Ne zamandır okuyup gidiyor yazamıyorum... Ama takipteydim... Akıntının azalmasına sevindim...
Tamamen su gibi miydi akıntın... Bir de pijama ıslatacak kadar çok diyordun... O aralar çok yorucu yahut stresli bir iş yapmış olabilir misin...
Ben bu aralar şehir değişikliği yapacağım... İki kere altı saatlik yolda gittim geldim, bir de eş durumundan tayin olacak mı ev bulacak mıyız diye oldukça yorucu ve yıpratıcı bir süreçten geçiyoruz ailecek... İki yolculuğumda da akıntım tüm iç çamaşırımı ıslatacak kadar oldu tamamen yorgunluktandı... Belki seninki de böyledir... Bebişinin hareketleri nasıl?
Çok çok geçmiş olsun..
nöbet göreviniz 24.haftada düşüyor. doktorunuza hatırlatın. bir yazı alarak idareye iletin.
benim aklıma gelmişken size de hatırlatayım dedim.
Ohmaşallah bebişine... O zaman hiç korkma... Suyu azalmış bebek hareket edemez...tamamen su gibiydi canım
iç çamaşırımı ve pijamamı ıslatmıştı, çok çok korkmuştum
belki de yprgunluktandır canım
çünkü önce 6 saatlik, sonra 8 saatlik, sonra da 15 saatlik yolculuk yaptım 4 günde
sonra da evin temizliğini yaptım 3 gün falan ve benden su gitti
galiba dediğin gibi yorgunluktan oldu
eş durumunu beklemek zordur canım, Allah yardımcın olsun
Bebişlerimizi Rabbim bağışlasın, olacak mı peki eş durumunuz
hareket etmedi bir hafta teyzesi, dün gece saydım 1 saatte 20 kez vurdu ilk defa
ve ben çok rahatladım
Allahım o kötü günleri alsın bidaha getirmesin inşallah
Merhaba kızlar ben de okuldan geldım ama cok yorgundum hemen yemek yap falan yenı dınlenebıldım. daha ders anlatmadan boyleyse ders anlatınca nasıl olcak bılemıyorumve hıc okula gıdesım yok bır suru ıs var
Ahh ahh aynı şeyi yaşıyorum bende
öyle yoruldum ki ilk günden, sonrası nasıl olur bilmiyorum
Haydaa doktoru, muduru hepsi ayri sinirmis orda. Kadin mi erkek mi? Kolaysa sen tut deseydin. Canim bir de sen niye kapi kapi gezdin? Sen geri dur artik biraz, kendini yorma. Ben bile masa basi calistigim halde bir haftadir merdiven cikarken nefes nefese kaliyorum. Artik cok kolay yoruluyorum, isr gitmek gercekten zor geliyor. Siz ogretmenlerin halini dusunemiyorum.
Canım bende aynı durumdayım
6.30 da okuldaydık , boykot var diye gelmediler önce öğrenciler
camiden anons ettirdik, tek tek kapı kapı gezdik öğlen 3 e kadar uğraştık durduk
ve kamyonla tırı aynı anda üstümden geçmiş gibi hissediyorum
gelince de azıcık uyuyayım dedim uykumdan çığlıkla uyandım resmen, bacağıma giren kramp öyle acıttıki canımı çok korktum
uykuda anlayamadım nerden geldiğini ağrının, doğuruyorum sandım
Kızlar ben hala çok fenayım ya yarın nasıl gitcem onu düşünüyorum şimdidensırtım sanki bütün kemiklerim kırılmış gibi ağrıyo, böyle devam ederse ben 37. haftaya kadar falan çalışamam, inşallah ilk zamanlar olduğu için böyledir
Müdür yardımcım diyor ki hocam tamam 24 hafta olmuş ama insan gönüllü tutabilir
yasalara bağlı kalmak zorunda değiliz, iyi niyet esastır falan filan
dedim benim kanunen hakkım, size de yardımcı olamam kusura bakmayın
yoksa tutturacak ciddi ciddi
Hamileyim biliyo, sorunlu geçiriyorum bunu da biliyo
ama gidiyo geliyo bugün durmadan hocam yaaa tut bi kaç haftada olsa
ben tersledikce şaka yaptım diyo
sonra tekrar geliyo hocam nöbet çizelgesini hazırlıyorum da gel bi gün de sen tut , arkadaşlara fazla yük düşmesin
fıttıracaktım ama hep güler yüzle hocam kanunlar beni bağlıyo maalesef dedim
yoksa çooook isterdim dedim
Ohmaşallah bebişine... O zaman hiç korkma... Suyu azalmış bebek hareket edemez...
