Canım üzülme anlaşıldı çok şükür benim arkadasımın 2 kaybından sonra anlaşıldı kalp atışını duyamıyordu hiç sorunda buymuş 3. ye Hamile kalınca hemen ilaca başladı bebeği doğdu 7 aylık şimdi :) yarın sabah hemen doktora gidip ilaca başla istersen, şekeride kafaya takma ama dikkat et karnonhidratada dikkat et sadece tatlıya değil. Şeker ihtiyacını meyveden karşılarsın
Canımm yanlış görmüyorum degil mi???sen yine hamişsin cok sevindim yaaa
Canım özel msjını simdi okudum faceye kayıt olamadım beceremedim malesef tarif edersen uğraşırım yine
detaylı ultrason nasıl oluyor mormal ultrason cihazıyla mı geçen ay doktora gittiğimde bir şey söylemedi detaylı ultrason yapılacakmı diye 2 gün sonra doktora gittiğimde soracağim yaptıran varmı kaçıncı haftada yaptırdınız
merhaba kızlar, bugün ayrıntılıya girdim. Bebeğimde yarık dudak anomalisi olduğunu söyledi doktor. Yarık dudakla birlikte başka anomaliler de olabilir onun için amniyosentez yaptırmanızda fayda var dedi. Fakat eşim de bende istemedik. Ne şekilde doğarsa doğsun o bizim kabulümüz, Allahım yeter ki onu bize bağışlasın. Rabbim dermansız dert vermesin. Aranızda böyle bir durumla karşılaşan var mı, ya da etrafında bu şekilde ultrasonda söylenip de yarık dudaklı doğan bebekler var mı?
Çok ağladım çok ağladım, minicik yavrumu düşündüm, beslenmesini düşündüm, geçireceği ameliyatları düşündüm.. Ama sonradan dedim ki, bizim dik durmamız lazım ki ona hiç bir şekilde eksiklik hissettirmeyelim..
Böyle işte kızlar, ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah eşimden bin kere razı olsun, ben, rahatlatmak için elinden geleni yapıyor. Bakalım iki hafta sonra kendi doktoruma gideceğim, o ne diyecek..
Canımm şimdi başka bir doktora sonuçlarımı gösterdim de. Aynen dediğin gibi oldu endokrinoloji uzmanına yönlendirdi. İlaç kullanman lazım, yoksa erken kayıplara yolaçabiliyor dedi. İçim öyle kötü oldu ki. İlk gebeliğimdeki testlerde bu değer 3.5 çıkmış. O zaman doktorum hiç bişey söylememişti. Acaba diyorum bebeğimi o yüzden mi kaybettim. Testleri yeniden yaptırdıkça ve doktor böyle söyledikçe dahada kötü oluyorum.
Yarına arayıp randevu aldım endokrinoloji uzmanından. Açlık şekeri için kan vermeden 3 saat önce 1 dilim şeftali yemiştim. O da etkilemiş olabilir dedi kızlar. Yarın biraz erken gidip ona da baktırıcam. Bakalım bu defa kaç çıkıcak. Hamileliğimi çok erken öğrendim. Zaman nasıl geçicek diyodum. İyiki de erken öğrenmişim. En azından alınması gereken önlemler biran önce alınmış olur.
Ama içim nasıl cız etti sonuçları görünce anlatamam. Bana kromozom eksikliğinden oluyo bu kayıplar dediler. Eğer troid yüzünden ihmal yüzünden olduysa acımı kabullenmişken bir kez daha acım tekrarlanacak.
Deliye bak, yapamiyorsa istifa etsin, bosuna herkesin hayatini tehlikeye atmasin, ettigi yeminin hakkini verecek biri gelsin yerine.
Canim senin icin en iyisi gidip doguma kadar ailenin yaninda kalmak olacak diye dusunuyorum. Rapor isini de ordaki drlar halleder, zaten ciddi bir neden var ortada.
