sen bi aç konuyu bakalım:) ama herkesın gebeliği farklı tabı rısklı olan var olmayan var oncesıde dusuk tehdıdı yasayan var....... bır de su bır gercek kı canım hıc ıstemıyor......:)aslında bu durum hep vardı bu bır problem bence ama ne yapayım :)
Gunaydın kızlar bu arada.....bugun ne yemek yapsam bır turlu karar veremedım ne zor yemek secımı yapmak
Günaydın sabahmeltemi:)
dün tavuk-bulgur pilavı-patates kızartması (eşim için ben bikaç tane yedim sadece )-tarhana çorbası yaptım ..........bugün ne pişireceğimi bilmiyorum ama balık yapabilirim bende............ hamsi iyi olabilir meselaabakmak lazım hangisi taze ise artık .....
neden patattesı bır kac tane yedın. kılo yapar dıye mı..off ben artık hıc dıkkat etmıyorum yaaa((( bende de tarhana corbası var..yanına palamut mu yapsam fırında dıyorum. haftada bır ancak balık yıyorum aslında daha fazla yememız lazım.......bu arada ben patatesı cok tuketıyorum
inşallah sende güzel yazacaksın canım buraya cumartesi günüüyılbaşı gecesi doğurmayalım da ocak başında ortası olur yılbaşı herkes bi yerlerde oluyorr fobi oldu resmen yaa o gece erkenden gelmeye karar verirse diyee
evet biz de baya bi tatil yaptık kızımla ama yetmiyor. hala yüzesim var.kurban bayramındaki tatilde de üşütmeden yüzebilir miyiz dersin?
Sıkıntılarımız bitti diye seviniyorduk ki pazar günü akıntım geldi ama çamaşır pijama falan ıslatacak şekilde
doktor anlayamadı bebeğin suyu mu değil mi diye
netten turnusol ped denilen bi test sipariş verecez
renk değişimi olursa üniversite hastanesine yatmam gerekiyomuş
bitmiyo beni korkutacak olaylar
gunduz uyusam bıle gece de uyurum sorun degıl:) bellı olmuyor bazen gunduz uykusunu alınca uyuıyamıyorum erken ama bazen uyuyorum...
bu arada utanarak bır sey sorcam cınsel ılıskınınız ne durumda? belkı ınanmayacaksınız ama hamıle kaldıgımdan berı yanı tam 20 haftadır bız ılıskı yasamadık. ılk 3 ay ben korktum bır sey olur dıye cunku bende pcos var dusuk falan olur dıye. sonra da pımpırıklendım bır de bu bebek 3 aydenedık once olmadı olunca da mucıze gıgı bır sey oldu ve ben korktum bır sey olur dıye...gecen gıttıgımde de doktor 24. haftaya kadar serbest demıstı dıyemedım kı bız hıc ılıskıye gırmedık:) sızlerde durum nedır ? bır de kızlar detaylı ultrasonda rahım agzı fala kontrol edılıyor dedınız herkeste bu kontrol oldu mu? bır de bana radyolog bakacak nasıl olacak o ıs
Bu 24. hafta dediğiniz ne oluyo kızlar ya? 24'ten sonra yine kardeş moduna mı geçicez ki?
Bu arada bu yemek olayı beni de korkutuyo bir öğünü yerken 'sonraki öğünde ne yesem acaba' diye düşünmeye başlıyorum, aklım fikrim hep yiyecek şeylerde
kızlar bu arada bişey soracaktım unuttum... kramp yaşayan var mı aranızda ama uykuda... şöyle anlatayım ben 1-1,5 ay önce elimde ve ayaklarımda uyuşma hissediyordum dr.uma sordum,,sinir sıkışması yatağını değiştir başka yerde uyu ya da yastığını değiştir filan dedi,,yastığımı değiştirdim rahatladım.. ama 2-3 haftadır gece uykudayken bi anda bacağıma giren kramplarla uyanıyorum ağrı acı gibi bişey eşimi uyandırıyorum masaj yapıyor sonra düzeliyor ,,dün gece de aynı şey oldu uyuduktan 3 saat sonra bi uyandım sol bacağımın dizden aşağısı yine kramp ama bu defa inanılmaz acıyor düzeltemedim bile bi anda ağlamaya başladım eşim fırladı hemen masaj filan uzun uzun sonra geçti ama uyandığımda bacağım et kesmiş şimdi üstüne basınca bile ağrıyor,,kötü mü uyuyorum anlamıyorum hiç magnezyum vermişti dr. 2 günde bir filan onu alıyorum ama başka işe yarayacak bişey var mı uykuda yaşamam kötü oluyor özellikle.........
