2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

tamamen su gibiydi canım
iç çamaşırımı ve pijamamı ıslatmıştı, çok çok korkmuştum
belki de yprgunluktandır canım
çünkü önce 6 saatlik, sonra 8 saatlik, sonra da 15 saatlik yolculuk yaptım 4 günde
sonra da evin temizliğini yaptım 3 gün falan ve benden su gitti
galiba dediğin gibi yorgunluktan oldu
eş durumunu beklemek zordur canım, Allah yardımcın olsun
Bebişlerimizi Rabbim bağışlasın, olacak mı peki eş durumunuz
hareket etmedi bir hafta teyzesi, dün gece saydım 1 saatte 20 kez vurdu ilk defa
ve ben çok rahatladım
Allahım o kötü günleri alsın bidaha getirmesin inşallah

nöbet göreviniz 24.haftada düşüyor. doktorunuza hatırlatın. bir yazı alarak idareye iletin.

benim aklıma gelmişken size de hatırlatayım dedim.

nöbet göreviniz 24.haftada düşüyor. doktorunuza hatırlatın. bir yazı alarak idareye iletin.

benim aklıma gelmişken size de hatırlatayım dedim.

Müdür yardımcım diyor ki hocam tamam 24 hafta olmuş ama insan gönüllü tutabilir
yasalara bağlı kalmak zorunda değiliz, iyi niyet esastır falan filan
dedim benim kanunen hakkım, size de yardımcı olamam kusura bakmayın
yoksa tutturacak ciddi ciddi

nobet 23+0 damı yoksa 24+o damı dusuyor eger 23+0 da dusuyorsa bayramdan oncekı hafta oluyor bır hafta ıcın bırakmıyı dıyorum bayramdan sonra dusururum

Hamileyim biliyo, sorunlu geçiriyorum bunu da biliyo
ama gidiyo geliyo bugün durmadan hocam yaaa tut bi kaç haftada olsa
ben tersledikce şaka yaptım diyo
sonra tekrar geliyo hocam nöbet çizelgesini hazırlıyorum da gel bi gün de sen tut , arkadaşlara fazla yük düşmesin
fıttıracaktım ama hep güler yüzle hocam kanunlar beni bağlıyo maalesef dedim
yoksa çooook isterdim dedim

Ohmaşallah bebişine... O zaman hiç korkma... Suyu azalmış bebek hareket edemez...

Yorgunluk tamamen etkiliyor dediğim gibi iki yolculuğumda da oldu tesadüf olamaz yani... İç çamaşırım dediğin gibi tamamen suyla ıslanmıştı ama başka yere geçmemişti...

Olacak diyorlar.. Bekliyoruz... Eşim başka şehirde ben ve iki kızım annemlerdeyiz... Şimdi izinliyim ama bitince ne yapacağım, inşallah o zamana kadar sonuçlanır diye bekliyoruz...

Bir de ev taşıma ve yerleştirme olacak... Rabbim başka sıkıntı vermesin... İnşallah hallolur...

Ahh ahh aynı şeyi yaşıyorum bende
öyle yoruldum ki ilk günden, sonrası nasıl olur bilmiyorum

Kızlar ben hala çok fenayım ya yarın nasıl gitcem onu düşünüyorum şimdiden sırtım sanki bütün kemiklerim kırılmış gibi ağrıyo, böyle devam ederse ben 37. haftaya kadar falan çalışamam, inşallah ilk zamanlar olduğu için böyledir

Canım benim yaaa kıyamammm
bi duş al, bence iyi gelecektir
bende aynı şeyi düşünüyorum ama ilk günün etkisidir bence

valla bizi idare etmeyen idarecilere karşı iyi niyetli olamıcam. bizim okul çok büyük hocam 60 öğretmen var. illaki birini bulurlar. siz de elbette ki bebeğinizi sağlığınızı düşüneceksiniz. işte o kadar.

