2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Benim de öyle, yusyuvarlak göbeğim. Kayınvalidem bakıp bakıp gülüyor. Bizim bebeklerimizin doğum günü aynı olacak gibi görünüyor. Sen de bugün yarın duyarsın pıtpıtları. Ama, benim bebeğim biraz normalden erken gelişiyormuş doktorun dediğine göre. Erken döllenme olmuş galiba. Şu an maksimum altı milim olması gerekirken 7 milim olmuş bile :)

ahh ahh aynı dertten bende müzdaribim bazen nefesimi kesiyor bazen uykudan uyandırıyor korkutuyor beni

korkulcak gibi değil benim ki ama yine de nasıl daha rahat olabilirim diye sormuştum.o kadar korkutuyorsa seni doktora söyle istersen.

kızlar mrb bı sorum olucaktı sılzere
kızlar dun doktor 8 haftalık dedı tam 9.haftada 3.ayın başlangıcımı oluyo tam bılmıyorum

İlk iki ayı 5 hafta sonrakileri 4 er hafta sayınca içinde bulunduğunuz ayı tutturabiliyorsunuz. Ya da döllenmenin olduğu haftayı 1. Hafta sayarsanız da ay olarak doğru söylüyorsunuz.
Yani 10. Haftada 2. Ayın bitmiş oluyor canım.

Normal bende de başlamadı henüz.

maşallah sana cimcimexx acaba bulanmayacak mı senin miden? ben cumadan beri her sabah bir kusma ayini yapıyorum. :) öğleye kadar da bişey yiyemiyorum öğleden sonra yavaş yavaş tuzlu ve ekşi şeyler yiyebiliyorum az az. yeşil zeytin manyağı oldum :)

ama çok şükür duyduk pıtpıtları biz. cuma tekrar gideceğim. kesenin kenarında hafif bir kanama görülüyor dedi dr. kan sulandırıcı iğnemi değiştirdi. bakalım nolcak.
sen ne zaman gidiyorsun kalp atışı için?

merhabaa kızlaaaar ben de Allah'ın izni ile ocak anası olacağım benim tüp bebek. cuma kanda pozitifi gördüm. yarın testi tekrarlayacağım. inşallah her şey yolunda gider.

oooooooo bizim kızlarr hep burda bi ben kalmışımm yazmayan....
bende Allah izin verirsen ocak annesi olacağımm..
tüp bebekle hamile kaldımm...3 denememde..
yarın kese görmeye gidiceğiz inşallahhhh..
Hepimiz inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirip yavrularımızı kucağımıza alırız...:26::26::26:

oooo flzask bacım da burdaymıııışhoş gelmişiz

hoşgeldin flzask? nasılsın? nasıl gidiyor?

hoşgeldin flzask? nasılsın? nasıl gidiyor?

Hoşbulduk canımm..iyiyimm..bugün biraz ağrılarım var kasıklarımda belimde ağrıyo..
senin nasıll gidiyoo..
Hmm cnm bu arada pıt pıtları duymşsun gözün aydınnn..

Son düzenleme:

Nedenmiş o kanama acaba?
Vallahi bulantım yok çok şükür.
Bende mide kaynaması var. Ara sıra yediklerim ağzıma geliyor o kadar. Zaten reflü hastasıyım alışığım mide kaynamalarına, buna gelesiye ne şiddetli mide ağrıları yaşamışlığım var bu kaynamalar koymuyor çok fazla
Çarşamba günü gideceğim tekrar Ulun beye bakalım kalp atışlarını duyarım inşallah. Clexane kullanıyorum ben de kan sulandırıcı iğne olarak. bir de coraspirin.
50 den fazla iğne yedim vallahi bıktım artık sinir sistemim bozuldu. Doktor iğne verince tüylerim ters dönüyor artık. Her gittiğimde de iğnemi değiştiriyor onu bırak buna başla diyor. Bakalım çarşamba günü ne olacak?

Hoşbulduk canımm..iyiyimm..bugün biraz ağrılarım var kasıklarımda belimde ağrıyo..
senin nasıll gidiyoo..

Normal canım Keseyi gördükten sonra bende çok şiddetli sancılar olmuştu 4 gün kadar sürdü sonra o şiddeti kesildi bu sefer seyirmeler başladı. Dedim ya bir yazımda vucüdum hergün yeni bir icat çıkarıyor.

evet ben de normalde reflü hastasıyım. mide bulantımın yanı sıra arada yanma, kazıntı, çekilme gibi şeyler de oluyor. ama olsun değer.. :) ulun bey bana da clexane vermişti ama daha sonra normal takip için ulun bye değil başka bir doktora gittim. o kanamayı kullandığım iğne de yapıyor olabilirmiş. iğneyi değiştirdi cuma kontrol var nasipse. ah o iğneler. tüp bebek yaptırdığımda ne göbeke ne kalçada artık iğne batacak yer kalmamıştı. allah kolaylık versn ne diyeyim.

çarşamba kese görmeye mi gideceksin?

senin nasıll gidiyoo..

benim iyi şükür. evet çok az da olsa duyduk. doktor çok zorlamak istemedi çok küçük diye. bi 10 saniye falan duyduk. tekrar cuma gideceğim inş.

Keseyi geçen hafta gördük canım Sanırım çarşamba günü kalp atışını duyacağız miniğimin. 7. haftaya gireceğim Allah izin verirse.

Keseyi geçen hafta gördük canım Sanırım çarşamba günü kalp atışını duyacağız miniğimin. 7. haftaya gireceğim Allah izin verirse.

:) cimcimexxcim hamile kalalıberi bir alıklık çöktü üstüme. kusuruma bakma. bu gün bir düğün daveetiyesi geçti elime. kına, nikah düğün diye ayrı ayrı adresler vermişler. ben iki saat inceleyip ee nikah neden yazmıyo diye sordum? en başta o yazıyormuş.

inanır mısın aynısı bana oluyor hatta bugün eşim dedi ki; 'bu çocukla senin aklında başından gitti bi tuhaf haller geldi sana noluyor' diye. Başım beynim dönüyor çok her zaman gittiğim mekanda bugün çıkış kapısını bulamadım. Eşime diyorum ki kapı bu tarafta değil miydi? Dedi nereye gidiyorsun öyle kapı bu yanda

Gunaydin arkadaslar benim bulantim yok istahim vardi o da kayboldu persembe gidicem doktoraam endiseliym acaba anormal bisey mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…