2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

  • kızımız geliyor

    OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

    OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

    OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

    OY: 4 0,8%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

    OY: 4 0,8%
  • üçüzlerimiz olacak

    OY: 3 0,6%

  • Ankete Katılan
    487

çok doğru söylemiş aslına. benimki dış kapının dış mandalı gibi kalacak eve getirdiğimde görüyor herşeyi. ama benim bu hormonlar ve bu psikolojiyle eşimle uğraşacak halim yok. bir gün maçı var, öteki gün işi var, ben hadi çıkalım deyince benimle çıkıp gerekirse aynı mağazaya 5 kere gidebilecek birini istiyorum :) bunun için de en uygun aday annem :)) eşime kalsa 8. ayda gidip herşeyi bir mağazadan alıp evimize döneriz.
 

çok güzel bu takım, güle güle kullansın yavrun :)) beyaz ve sade olduğu için her türlü nevresim takımı ve oda dekorasyonu uyar. sorması ayıp takımı kaça aldınız? burdaki çilekte şilte, nevresim takımı dahil kampanya var, herhalde orda da vardır. ben de baby flower büyüyen bebek karyolasını almayı planlıyorum. 2 şiltesi ve nevresim takımı dahil 1500 dediler.
 

Günaydın canım. İyiyiz şükür..
Aldıkların eminim çok güzeldir. Sen içini ferah tut. Genelde çilek mıbilya tercih ediliyor zaten. Güle güle kullanınnn
 
günaydın hanımlar, bu hafta sonu bende ilk kez bebeğime bir şeyler aldım.mothercare mağazasına gidip gezdik.body ve çorap aldım oğluşuma ama açıkçası mothercare bana fazla pahalı geldi.
daha alınması gereken bir sürü şey var.fakat ben kıyafet almayı düşünmüyorum çok fazla.hediyeler gelecek ve bu bebkler hızlı büyüyecek diye.hastane çıkışı, havlu, battaniye, nevresim, yorgan yastık, biberon gibi şeyler üzerine yoğunlaşacağım.
kirada oturduğumuz için 1-2 yıl oda takımı almayalım dedik.eğer bu süre içinde kendi evimize geçersek güzel bir oda takımı alırız diye düşündük.
1 haftadır karnımda kıpırtıları da hissediyorum.dışardan hissedilmiyor pek ama ben hissedebiliyorum ve çok güzel
haftasonu ayrıntılı ultrasonumuz var o yüzden heyecan da var.
 

Topidik,

Inan bu durumda olan sen değilsin.. Sanırım hepimiz benzer tectrubeleri yasıyoruz eşlerimizle. Erkeklerin fıtratı bizimkinden farklı.. Su ana kadar 2 tane mağaza gezdirdim , soylendi.. ama ben senin gibi değilim, gelecek benle, o kadddarrrrrrrrrrrr : )
 

Bende senin gibi dusunujyorum missya, pek bir sey almayacağım. Simdi bile benden cook kıyafeti var oğlumun. Duyan arkadaşlarım, yurt dışına gidip gelen arkadaşlarım getiriyor. Bunların bir cogunu da giyemeyecek. Yazık yani. Cocugun yediği helal, giydiği haram derler. Dogru duzgun giyemeden buyuyorlar
 
günaydın canlarım bu gece uyyamadım sola dönüyorum sol bacagım saga dönüyorum sag bacagım çok agrıdı dön dö uyyamadım

benimde gece sırt agrım oluyor
tüm gecede sol bacağımın kemiği agrıdı nasıl yatıcağımı sasırdım sabah erkendn bir dus aldım o rahatlattı şimdi agrı kalmadı
acaba calsiyum eksikliği mi oluyor ki bizde
 

topidik cok hossun
bu dediğini erkekler pek yapmaz
sen annen yanındaysa en iyisi annenle git
hem daha iyi anlar eşinden yardımcı olur
 

aynı ağrılar maalesef bende de var.ve her gece.kalsiyumdan ziyade magnezyum eksikliğinden kaynaklı.ben şimdi multi vitamin tarzı doktorun önerdiği ilacı kullanıyorum.haaa! çok mu işe yarıyor derseniz hala ağrılarım var ama kraplarım biraz azaldı.bide aldığım vitaminin içinde kalsiyum takviyesi olduğu için kemiklerimin erimesini önlemiş olurum diye düşünüyorum.malum içimizdeki canavarlar bizde ne varsa silip süpürdükleri için
 

