2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
vuruyoooor

oooohhh çok şükür, ağzım kulaklarımda şu an :))))) vicdan azabından ölecektim bidaha bu kadar yorulmayacam, kalsın işler arkamdan kovalayan yok.

hadi gözünaydın çok yorulunca da yapmıyorlar haklısın yavaş yavaş yap canım artık git gide ağırlaşıyoruz yorma kendini....

müzik açamadım aklıma geldi ama gece yarısıydı. ama salladım karnımı tık tık vurdum falan hiç tepki yoktu, çok korkmuştum. bugün bile öğlene kadar hissedemememiştim. neyse çok şükür hareketlendi şimdi..

gece aklıma neler neler geldi, hamilelik takviminde mi burda birinden mi okumuştum bu haftada doğan bebeğin bir ihtimal yaşama şansı varmış, sabah kalkıp hastaneye gitsek geç mi olur, acaba alırlar mı yaşar mı neler neler düşündüm anlatamam.

evet cnm ben de çok etkilenmiştim bu durumdan ama gerçekten öyleymiş
ve ben de iş yapmıyorum artık ev toplanır temizlenir ama bebeğimi olumsuz etkilemenin bedelini ödeyemem

yok yok evi b..k götürsün isterse, yavaş yavaş yaparım, zaten işten gidip zaten yemek yapıyorum yoruluyorum bundan sonra yemekten sonra en az bir saat ayaklarımı uzatıp dinlenecem.

bu arada bunu yanlış konuya yazmışım buraya yazacaktım, bacağına kramp giren arkadaşlar:

sizin kulllandığınız calsiyum ilaçları hap şeklinde mi? bana doktor suda eriyen tabletlerden verdi, ve 1000 mg kalsiyuma eşdeğer 2500 mg kalsiyum karbonat, 800 IU vitamin D3'e eşdeğer 9,68 mg koleakalsiferol içerir yazıyor. ismi calcimax d3 tavsiye ederim bana çok iyi geldi

cnm benım ıcını ferah tut, belkı de sen cok yoruldun bebıs de yoruldu dınlenmeye cekılmıstır..eger cok tereddur edersen doktoruna bır gorun derım....

kramp yaşayan benim...........bana da böyle tablet verdi ama ismi başka daha çok magnezyum ağırlıklı sanırım,,her gün almamıştım midem bulandı diye ama şimdi her gün alacağım akıllandım,,senin yazdığın ilacıda not alayım şimdi doktora sorayım hafiflemezse ağrılar onu sorar isterim..Sağol canım

Son düzenleme:

bende bakıyorum modagurusu diye bi site var ordan yarım kollu bodyler var mothercare'in 5 li 3 lü indirimdeydi yenidoğan 0-3 aylık aldım ama biraz abarttım galiba napiyim görünce dayanamıyorum ama 0-3 aylık tulum bulamadım 3-6 aylık tulum aldım body bulamadım :44: 2 tane penye battaniye aldım wawa house da indirimdeydi 1 tane normal battaniye aldım english home dan oda indirimdeydi bide arkadaşlarım sağolsun banyo için havlu takımı almış biride hastane çıkışı almış şimdi sadece 0-3 aylık tulum ve penye yelek alıcam 3-6 aylık body alıcam banyo küveti var bebek arabası, bebek telsizi,beşiğin içine yatak,anakucağı salıncağı ,var başka aklıma gelmiyor benim çevremde yeni doğum yapanda yok soramıyorum anca buradan okuduklarımla sizinde aklınızda varsa paylaşsak

Kizlar seker yuklemesinden geldim cok sukur iyi cikti sonuclat glikozlu suyu likir likir ictimm az bir kismina limon siktim 100 luktu benimki 75 olsa daha iyi oluyormus ben eczanede 100 var diye aldim

Canım sırtını donmuştur karnına, panik yapma lütfen .Benimde oyle oluyor. limonata veya sekerli bir sey ic -seftali suyu falan..
Akabinde soluna yat. Bende de dun oyle yaptım, aksam denedim bende sekerli içecekleri, hemen dondu onunu

Benim zaten gebeliğim sıkıntılı geçti
Alttan baktı defalarca ama vajinamla ilgili hiçbir şey söylemedi

Bana 6. ay bitince kramplar için suda eriyen magnezyum ve kalsiyum kullan dedi doktor
daha iyi dedi haptan

Nette bebek nasıl bir yatakta yatmalı diye ararsan bulursun, ben taradığımda, bütün uzmanlar bebekler için yarı ortopedik yatak öneriyor. Visko tüm bedeni sardığı için, bebeğin henüz omurgası gelişim döneminde olduğundan dolayı önerilmiyor..

Paşam çok geçmiş olsun, herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim..
İstanbul'un neresinde oturuyorsun, 8 ekim cumartesi oluyor. Eşimle biz götürelim seni doktora, o kadar para verme yazık...

