evet canım ev bizim, bebeğimiz kısmetiyle geldi :) bir buçuk ay oldu alalı. olmayan herkese nasip olsun inşallah.
şu an onun odası boş duruyor bu yüzden oda takımı almak istiyoruz.
katalogunu almıştım mağazanın adı farklı ama katalogda babyhope yazıyor. internetten baktım babyhope'un internet siteside var, bize gösterdikleri yataklarada baktım soft ortapedik yazıyor iyi bari hepsni alırız aynı yerden. linkini veriyorum: Babyhope - Bebekler için herşey...
Kızlar, sağlıklı bir evlilik için seks şart:)) Cinsel terapi eğitimi almış biri olarak yazıyorum:))
Herkese merhaba,
Sohbeti baya koyulaştırmışsınız, oku oku bitmiyor, hala yetişemedim size:))
Ben de bir yandan tez yazdığım için pek giremedim foruma..
Bu arada size muhteşem bir haberim var. Parayı kıyıp yaptırdığımız fetal dna analzii sonucumuz geldi, bebeğimizde hiç bir anomali bulunmadı. Ben de eşimde başından beri bebeğimizin sağlıklı olduğunu hissediyorduk zaten, ama bu işler hisle olmaz deyip testi yaptırmıştım....
Kıyafet sorunu bende de var...Bugün ne giysem programına döndüm. Bir sürü kıyafetimi ayırdım. Bir tane pantolon aldım. Evir çebir onu giyiyorum:))
Oğlumuzun odasını boyayacağız, bugün çok dingin bir renk aldık, kokusuzmuş:))
Benim oğlum da cidden müzik ayırımı yapıyor, sevdiklerinde kıpır kıpır, şarkı bitince susuyor, yeni çalanı beğenmiyorsa ona da tepki vermiyor. Eşim hem ney üflüyor, hem de gitar çalıyor, her akşam oğluna seranat veriyor:)))
Bu arada e-bebekte inanılmaz bir indirim var. Kadie tulum 12 lira idi:)) Herkese iyi geceler, yarın yoga var:))
Öncelikle çok geçmiş olsun, okurken bile sinirlendim ne gerizekalı doktormuş onlar...Önce insan olmak lazım...Nasıl konuşabilir seninle böyle, hamile olduğunun farkında değil mi?? Gece gece boğasım geldi onları... ama sen beynine delete al, duymamış ol, takma kafana...
evet canım ev bizim, bebeğimiz kısmetiyle geldi :) bir buçuk ay oldu alalı. olmayan herkese nasip olsun inşallah.
şu an onun odası boş duruyor bu yüzden oda takımı almak istiyoruz.
katalogunu almıştım mağazanın adı farklı ama katalogda babyhope yazıyor. internetten baktım babyhope'un internet siteside var, bize gösterdikleri yataklarada baktım soft ortapedik yazıyor iyi bari hepsni alırız aynı yerden. linkini veriyorum: Babyhope - Bebekler için herşey...
Diplomayı nerden aldı bilmiyorum ama ruhunun kasaptan bi farkı yok
Ben zaten hassas dönemdeyim, hormonlarım tavan yapmış, suyum gitmiş, endişeliyim, bütün bunlar yetmezmiş gibi birde kadının sözleri sinirlerimi alt üst etti
Ağlayacaktım orda nerdeyse
herkese merhaba kızlar, 15+2 de doktorum bebeğime %90 erkek dedi, uzun uzadıya da baktı, inceledi, sonra ben bir daha bakar mısınız şaşırdım dedim, bir daha baktı yine %90 erkek dedi, ama ben hala inanamıyorum, sizce değişir mi? var mı bu haftalardan sonra değişme durumu yaşayan aranızda ? Oğlum olmasını inanılmaz çok istiyorum ama değişir de hayal kırıklığına uğrar mıyım diye çok korkuyorum .
Canım ya ne kadar korkmuşsundur. Onlara kalsa bu profesyonellik duygusallığa yer yok derler ama sonuçta bi can dan bahsediyolar karşındakide anne, bilemiyorum nasıl bu kadar rahat konuşabiliyorlar adeta ruhsuz birer makine gibi
Canim ben de diyordum nerelerde acaba :) test sonuclarinin temiz cikmasina cok sevindim, gozunuz aydin! İnsallah boyle guzel gider hersey. Bebisin ruhunu da canli muzikle besliyorsunuz demek :) benim kizim daha hic tepki vermiyor, heyecanla bekliyoruz hissetmeyi.Herkese merhaba,
Sohbeti baya koyulaştırmışsınız, oku oku bitmiyor, hala yetişemedim size:))
Ben de bir yandan tez yazdığım için pek giremedim foruma..
Bu arada size muhteşem bir haberim var. Parayı kıyıp yaptırdığımız fetal dna analzii sonucumuz geldi, bebeğimizde hiç bir anomali bulunmadı. Ben de eşimde başından beri bebeğimizin sağlıklı olduğunu hissediyorduk zaten, ama bu işler hisle olmaz deyip testi yaptırmıştım....
Kıyafet sorunu bende de var...Bugün ne giysem programına döndüm. Bir sürü kıyafetimi ayırdım. Bir tane pantolon aldım. Evir çebir onu giyiyorum:))
Oğlumuzun odasını boyayacağız, bugün çok dingin bir renk aldık, kokusuzmuş:))
Benim oğlum da cidden müzik ayırımı yapıyor, sevdiklerinde kıpır kıpır, şarkı bitince susuyor, yeni çalanı beğenmiyorsa ona da tepki vermiyor. Eşim hem ney üflüyor, hem de gitar çalıyor, her akşam oğluna seranat veriyor:)))
Bu arada e-bebekte inanılmaz bir indirim var. Kadie tulum 12 lira idi:)) Herkese iyi geceler, yarın yoga var:))
Doktor olmak için ruhunu , duygularını aldırmak mı gerekiyor gerçekten
Artık doktor yüzü görmek istemiyorum
Korktum, tiksindim, üzüldüm, ağlamak istedim ama hiçbir şey yapamadım
Canim cok haklisin. Senin icin buyuk sanssizlik olmus iki tane oyle birine denk gelmek, ustelik o an senin kendi telasin ve endiselerin yetmezmis gibi bir de bunlari duymak. İnsan psikolojisinden anlayan doktora denk gelmek de sans aslinda, umarim bundan sonra duyarli doktorlarla karsilasirsin. Benim icin bilgisi kadar bana yaklasimi da onemli, bu yuzden yillardir drumu degismedim. Acil bir anda onu bulamasam cok telaslanirim herhalde.
ya iki üc gündür tekmeler güçlendi masallah bizde de
bazen öyle geriliyor ve rahatsız edici oluyor ki
sende de mi oluyor öyle
bebeğimin hareketi olduğundansa asla sıkıntı etmem ama ne bileyim kasılmamı bu yoksa diye korkuyorum
Ben şehir değişikliği yapmak zorunda kaldım
doktorumla telefonda bağlantı kuruyorum artık
ama burdaki ilgisiz, ruhsuz ve taş kalpli kasapları görünce doğurmaktan korktum
insan ruhundan anlayan doktorlara denk geliriz umarım
Yok canım değildir bence korkmayın bendede oluyor bebişler büyüyor haliyle annesivalla bendede gerilmeler var evet ama bebek hareketidir diyorum kasılma deildir inş. ama tecrübesiz oldugumuz için ayırdedemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?