2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar benim ne midem bulanıyo ne canım bişey çekiyo aşermiyorum normal mi bu ?

Canım başlarda belim ağrıyordu benim rahmim ters hemde pcoluyum önlem amaçlı verdi doktor canım Allah'a şükür kanamam bi sıkıntım yok bebişimi görseydim bi

Benimde midem bulanıyo ama kussam rahatlıycam sanki kuru bi bulantı oğlumda çok kusuyodum bunda daha farklıyım. Bende progestan kullanıyorum o beni mahvediyor resmen kafam kalmıyor yerinden

kızlar mrb bı sorum olucaktı sılzere

kızlar dun doktor 8 haftalık dedı tam 9.haftada 3.ayın başlangıcımı oluyo tam bılmıyorum

bide metpamid verdı doktor sabh ac karnına ıc yarım saat sonra yemek ye mıde bulantın kalmaz dedı sız bu ılac hakkında bıseler bılıyomusun zararı olurmu bebegıme

bide metpamid verdı doktor sabh ac karnına ıc yarım saat sonra yemek ye mıde bulantın kalmaz dedı sız bu ılac hakkında bıseler bılıyomusun zararı olurmu bebegıme

canım netten prospektüsüne baktım gebelikte kesin gerekmedikçe kullanılmamalıdır. yazıyo

topikte puf puf kisceninmiss

hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin

masallah neka cok ocak annesi varrr

evli mutlu cocuklu kiscede burda

zuhalimde burdaaa

Walla bugun kendımle savastım resmen kuafore gıtsemmı gıtmesemmı gıtmedım ama ne olur ne olmaz,ıdare edlım sımdlık napalım

Benim göbüş gözle baya bi görülüo a bide progestan kullananlar sizdede akıntı varmı bende beyaz bi akıntı var

Canım ben de kullanıyorum vajınal yoldan beyaz akıntı oluyor ılacın akmasından kaynaklanan,eger sen ıcıyorsan akıntının sebebını bılemıyorum..

Ben ilk hamileliğimde kullanmıştım... Hatta günde bir içerken ikiye çıkarmıştı doktorum çünkü kusmam o kadar fazlalaşmıştı ki kanamaya sebeb olmuştu...böylesi daha tehlikeli bebeği de strese sokuyor demişti doktor... Bütün beden kasılıyor çünkü...

Sizin ki de bu boyuttaysa ve Dr yazmışsa kullanmalısınız bence... Ama hafif bir bulantı için gerekli değil.. Kraker leblebi (nohut olduğu için ayrıca faydalı) Galeta Mısır gevreği hafif bulantılara iyi geliyor

kızlar benim de bel ve karın kaslarım da ağrı var.geriliyor gibi oluyorum kaslardan.nasıl azaltabilirim bu gerginliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…