- 29 Nisan 2013
- 252
- 9
- 296
kızlar bu arada bişey soracaktım unuttum... kramp yaşayan var mı aranızda ama uykuda... şöyle anlatayım ben 1-1,5 ay önce elimde ve ayaklarımda uyuşma hissediyordum dr.uma sordum,,sinir sıkışması yatağını değiştir başka yerde uyu ya da yastığını değiştir filan dedi,,yastığımı değiştirdim rahatladım.. ama 2-3 haftadır gece uykudayken bi anda bacağıma giren kramplarla uyanıyorum ağrı acı gibi bişey eşimi uyandırıyorum masaj yapıyor sonra düzeliyor ,,dün gece de aynı şey oldu uyuduktan 3 saat sonra bi uyandım sol bacağımın dizden aşağısı yine kramp ama bu defa inanılmaz acıyor düzeltemedim bile bi anda ağlamaya başladım eşim fırladı hemen masaj filan uzun uzun sonra geçti ama uyandığımda bacağım et kesmiş şimdi üstüne basınca bile ağrıyor,,kötü mü uyuyorum anlamıyorum hiç magnezyum vermişti dr. 2 günde bir filan onu alıyorum ama başka işe yarayacak bişey var mı uykuda yaşamam kötü oluyor özellikle.........
Benimde canım hamsi istiyor balıkçıyı aradım tazeymiş akşama yanına bi salata bittiiii
İlk defa duydum bu rahim boyunu artık sormamızmı gerekiyorki ??
tamam canım soracam...
bu arada kızlar dun aksam gordugum ruya o kadar guzeldı ki....size de anlatmak istiyorum.Bebeğim doğmuş ama erken doğmuş( bu kısmı biraz üzücü) ama o kadar güzel bir duygu ki kucağıma aldım emzirdim sanki gerçek gibiydi.İnsan dokunmaya kıyamıyor hala etkisindeyim.Süt verdim kustu böyle tatlı talı bana bakıyor ayakları buz gibi üşümüş ve ben sürekli örtüp ısıtmaya çalışıyorum...Sonra bir yere gezmeye gittik onu bırakıp ben nasıl ağlıyorum özledim bebeğimi diye...Hayır olsun ama çok güzel bir rüyaydı uyandığıma eşime anlattım sanki şimdiden o kadar benimsemiş ve özlemişim ki onu...Doğunca ne yaparım bilmiyorum....
Kızlar alışverişleriniz ne durumda ? Ben kıyafetlerini aldım kaldırdım başkada bişi almadım herkes erken deyip duruyor. Ne oda , beşik araba, emzirme grubu banyo gereçleri hepsi duruyor erkenmi gerçekten
bende bodylerini aldım öyle bulduğum indirimlerden faydalanıyorum ama kaç aylıkken ne alcam en çok ne giydircem kafam çok karıştı :44:
kızlar bu arada bişey soracaktım unuttum... kramp yaşayan var mı aranızda ama uykuda... şöyle anlatayım ben 1-1,5 ay önce elimde ve ayaklarımda uyuşma hissediyordum dr.uma sordum,,sinir sıkışması yatağını değiştir başka yerde uyu ya da yastığını değiştir filan dedi,,yastığımı değiştirdim rahatladım.. ama 2-3 haftadır gece uykudayken bi anda bacağıma giren kramplarla uyanıyorum ağrı acı gibi bişey eşimi uyandırıyorum masaj yapıyor sonra düzeliyor ,,dün gece de aynı şey oldu uyuduktan 3 saat sonra bi uyandım sol bacağımın dizden aşağısı yine kramp ama bu defa inanılmaz acıyor düzeltemedim bile bi anda ağlamaya başladım eşim fırladı hemen masaj filan uzun uzun sonra geçti ama uyandığımda bacağım et kesmiş şimdi üstüne basınca bile ağrıyor,,kötü mü uyuyorum anlamıyorum hiç magnezyum vermişti dr. 2 günde bir filan onu alıyorum ama başka işe yarayacak bişey var mı uykuda yaşamam kötü oluyor özellikle.........
neden patattesı bır kac tane yedın. kılo yapar dıye mı..off ben artık hıc dıkkat etmıyorum yaaa((( bende de tarhana corbası var..yanına palamut mu yapsam fırında dıyorum. haftada bır ancak balık yıyorum aslında daha fazla yememız lazım.......bu arada ben patatesı cok tuketıyorum
Offf canım cekti simdi :)
Benim gibi tum evi balık kokutmak istemeyen, tembel annelere bir oneri. Tabi IStanbul'da yasıyorsanız geçerli. Istanbul Arnavutköy vapur iskelesinin orada Adem Baba isimli bir balık lokantası var, her zaman taze, her zaman feci kalabalık, her zaman ucuz..50 TL'ye 2 kişi kalkıyoruz, alkol satılmıyor, konsept ye ve kalk. Aynı sırada bir de Takanik var,orayı da tavsiye edeirm.
sımdıye kadar gıttıgım doktorlar hıc alttan muayene etmedı ne de rahım boyunu ölçtü...sizde rahım boyu olcumu falan yapıldı mı? benım mı soylemem lazım. zaten ozel hastane olmasında ragmen bazen 2 3 kısı oluyor ıcerde sınır oluyorum.... salı gunu detaylı ultrasona gırecegım 20+4 oluyoruz o zaman...acaba seker yuklemesını ne zaman yapar kı? olmadı seker yuklemesını nobetten dusmek ıcın rapor almaya gıttıgımde 24. haftada gıdeyım... rapor ıcın 23+0 mı yoksa 24+0 da mı gıtmek lazım? eger 24+0da gıdersem bayram sonrası haftası baslıyor nobet tutmama olayı.........
