- 15 Şubat 2013
- 26.394
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.228
- 798
kızlar benim ne midem bulanıyo ne canım bişey çekiyo aşermiyorum normal mi bu ?
Sen progestanı ne için kullanıyorsun? İğne olarak mı kullanıyorsun? Bizlerde kullandık ama keseyi görünce bıraktırdı doktorumuz.
Akıntı bende de var sanırım normal. Adet sancısı gibi sancılarım var ve o sancıların yoğunluğuna göre de akıntılarım oluyor.
bide metpamid verdı doktor sabh ac karnına ıc yarım saat sonra yemek ye mıde bulantın kalmaz dedı sız bu ılac hakkında bıseler bılıyomusun zararı olurmu bebegıme
canım netten prospektüsüne baktım gebelikte kesin gerekmedikçe kullanılmamalıdır. yazıyo
ben daha 5+4üm benim için daha erken belki ondandırSuan kacinci haftadasin bimiyorum ama benim 5.haftada yoktu 6 .haftanin sonuna dogru basladi..Insallah sagolasin..Birseyler yiyebiliyorsan ne guzel ben oglene kadar hicbirsey yiyemiyorum
ben daha 5+4üm benim için daha erken belki ondandır
ilk 3 ay yaptırma zaten 6 haftan kalmış.ne olur ne olmaz. sonuçta en önemli dönem.en doğal dediklerinin bile içeriğinde neler var.bende yaptırmayacağım yapmayacağımda olmazsa traş olurumdaha enim 8 haftam var Allahın izniyle
Benim göbüş gözle baya bi görülüo a bide progestan kullananlar sizdede akıntı varmı bende beyaz bi akıntı var
ben daha 5+4üm benim için daha erken belki ondandır
bide metpamid verdı doktor sabh ac karnına ıc yarım saat sonra yemek ye mıde bulantın kalmaz dedı sız bu ılac hakkında bıseler bılıyomusun zararı olurmu bebegıme
İdrar testimde çift çizgiyi gördüm çok şükür, yarın sabah ilk kez doktorumuza gidecez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?