2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım benimde açlık şekerim 88 ilk bi saar 163 ikinci saat 123 üçüncü saat 98 çıktı 100 lükte önemli olan düşmesi sanırım 50 lilikte 145 çıkmıştı

Nette izabella yatak yazın ne kadar doğru bilmiyorum park yataklar için ortapedik yataklar var. 65*95 te var bi aramak lazım ben henüz aramadım. Yatağın yüksekliğide önemli tabi ortapedik yataklar biraz yüksek oluyor park yatağın içinde yüksek kalabiliyormuş

günaydın annişler ve bebişleri şu doktor muhabbetlerinizi okudum harbi sinir bozucu bence doktorların aynı zamanda psikolojide okumaları lazım en azından hasta doktor ilişkisi konusunda eğitim almaları lazım en sinir olduğumda lan erkek doktor bile kadın doktordan daha anlayışlı normalde bi kadını en iyi kadının anlaması lazım ama nerde rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsın inş öyle doktorlar varki kadın doğuma mı yoksa terapiye mi geldin anlamıyorsun hadi devleti anladıkta özelde bile daha kötüleri olabiliyor (( bende kızımda çok sinirlendik

Kızlar selam, biraz önce doktordan çıktım. Oğluşum 420 gr. Olmuş ve gebelik haftası ile uyumluymuş.Doktorum çok hareketli bebişin nasıl hissetmiyorsun dedi :) Ne yapayım ya hissetmiyorum Bu arada tetanos olmana gerek yok dedi. Bu hafta bir de endokrinolojiye gidip herşeye baktırcam ondan sonra gerekirse demire başlarız dedi. Elevite devam ediyorum. Şeker yüklememi yaptırdım, bir saatin geçmesini bekliyorum.Benden haberler böyle...

cnm senın kac haftalık?

Tünaydın kızlar nasılsınız? Biz de kahvaltımızı dışarıda yaptık karnımızı doyurduk geldik.Gelince de babamız elektrik süpürgesi açtı, yerleri, sildi, balkonları yıkadı ve arkadaşıyla dışarı çıktı..Sağ olsun hiç bana yaptırmıyor ama ben de sonucta ufak tefek yaparım ama çok pinpirikli:) Neyse bugünlerin tadını çıkarayım değil mi?

Kızlar dün karnımda baloncuk olur gibi şeyler oldu ama tam anlayamıyorum bu bebek hareketi mi ne....Neyse hele bir hafta daha bekleyeyim...

Bu arada ben bu başlığa yeni girmeye başlamıştım ama sizlere çok alıştım.Her gün ne var ne yok diye girmek istiyorum.Fikirleri burdan paylaşmak çok güzel....Bu yüzden herkese teşekkür ederim

Baloncuklar bebeğin hıçkırıkları olabilir takvimde bu haftalar başlar yazıyodu ben henüz yaşamadım anca yeni yeni bebeğin minik tekmelerini hissediyorum

Canım bazı doktorlar sinir bozucu gerçekten ,allah yardımcın olsun

Saol canım, gerçekten sinirlerimi alt üst ettiler

Ohh ohh afiyet olsun, keyfinizin yerinde olmasına sevindim

Doktorlara insanlık eğitimi verseler süper olur
Erkek doktorların çoğu bayanlardan daha anlayışlı ve kibar
Yahu bayanı bayan anlamayacaksa oooohooooooooooooo

Canim cok tesekkur ederim. Ben bunu nasil temin edebilirim bir arastirayim. 18 cm yuksekligi varmis, benim park yatagin ust kismina uygun aslinda. Bakalim bulabilirsem haber veririm. :)

Masallah oglusuna :) insallah seker yuklemesi de normal cikar. Ben de hissetmiyorum, hissetmeyen bir biz kaldik lexcim :)

merhabalar güzell anneler,

biz doktordan geldik çok mutluyuz kızımı gördük heryerine bakıldı şükürler olsun sorun yok elimde fotoları
bakıp bakıp duruyorum hemen başladık burnu annesine dudakları babasına benziyor geyiklerine :)
oyyy üzerimden büyük bir yük kalktı :)
darısı diğer annelerin başına

maşallah diyelim, darısı bizim başımıza.Ben de salı günü gideceğim:) Yüzü net belli oluyor mu bir de siyah beyaz mı? renkli mi? bir de doktorunuz mu baktı radyolog mu?:))) çok soru sordum

hissetmeyen arkadaşlar,hamilelik haftanız çok mu erken yada ilk hamileliğiniz mi? genelde en erken 18 en geç de 22.haftalıkken net hissediliyor da.mesela benim ki hiç durmadan özellikle de geceleri tekmeliyor :)

hissetmeyen arkadaşlar,hamilelik haftanız çok mu erken yada ilk hamileliğiniz mi? genelde en erken 18 en geç de 22.haftalıkken net hissediliyor da.mesela benim ki hiç durmadan özellikle de geceleri tekmeliyor :)

İlk hamileliğim 22.haftadayım ve hissetmiyorum

Masallah gozunuz aydin annesii :))

Ben de 22. Haftamdayim. 16. Haftadan beri 2-3 gunde bir hafif igne batmasi gibi birsey hissediyorum ama mesela 2-3 dakika boyunca oluyor, sonra gunlerce birsey olmuyor. Arkadaslarin anlattigi gibi tekme tokat oyle seyler hissetmiyorum :) dr normal dedi, bekliyoruz minik hanimin hareketlerini sabirsizlikla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…