2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Allah daha beterinden saklaın zirsizdeli , iyi haberlerini bekliyıruz. Bizi de muhakka bilgilendir. O gun yazdım sana iyi misin diye de cevap yazmadın. Allah yavrunu sana bağışlasın

Canım bildirim almıyorum artık o yüzden göremiyorum yazılanları
amin inşallah bebişimi bağışlasın Allahım
beterinden sakınsın allahım ama çok yıprandım
kanama korkutuyordu düşürecek miyim diye şimdi de suyu mu geliyo korkusu var

Doktor dedi ki niye geldin sen buraya, gelen bebeğin susyuysa ölecek zaten yaşayamayacak
bunun için mi çağırtıyosun diyo mal kadın
başka doktora gittim onda da aynı muamele, bende kendi doktorumu aradım
telefonda yardımcı olmaya çalışıyo kadın , düşünün burdakiler yüz yüze bile müdahale etmiyolar
valla ömrümden ömür gitti, tüketti bitirdi
sinir falan kalmadı bende

Ya neden olmuş ki acaba öyle bişey? Anladığım kadarıyla ultrasondan bakarak anlaşılmıyor bu iş. Doktorun baktığı zaman mutlaka bize de haber ver canım çok merak ettim umarım tehlikeli bir durum yoktur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar uyandım yemeğimi yedim ve geldim...ekmek yemeden duramayanlar varmıs aynı ben :) ben de cok ekmekcı oldum ılk 3 ay dıkkat ettım hıc kılo almadım ama sımdı hızlı alıyorum ne yapacam bılmıyorum. ohh uyuyunca ıyı geldı. sımdıden bu kadar yoruluyorum okul acılınca ne olcak bılmıyorum bakalım.

Günaydın canım hoşgeldin
Kilo alma bundan sonra önüne geçemeyeceğimiz bir durum çünkü artık bebişler de büyüyo :) bi de şimdi evde oturuyoruz, işe başlayınca eritiriz yediklerimizi :)
Uyku olayı benim de derdim, okuldan gelince yarım saat sonrasına kurup saati uyumayı düşünüyorum ben hergün

hosbulduk tatlım:)
valla ben zaten uyumayı severım normalde de gelınce uyurdum okuldan. bu sene de aynı olur herhalde. gelınce 1 2 saat uyurum .

hosbulduk tatlım:)
valla ben zaten uyumayı severım normalde de gelınce uyurdum okuldan. bu sene de aynı olur herhalde. gelınce 1 2 saat uyurum .

Ya bıraksan 5 saat uyurum da fazla uyuyunca gece uykum gelmiyo 😠 sen gece nasıl uyuyosun?

Canım çok geçmiş olsun. Benim arkadaşta olmuştu ama ilişki esnasında olmuş doktor bi süre yasaklamış şu an bi sorunu yok inşallah seninkide gecer

Ultrasondan baktı da anlayamam ben böyle diyo
kesenin üst tarafından gidiyor olabilirmiş su
ne olduğunu da ne yapacaklarını da bilmiyorlar
ped gelsin bakacaz dedi, gelsin haber veririm
inşallah kötü bişey çıkmaz, çok korkuyorum

Ya bıraksan 5 saat uyurum da fazla uyuyunca gece uykum gelmiyo  sen gece nasıl uyuyosun?

gunduz uyusam bıle gece de uyurum sorun degıl:) bellı olmuyor bazen gunduz uykusunu alınca uyuıyamıyorum erken ama bazen uyuyorum...

bu arada utanarak bır sey sorcam cınsel ılıskınınız ne durumda? belkı ınanmayacaksınız ama hamıle kaldıgımdan berı yanı tam 20 haftadır bız ılıskı yasamadık. ılk 3 ay ben korktum bır sey olur dıye cunku bende pcos var dusuk falan olur dıye. sonra da pımpırıklendım bır de bu bebek 3 aydenedık once olmadı olunca da mucıze gıgı bır sey oldu ve ben korktum bır sey olur dıye...gecen gıttıgımde de doktor 24. haftaya kadar serbest demıstı dıyemedım kı bız hıc ılıskıye gırmedık:) sızlerde durum nedır ? bır de kızlar detaylı ultrasonda rahım agzı fala kontrol edılıyor dedınız herkeste bu kontrol oldu mu? bır de bana radyolog bakacak nasıl olacak o ıs