Bana 6. ay bitince kramplar için suda eriyen magnezyum ve kalsiyum kullan dedi doktor
daha iyi dedi haptan

benim kramplarım çok erken başlamıştı, 18 haftalıkken doktora gittiğimde söylemiştim vermişti, o zamandan beri kullandım. ilk zamanlar benimde midem bulandığı için iki yada üç günde bir içmiştim geçmişti diyede bırakmıştım ama tekrar kramplar başlayınca hepsini kullandım hergün. bitti hatta benim ilacımda pzt sağlık ocağına gidecem 2.doz tetanoz için o zaman yazdırırım

Güzel anne adayları nerdesiniz? hepiniz akşam yemeğinde misiniz? yatak konusu konuşulmuş ben de çok kararsızım...Mothercare nın park yataklarını gormustum dıgerlerıne gore cok guzel ama pahalıydı. zaten bulundugum sehırde yok alamam ne yapacam acaba sepet mi alsam diyorum 5 aylık olaana kadar yaza kadar ıdare etsem dıyorum

biz bir bebek mağazası beğendik arkadşımızın tavsiyesiyle, bebek odalarını kendileri imal ediyorlarmış, istediğin şekilde modeli değiştirebiliyorsun, komple mdf hemde. ben şifonyerini almak istemiyorum, bizim odamıza yatak odamızın şifonyeri sığmadı bebeğin odasında mecburen. sadece büyüyen yatak ve 3 kapılı gardrop fiyatıda 1500 tl. içinin yatağı, beğendiğim bir uyku seti, bebek arabası, ayrı birde park yatak ve onunda yatağı ile uyku seti toplam 2500 tl yapıyor. önümüzdeki ay gidip hepsini aynı yerden almayı düşünüyoruz, ama yatakların özelliklerini hatırlamıyorum. orda söylemişti ama galiba viskoydu. bakacam eğer visco ordan almayacam. yatakları ayrı yerden araştırırız, işbir güzel diyorlardı.

şimdide perde araştırıyorum bikaç perdeci gezdim ama genellikle genç odasına uygun hep, bebeksi bişey bulamadım. int.den baktım hep aynı şeyler.

halılarda da antibakteriyeller varmış, 150 tl'ydi fiyatı bizim halıcımızda. tüylenme flan yapmıyormuş kesinlikle elinden şekeri düşse alsın ağzına atsın hiç bişey olmazmış.

arkadaşlar ben de gece uykuda özellikle sol ayak ve bacakta bazen karnımda oluşan kramplardan şikayetçiydim . ancak doktorum suda eriyen magnezyumdan her gün 1 tane içmemi önerdi ve haftada 2 kere suda eriyen kalsiyum. bu şekilde oldukça rahatladım. bu sıkıntıyı çekenler için belirtmek istedim

acemiliğimden dolayı bir türlü başlayamadığım bebek alışverişine ufak bi başlangıç yaptım. bi kaç patikli patiksiz alt, tulum ve ikili takım aldım. tüm ürünler içerisinden idil baby oldukça kaliteli geldi ve tanınmış diğer markalara göre nispeten uygun fiyatlı.

biberonlara yöneldiğimde ise nuk, avent ve chicco arasında kaldım. tercihim camdan yana olacak ancak kauçuk başlık mı, silikon başlık mı karar veremedim. araştırmalarımı size de aktarırım. önerisi olan var mı?

cinsel ilişki konusunda ben de uzak duranlardan oldum. ne olur ne olmaz :)

landloves ev sızın herhalde.. bız kendı evımızde oturuyoruz bır de bızım ev klımalı o yuzden bebegımın ayrı bır odası olmayacak. sadece yatagı olacak. yatak odamda mobılya besık olacak tanıdık vermstı. bır de park yatak ya da sepet yatak alacam salona. ama kararsızım

Canim mobilya yatagi varsa ve park yatakta surekli yatmayacaksa salon icin park yatagi oneririm. Sepeti 5 veya 6 ay kullanabiliyormusuz. Park yatagi ise 3 yasina kadar oyun parki olarak da kullanabilirsin. Benim de aldigim park yatakta sadece tatillerde annemlere geldigimizde ve gun icinde annem bakarken yatacak. Arkadaslarin dedigi gibi mobilya yatak ve silte daha iyiymis. Ben cilekten bir yatak begendim, buyuyen besik. 2 siltesi, uyku seti, yorgan yastik battaniye dahil fiyati 1500 tl. Onu almayi planliyorum bebek odasi icin. Zaten odasinda kocaman duvar dolabi var. Birbirine takim pembe cicekli koltuk, hali ve perde de var. Orasi benim calisma odamdi daha once :) simdi bebek icin de onlari kullanirim diye dusunuyorum. Sadece odayi tekrardan boyatacagim. 7-8 yasina gelince de kizimla beraber mobilya takimini seceriz insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…