2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
slm kızlar bugün ayrıntılıyı da yaptırdım çok şükür herşey iyi çıktı maaşallah diyeyim şeker yüklamami 75 lik yapmıştı hemşire sağlık ocağında dr kabul etmedi yarın tekrar 50 lik yaptırıcam inşallah normal çıkar da 100 lük yaptırmam

evet canım zaten ben de yarı ortopedik bir yatak almaya karar verdim :) sağol senin de tavsiyen için

Benim kafam iyice karıştı bu yatak konusunda, bugün bi arkadaşım geldi kızı 2 yaşında ve hala park yatakta yatıyomuş içine park yatsk için ortopedik yataklar var dedi ve çok memnunmuş. Beşiğin korkulukları var tehlikeli oluyomuş park yatağın içinden uyanınca çıkamıyomuş. Offff ne biliyim herkes bişey diyo

pardon ev bızım degıl kıracıyız dıyecektım:)9

pekı park yatak alınca ıcıne o dedıgınız sılte nerde satılıyor o ınce olmaz mı bebegın gelısımı ıcın nasıl olur kı? acaba yatak mı almak lazım? pekı mobılya besık de var benım ona da yatak almalıyım degıl mı? yarı ortopedık mı olacak kafam karıstı.

Haftaya bende 2. dozu vurduracam
Bu haftalardan sonra kramplar daha da sıklaşıyormuş maalesef
Bırakmamak lazım diyo doktor

Ben daha alışverişin a'sına bile başlamadım
ne yapacaksam

Canım o mağaza nerde
çok hesaplı duruyor, bizde baksak o tarz yerlere iyi olacak sanırım

herkese merhaba kızlar, 15+2 de doktorum bebeğime %90 erkek dedi, uzun uzadıya da baktı, inceledi, sonra ben bir daha bakar mısınız şaşırdım dedim, bir daha baktı yine %90 erkek dedi, ama ben hala inanamıyorum, sizce değişir mi? var mı bu haftalardan sonra değişme durumu yaşayan aranızda ? Oğlum olmasını inanılmaz çok istiyorum ama değişir de hayal kırıklığına uğrar mıyım diye çok korkuyorum .

Canım çilekten hangi beşiği beğendin. Sitede 5,6 model var adı ne senin beğendiğinin

Canim park yatak icin ortopedik yatak bulamadim ben. Arkadasin bize marka verebilir mi acaba? Ebatta sorun yasiyorum, park yatak ebati 65x95 cm ve sunger ve visko haric hicbirsey bulamadim. Onemli olan silte aslinda degil mi? Dogru bir silteyi park yataga da koyabilsek o da saglikli olur.

Canim cilekte Baby Flower Buyuyen Bebek Karyolasini begendim. Balonlu bir tane de var bence o da guzel ama bu cicekli benim halim ve koltugumla cok uyumlu. Sen ne dusunuyorsun bu yatak hakkinda? Caploonbaa'nin modelleri de guzel ama cikekteki kampanya bana cazip geldi. Her iki silteyi de veriyorlar.

Sabahmeltemi evet canim bir de silte alman gerek. İsbir bebek siltesi ben burda sordum 270 tl.

Ne güzel erşey y

Canım yatakta viscoyu tercih etmemelisin, yine de karar senin ama, bebeğin omurgasının sağlığı için yarı ortopedik bir yatak almalısın. Çok güzel bir siteden okumuştum, ve doktor çok güzel anlatmıştı, ama şu an acelem var, bulamadım siteyi ama en azından bunu oku
http://www................../bebekle-yasam/yeni-dogan-0-1-ay/bebegin-yatagi-nasil-olmali_377.html
,

evet canım ev bizim, bebeğimiz kısmetiyle geldi :) bir buçuk ay oldu alalı. olmayan herkese nasip olsun inşallah.
şu an onun odası boş duruyor bu yüzden oda takımı almak istiyoruz.

