gunaydın kızlar şeker yüklemesi yuksek cıkan varmı içinizde vıtamın hapını kestınızmı benım 100 luk sonucum iyi cıktı galıba tamda anlamadım ama aclık 84 bir saat sonra 144 ıkı saat sonra 141 üç saat sonra 101 cıktı normalde 50 likte 140 ı gecmemesı gereklı ama bu farklı galıba sekerım yok sanırım netten arastırdıgıma göre aklımda bişey kaldı acaba sekerım yokmu gercekten yada 1 lımon suyunu katarak ıctım mıgdem almadıgı ıcın omu etkıledıde sonuc iyi cıktı ben bır lımon suyu göturdum bılmıyorum dedım ne kadar katılmas gerektıgını adam hepsını kattı resmen lımonata ıctım ondanmı sonuc ıyı cıktı bilgisi olan varmı bu konuda
Kızlar selam, biraz önce doktordan çıktım. Oğluşum 420 gr. Olmuş ve gebelik haftası ile uyumluymuş.Doktorum çok hareketli bebişin nasıl hissetmiyorsun dedi :) Ne yapayım ya hissetmiyorumBu arada tetanos olmana gerek yok dedi. Bu hafta bir de endokrinolojiye gidip herşeye baktırcam ondan sonra gerekirse demire başlarız dedi. Elevite devam ediyorum. Şeker yüklememi yaptırdım, bir saatin geçmesini bekliyorum.Benden haberler böyle...
Tünaydın kızlar nasılsınız? Biz de kahvaltımızı dışarıda yaptık karnımızı doyurduk geldik.Gelince de babamız elektrik süpürgesi açtı, yerleri, sildi, balkonları yıkadı ve arkadaşıyla dışarı çıktı..Sağ olsun hiç bana yaptırmıyor ama ben de sonucta ufak tefek yaparım ama çok pinpirikli:) Neyse bugünlerin tadını çıkarayım değil mi?
Kızlar dün karnımda baloncuk olur gibi şeyler oldu ama tam anlayamıyorum bu bebek hareketi mi ne....Neyse hele bir hafta daha bekleyeyim...
Bu arada ben bu başlığa yeni girmeye başlamıştım ama sizlere çok alıştım.Her gün ne var ne yok diye girmek istiyorum.Fikirleri burdan paylaşmak çok güzel....Bu yüzden herkese teşekkür ederim
Baloncuklar bebeğin hıçkırıkları olabilir takvimde bu haftalar başlar yazıyodu ben henüz yaşamadım anca yeni yeni bebeğin minik tekmelerini hissediyorum
Canım bazı doktorlar sinir bozucu gerçekten ,allah yardımcın olsun
Güzel annişler uyuyo galiba
Biz dün kızımla ev gezmesine gittik, birsürü güzel şeyler yedik, keyfimiz çok yerindeydi
Dün hiç gelemedim ama hepsini okudum.
Şimdi kahvaltı zamanı, bebişi doyurmam lazım, herkese güzel bir gün dilerim
günaydın annişler ve bebişleri şu doktor muhabbetlerinizi okudum harbi sinir bozucu bence doktorların aynı zamanda psikolojide okumaları lazım en azından hasta doktor ilişkisi konusunda eğitim almaları lazım en sinir olduğumda lan erkek doktor bile kadın doktordan daha anlayışlı normalde bi kadını en iyi kadının anlaması lazım ama nerde rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsın inş öyle doktorlar varki kadın doğuma mı yoksa terapiye mi geldin anlamıyorsun hadi devleti anladıkta özelde bile daha kötüleri olabiliyor(( bende kızımda çok sinirlendik
Nette izabella yatak yazın ne kadar doğru bilmiyorum park yataklar için ortapedik yataklar var. 65*95 te var bi aramak lazım ben henüz aramadım. Yatağın yüksekliğide önemli tabi ortapedik yataklar biraz yüksek oluyor park yatağın içinde yüksek kalabiliyormuş
Kızlar selam, biraz önce doktordan çıktım. Oğluşum 420 gr. Olmuş ve gebelik haftası ile uyumluymuş.Doktorum çok hareketli bebişin nasıl hissetmiyorsun dedi :) Ne yapayım ya hissetmiyorumBu arada tetanos olmana gerek yok dedi. Bu hafta bir de endokrinolojiye gidip herşeye baktırcam ondan sonra gerekirse demire başlarız dedi. Elevite devam ediyorum. Şeker yüklememi yaptırdım, bir saatin geçmesini bekliyorum.Benden haberler böyle...
merhabalar güzell anneler,
biz doktordan geldik çok mutluyuz kızımı gördük heryerine bakıldı şükürler olsun sorun yok elimde fotoları
bakıp bakıp duruyorum hemen başladık burnu annesine dudakları babasına benziyor geyiklerine :)
oyyy üzerimden büyük bir yük kalktı :)
darısı diğer annelerin başına
cnm senın kac haftalık?
hissetmeyen arkadaşlar,hamilelik haftanız çok mu erken yada ilk hamileliğiniz mi? genelde en erken 18 en geç de 22.haftalıkken net hissediliyor da.mesela benim ki hiç durmadan özellikle de geceleri tekmeliyor :)
merhabalar güzell anneler,
biz doktordan geldik çok mutluyuz kızımı gördük heryerine bakıldı şükürler olsun sorun yok elimde fotoları
bakıp bakıp duruyorum hemen başladık burnu annesine dudakları babasına benziyor geyiklerine :)
oyyy üzerimden büyük bir yük kalktı :)
darısı diğer annelerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?