Senin o idarecini paralamak istedim şu anda fena halde, çok canım çekti gerçekten bu insanlar niye bu kadar zorlanıyo anlayışlı olmak söz konusu olduğunda? Sana nöbet tuttururken gönlü rahat bir şekilde odasında oturabilecek mi acaba? Sen istesen de vermemesi lazım hocam bişey olur falan deyip. Çok uyuz oldum haaaa

Canım mesleğin ne senin
neden belli olmadı, ya da ne zaman belli olacak
bence de iki kez olduysa tesadüf değildir
iki kızın mı var, ayyyy ne güzel
Rabbim hepimize taddırır inşallah

Canım benim yaaa kıyamammm
bi duş al, bence iyi gelecektir
bende aynı şeyi düşünüyorum ama ilk günün etkisidir bence

Birazdan duş alıp yatıcam dinlencem zaten, eşime de biraz masaj yaptırırım sırtıma, çok kötüyüm zor kıpırdıyorum, sabah kim bilir nasıl kalkıcam yataktan sen de fazla yorma kendini bak ilk günler çok zor, bebişini iyi koru

Benimde çok canım çekti, içimde gittim gittim geldim bugün
ama en güzel cevabın güler yüzle laf sokmak olduğuna karar verdim
anlayışlı olamıyo, kadın değil, çocuk doğurmamış ya da bu duyguyu yaşamamış, evli de değil
nöbet tutamayacak kadar kötüysen çalışma diyo birde
Dedim yasalarda nöbet tutamayacak durumdayız diye zaten nöbetten muaf oluyoruz
ben tutuyum demediğim halde bana diyo ki hocam biri haftada 3 gün nöbet tutacak
sana yazmayacam 3 günü merak etme, 2 gün tutarsın dedi
unuttunuz sanırım ben 24. haftadayım dedim, haaaa dedi unutmuşum
ben demesem adam 2 gün nöbet verecek yaaa, müdür bey beni nasıl olumlu tavırlarla karşılıyorsa müdür yardımcısı da bi o kadar anlayışsız

Duşa girdim canım, biraz olsun rahatladım
ama yarın kalkmak için vinç isteyebilirim

Hocam bizimki de çok küçük
toplamda nöbet tutabilecek 6 kişi var, ben 24. haftadan dolayı muaf oldum, ingilizce hocamız da görevlendirme istedi gitti, 4 kişi kaldılar
ama benim sorunum değil ben çalıştığım her dönem gerekeni yaptım
kanamam varken bile müsamaha istemedim, 2 gün 3 gün nöbet tuttum haftada
ki diyolar ki nöbette ne var, ne var olur mu yaaa çok yoruyo

ilk hamileliğinmiydi canım benim ikinci oldugu için daha erken hissetmeye baslamısım ben 13 haftalıktı ilk tekmesini yediğimde

Senin müdür yardımcın tam bir embesil o belli. Ben geçen hafta 21. Haftada olduğumu söyledim, 24'te düşersîniz hocam nöbetten dediği halde bugün nöbet listesine baktım beni yazmamış Allah razı olsun. Ha yazsa tutmak zorundayım çünkü daha 2. Gün sonra 22 olcam. 3 hafta nöbet tutmam gerekiyordu normalde. Acaba unuttu mu diyorum ama unutmaz heralde böyle bişeyi, özellikle yazmamıştır.

nobet 23+0 damı yoksa 24+o damı dusuyor eger 23+0 da dusuyorsa bayramdan oncekı hafta oluyor bır hafta ıcın bırakmıyı dıyorum bayramdan sonra dusururum

Canım kadın doğumcular 23 + olduğunda seni 24. haftada kabul ediyor
ama 24 bitip 25 e başlarken muaf yapıyormuş bazı müdürler öğretmenlerini

Senin adına sevindim canım yaaa, işte insan evladı her yerde belli ediyor kendini
benimki daha resmi olarak ilk iş günü olmasına rağmen sinirlerimi zıplattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…