- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
vuruyoooor
oooohhh çok şükür, ağzım kulaklarımda şu an :))))) vicdan azabından ölecektim bidaha bu kadar yorulmayacam, kalsın işler arkamdan kovalayan yok.
Canım korkma 3-4 gün evvel aynı şeyi yaşadım sabahtan akşama kadar tık yok artık dayanamadım eve gidip yüksek sesle müzik açtım o zaman kıpırdadı hanımefendi,,ara ara yapıyorlar bunu sanırım uyku düzeni oluşuyormuş bu haftalarda insan çok tedirgin oluyor ama rahat olmaya çalış çikolata ye ve sol tarafa yat hatta bazı bebekler sıt üstü yatınca da çok hareket ediyor dene bakalım yüksek sesle müziğide dene olmazsa ben önce kıyamadım ama dayanamayınca yaptım... sonra da beni uykudan uyandıracak kadar sert tekmeler yedim
evet cnm ben de çok etkilenmiştim bu durumdan ama gerçekten öyleymiş
ve ben de iş yapmıyorum artık ev toplanır temizlenir ama bebeğimi olumsuz etkilemenin bedelini ödeyemem
dün akşam işten çıkıp pazara gitmiştim, yoruldum tabi biraz, sonra eve geldim yemek hazırladık sadece yemek yerken 20 dak. falan oturmuşumdur sonrasında mutfağı balkonu falan temizledim, (mutfağımız yeni yapıldı bir sürü yerleşecek eşya vardı) gece yarısına kadar hiç oturmadım sürekli eğil kalk ayakta dur. belim batmaya başlamıştı artık yattığımda.. bu yüzden mi acaba, ben yorulunca oda mı yoruldu.
bu arada bunu yanlış konuya yazmışım buraya yazacaktım, bacağına kramp giren arkadaşlar:
sizin kulllandığınız calsiyum ilaçları hap şeklinde mi? bana doktor suda eriyen tabletlerden verdi, ve 1000 mg kalsiyuma eşdeğer 2500 mg kalsiyum karbonat, 800 IU vitamin D3'e eşdeğer 9,68 mg koleakalsiferol içerir yazıyor. ismi calcimax d3 tavsiye ederim bana çok iyi geldi
indirimleri ben de takip ediyorum şuan bebek arabası indirimlerini takip ediyorum
e bebekte vardı bir kampanya ama daha cinsiyeti belli değildi tabi alamadık
şimdi de yok 1000 tl alışveriş yapana 250 tl hediye çeki diye şimdi hello baby e bebek bakıyorum sürekli
hangisi denk gelirse en pahalılardan biri bebek arabası ve oto koltuğu(anakucağı)
kıyafet olarak da ben 0-3 ve 3-6 olarak alıyorum çıt çıtlıları hem yarım kol hem uzun kol alıyorum
alt olarak da patiklileri pek almıyorum herkes hemen büyüyor diyor ayaklı alıyrum onları da çorapla patikle
sıcak sıcak giydirirz evde diye bir kaç tane ayaklı aldım ama içine giydiririm tulumların sonuçta kış bebeği olcak üşümesin
ayaklarından diye
dün benim bebeğim akşam en son 5-6 gibi tekmeliyordu sonra gece 12 ye kadar hiç hissetmedim, o kadar korktum ki, seslendik eşimle konuştuk falan bekliyoruz tık yok, hafif hafif salladım karnımı yine yok, en son gece yarısı kalktım çukulata yedim bekledim elim karnımda yine yok. öyle uyumuşum, önceden sabah ben uyanır uyanmaz oda kıpırdardı hemen, bu sabah hiç hareket etmedi kahvaltı falan yaptım çok hafif bir pıt yaptı sadece bir kere, şimdi de bu saat oldu hala hareket yok, çok korkuyorum.
