2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

teşekkür ederim canım amin inşallah.. bizim de eve komple boya olacak o nedenle teslimat tarihini geç istedim.. hamileyken pek çekilmiyor bu tadilat işleri ama mecbur :)

tatlım ben de tshi yorumlayayım benim 2.88 çıkmıştı doktorum gebelik için biraz yüksek olduğunu söylemişti.. o zamandan beri levotiron 25 mg kullanıyorum.. sana da muhtemelen bir endokrin uzmanına görünmeni söyleyecektir.. gebelikte 2.80nin altında olmasını istiyorlarmış bu değer.. ama sakın endişelenme ben de başta tedirgin olmuştum ama bu zaten çok olağan birşeymiş ve o ilacın da alınmasının herhangi bi yan etkisi yokmuş.. benim yakın bir tanıdığım endokrin uzmanı onunla irtibattayım içimi çok rahatlattı o

Canım ben mayıs ayınca bu testi yaptırmıştım. O zaman da 3,35 çıkmış şimdi baktım testlerime. Ama doktorum sonuçlarımın normal olduğunu söylemişti o zaman ilaç felan vermemişti. Şimdi bişey verirmi bilmiyorum.

tatlım mayıs ayında hamile değildin anladığım kadarıyla benimde değerlerim seninki gibi sadece gebelikte 2.80nin altı isteniyor çünkü normal referans değerlerine bakarsan zaten 4 bile normal görünüyor orda

Hamileydim canım. Hamilelik için ilk gititğimde yaptı testleri, daha küçüktü sadece kanda çıktı. ultrasonda görememişti. Beta hcg için kan alırken bu testleride yapalım demişti. Sonrasında 8 haftalıken bebeğimi kaybettim. Bende bu topicteydim ocak annesi olacaktım. O yüzden herşeyi bu topictekilere soruyorum yardımcı olurlar diye.

Merhaba kızlar
cumartesi doktora gittik kontrol günüydü
şeker yüklemesi yapılacaktı ama ben o sabah 3 tanecik üzüm attım ağzıma diye doktor yapmadı
üzüm şekerli yapamam dedi.bu cumartesi tekrar gidicem
bizim oğlan iyi çok şükür 3 paket margarin kadar olmuş
güzel pozlar verdi doktor iyi bakın zor yakalarsınız bu pozları dedi
bol bol çektik ama kime benzediğini bulamadık bi türlü

Canımm fotoğraflarınızı bekliyoruz. Bu arada bende cumartesi açlık şekeri ölçümü yaptırdım. Kahvaltı yapmamıştım o yüzden bugün yaptırabiliriz dedim. 10 buçuk gibi kan aldılar. Sabah 7 yi geçiyodu uyandık. tabakta meyve vardı eşim bir dilim şeftali verdi bana onu yemiştim. Onuda söylemeyi unuttum hani açım ya :)) Şekerim sınırda çıktı. Şimdi sen öyle deyince acaba o etkilemişmidir diye düşündüm.

canım fotomuzu bi ara özel albümümüme yükleyip haber veririm sana,arkadaş listemde varsın görürsün
nasıl melek gibi duruyo böyle yaramaz oğlan
doktor bana açmısın dedi evet açım dedim ama gerçekten açtım
sonradan 3 tane üzüm yedim dedim,olmaaaaaz dedi bişey yememen lazım ölçemem dedi
şaka yapıyo sandım ama 3 tanecik dedim,şekerli o dedi yapmam haftaya gel dedi
belki de seni de etkilemiştir canım yaa olabilir yani

Sonuçlar çıkınca aradım doktorumu geldiğinde şeker yüklemesi yaparız dedi. Haftaya kalp atışı için gidicem o zaman tekrar bakıcaklar. Eğer şeftali etki ettiyse zaten değer farklı çıkacaktır.

hııı şeftali yedin o yüzden 96 çıktı. sana şeker yüklemesi yapılmadı ama senin haftanda açlık şekeri ölçülüyor. onda da aç karnına olman lazım, 8 saat açlık :)

anladım canım o zaman bişi diyemeyeceğim bana ve iki hamile arkadaşıma daha uygulanan prosedür böyle ama 3müz de aynı doktora gidiyoruz ondan olabilir :) bu arada üzüldüm bebeğine Allahım bu bebeğini size bağışlasın inşallah

Benim testlerimi ilk önce isteyen doktor gördü o herhangi birşey söylemedi. Sonra başka doktora gitmiştim. Onada yaptırdığım testleri göstermiştim o da herhangi birşey söylemedi. Bakalım bu defa ne diyecek.

