2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

bu mağza merkezi hadımköyde bende hadımköyde oturuyorum yerini bilsem gitçem

Winebir,

Oncelikle testinin temiz çıkmasına coook sevindim. Dünyalar senin olmuştur kesin :)

Daha once de yazmıştım,ben Barış Manco'nun beşikten 77'ye isimli ninni CD'sini aldım. Kesinlikle tavsiye ederim, acayip rahatlatıyor beni de oğlumu da. Oglum Barış , Barış amcasının müzikleri ile büyüyecek,maalesef şahsen tanışma imkanı olmayacak

Hamile yogasına mı gidiyorsun? Bizim ofiste oglen aralarında pilates ve yoga dersi veriliyor haftanın belirli günleri .2 kat aşağı inmeye üşeniyorum. İyi geliyor mu? geliyorsa bende gideyim.

Son düzenleme:

Diplomayı nerden aldı bilmiyorum ama ruhunun kasaptan bi farkı yok
Ben zaten hassas dönemdeyim, hormonlarım tavan yapmış, suyum gitmiş, endişeliyim, bütün bunlar yetmezmiş gibi birde kadının sözleri sinirlerimi alt üst etti
Ağlayacaktım orda nerdeyse

Umarım biz de kendi evimizi alırız ve bebeğime oda yapmak nasip olur
Şu an bu evde en fazla 6 ay daha oturacakmışız gibi duruyor o nedenle sadece oyun parkı alayım yeter diyordum
Katalogu inceleyince acaba mobilya mı alsak diyorum
kafam karışık

Canım ya ne kadar korkmuşsundur. Onlara kalsa bu profesyonellik duygusallığa yer yok derler ama sonuçta bi can dan bahsediyolar karşındakide anne, bilemiyorum nasıl bu kadar rahat konuşabiliyorlar adeta ruhsuz birer makine gibi

Görümcemin kızına 9 ay erkek demişler o yüzden ben hala gerginim değişir mi diye
Halbuki her gittiğim doktor 12. haftadan beri erkek diyor
Gene de güvenemiyorum neden acaba

Doktor olmak için ruhunu , duygularını aldırmak mı gerekiyor gerçekten
Artık doktor yüzü görmek istemiyorum
Korktum, tiksindim, üzüldüm, ağlamak istedim ama hiçbir şey yapamadım

Canim ben de diyordum nerelerde acaba :) test sonuclarinin temiz cikmasina cok sevindim, gozunuz aydin! İnsallah boyle guzel gider hersey. Bebisin ruhunu da canli muzikle besliyorsunuz demek :) benim kizim daha hic tepki vermiyor, heyecanla bekliyoruz hissetmeyi.

Canim viskoyla ilgili baska bir arkadasa yazdigini da okumustum. Ben de arastirayim interneti. Su park yataga bir cozum bulmam lazim, almis bulunduk. Herhangi birsey almadan iyice arastirayim bari.

Kolay gelsin tez konusunda. Master mi yoksa doktora tezi mi canim?

Doktor olmak için ruhunu , duygularını aldırmak mı gerekiyor gerçekten
Artık doktor yüzü görmek istemiyorum
Korktum, tiksindim, üzüldüm, ağlamak istedim ama hiçbir şey yapamadım

Canim cok haklisin. Senin icin buyuk sanssizlik olmus iki tane oyle birine denk gelmek, ustelik o an senin kendi telasin ve endiselerin yetmezmis gibi bir de bunlari duymak. İnsan psikolojisinden anlayan doktora denk gelmek de sans aslinda, umarim bundan sonra duyarli doktorlarla karsilasirsin. Benim icin bilgisi kadar bana yaklasimi da onemli, bu yuzden yillardir drumu degismedim. Acil bir anda onu bulamasam cok telaslanirim herhalde.

Ben şehir değişikliği yapmak zorunda kaldım
doktorumla telefonda bağlantı kuruyorum artık
ama burdaki ilgisiz, ruhsuz ve taş kalpli kasapları görünce doğurmaktan korktum
insan ruhundan anlayan doktorlara denk geliriz umarım

Günaydın kızlaar, nedir sizi ilişkiden bu kadar korkutan anlamadım.Hamilelik riskiyse tedbirli olun tabi ama normal bi hamilelikte aşırıya kaçmadan olabilir. Hem bazı arkadaşlar canım cekmiyorum falan yazmış aslında canın çekmesi normal cünkü hamilelikte o bölgeye daha cok kan gider. Neyse umur-u anlamışsınızdır,cokta kardes moduna girmeyin bence....

valla bendede gerilmeler var evet ama bebek hareketidir diyorum kasılma deildir inş. ama tecrübesiz oldugumuz için ayırdedemiyoruz

Canım bazı doktorlar sinir bozucu gerçekten ,allah yardımcın olsun

Güzel annişler uyuyo galiba
Biz dün kızımla ev gezmesine gittik, birsürü güzel şeyler yedik, keyfimiz çok yerindeydi
Dün hiç gelemedim ama hepsini okudum.
Şimdi kahvaltı zamanı, bebişi doyurmam lazım, herkese güzel bir gün dilerim

gunaydın kızlar şeker yüklemesi yuksek cıkan varmı içinizde vıtamın hapını kestınızmı benım 100 luk sonucum iyi cıktı galıba tamda anlamadım ama aclık 84 bir saat sonra 144 ıkı saat sonra 141 üç saat sonra 101 cıktı normalde 50 likte 140 ı gecmemesı gereklı ama bu farklı galıba sekerım yok sanırım netten arastırdıgıma göre aklımda bişey kaldı acaba sekerım yokmu gercekten yada 1 lımon suyunu katarak ıctım mıgdem almadıgı ıcın omu etkıledıde sonuc iyi cıktı ben bır lımon suyu göturdum bılmıyorum dedım ne kadar katılmas gerektıgını adam hepsını kattı resmen lımonata ıctım ondanmı sonuc ıyı cıktı bilgisi olan varmı bu konuda

bu arada emınönune alısverıse gıttık butun markalar var cesıt cok ve bır hanın ıcınde oldugu ıcın cokta yorulmadım gıtmenızı tavsıye ederım ben 5 yer arastırmıstım gıdecegım 2 yerde hallettım işimi bitti ılk önce mevlut sekerı sokagına gırdım mevlut sekerımı kapı susumu aldım ordan havuzlu hana gıttım bebegın eksık kalan seylerını aldım cıbınlık bulamadım onu ve küvetıde netten soyledım bayagı bı bıttı gıbı fıyatlar bıraz daha uygundu ama cok fark yok ben cok yorulmıyım dıye havuzlu handa bıtırdım işimi ılerde kürkcu han varmıs orası daha uygun dedıler ben bakamadım gıdersenız bıraz erken gıdın hepsıne bakabılırsınız karnım fazla sısmeden aradan cıkardım emınonu işini gıttıgıme deydı mevlut sekerı ıcınde malzemelerı aldım sımdı vaktımde var yaparım onları zaten hazırda yoktu sıparısle yapıyolar kendım yapmak ıstedım fıyatta dusuyor bıraz bu sekılde olunca bızede oyalanacak bıseyler cıkıyor kapı suslerındede cok cesıt vardı nette olmayan cok model var gıtmenızı tavsıye ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…