Canım o mağaza nerde
çok hesaplı duruyor, bizde baksak o tarz yerlere iyi olacak sanırım

katalogunu almıştım mağazanın adı farklı ama katalogda babyhope yazıyor. internetten baktım babyhope'un internet siteside var, bize gösterdikleri yataklarada baktım soft ortapedik yazıyor iyi bari hepsni alırız aynı yerden. linkini veriyorum: Babyhope - Bebekler için herşey...

şimdi tekrar baktımda mobilya beşikler için olan yataklar soft ortapedik, ama park yatak içn olan yataklarında sadece visco ve sünger var.

annemle konuştumda oda park yatak almayın dedi, bebek bi doğsun bazen yanınızda yatar sonra karyolasına yatırırsınız dedi. baktınız çok lazım oldu hemen gidilip alınır nasılsa dedi. boşuna iki beşik birden masrafı yapmayın diyor

korkma canım benimkide sabah namaza kalktıgımda uyanırdı uyutmazdı beni bugun benimkindede tık yoktu şimdide sag tarafımı itiyo sanki yırtılıyo gibi agrı oluyo

ya iki üc gündür tekmeler güçlendi masallah bizde de
bazen öyle geriliyor ve rahatsız edici oluyor ki
sende de mi oluyor öyle
bebeğimin hareketi olduğundansa asla sıkıntı etmem ama ne bileyim kasılmamı bu yoksa diye korkuyorum

vuruyoooor

oooohhh çok şükür, ağzım kulaklarımda şu an :))))) vicdan azabından ölecektim bidaha bu kadar yorulmayacam, kalsın işler arkamdan kovalayan yok.

evt evt işler beklesin napalım
önemlli olan bebeklerimiz
dinlene dinlene yap
sakın yorma kendini

Banada 17+5 te erkek dedi banada %90 dedi o heyecanla soramadım niye %100 deil benimde içimde şüphe var bu çarşamba ayrıntılı ultrasona giricem o zaman netleşir artık

Arkadası bi arıyım nasıl bi ortapedikmiş belkide şilteyi kasdediyo haber veririm

Öncelikle çok geçmiş olsun, okurken bile sinirlendim ne gerizekalı doktormuş onlar...Önce insan olmak lazım...Nasıl konuşabilir seninle böyle, hamile olduğunun farkında değil mi?? Gece gece boğasım geldi onları... ama sen beynine delete al, duymamış ol, takma kafana...

Herkese merhaba,
Sohbeti baya koyulaştırmışsınız, oku oku bitmiyor, hala yetişemedim size:))
Ben de bir yandan tez yazdığım için pek giremedim foruma..
Bu arada size muhteşem bir haberim var. Parayı kıyıp yaptırdığımız fetal dna analzii sonucumuz geldi, bebeğimizde hiç bir anomali bulunmadı. Ben de eşimde başından beri bebeğimizin sağlıklı olduğunu hissediyorduk zaten, ama bu işler hisle olmaz deyip testi yaptırmıştım....

Kıyafet sorunu bende de var...Bugün ne giysem programına döndüm. Bir sürü kıyafetimi ayırdım. Bir tane pantolon aldım. Evir çebir onu giyiyorum:))

Oğlumuzun odasını boyayacağız, bugün çok dingin bir renk aldık, kokusuzmuş:))

Benim oğlum da cidden müzik ayırımı yapıyor, sevdiklerinde kıpır kıpır, şarkı bitince susuyor, yeni çalanı beğenmiyorsa ona da tepki vermiyor. Eşim hem ney üflüyor, hem de gitar çalıyor, her akşam oğluna seranat veriyor:)))

Bu arada e-bebekte inanılmaz bir indirim var. Kadie tulum 12 lira idi:)) Herkese iyi geceler, yarın yoga var:))

Kızlar, sağlıklı bir evlilik için seks şart:)) Cinsel terapi eğitimi almış biri olarak yazıyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…