günaydın herkese.....
ilişki konusu ilk zamanlarda bende hep soru işaretiydi. ama gittiğim iki doktorda yasak koymadı.
eşimde bende hiç engellemedik kendimizi. kısıtlamadık. bazen haftada 2 defa bazen günde 2 defa. çok şükür düşük tehlikem hiç olmadı.
ama bazı arkadaşlarında dediği gibi korkup mesafe koymak bence de iyi değil. ilerisi için.
geçmiş olsun canım umarım tahmin ettiğimiz bir şey değilde
normal bir akıntıdır kendini çok strese sokmamaya çalış
caım ben her doktora gittigimde söylüyorum bana üç kez karından baktı 2.5 altında olursa vajinal muayene ediyo en son gittigimde 2.6 çıktı ve vajinnal bakmam gerek dedi çok şükür ki 4.4 çıktı ama sein söylemen gerekiyor sanırım en azından benimki bakmadı ben söylemeden birde sanırım bebek buyukce ölçümler sıkıntılı oluyor
Benim doktorum hiç ölçmedi vajinamı
normal mi bu
dün benim bebeğim akşam en son 5-6 gibi tekmeliyordu sonra gece 12 ye kadar hiç hissetmedim, o kadar korktum ki, seslendik eşimle konuştuk falan bekliyoruz tık yok, hafif hafif salladım karnımı yine yok, en son gece yarısı kalktım çukulata yedim bekledim elim karnımda yine yok. öyle uyumuşum, önceden sabah ben uyanır uyanmaz oda kıpırdardı hemen, bu sabah hiç hareket etmedi kahvaltı falan yaptım çok hafif bir pıt yaptı sadece bir kere, şimdi de bu saat oldu hala hareket yok, çok korkuyorum.
yaşıyorum canım hergun mutlaka yokluyo özellikle yatarken geceleri eşimi uyandırıyorum başarılı olursam ovuyo yoksa kendi kendime ovuyorum çokmacıyo ama özellikle sağ bacagım
Bende de aynısı oluyordu, sana yazmışlardır ama bende yazayım. Magnezyım eksikliği cnm , doktoruna söylersen vitamin yazacaktor. Ceviz yersende geçiyor.
Su vücut sistemi ne kadar karmaşık değil mi? Mevlam oyle bir düzen yaratmış ki vücudumuzda , kusursuz calisiyor.
magnezyum eksikliği canım. osteacare dye bi ilaç kullanıyorum. günde 1 tane. hem kalsiyum hem magnezyum. yeterli geliyor. kramp bendede çok vardı ağlayarak uyanıyordum.
dün benim bebeğim akşam en son 5-6 gibi tekmeliyordu sonra gece 12 ye kadar hiç hissetmedim, o kadar korktum ki, seslendik eşimle konuştuk falan bekliyoruz tık yok, hafif hafif salladım karnımı yine yok, en son gece yarısı kalktım çukulata yedim bekledim elim karnımda yine yok. öyle uyumuşum, önceden sabah ben uyanır uyanmaz oda kıpırdardı hemen, bu sabah hiç hareket etmedi kahvaltı falan yaptım çok hafif bir pıt yaptı sadece bir kere, şimdi de bu saat oldu hala hareket yok, çok korkuyorum.
dün akşam işten çıkıp pazara gitmiştim, yoruldum tabi biraz, sonra eve geldim yemek hazırladık sadece yemek yerken 20 dak. falan oturmuşumdur sonrasında mutfağı balkonu falan temizledim, (mutfağımız yeni yapıldı bir sürü yerleşecek eşya vardı) gece yarısına kadar hiç oturmadım sürekli eğil kalk ayakta dur. belim batmaya başlamıştı artık yattığımda.. bu yüzden mi acaba, ben yorulunca oda mı yoruldu.
vuruyoooor
oooohhh çok şükür, ağzım kulaklarımda şu an :))))) vicdan azabından ölecektim bidaha bu kadar yorulmayacam, kalsın işler arkamdan kovalayan yok.
canım tam geçen hafta bugün senin yaşadığın bu durumu yaşadım
işten çıktım markete gittim alışveirş yaptım eve geldim yemek yaptım yedim evi temizledik sildim süpürdüm banyoları cifledim
balkonları yıkadım sonra bir uzandım benimkinden tık yok sabaha kadar gram uyumadım sonra gece 3 te tüm hastanelerin acillerinden kadın doğum doktoru aradım en sonun da uyuyakalmışım direk kendi doktoruma gittim sabah
doktor direk yorucu ne yaptın dedi yada canını kim sıktı dedi ben şok
sen yorulduğunda bebeğe giden damarlar daha çok daralıyor ve o da bebeğin hareketlerini engelliyomuş canım
korkma bebek 24 saat bile uyuyabilirmiş
gerçekten miii? bak bunu bilmiyordum yavrumun damarlarını mı etkilemişim demekki. teşekkür ederim bunu öğrendiğim iyi oldu, yok yok kesinlikle bir daha bu kadar iş yapmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?