normalde ölçülmüyo diye biliyorum ama zaten allah saklasın ama öyle bir durum olsa bu zaman kalmıyo kayıplar yaşanıyo birdahaki gittiginde sorarsın cnm zaten ilk karıdan bakıyolar eger sınırda çıkarsa alttan bakıyolar vajinada ormal çıkarsa karından baktıgı önemsemiyo
bu arada bunu yanlış konuya yazmışım buraya yazacaktım, bacağına kramp giren arkadaşlar:
sizin kulllandığınız calsiyum ilaçları hap şeklinde mi? bana doktor suda eriyen tabletlerden verdi, ve 1000 mg kalsiyuma eşdeğer 2500 mg kalsiyum karbonat, 800 IU vitamin D3'e eşdeğer 9,68 mg koleakalsiferol içerir yazıyor. ismi calcimax d3 tavsiye ederim bana çok iyi geldi
yatak konusunda beraber bi karara varalım kızlar ben süngeri eledim sanki yani visko daha iyi gibi geldi bana. baktım da bir mağazada. bir de park yatak kullanacak olanlar hani normal beşiklere takılan uyku setlerinin içindeki kenar korumaları var ya onlardan kullanacak mısınız? satıcının biri bana gerekli olabilir, çocuğunuz özellikle ilk zamanlarda file ile temas etmemiş olur dedi. karasız kaldım uyku seti mi alsam yoksa sadece nevresim mi alsam:44:
bir de seneye kışa kadra herhalde yorgan lazım olmaz diye düşünüyorum. küçükken battaniyeye sararız bebişlerimizi
kızlar ben geldim anca kusura bakmayın eve girer girmez yazayım dedim gitim arda beye detaylı ultroson yaptı bebek yüzde 85 saglıklı kalbini göremedim dedi ona sonra bakıcam dedi kültür aldı benden vajinadan bakmadı mantar olmuşsun dedi anlıcagınız ne rahim boyu nede açıklıgına baktı pelte şeklinde geliyor rahimde agrı var desemde koarkma peser var rahimde dedi peserin durumu iyi dedi kabızlıgı söyledim fitili kullan dedi nesrinin dedigi ilaçıda yazdırdım sizin jeli 299 gram olmuş kurban oluyum yaradana detaylıya hevesim vardı yaptırdım işşallah darısı şeker yüklemesine yıkanabilirsin dedi evde gez yatma artık dedi wc git dedi eşim yerinden kalkma altından almaya razıyım 7aylık hele bir ol dedi ayda 1 duş alıcam haftada bir saçlarımı yıkıcak silicek vs işte muayeneye 450 verdim taksi parasınada 120 verdik anlıcagınız bir korsan taksi şart oldu anam taksici sizi beklerim dedi eşime taksi metre indigimde 58 tl di bindigimde 78 tl olmuştu esim kudurdu anlıcagınız allahım bu taksicileri ne yapmasın okadarda dedik durumumuz yok diye adam sövüşlemeye yer aradı banada yazık böyle işlerini yapanlar yapmasın kardeşim nece kişiler var az alan benim bu taksi işine bir çare bulmam lazım ama nasılrabbime şükürker olsun evladım benimle önümde 8 hafta var 20 günü yattım kaldı 8 hafta 7 aylık olsa gerisi gelicek rabbim acısında evladımızı bize bagışlasın şükürler olsun bu günüme 8 ekime randevu verdi önceden biirşey olmasa 8 görüşelim dedi benden havadisler böyle kızlar karnımı doyurucam duş alıcam yatıcam devamlı yattıgım için ayaklarım titredi sarhoşlar gibi yürüdüm rabbim olmayanlarada tez zamanda versin evlat işşallah kaybedenlerede sabıryatmaktan okadar fena olmusumki eşim dalda geçti benle hadi kızın tay tay dedi yürürkeneşimi baba beni anne yap allahım bizi evladımızın kokusunda mahrum etme amin sag saglim dogsun ben onu pamuklara sarıp yatırıcam ak sütümle emziricem varsın uykusuz kalıyım uyumam yemem yediririm yavrumu giymem giydiririm işşallah3 bebegim cennete gitti yaradan bunu bana bagışlasın işşallah anasız babsız büyütmüyüm işşallahelaleme rabbim imrendirmesin işşallah yatmaktan anlamışım benim jelibon kocaman olmuşcinsiyeti belli degil işşallah dogumda zamanı gelince ögrenicem
Bana 6. ay bitince kramplar için suda eriyen magnezyum ve kalsiyum kullan dedi doktor
daha iyi dedi haptan
Güzel anne adayları nerdesiniz? hepiniz akşam yemeğinde misiniz? yatak konusu konuşulmuş ben de çok kararsızım...Mothercare nın park yataklarını gormustum dıgerlerıne gore cok guzel ama pahalıydı. zaten bulundugum sehırde yok alamam ne yapacam acaba sepet mi alsam diyorum 5 aylık olaana kadar yaza kadar ıdare etsem dıyorum
landloves ev sızın herhalde.. bız kendı evımızde oturuyoruz bır de bızım ev klımalı o yuzden bebegımın ayrı bır odası olmayacak. sadece yatagı olacak. yatak odamda mobılya besık olacak tanıdık vermstı. bır de park yatak ya da sepet yatak alacam salona. ama kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?