Yorgunluk tamamen etkiliyor dediğim gibi iki yolculuğumda da oldu tesadüf olamaz yani... İç çamaşırım dediğin gibi tamamen suyla ıslanmıştı ama başka yere geçmemişti...
Olacak diyorlar.. Bekliyoruz... Eşim başka şehirde ben ve iki kızım annemlerdeyiz... Şimdi izinliyim ama bitince ne yapacağım, inşallah o zamana kadar sonuçlanır diye bekliyoruz...
Bir de ev taşıma ve yerleştirme olacak... Rabbim başka sıkıntı vermesin... İnşallah hallolur...
Canım benim yaaa kıyamammm
bi duş al, bence iyi gelecektir
bende aynı şeyi düşünüyorum ama ilk günün etkisidir bence
Senin o idarecini paralamak istedim şu anda fena halde, çok canım çekti gerçektenbu insanlar niye bu kadar zorlanıyo anlayışlı olmak söz konusu olduğunda? Sana nöbet tuttururken gönlü rahat bir şekilde odasında oturabilecek mi acaba? Sen istesen de vermemesi lazım hocam bişey olur falan deyip. Çok uyuz oldum haaaa
Birazdan duş alıp yatıcam dinlencem zaten, eşime de biraz masaj yaptırırım sırtıma, çok kötüyüm zor kıpırdıyorum, sabah kim bilir nasıl kalkıcam yataktansen de fazla yorma kendini bak ilk günler çok zor, bebişini iyi koru
valla bizi idare etmeyen idarecilere karşı iyi niyetli olamıcam. bizim okul çok büyük hocam 60 öğretmen var. illaki birini bulurlar. siz de elbette ki bebeğinizi sağlığınızı düşüneceksiniz. işte o kadar.
Rabbim yardimcin olsun canim. Cok sukur sebep teshis edilmis bu defa. Amin canim insallah yavrularimiza sag salim kavusuruz. Ben henuz fazla birsey hissetmiyorum ne yazik ki. Plasenta ondeymis, bu yuzden dedi dr. Ben de dort gozle bekliyorum bebegimi hissetmeyi :)
Benimde çok canım çekti, içimde gittim gittim geldim bugün
ama en güzel cevabın güler yüzle laf sokmak olduğuna karar verdim
anlayışlı olamıyo, kadın değil, çocuk doğurmamış ya da bu duyguyu yaşamamış, evli de değil
nöbet tutamayacak kadar kötüysen çalışma diyo birde
Dedim yasalarda nöbet tutamayacak durumdayız diye zaten nöbetten muaf oluyoruz
ben tutuyum demediğim halde bana diyo ki hocam biri haftada 3 gün nöbet tutacak
sana yazmayacam 3 günü merak etme, 2 gün tutarsın dedi
unuttunuz sanırım ben 24. haftadayım dedim, haaaa dedi unutmuşum
ben demesem adam 2 gün nöbet verecek yaaa, müdür bey beni nasıl olumlu tavırlarla karşılıyorsa müdür yardımcısı da bi o kadar anlayışsız
nobet 23+0 damı yoksa 24+o damı dusuyor eger 23+0 da dusuyorsa bayramdan oncekı hafta oluyor bır hafta ıcın bırakmıyı dıyorum bayramdan sonra dusururum
Evet canım hamileyim çok şükür.
Senin müdür yardımcın tam bir embesil o belli. Ben geçen hafta 21. Haftada olduğumu söyledim, 24'te düşersîniz hocam nöbetten dediği halde bugün nöbet listesine baktım beni yazmamış Allah razı olsun. Ha yazsa tutmak zorundayım çünkü daha 2. Gün sonra 22 olcam. 3 hafta nöbet tutmam gerekiyordu normalde. Acaba unuttu mu diyorum ama unutmaz heralde böyle bişeyi, özellikle yazmamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?