Allah daha beterinden saklaın zirsizdeli , iyi haberlerini bekliyıruz. Bizi de muhakka bilgilendir. O gun yazdım sana iyi misin diye de cevap yazmadın. Allah yavrunu sana bağışlasın
canım geçmiş olsun bu sıkıntı da geçer merak etme. doktor rahim ağzını kontrol etti mi peki? kapalıysa problem yoktur diye biliyorum. neyse durum yatmanı da gerektirirse ne yapacaksın yatarsın artık. bu bıdıklar doğacak ama doğana kadar da bizim ömrümüzden ömür gidiyor yaaa..
Sıkıntılarımız bitti diye seviniyorduk ki pazar günü akıntım geldi ama çamaşır pijama falan ıslatacak şekilde
doktor anlayamadı bebeğin suyu mu değil mi diye
netten turnusol ped denilen bi test sipariş verecez
renk değişimi olursa üniversite hastanesine yatmam gerekiyomuş
bitmiyo beni korkutacak olaylar
Merhaba kızlar uyandım yemeğimi yedim ve geldim...ekmek yemeden duramayanlar varmıs aynı ben :) ben de cok ekmekcı oldum ılk 3 ay dıkkat ettım hıc kılo almadım ama sımdı hızlı alıyorum ne yapacam bılmıyorum. ohh uyuyunca ıyı geldı. sımdıden bu kadar yoruluyorum okul acılınca ne olcak bılmıyorum bakalım.
Günaydın canım hoşgeldin
Kilo alma bundan sonra önüne geçemeyeceğimiz bir durum çünkü artık bebişler de büyüyo :) bi de şimdi evde oturuyoruz, işe başlayınca eritiriz yediklerimizi :)
Uyku olayı benim de derdim, okuldan gelince yarım saat sonrasına kurup saati uyumayı düşünüyorum ben hergün
hosbulduk tatlım:)
valla ben zaten uyumayı severım normalde de gelınce uyurdum okuldan. bu sene de aynı olur herhalde. gelınce 1 2 saat uyurum .
Sıkıntılarımız bitti diye seviniyorduk ki pazar günü akıntım geldi ama çamaşır pijama falan ıslatacak şekilde
doktor anlayamadı bebeğin suyu mu değil mi diye
netten turnusol ped denilen bi test sipariş verecez
renk değişimi olursa üniversite hastanesine yatmam gerekiyomuş
bitmiyo beni korkutacak olaylar
Ya neden olmuş ki acaba öyle bişey? Anladığım kadarıyla ultrasondan bakarak anlaşılmıyor bu iş. Doktorun baktığı zaman mutlaka bize de haber ver canım çok merak ettim umarım tehlikeli bir durum yoktur.
Canım çok geçmiş olsun. Benim arkadaşta olmuştu ama ilişki esnasında olmuş doktor bi süre yasaklamış şu an bi sorunu yok inşallah seninkide gecer
Ya bıraksan 5 saat uyurum da fazla uyuyunca gece uykum gelmiyo  sen gece nasıl uyuyosun?
Ultrasondan baktı da anlayamam ben böyle diyo
kesenin üst tarafından gidiyor olabilirmiş su
ne olduğunu da ne yapacaklarını da bilmiyorlar
ped gelsin bakacaz dedi, gelsin haber veririm
inşallah kötü bişey çıkmaz, çok korkuyorum
gunduz uyusam bıle gece de uyurum sorun degıl:) bellı olmuyor bazen gunduz uykusunu alınca uyuıyamıyorum erken ama bazen uyuyorum...
bu arada utanarak bır sey sorcam cınsel ılıskınınız ne durumda? belkı ınanmayacaksınız ama hamıle kaldıgımdan berı yanı tam 20 haftadır bız ılıskı yasamadık. ılk 3 ay ben korktum bır sey olur dıye cunku bende pcos var dusuk falan olur dıye. sonra da pımpırıklendım bır de bu bebek 3 aydenedık once olmadı olunca da mucıze gıgı bır sey oldu ve ben korktum bır sey olur dıye...gecen gıttıgımde de doktor 24. haftaya kadar serbest demıstı dıyemedım kı bız hıc ılıskıye gırmedık:) sızlerde durum nedır ? bır de kızlar detaylı ultrasonda rahım agzı fala kontrol edılıyor dedınız herkeste bu kontrol oldu mu? bır de bana radyolog bakacak nasıl olacak o ıs
Benimki ev işi yapıp yapıp oturduktan sonra geldi canım
Umarım benimki de geçer, böyle belirsiz yaşanmıyor çünkü
çok zor
gunduz uyusam bıle gece de uyurum sorun degıl:) bellı olmuyor bazen gunduz uykusunu alınca uyuıyamıyorum erken ama bazen uyuyorum...
bu arada utanarak bır sey sorcam cınsel ılıskınınız ne durumda? belkı ınanmayacaksınız ama hamıle kaldıgımdan berı yanı tam 20 haftadır bız ılıskı yasamadık. ılk 3 ay ben korktum bır sey olur dıye cunku bende pcos var dusuk falan olur dıye. sonra da pımpırıklendım bır de bu bebek 3 aydenedık once olmadı olunca da mucıze gıgı bır sey oldu ve ben korktum bır sey olur dıye...gecen gıttıgımde de doktor 24. haftaya kadar serbest demıstı dıyemedım kı bız hıc ılıskıye gırmedık:) sızlerde durum nedır ? bır de kızlar detaylı ultrasonda rahım agzı fala kontrol edılıyor dedınız herkeste bu kontrol oldu mu? bır de bana radyolog bakacak nasıl olacak o ıs
Kızlar patlamak üzereyim dün ve bugün o kadar çok yedimki tam iki kilo aldım 2 günde aç karnına tartıldım bide.. Çok yedim halada yiyorum , pişmanım mutsuzum((( tokluk hissimi kaybettim hükümsüzdür hoffffffff
hıc mı gırmedınız sız de:)) bız 20 haftadır gırmedık.. en son bebek denemelerınde gırmıstık:)Biz de ilişkiye girmedik kızlar . benim de canım istemiyor eşim de istemiyor.içim rahat etmez böyle olunca da bişey anlamam diyor :)
kardes kı ne kardes:) bız hıc gırmedık zaten kaldı 3 haftam 24.haftaya kadar serbest demıstı sanırsam...ama korkuyorum bır sey olur dıye hele bı detaylıya gıreyım belkı vajınal muayene de olurum bır sorun var mı plesanta ıle ılgılı falan ogreneyeım de 1 kerecık olur belkı:))Bizde kardeş kardeş yatıyoruz sabahmeltemi, yalnız değilsin :) Bende polip diye bir zıkkım cıktı. Kadınlar hamilelik döneminde fazla östrojen hormonu salgıladıkları için rahimde veya yolunda et benleri oluşurmuş, bu da kanama yaparmış. Maalesef bende de 4 kere yaptı ve baya bir korkuttu beni. Cesaretim bile yok denemeye. Eşimde keza beklememizden yana. Doktorumuza sordum, saçmalamayın, 7 aya kadar haftada 2 kere serbest dedi ama insan yapamıyor işte :)
kardes kı ne kardes:) bız hıc gırmedık zaten kaldı 3 haftam 24.haftaya kadar serbest demıstı sanırsam...ama korkuyorum bır sey olur dıye hele bı detaylıya gıreyım belkı vajınal muayene de olurum bır sorun var mı plesanta ıle ılgılı falan ogreneyeım de 1 kerecık olur belkı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?