2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Biz de ilişkiye girmedik kızlar . benim de canım istemiyor eşim de istemiyor.içim rahat etmez böyle olunca da bişey anlamam diyor :)

Bizde aynı durumdayız toplasan 2,3 kere ondada çok gerildim heran bişey olucak korkusu. Aslında bu yaptığımda doğru değil bazen düşünüyorum doğumdan sonrada bi süre olmıycak inşallah soğukluk filan girmez aramıza

Sorma şekerim çok fena yiyiyorum daha önümdekini bitirmeden bir sonraki yiyeceğim şeyi düşünüyorum çok fena yaaa zaten zayıf değildim boyum 170 ama 71 kiloyla hamile kaldım oldum 78 sonum kötü. Annem hamileliklerinde 30 kilodan aşağı almamış ona benziycem bende

İlk aylarda midem bulanırken ablam 'az daha dayan yakında öyle bir yemeye başlayacaksın ki sen bile inanamayacaksın, yediğin şeyin, yemeğin tadını birdaha hiç bu kadar yoğun alamayacaksın, tadını çıkar bunun' demişti, tarif ettiğinden daha fena oldum. Hep yemek, her şeyi yemek istiyorum
Benim boyum da fazla uzun değil, dünya gibi olurum valla

Son düzenleyen: Moderatör:

Ablan çok dopru demiş aynı durumdayım yemek yemek benim için bi sanata dönüştü adeta bide benim hiç mide bulantım olmadı

yok valla hiç denemedik bile :) eşim de orda bi canlı varken içim rahat etmezki diyor, hem bişey olur mu endişesiyle zevki falan kalmaz, bize de serbest ama yapmadık

cnm benım doktorum yanlıs hatırlamıyorsam 24.aya kadar ılıskı serbest demıstı oyle bır sey yanı:)

24'ten sonra kısıtlı mı devam edecek yoksa tamamen mi yasak onu anlayamadım. Tamamen yasaklamak için doktorun bir risk görmesi gerekmez mi ? :44:

Ablan çok dopru demiş aynı durumdayım yemek yemek benim için bi sanata dönüştü adeta bide benim hiç mide bulantım olmadı

Benim çok oldu ya 5. haftada bir başladı 13-14. haftaya kadar devam etti, canıma okudu valla o bulantılar. Ben de o kadar zamandır yemediklerimin acısını çıkarıyorum deyip bulduğumu güpletiyorum

umarım hiçbir şey olmaz canım, strese girdiğimle kalırım
bebeğime bişey olacak diye korkmaktan panik atak olacakmışım, doktorum uyardı
Yasin okumaya karar verdim hergün bebeğimin sağlığı için, başladım bugün
Allahım kabul etsin

Benim kanamam oldu , düşük tehlikesi geçirdim ona rağmen yasaklamamıştı doktor
En son progestan vurulurken dedi 12. haftaya kadar girmeyin
Bana geçen muayenede 8. aya kadar sıkıntı yok dedi
ama senin çok hareketli olmayacağın pozisyonlarda tabi dedi

ayy canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun..belirtisi sadece su gelme mi,bel kasık ağrıların nasıl

teşekkür ederim canım, inşallah düzelirim
sadece su geldi, belim kasıklarım normal çok şükür
ama doktorun biri dün sağ böbreğinde 2. dereceden şiş var dedi
ona takıldı kafam, su olayı yetmiyormuş gibi

Canım selam,

Ben de haftaya işe başlıyorum. Benim giysilerim genelde bol olduğu için bu haftaya kadar idare ettim. Bu ayın sonuna kadar da elbise üzerine hırka idare ederim ama dediğin gibi çalışma hayatı için bir şeyler almak lazım. Ben LCW den 19 TL'ye bol bir penye siyah pantalon ve hafta sonları için 50 TL ye kot aldım. Ay sonuna kadar bunlarla idare edeceğim. Sonrası için de Ebru Maternity'den iş için siyah bir pantalon beğendim 70 TL. Pantalon çok güzel oldu ama 1-1,5 ay sonra bacak kısmı sıkabilir. O nedenle ay sonunu bekleyeceğim onu almak için. Bir de Oysho'dan bir iki tane yumuşak sütyen aldım.Bende alışveriş şimdilik böyle :)

Ayyyy o kıyafet derdi beni gerim gerim geriyo
Alsam 2-3 ay kullanıcam sonra kaldıracam
almasam sığamıyorum hiçbir kıyafete
Burda hamile ürünü saten mağazalarda yok, nerden bulacam derdindeyim bende

Ben de tek tembel kendimi zannediyordum Bizde bebek yaptıktan sonra 2 kez ilişkiye girdik :))) Ne olacak halimiz böyle...

iyi geceler kızlar Allah rahatlık versin herkese, biz yatıyoruz 😴😴 öperiz herkesi 😘😀

herkese günaydın kızlar......cinsel ilişkidurumu konuşulmuş,,valla bizim daha önce bi kaybımız olduğu için bize bi süre yasaktı 14. haftaya kadar bişey yaşamadık,,ondan sonra başladık haftada 1-2 defa... bi ara fazla ağrım oldu eşim korktu 2 hafta yine ara verdik insan çok tedirgin oluyor ama dr.um yasak değil bi risk yok dikkat edin yeter dedi.. 8. aya kadar yasak olmadığını söyledi....göbekler çıktıkça insan korkuyor ama tamamen kesmemek lazım sanırım......

Bunu doktora sormalı dur ben gidince bir açayım bu konuyu
sen bi aç konuyu bakalım:) ama herkesın gebeliği farklı tabı rısklı olan var olmayan var oncesıde dusuk tehdıdı yasayan var....... bır de su bır gercek kı canım hıc ıstemıyor......:)aslında bu durum hep vardı bu bır problem bence ama ne yapayım :)

Gunaydın kızlar bu arada.....bugun ne yemek yapsam bır turlu karar veremedım ne zor yemek secımı yapmak

Günaydınnnn , canım balık mevsimi açılmış dediler bende bugün açıyorum sezonu evimde inşallah. Artık yememiz lazım haftada 2 gün ama büyük balık değil aklınızda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…