2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

magnezyum eksikliği canım. osteacare dye bi ilaç kullanıyorum. günde 1 tane. hem kalsiyum hem magnezyum. yeterli geliyor. kramp bendede çok vardı ağlayarak uyanıyordum.

Benimde canım hamsi istiyor balıkçıyı aradım tazeymiş akşama yanına bi salata bittiiii

İlk defa duydum bu rahim boyunu artık sormamızmı gerekiyorki ??

canım dediğim gibi belki o not alıyordur ama söylemiyordur benimki ilk günden beri söylüyor baktıkça
ben alıştım artık normal geliyor :)
kim bilir öyle bakılıp söylenmeyen neler vardır kontrol esnasında

hayır olsun rüyan canım :)
ben de görmüştüm 1 hafta önce emziriyodum sütüm akıyordu göğsümden şakır şakır
inş. bol sütüm olur sonrada yatırıyordum yatağa nasıl güzeldi uyandım 2 gün rüyanın etkisindeydim
özledim resmen bir daha da görmedim:)

Kızlar alışverişleriniz ne durumda ? Ben kıyafetlerini aldım kaldırdım başkada bişi almadım herkes erken deyip duruyor. Ne oda , beşik araba, emzirme grubu banyo gereçleri hepsi duruyor erkenmi gerçekten

canım ben hastane çıkışı ve 0-3 ve 3-6 aylık aldım alıncakları çorap patik yelek kusmuk bezi battaniye
bir tanıdığımızda hediye olarak banyo malzemelerini almış a dan z ye o da aradan çıktı
şimdi de yatak odam için beşik bebek odası için takım bakıyorum ekim sonu da onun siparişini vericem
çünkü kızlar 2 aydan önce gelmiyor 1 ayda havalandırılması gerek zaten ne kalıyor geriye anca halısı perdesi nevresimi
sonuçta oda takımını almadan bunları almak olmuyor ağırlaşmadan ben aradan çıkmasını istiyorum
zaten kar kış yağmura kalıyoruz ocak ayını hiç sayma geriye ekim kasım aralık kalıyor
artık ben erken olduğunu düşünmüyorum

bende bodylerini aldım öyle bulduğum indirimlerden faydalanıyorum ama kaç aylıkken ne alcam en çok ne giydircem kafam çok karıştı :44:

indirimleri ben de takip ediyorum şuan bebek arabası indirimlerini takip ediyorum
e bebekte vardı bir kampanya ama daha cinsiyeti belli değildi tabi alamadık
şimdi de yok 1000 tl alışveriş yapana 250 tl hediye çeki diye şimdi hello baby e bebek bakıyorum sürekli
hangisi denk gelirse en pahalılardan biri bebek arabası ve oto koltuğu(anakucağı)
kıyafet olarak da ben 0-3 ve 3-6 olarak alıyorum çıt çıtlıları hem yarım kol hem uzun kol alıyorum
alt olarak da patiklileri pek almıyorum herkes hemen büyüyor diyor ayaklı alıyrum onları da çorapla patikle
sıcak sıcak giydirirz evde diye bir kaç tane ayaklı aldım ama içine giydiririm tulumların sonuçta kış bebeği olcak üşümesin
ayaklarından diye

Bende de aynısı oluyordu, sana yazmışlardır ama bende yazayım. Magnezyım eksikliği cnm , doktoruna söylersen vitamin yazacaktor. Ceviz yersende geçiyor.

Su vücut sistemi ne kadar karmaşık değil mi? Mevlam oyle bir düzen yaratmış ki vücudumuzda , kusursuz calisiyor.

yaşıyorum canım hergun mutlaka yokluyo özellikle yatarken geceleri eşimi uyandırıyorum başarılı olursam ovuyo yoksa kendi kendime ovuyorum çokmacıyo ama özellikle sağ bacagım

Offf canım cekti simdi :)

Benim gibi tum evi balık kokutmak istemeyen, tembel annelere bir oneri. Tabi IStanbul'da yasıyorsanız geçerli. Istanbul Arnavutköy vapur iskelesinin orada Adem Baba isimli bir balık lokantası var, her zaman taze, her zaman feci kalabalık, her zaman ucuz..50 TL'ye 2 kişi kalkıyoruz, alkol satılmıyor, konsept ye ve kalk. Aynı sırada bir de Takanik var,orayı da tavsiye edeirm.

ben evde hiç balık yapmam çünkü çok kokuyor zaten çalışıyorum bir de balık yapıp sonrasında temizliğiyle uğraşmak yerine
eylüle girdiğimizden beri haftada 2 yada 3 gün ya eve söylüyorum güvendiğimiz bir balıkçı var ya da direk oraya gidip yiyiyorum
hamsi istavrit mezgit çupra palamut artık taze ne varsa :)

caım ben her doktora gittigimde söylüyorum bana üç kez karından baktı 2.5 altında olursa vajinal muayene ediyo en son gittigimde 2.6 çıktı ve vajinnal bakmam gerek dedi çok şükür ki 4.4 çıktı ama sein söylemen gerekiyor sanırım en azından benimki bakmadı ben söylemeden birde sanırım bebek buyukce ölçümler sıkıntılı oluyor

artık çok geç sanırım koydum bile ama benim vajiada sürekli agrılarım oldu o yuzden istemedim saolsun kocamda bişey demedi yazık

Benim doktorum hiç ölçmedi vajinamı
normal mi bu

dün benim bebeğim akşam en son 5-6 gibi tekmeliyordu sonra gece 12 ye kadar hiç hissetmedim, o kadar korktum ki, seslendik eşimle konuştuk falan bekliyoruz tık yok, hafif hafif salladım karnımı yine yok, en son gece yarısı kalktım çukulata yedim bekledim elim karnımda yine yok. öyle uyumuşum, önceden sabah ben uyanır uyanmaz oda kıpırdardı hemen, bu sabah hiç hareket etmedi kahvaltı falan yaptım çok hafif bir pıt yaptı sadece bir kere, şimdi de bu saat oldu hala hareket yok, çok korkuyorum.