sımdıye kadar gıttıgım doktorlar hıc alttan muayene etmedı ne de rahım boyunu ölçtü...sizde rahım boyu olcumu falan yapıldı mı? benım mı soylemem lazım. zaten ozel hastane olmasında ragmen bazen 2 3 kısı oluyor ıcerde sınır oluyorum.... salı gunu detaylı ultrasona gırecegım 20+4 oluyoruz o zaman...acaba seker yuklemesını ne zaman yapar kı? olmadı seker yuklemesını nobetten dusmek ıcın rapor almaya gıttıgımde 24. haftada gıdeyım... rapor ıcın 23+0 mı yoksa 24+0 da mı gıtmek lazım? eger 24+0da gıdersem bayram sonrası haftası baslıyor nobet tutmama olayı.........
canım alttan muayene yapılmıyor bana da en son ilk haftalarda yapılmıştı
rahim boyuna ultrasondan bakıyor bebeği inceledikten sonrada bir iki tuşa basıyor ölçüyor söylüyor ona göre
zaten ilişkiye girmene normal hayatına devam etmene ne durumda müdahale olcağını söylüyor
her gittiğimde bakılıyor bana
şeker yüklemesi 24 haftada yapılıyor genel olarak
sağ ol canım bılgılendırdıgın ıcın... pekı bu gıdısımde ben rahım boyunu sorayım mı? ya da belkı bakıyor sorun gormuyor ondan mı demıyor bana hıc acaba? eger ultraonda olcuyorsa bır sorun olsa derdı degıl mı?
dün tavuk-bulgur pilavı-patates kızartması (eşim için ben bikaç tane yedim sadece )-tarhana çorbası yaptım ..........bugün ne pişireceğimi bilmiyorum ama balık yapabilirim bende............ hamsi iyi olabilir meselaabakmak lazım hangisi taze ise artık .....
kesinlikle bakıyodur ama bilgi vermiyordur önemli bir şey sonuçta sorun yoksa söylemiyordur ama sen sor bu gittiğinde bence yinede
için rahatlar son ayda doğumun habercisi o rahim boyu olacak :)
kesinlikle bakıyodur ama bilgi vermiyordur önemli bir şey sonuçta sorun yoksa söylemiyordur ama sen sor bu gittiğinde bence yinede
için rahatlar son ayda doğumun habercisi o rahim boyu olacak :)
ahh inş. canım yrn saat 11,30 şafaktan saatlere düştük nasıl özledim kuzumu :)
okadar erken olmaz gibi geliyor bana ya sürekli bende 19 ocak gösteriyor normal doğum için en fazla 1 hafta atar
kızlar erkenci oluyor ya :)
canım magnezyum ve günde bir tane soda mineral oranı en yüksek olana bakarak alabilirsin marketten
geçmiş olsun umarım kısa zaman da geçer
Benimde canım hamsi istiyor balıkçıyı aradım tazeymiş akşama yanına bi salata bittiiii
?
sağ ol canım bılgılendırdıgın ıcın... pekı bu gıdısımde ben rahım boyunu sorayım mı? ya da belkı bakıyor sorun gormuyor ondan mı demıyor bana hıc acaba? eger ultraonda olcuyorsa bır sorun olsa derdı degıl mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?