Bende kıyafet pek almıycaktım ama sonra aldım hediyeleri pek giydiremem herhalde sentetik filansa

bilmiyorumki canım ya belli bi saatten sonra dön dön uyyamadım sabah namaza kalktıgımda az dolaştım ya ondan sora agrı kalmadı uzun yatışlarda öyle oluyo sanırım

Ben yaklaşık 1 haftadır saat 6 da kalkıyorum normalde işe 10 gibi giderim artık uyuyamıyorum bu sabahta 5 te kalktım heryerim ağrıyodu çok erken başladı bizim erken uyanmalarımız genelde son aylarda olurmuş

Gözün aydınnn bende çarşamba ayrıntılıya giricem çok heyecanlıyım hoffff

ayrıntılı için meltem hastanesini buldum 60 tl normal doğum tek kişilik odada 300tl sezeryan 500 tl muaynede 25 tl iyimi güngörende ben medlifeye gitmeye kararvermiştim birkere gittim muayne 30 tl normal 450 sezeryan 850 tl beylikdüzünde bende hadımköyde oturuyorum ne yapim sizce

evli mutlu huzurlu tebrik ederim, benim de troidim 4,5 , ilaç kullanıyorum, seninki de yüksek biraz gebelikte 2,5 altında isteniyor

galiba biz ocak anneleri çok mızmızız

Kızlaar ben geldim
Çok yoruldum ben bugün kamyon geçti sanki üstümden
6.30 da kalktım sabah, güzel bir kahvaltı ettim ordan okula. Tanışma faslı falan derken gün bitti ama ben de bittim ders işlemediğim halde neden bu kadar yoruldum anlamadım :44: ilk gün olduğundandır inşallah diyorum. Eve geldim biraz uyudum ama yataktan kalkamadım sanki biri sırtımı bıçaklamış da beni öyle bırakıp gitmiş gibi uyandım. Bu sırt beni öldürecek 3 gündür hiç durmadı

Canım hastane çıkışları yeni doğan oluyor 2 tane ondan alsan 1-2 tulum yeter bence çok alma hatta tulum yerine ayaklı akt üst takım daha iyi olur yenidoğanda benim yiğenimde 54 cm doğdu :)
Öyle yapayım bari 2 hastane çıkışı 1-2 de ayaklı üstlü altlı takım alayım. Teşekkür ederim

merhaba kızlar, bugün ayrıntılıya girdim. Bebeğimde yarık dudak anomalisi olduğunu söyledi doktor. Yarık dudakla birlikte başka anomaliler de olabilir onun için amniyosentez yaptırmanızda fayda var dedi. Fakat eşim de bende istemedik. Ne şekilde doğarsa doğsun o bizim kabulümüz, Allahım yeter ki onu bize bağışlasın. Rabbim dermansız dert vermesin. Aranızda böyle bir durumla karşılaşan var mı, ya da etrafında bu şekilde ultrasonda söylenip de yarık dudaklı doğan bebekler var mı?

Çok ağladım çok ağladım, minicik yavrumu düşündüm, beslenmesini düşündüm, geçireceği ameliyatları düşündüm.. Ama sonradan dedim ki, bizim dik durmamız lazım ki ona hiç bir şekilde eksiklik hissettirmeyelim..

Böyle işte kızlar, ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah eşimden bin kere razı olsun, ben, rahatlatmak için elinden geleni yapıyor. Bakalım iki hafta sonra kendi doktoruma gideceğim, o ne diyecek..

canım ağlama ne olur, ama öyle güzel anlatmışsın ki yavruna sevgini gözlerim doldu.. Allah inşallah hiçbir ameliyata mecbur bırakmaz sağlıkla doğar bebeğin.. eşini de çok takdir ettim.. Allah yardımcınız olsun

Canım Allah gönlüne göre versin sağlıkla doğur inşallah bebeğini, ağlayıp bebeğini üzmemen bence de çok doğru bir karar, çünkü muhtemelen bebeğin çok sağlıklı doğacak. Beklemek zor. Allah sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…