çok uyguna gelmiş, takım da çok güzel. için rahat etsin, güzel bir seçim yaptın :) inşallah güzel günlerde kullanır kızın. ben de odasını boyattıktan sonra gidip almayı düşünüyorum, içinde şilteleri olması cazip geldi. daha sonra uygun şilte aramamız gerekmeyecek. güle güle kullanın :))
Kızlar test sonuçlarım çıkmış. Doktorum bu hafta izinli arayıp soramıyorum da. Daha önce bu testleri yaptıranlarınız mutlaka olmuşturç Özellikle şu Toxoplasma testlerindeki sonuçlar kafamı karıştırdı. Yorumlayabilecek olan varmı ?
Eki Görüntüle 804516 Eki Görüntüle 804517 Eki Görüntüle 804518 Eki Görüntüle 804519
tatlım ben de tshi yorumlayayım benim 2.88 çıkmıştı doktorum gebelik için biraz yüksek olduğunu söylemişti.. o zamandan beri levotiron 25 mg kullanıyorum.. sana da muhtemelen bir endokrin uzmanına görünmeni söyleyecektir.. gebelikte 2.80nin altında olmasını istiyorlarmış bu değer.. ama sakın endişelenme ben de başta tedirgin olmuştum ama bu zaten çok olağan birşeymiş ve o ilacın da alınmasının herhangi bi yan etkisi yokmuş.. benim yakın bir tanıdığım endokrin uzmanı onunla irtibattayım içimi çok rahatlattı o
Canım ben mayıs ayınca bu testi yaptırmıştım. O zaman da 3,35 çıkmış şimdi baktım testlerime. Ama doktorum sonuçlarımın normal olduğunu söylemişti o zaman ilaç felan vermemişti. Şimdi bişey verirmi bilmiyorum.
tatlım mayıs ayında hamile değildin anladığım kadarıyla benimde değerlerim seninki gibi sadece gebelikte 2.80nin altı isteniyor çünkü normal referans değerlerine bakarsan zaten 4 bile normal görünüyor orda
Merhaba kızlar
cumartesi doktora gittik kontrol günüydü
şeker yüklemesi yapılacaktı ama ben o sabah 3 tanecik üzüm attım ağzıma diye doktor yapmadı
üzüm şekerli yapamam dedi.bu cumartesi tekrar gidicem
bizim oğlan iyi çok şükür 3 paket margarin kadar olmuş
güzel pozlar verdi doktor iyi bakın zor yakalarsınız bu pozları dedi
bol bol çektik ama kime benzediğini bulamadık bi türlü
Canımm fotoğraflarınızı bekliyoruz. Bu arada bende cumartesi açlık şekeri ölçümü yaptırdım. Kahvaltı yapmamıştım o yüzden bugün yaptırabiliriz dedim. 10 buçuk gibi kan aldılar. Sabah 7 yi geçiyodu uyandık. tabakta meyve vardı eşim bir dilim şeftali verdi bana onu yemiştim. Onuda söylemeyi unuttum hani açım ya :)) Şekerim sınırda çıktı. Şimdi sen öyle deyince acaba o etkilemişmidir diye düşündüm.
canım fotomuzu bi ara özel albümümüme yükleyip haber veririm sana,arkadaş listemde varsın görürsün
nasıl melek gibi duruyo böyle yaramaz oğlan
doktor bana açmısın dedi evet açım dedim ama gerçekten açtım
sonradan 3 tane üzüm yedim dedim,olmaaaaaz dedi bişey yememen lazım ölçemem dedi
şaka yapıyo sandım ama 3 tanecik dedim,şekerli o dedi yapmam haftaya gel dedi
belki de seni de etkilemiştir canım yaa olabilir yani
Sonuçlar çıkınca aradım doktorumu geldiğinde şeker yüklemesi yaparız dedi. Haftaya kalp atışı için gidicem o zaman tekrar bakıcaklar. Eğer şeftali etki ettiyse zaten değer farklı çıkacaktır.
Hamileydim canım. Hamilelik için ilk gititğimde yaptı testleri, daha küçüktü sadece kanda çıktı. ultrasonda görememişti. Beta hcg için kan alırken bu testleride yapalım demişti. Sonrasında 8 haftalıken bebeğimi kaybettim. Bende bu topicteydim ocak annesi olacaktım. O yüzden herşeyi bu topictekilere soruyorum yardımcı olurlar diye.
anladım canım o zaman bişi diyemeyeceğim bana ve iki hamile arkadaşıma daha uygulanan prosedür böyle ama 3müz de aynı doktora gidiyoruz ondan olabilir :) bu arada üzüldüm bebeğine Allahım bu bebeğini size bağışlasın inşallah
günaydın hanımlar, bu hafta sonu bende ilk kez bebeğime bir şeyler aldım.mothercare mağazasına gidip gezdik.body ve çorap aldım oğluşuma ama açıkçası mothercare bana fazla pahalı geldi.