Solgar'ın calsiyum magnezyum çinko karışımı vitamini varmış ama paralı satılıyomuş face grubundan bi arkadaş dedi rahatlatıyomuş doktoru vermiş
 

bilmiyorumki canım ya belli bi saatten sonra dön dön uyyamadım sabah namaza kalktıgımda az dolaştım ya ondan sora agrı kalmadı uzun yatışlarda öyle oluyo sanırım
 
benim kullandığım da osmin positive.içinde kalsiyum,mağnezyum,çinko ve d vitamini var.dr. önerisiyle aldım.hergün 1tablet içiyorum.ve evet sigorta karşılamadığı için 45 tl civarında bir ücret ödemiştim.
 

tatlım 3 kapılı dolap+büyüten karyola+şifonyer+raf+avize+2 tane yatak (biri küçük biri sonrası için)+ uyku seti ve battaniye toplamda 3 bin tlye anlaştık nakitte.. baya indirim yaptılar sağolsunlar yanımızda o işlerden anlayan bir arkadaş vardı ona meslektaş indirimi yaptılar öyle söylediler :)
 
Son düzenleme:
Günaydın canım. İyiyiz şükür..
Aldıkların eminim çok güzeldir. Sen içini ferah tut. Genelde çilek mıbilya tercih ediliyor zaten. Güle güle kullanınnn
çok teşekkürler canım amin inşallah.. daha güzelleri sizlerin olsunn

tatlım mothercare ürünlerini demstockda daha uygun fiyata bulabilirsin.. ben geçen 5li kolsuz çıtçıtlı badi aldım ordan kızıma hem de 18 tlye
 
Kızlar test sonuçlarım çıkmış. Doktorum bu hafta izinli arayıp soramıyorum da. Daha önce bu testleri yaptıranlarınız mutlaka olmuşturç Özellikle şu Toxoplasma testlerindeki sonuçlar kafamı karıştırdı. Yorumlayabilecek olan varmı ?

 
arkadaşlar ağrılarınız varmış, umarım bu vitamin hapları iyi gelir size. daha önümüzde 4 ay var, umarım artmaz ağrılar. benim şu an için çok şükür ağrım sızım fazla yok, biraz oluyor onunla da idare ediyorum. ben ferrevit diye bir multitamin ve 2 günde 1 calcium sandoz diye suda eriyen bir vitamin içiyorum. şimdilik sadece bunlar.


evet sizin yaptığınız daha doğru. ben kolaya kaçıyorum ve biraz bu sürecin dışında kaldı gibi oldu eşim.

topidik cok hossun
bu dediğini erkekler pek yapmaz
sen annen yanındaysa en iyisi annenle git
hem daha iyi anlar eşinden yardımcı olur

evet öyle oluyor, annemle hafta sonları görüşüyoruz, birşeyler bakıyoruz :) eşime kalsa ben çok acele ediyorum :)
 

çok uyguna gelmiş, takım da çok güzel. için rahat etsin, güzel bir seçim yaptın :) inşallah güzel günlerde kullanır kızın. ben de odasını boyattıktan sonra gidip almayı düşünüyorum, içinde şilteleri olması cazip geldi. daha sonra uygun şilte aramamız gerekmeyecek. güle güle kullanın :))
 

canım toxoplasma g geçmişte toxoplasmaya bağışıklığın olup olmadığını gösteriyor diye biliyorum. seninki pozitif yani bağışıklığın var. toxoplasma m ise şu anki durumun, şu an bu mikrobu taşımıyorsun çünkü negatif.

rubella da daha önce çıkarmışsın, bağışıklığın var.

glukoz normal sınırlar içinde, yüksek sınıra yakın ama. doktorun daha iyi bilgilendirir.

tsh 3.10 çıkmış, bunu yorumlayacak kadar bilgim yok ama benim 1.50 civarıydı.

bu kadar yorumlayabildim, konuda daha detaylıu bilgisi olan arkadaşlar yazarlar.
 

Çok teşekkür ederim canım. Diğerlerinde yanlarında referans değerleri yazıyor. Az çok değerim düşükmü yüksekmi anlayabiliyorum ama toxoplasmalarda pozitif negaitf yazınca iyimi kötümü anlayamadım açıkcası. Kafama takıldı. Çok sağolll.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…