Allah yardimcin olsun, dua ediyoruz hepimiz senin icin.
Canım çok şükür akıntım kesildi
ümitlendim biraz
inşallah tekrar olmaz, olursa mecbur gidecem zaten
ama rapor sürem az kaldığı için cesaret edemiyorum ailemin yanına gitmeye
Merhaba kızlar ben de okuldan geldım ama cok yorgundum hemen yemek yap falan yenı dınlenebıldım. daha ders anlatmadan boyleyse ders anlatınca nasıl olcak bılemıyorumve hıc okula gıdesım yok bır suru ıs var
cok guzel bır haber bu masallah..... daha da ıyı olacaksın Allahın ıznıye yat dınlenmene devam et
Canım çok şükür akıntım kesildi
ümitlendim biraz
Kızlaar ben geldim
Çok yoruldum ben bugün kamyon geçti sanki üstümden
6.30 da kalktım sabah, güzel bir kahvaltı ettim ordan okula. Tanışma faslı falan derken gün bitti ama ben de bittim ders işlemediğim halde neden bu kadar yoruldum anlamadım :44: ilk gün olduğundandır inşallah diyorum. Eve geldim biraz uyudum ama yataktan kalkamadım sanki biri sırtımı bıçaklamış da beni öyle bırakıp gitmiş gibi uyandım. Bu sırt beni öldürecek 3 gündür hiç durmadı
Öyle yapayım bari 2 hastane çıkışı 1-2 de ayaklı üstlü altlı takım alayım. Teşekkür ederim
Cokk sevindim :) insallah tekrar olmaz insallah bitmistir. Canim sen yine de ne okulda ne de evde kendini zorlama lutfen.
İnşallah canım inşallah
stres yapmayı bırakmıştım, sanırım o etkiledi dedi doktorum
en büyük düşman stresmiş hamilelikte
canım okulda nöbetten düştüm ama yeni müdür yardımcısı iki de bir hocam daha tutarsın sen sende o potansiyel var diyo
yok şekerim almıyım diyorum bende her seferinde
Ne zamandır okuyup gidiyor yazamıyorum... Ama takipteydim... Akıntının azalmasına sevindim...Canım çok şükür akıntım kesildi
ümitlendim biraz
Haydaa doktoru, muduru hepsi ayri sinirmis orda. Kadin mi erkek mi? Kolaysa sen tut deseydin. Canim bir de sen niye kapi kapi gezdin? Sen geri dur artik biraz, kendini yorma. Ben bile masa basi calistigim halde bir haftadir merdiven cikarken nefes nefese kaliyorum. Artik cok kolay yoruluyorum, isr gitmek gercekten zor geliyor. Siz ogretmenlerin halini dusunemiyorum.
merhaba kızlar, bugün ayrıntılıya girdim. Bebeğimde yarık dudak anomalisi olduğunu söyledi doktor. Yarık dudakla birlikte başka anomaliler de olabilir onun için amniyosentez yaptırmanızda fayda var dedi. Fakat eşim de bende istemedik. Ne şekilde doğarsa doğsun o bizim kabulümüz, Allahım yeter ki onu bize bağışlasın. Rabbim dermansız dert vermesin. Aranızda böyle bir durumla karşılaşan var mı, ya da etrafında bu şekilde ultrasonda söylenip de yarık dudaklı doğan bebekler var mı?
Çok ağladım çok ağladım, minicik yavrumu düşündüm, beslenmesini düşündüm, geçireceği ameliyatları düşündüm.. Ama sonradan dedim ki, bizim dik durmamız lazım ki ona hiç bir şekilde eksiklik hissettirmeyelim..
Böyle işte kızlar, ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah eşimden bin kere razı olsun, ben, rahatlatmak için elinden geleni yapıyor. Bakalım iki hafta sonra kendi doktoruma gideceğim, o ne diyecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?