daha alınması gereken bir sürü şey var.fakat ben kıyafet almayı düşünmüyorum çok fazla.hediyeler gelecek ve bu bebkler hızlı büyüyecek diye.hastane çıkışı, havlu, battaniye, nevresim, yorgan yastık, biberon gibi şeyler üzerine yoğunlaşacağım.
kirada oturduğumuz için 1-2 yıl oda takımı almayalım dedik.eğer bu süre içinde kendi evimize geçersek güzel bir oda takımı alırız diye düşündük.
1 haftadır karnımda kıpırtıları da hissediyorum.dışardan hissedilmiyor pek ama ben hissedebiliyorum ve çok güzel
haftasonu ayrıntılı ultrasonumuz var o yüzden heyecan da var.
bilmiyorumki canım ya belli bi saatten sonra dön dön uyyamadım sabah namaza kalktıgımda az dolaştım ya ondan sora agrı kalmadı uzun yatışlarda öyle oluyo sanırım
Merhaba kızlar
cumartesi doktora gittik kontrol günüydü
şeker yüklemesi yapılacaktı ama ben o sabah 3 tanecik üzüm attım ağzıma diye doktor yapmadı
üzüm şekerli yapamam dedi.bu cumartesi tekrar gidicem
bizim oğlan iyi çok şükür 3 paket margarin kadar olmuş
güzel pozlar verdi doktor iyi bakın zor yakalarsınız bu pozları dedi
bol bol çektik ama kime benzediğini bulamadık bi türlü
Ben yaklaşık 1 haftadır saat 6 da kalkıyorum normalde işe 10 gibi giderim artık uyuyamıyorum bu sabahta 5 te kalktım heryerim ağrıyodu çok erken başladı bizim erken uyanmalarımız genelde son aylarda olurmuş
Öyle yapayım bari 2 hastane çıkışı 1-2 de ayaklı üstlü altlı takım alayım. Teşekkür ederimCanım hastane çıkışları yeni doğan oluyor 2 tane ondan alsan 1-2 tulum yeter bence çok alma hatta tulum yerine ayaklı akt üst takım daha iyi olur yenidoğanda benim yiğenimde 54 cm doğdu :)
merhaba kızlar, bugün ayrıntılıya girdim. Bebeğimde yarık dudak anomalisi olduğunu söyledi doktor. Yarık dudakla birlikte başka anomaliler de olabilir onun için amniyosentez yaptırmanızda fayda var dedi. Fakat eşim de bende istemedik. Ne şekilde doğarsa doğsun o bizim kabulümüz, Allahım yeter ki onu bize bağışlasın. Rabbim dermansız dert vermesin. Aranızda böyle bir durumla karşılaşan var mı, ya da etrafında bu şekilde ultrasonda söylenip de yarık dudaklı doğan bebekler var mı?
Çok ağladım çok ağladım, minicik yavrumu düşündüm, beslenmesini düşündüm, geçireceği ameliyatları düşündüm.. Ama sonradan dedim ki, bizim dik durmamız lazım ki ona hiç bir şekilde eksiklik hissettirmeyelim..
Böyle işte kızlar, ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah eşimden bin kere razı olsun, ben, rahatlatmak için elinden geleni yapıyor. Bakalım iki hafta sonra kendi doktoruma gideceğim, o ne diyecek..
merhaba kızlar, bugün ayrıntılıya girdim. Bebeğimde yarık dudak anomalisi olduğunu söyledi doktor. Yarık dudakla birlikte başka anomaliler de olabilir onun için amniyosentez yaptırmanızda fayda var dedi. Fakat eşim de bende istemedik. Ne şekilde doğarsa doğsun o bizim kabulümüz, Allahım yeter ki onu bize bağışlasın. Rabbim dermansız dert vermesin. Aranızda böyle bir durumla karşılaşan var mı, ya da etrafında bu şekilde ultrasonda söylenip de yarık dudaklı doğan bebekler var mı?
Çok ağladım çok ağladım, minicik yavrumu düşündüm, beslenmesini düşündüm, geçireceği ameliyatları düşündüm.. Ama sonradan dedim ki, bizim dik durmamız lazım ki ona hiç bir şekilde eksiklik hissettirmeyelim..
Böyle işte kızlar, ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah eşimden bin kere razı olsun, ben, rahatlatmak için elinden geleni yapıyor. Bakalım iki hafta sonra kendi doktoruma gideceğim, o ne diyecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?