu hafta 23, doktora gidicem cumartesi, raporu şimdiden alayım verirse, benim muayeneler 3 haftada bir çünkü

Haftaya kontrolümüz var zaten o ara yazdırayım
ekmeği kesmeye çalışayım bari, ama ekmeksiz de doymuyorum ki ben
pazar günü suyum geldi de ped takibi yapıyorum şu an
eğer gelen su amniyotik sıvısındansa zaten direk hastaneye yatıracak doktor, o zaman zaten çalışma ihtimalim kalmayacak
hayırlısı bakalım

evet canım şükürler olsun,,sağlıkla kucağımıza alalım da bugünleri gülerek analım.... cumartesi detaylı mı var canım sizin ?

Ben de 22'deyken gidicem gitmişken de alıcam sonra kim bilir ne zaman giderim.

Canım umarım bir sıkıntı yaşamazsın da hastanelerde uğraşmazsın. Herşey zamanında ve sağlıkla olsun inşallah.

gözünaydın canım hep böyle gitsin inşallah.................bu arada bende yüzmek istiyoruuuuuuuuummmmmmmm.. bayramda gitmiştik tatile ama yetmedi sanırım bana.. deniz çok rahatlatıyor yaa kesinlikle...............

teşekkür ederim canım inşallah hepimizinki de hep böyle gitsin. valla ben de hala yüzmek istiyorum sorma doyamadım 10 günde. fırsatın varsa özellikle ege tarafındaysan havalar güzel denizi kaçırma derim. eylül denizi de ayrı bir güzel oluyor.

evet canım organ taraması var şafak sayıyorum :)
amin inş. aralık sonunda başlar doğumlar ocak da artarak devam eder :)

inşallah sende güzel yazacaksın canım buraya cumartesi günüü yılbaşı gecesi doğurmayalım da ocak başında ortası olur yılbaşı herkes bi yerlerde oluyorr fobi oldu resmen yaa o gece erkenden gelmeye karar verirse diyee

Ben de 22'deyken gidicem gitmişken de alıcam sonra kim bilir ne zaman giderim.

Canım umarım bir sıkıntı yaşamazsın da hastanelerde uğraşmazsın. Herşey zamanında ve sağlıkla olsun inşallah.

Benim kontrolüm ayda bire düştü o yüzden bu haftalarda ne zaman gidersek almamız lazım bence de
İnşallah hiçbir sıkıntı yaşamam yaaa, çok korkuyorum
Önce haftalarca kanama , şimdi de bu
off offf bitmiyo çile

evet biz de baya bi tatil yaptık kızımla ama yetmiyor. hala yüzesim var.kurban bayramındaki tatilde de üşütmeden yüzebilir miyiz dersin?

Sen çok sıkıntı çekmişsin ya, üzüldüm umarım bitmiştir artık da bundan sonra rahat edersin. Ayda bir gittiğine göre artık yok heralde sıkıntı?

Sen çok sıkıntı çekmişsin ya, üzüldüm umarım bitmiştir artık da bundan sonra rahat edersin. Ayda bir gittiğine göre artık yok heralde sıkıntı?

Sıkıntılarımız bitti diye seviniyorduk ki pazar günü akıntım geldi ama çamaşır pijama falan ıslatacak şekilde
doktor anlayamadı bebeğin suyu mu değil mi diye
netten turnusol ped denilen bi test sipariş verecez
renk değişimi olursa üniversite hastanesine yatmam gerekiyomuş
bitmiyo beni korkutacak olaylar

Allah daha beterinden saklaın zirsizdeli , iyi haberlerini bekliyıruz. Bizi de muhakka bilgilendir. O gun yazdım sana iyi misin diye de cevap yazmadın. Allah yavrunu sana bağışlasın

canım geçmiş olsun bu sıkıntı da geçer merak etme. doktor rahim ağzını kontrol etti mi peki? kapalıysa problem yoktur diye biliyorum. neyse durum yatmanı da gerektirirse ne yapacaksın yatarsın artık. bu bıdıklar doğacak ama doğana kadar da bizim ömrümüzden ömür gidiyor yaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…