Canım söylemesi kolay yapması zordur biliyorum ama hiçbirşey olmayabilir, Allah büyük olmayacak da inşallah. O zaman kendini ve bebeğini strese soktuğuna üzülürsün, nolur içini ferah tut bol bol dua et Allah'a sığın, o isterse herşeyin çaresi olur. Dua edicem senin için 😔

Bize doktor hiçbirşey söylememişti başından beri kontrollerde. Yani sıkıntı olur ilişkiye girmeyin falan dememişti, herhangi bir risk görmedi heralde. Ama 15 gün kadar önce ilişki sonrası kanamam oldu benim, hatırlayan olur belki. Apar topar gittik hastaneye benim kendi doktorum nöbetçiymiş şansıma. Kontrol edip korkacak bişey yok ilişkiye bağlı olmuştur deyip 1 hafta 10 gün ilişkiye girmeyin ne olur ne olmaz önlemimizi alalım demişti. Biz de 10 gün kardeş kardeş yattık sonrasında bir sıkıntı yaşamadık çok şükür çok korkuttu Allah yaşatmasın kimseye. Size verebileceğim tek tavsiye, sizin çok hareketli olduğunuz şekiller seçmeyin 😉

Kızlar patlamak üzereyim dün ve bugün o kadar çok yedimki tam iki kilo aldım 2 günde aç karnına tartıldım bide.. Çok yedim halada yiyorum , pişmanım mutsuzum ((( tokluk hissimi kaybettim hükümsüzdür hoffffffff

Biz de ilişkiye girmedik kızlar . benim de canım istemiyor eşim de istemiyor.içim rahat etmez böyle olunca da bişey anlamam diyor :)

Benimki ev işi yapıp yapıp oturduktan sonra geldi canım
Umarım benimki de geçer, böyle belirsiz yaşanmıyor çünkü
çok zor

ayy canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun..belirtisi sadece su gelme mi,bel kasık ağrıların nasıl

Bizde kardeş kardeş yatıyoruz sabahmeltemi, yalnız değilsin :) Bende polip diye bir zıkkım cıktı. Kadınlar hamilelik döneminde fazla östrojen hormonu salgıladıkları için rahimde veya yolunda et benleri oluşurmuş, bu da kanama yaparmış. Maalesef bende de 4 kere yaptı ve baya bir korkuttu beni. Cesaretim bile yok denemeye. Eşimde keza beklememizden yana. Doktorumuza sordum, saçmalamayın, 7 aya kadar haftada 2 kere serbest dedi ama insan yapamıyor işte :)

Son düzenleme:

ben de cok yıyorum muthıs ıstahım acıldı((

Biz de ilişkiye girmedik kızlar . benim de canım istemiyor eşim de istemiyor.içim rahat etmez böyle olunca da bişey anlamam diyor :)
hıc mı gırmedınız sız de:)) bız 20 haftadır gırmedık.. en son bebek denemelerınde gırmıstık:)

kardes kı ne kardes:) bız hıc gırmedık zaten kaldı 3 haftam 24.haftaya kadar serbest demıstı sanırsam...ama korkuyorum bır sey olur dıye hele bı detaylıya gıreyım belkı vajınal muayene de olurum bır sorun var mı plesanta ıle ılgılı falan ogreneyeım de 1 kerecık olur belkı:))

Bu 24. hafta dediğiniz ne oluyo kızlar ya? 24'ten sonra yine kardeş moduna mı geçicez ki?
Bu arada bu yemek olayı beni de korkutuyo bir öğünü yerken 'sonraki öğünde ne yesem acaba' diye düşünmeye başlıyorum, aklım fikrim hep yiyecek şeylerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…