Benim doktorum hiç ölçmedi vajinamı
normal mi bu

normalde ölçülmüyo diye biliyorum ama zaten allah saklasın ama öyle bir durum olsa bu zaman kalmıyo kayıplar yaşanıyo birdahaki gittiginde sorarsın cnm zaten ilk karıdan bakıyolar eger sınırda çıkarsa alttan bakıyolar vajinada ormal çıkarsa karından baktıgı önemsemiyo

dün akşam işten çıkıp pazara gitmiştim, yoruldum tabi biraz, sonra eve geldim yemek hazırladık sadece yemek yerken 20 dak. falan oturmuşumdur sonrasında mutfağı balkonu falan temizledim, (mutfağımız yeni yapıldı bir sürü yerleşecek eşya vardı) gece yarısına kadar hiç oturmadım sürekli eğil kalk ayakta dur. belim batmaya başlamıştı artık yattığımda.. bu yüzden mi acaba, ben yorulunca oda mı yoruldu.

korkma canım benimkide sabah namaza kalktıgımda uyanırdı uyutmazdı beni bugun benimkindede tık yoktu şimdide sag tarafımı itiyo sanki yırtılıyo gibi agrı oluyo

vuruyoooor

oooohhh çok şükür, ağzım kulaklarımda şu an :))))) vicdan azabından ölecektim bidaha bu kadar yorulmayacam, kalsın işler arkamdan kovalayan yok.

yaşıyorum canım hergun mutlaka yokluyo özellikle yatarken geceleri eşimi uyandırıyorum başarılı olursam ovuyo yoksa kendi kendime ovuyorum çokmacıyo ama özellikle sağ bacagım

Allah'dan eşimin uykusu ağır değil o hemen fırlıyor korkuyor her defasında ama ne yapayım dün gece acıdan indiremedim bile bacağımıı

magnezyum tabletim var aslında ama her gün almadım ben tadını sevmiyorum diye bundan sonra mutlaka içeceğim,,cevizide unutuyorum bazen ama artık aklımda olsun sağol canımm

magnezyum eksikliği canım. osteacare dye bi ilaç kullanıyorum. günde 1 tane. hem kalsiyum hem magnezyum. yeterli geliyor. kramp bendede çok vardı ağlayarak uyanıyordum.

bana magnezyum tableti verdi,,suda eriyen adı neydi anımsayamadım sürekli içmedim aptallık etmişim bugünden itibaren atlamak yokkk.. bende ağlayarak uyandım dün gece aşırı acıdı canım.

vuruyoooor

oooohhh çok şükür, ağzım kulaklarımda şu an :))))) vicdan azabından ölecektim bidaha bu kadar yorulmayacam, kalsın işler arkamdan kovalayan yok.

canım tam geçen hafta bugün senin yaşadığın bu durumu yaşadım
işten çıktım markete gittim alışveirş yaptım eve geldim yemek yaptım yedim evi temizledik sildim süpürdüm banyoları cifledim
balkonları yıkadım sonra bir uzandım benimkinden tık yok sabaha kadar gram uyumadım sonra gece 3 te tüm hastanelerin acillerinden kadın doğum doktoru aradım en sonun da uyuyakalmışım direk kendi doktoruma gittim sabah
doktor direk yorucu ne yaptın dedi yada canını kim sıktı dedi ben şok
sen yorulduğunda bebeğe giden damarlar daha çok daralıyor ve o da bebeğin hareketlerini engelliyomuş canım
korkma bebek 24 saat bile uyuyabilirmiş

gerçekten miii? bak bunu bilmiyordum yavrumun damarlarını mı etkilemişim demekki. teşekkür ederim bunu öğrendiğim iyi oldu, yok yok kesinlikle bir daha bu kadar iş yapmam.

Canım korkma 3-4 gün evvel aynı şeyi yaşadım sabahtan akşama kadar tık yok artık dayanamadım eve gidip yüksek sesle müzik açtım o zaman kıpırdadı hanımefendi,,ara ara yapıyorlar bunu sanırım uyku düzeni oluşuyormuş bu haftalarda insan çok tedirgin oluyor ama rahat olmaya çalış çikolata ye ve sol tarafa yat hatta bazı bebekler sıt üstü yatınca da çok hareket ediyor dene bakalım yüksek sesle müziğide dene olmazsa ben önce kıyamadım ama dayanamayınca yaptım... sonra da beni uykudan uyandıracak kadar sert tekmeler yedim

Son düzenleme:

gerçekten miii? bak bunu bilmiyordum yavrumun damarlarını mı etkilemişim demekki. teşekkür ederim bunu öğrendiğim iyi oldu, yok yok kesinlikle bir daha bu kadar iş yapmam.

evet cnm ben de çok etkilenmiştim bu durumdan ama gerçekten öyleymiş
ve ben de iş yapmıyorum artık ev toplanır temizlenir ama bebeğimi olumsuz etkilemenin bedelini ödeyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…