2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
detaylı ultrason nasıl oluyor mormal ultrason cihazıyla mı geçen ay doktora gittiğimde bir şey söylemedi detaylı ultrason yapılacakmı diye 2 gün sonra doktora gittiğimde soracağim yaptıran varmı kaçıncı haftada yaptırdınız

Yarına arayıp randevu aldım endokrinoloji uzmanından. Açlık şekeri için kan vermeden 3 saat önce 1 dilim şeftali yemiştim. O da etkilemiş olabilir dedi kızlar. Yarın biraz erken gidip ona da baktırıcam. Bakalım bu defa kaç çıkıcak. Hamileliğimi çok erken öğrendim. Zaman nasıl geçicek diyodum. İyiki de erken öğrenmişim. En azından alınması gereken önlemler biran önce alınmış olur.

Ama içim nasıl cız etti sonuçları görünce anlatamam. Bana kromozom eksikliğinden oluyo bu kayıplar dediler. Eğer troid yüzünden ihmal yüzünden olduysa acımı kabullenmişken bir kez daha acım tekrarlanacak.

ben yaptırca meltem hastanesinden randevu aldım çarşambaya doktorum istedi bebişin organlarına tek tek bakıyolar bişi varmı diye 24 haftaya kadar

canım Allah dermansız dert vermesın en azından sebebı bellı ve arkadasların dedıgı gıbı amelıyatla hallolabılıyor. bu sevındırırıcı.Allah yardımcınız olsun lutfen psıkolojını bozma.....doğduktan sonra gereklı onlemı alırsınız sımdıden bebegı de uzme...

Merhaba kızlar ben de okuldan geldım ama cok yorgundum hemen yemek yap falan yenı dınlenebıldım. daha ders anlatmadan boyleyse ders anlatınca nasıl olcak bılemıyorum ve hıc okula gıdesım yok bır suru ıs var

Canim bence o ilk kadin dogumcunu degistir.

Bitanem nedeninden emin olamayiz. Kromozom Analizi sanirim 2-3 kayiptan sonra yapiliyor? Kendini bu kadar uzme, senin bir ihmalin yok, gerekli testleri yaptiriyorsun. Erken donem kayiplar cok sik olabiliyor ne yazik ki. Hepimizin bebekleri Allaha emanet. Doktora guvenin sarsilmistir ama.

Canım çok şükür akıntım kesildi
ümitlendim biraz
inşallah tekrar olmaz, olursa mecbur gidecem zaten
ama rapor sürem az kaldığı için cesaret edemiyorum ailemin yanına gitmeye

Ahh ahh aynı şeyi yaşıyorum bende
öyle yoruldum ki ilk günden, sonrası nasıl olur bilmiyorum

ümitlendim biraz

Cokk sevindim :) insallah tekrar olmaz insallah bitmistir. Canim sen yine de ne okulda ne de evde kendini zorlama lutfen.

Canım bende aynı durumdayım
6.30 da okuldaydık , boykot var diye gelmediler önce öğrenciler
camiden anons ettirdik, tek tek kapı kapı gezdik öğlen 3 e kadar uğraştık durduk
ve kamyonla tırı aynı anda üstümden geçmiş gibi hissediyorum
gelince de azıcık uyuyayım dedim uykumdan çığlıkla uyandım resmen, bacağıma giren kramp öyle acıttıki canımı çok korktum
uykuda anlayamadım nerden geldiğini ağrının, doğuruyorum sandım

Cokk sevindim :) insallah tekrar olmaz insallah bitmistir. Canim sen yine de ne okulda ne de evde kendini zorlama lutfen.

İnşallah canım inşallah
stres yapmayı bırakmıştım, sanırım o etkiledi dedi doktorum
en büyük düşman stresmiş hamilelikte
canım okulda nöbetten düştüm ama yeni müdür yardımcısı iki de bir hocam daha tutarsın sen sende o potansiyel var diyo
yok şekerim almıyım diyorum bende her seferinde

Haydaa doktoru, muduru hepsi ayri sinirmis orda. Kadin mi erkek mi? Kolaysa sen tut deseydin. Canim bir de sen niye kapi kapi gezdin? Sen geri dur artik biraz, kendini yorma. Ben bile masa basi calistigim halde bir haftadir merdiven cikarken nefes nefese kaliyorum. Artik cok kolay yoruluyorum, isr gitmek gercekten zor geliyor. Siz ogretmenlerin halini dusunemiyorum.

ümitlendim biraz
Ne zamandır okuyup gidiyor yazamıyorum... Ama takipteydim... Akıntının azalmasına sevindim...

Tamamen su gibi miydi akıntın... Bir de pijama ıslatacak kadar çok diyordun... O aralar çok yorucu yahut stresli bir iş yapmış olabilir misin...

Ben bu aralar şehir değişikliği yapacağım... İki kere altı saatlik yolda gittim geldim, bir de eş durumundan tayin olacak mı ev bulacak mıyız diye oldukça yorucu ve yıpratıcı bir süreçten geçiyoruz ailecek... İki yolculuğumda da akıntım tüm iç çamaşırımı ıslatacak kadar oldu tamamen yorgunluktandı... Belki seninki de böyledir... Bebişinin hareketleri nasıl?

Çok çok geçmiş olsun..

Canım erkek ama yeni geldi
kendince okulda düzen oturtacak, yer miyim ben
o okulun en eskisi benim bi kere dedim, sizden de fazla düşünürüm okulun düzenini
ama benim durumum müsaade etmiyor dedim, rapor bile alma durumum var dedim
bişey diyemedi şaka yaptım dedi sonunda, ha şöyle dedim

canım valla karşındakiler anlayışlı olmayınca yap denileni yapıyorsun
Milli Eğitimden aramışlar taaa, çözüm süreci nedeniyle gelmeyen olmasın gidin konuşun diye
bende nefes nefese kalıyorum ama ekmek parası
napıyım, tek maaş geçinemiyoruz canım

Çok çok geçmiş olsun... İnsan çocuğuna hiç bir hastalığı yakıştıramıyor... Ama çok şükür ki tedavis var...

Bu konuyla ilgili bir tecrübemyok ama sanki bir forum vardı bu konuyla ilgili... aynı durumu yaşayan anneler fikir paylaşımı yapıyorlardı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…