Biz de ilişkiye girmedik kızlar . benim de canım istemiyor eşim de istemiyor.içim rahat etmez böyle olunca da bişey anlamam diyor :)
Bu 24. hafta dediğiniz ne oluyo kızlar ya? 24'ten sonra yine kardeş moduna mı geçicez ki?
Bu arada bu yemek olayı beni de korkutuyo bir öğünü yerken 'sonraki öğünde ne yesem acaba' diye düşünmeye başlıyorum, aklım fikrim hep yiyecek şeylerde
Sorma şekerim çok fena yiyiyorum daha önümdekini bitirmeden bir sonraki yiyeceğim şeyi düşünüyorum çok fena yaaa zaten zayıf değildim boyum 170 ama 71 kiloyla hamile kaldım oldum 78 sonum kötü. Annem hamileliklerinde 30 kilodan aşağı almamış ona benziycem bende
İlk aylarda midem bulanırken ablam 'az daha dayan yakında öyle bir yemeye başlayacaksın ki sen bile inanamayacaksın, yediğin şeyin, yemeğin tadını birdaha hiç bu kadar yoğun alamayacaksın, tadını çıkar bunun' demişti, tarif ettiğinden daha fena oldum. Hep yemek, her şeyi yemek istiyorum
Benim boyum da fazla uzun değil, dünya gibi olurum valla
cnm benım doktorum yanlıs hatırlamıyorsam 24.aya kadar ılıskı serbest demıstı oyle bır sey yanı:)
Ablan çok dopru demiş aynı durumdayım yemek yemek benim için bi sanata dönüştü adeta bide benim hiç mide bulantım olmadı
24ten sonra hıc mı yok ya da kısıtlı mı o kadar bılmıyorum cnm
Canım söylemesi kolay yapması zordur biliyorum ama hiçbirşey olmayabilir, Allah büyük olmayacak da inşallah. O zaman kendini ve bebeğini strese soktuğuna üzülürsün, nolur içini ferah tut bol bol dua et Allah'a sığın, o isterse herşeyin çaresi olur. Dua edicem senin için 
Bize doktor hiçbirşey söylememişti başından beri kontrollerde. Yani sıkıntı olur ilişkiye girmeyin falan dememişti, herhangi bir risk görmedi heralde. Ama 15 gün kadar önce ilişki sonrası kanamam oldu benim, hatırlayan olur belki. Apar topar gittik hastaneye benim kendi doktorum nöbetçiymiş şansıma. Kontrol edip korkacak bişey yok ilişkiye bağlı olmuştur deyip 1 hafta 10 gün ilişkiye girmeyin ne olur ne olmaz önlemimizi alalım demişti. Biz de 10 gün kardeş kardeş yattıksonrasında bir sıkıntı yaşamadık çok şükür çok korkuttu Allah yaşatmasın kimseye. Size verebileceğim tek tavsiye, sizin çok hareketli olduğunuz şekiller seçmeyin 
ayy canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun..belirtisi sadece su gelme mi,bel kasık ağrıların nasıl
24ten sonra hıc mı yok ya da kısıtlı mı o kadar bılmıyorum cnm
Bunu doktora sormalı dur ben gidince bir açayım bu konuyu
selam kızlar :))))
herkese güzel bir gün diliyorum
yaa benim gibi çalışan hamişler, nasıl giyiniyorsunuz, neler giyiyorsunuz, nerden alıyorsunuz, bana bi akıl verin sabahları tıkanıyorum, BUGÜN NE GİYSEM gibi oldum
yazın sıcaklarda, şu bol pantolonlardan giyiyordum, üstüne de bi askılı tamam diyordum ama şimdi hem havalar soğudu hem de malum kilo aldım, saklamam gereken şeyler çoğaldı
ayy tek derdim bu çok şükür, NE GİYSEM :)))))
benim gibi sıkıntı çeken var mı????
Canım selam,
Ben de haftaya işe başlıyorum. Benim giysilerim genelde bol olduğu için bu haftaya kadar idare ettim. Bu ayın sonuna kadar da elbise üzerine hırka idare ederim ama dediğin gibi çalışma hayatı için bir şeyler almak lazım. Ben LCW den 19 TL'ye bol bir penye siyah pantalon ve hafta sonları için 50 TL ye kot aldım. Ay sonuna kadar bunlarla idare edeceğim. Sonrası için de Ebru Maternity'den iş için siyah bir pantalon beğendim 70 TL. Pantalon çok güzel oldu ama 1-1,5 ay sonra bacak kısmı sıkabilir. O nedenle ay sonunu bekleyeceğim onu almak için. Bir de Oysho'dan bir iki tane yumuşak sütyen aldım.Bende alışveriş şimdilik böyle :)
sende sadece esın hıssetmıyor bızde ıkımız de hıssetmıyoruz:))) o anı beklıyoruz sabırsızlıkla...Hayırlısıyla ınsallah...
ben de cok yıyorum muthıs ıstahım acıldı((
hıc mı gırmedınız sız de:)) bız 20 haftadır gırmedık.. en son bebek denemelerınde gırmıstık:)
kardes kı ne kardes:) bız hıc gırmedık zaten kaldı 3 haftam 24.haftaya kadar serbest demıstı sanırsam...ama korkuyorum bır sey olur dıye hele bı detaylıya gıreyım belkı vajınal muayene de olurum bır sorun var mı plesanta ıle ılgılı falan ogreneyeım de 1 kerecık olur belkı:))
sen bi aç konuyu bakalım:) ama herkesın gebeliği farklı tabı rısklı olan var olmayan var oncesıde dusuk tehdıdı yasayan var....... bır de su bır gercek kı canım hıc ıstemıyor......:)aslında bu durum hep vardı bu bır problem bence ama ne yapayım :)Bunu doktora sormalı dur ben gidince bir açayım bu konuyu
sen bi aç konuyu bakalım:) ama herkesın gebeliği farklı tabı rısklı olan var olmayan var oncesıde dusuk tehdıdı yasayan var....... bır de su bır gercek kı canım hıc ıstemıyor......:)aslında bu durum hep vardı bu bır problem bence ama ne yapayım :)
Gunaydın kızlar bu arada.....bugun ne yemek yapsam bır turlu karar veremedım ne zor yemek secımı yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?