adet günün ne kadar geçti canım onu da yazsaydın.. değer güzel başlamış gibi 2 günde bir 2 ye katlamalı tekrar yaptırr kontrol ettirirsin.. inşallah hayırlsıyla herşey yolunda gitsin.. gözünaydınn
herkese günaydın.ben de ilk kusmamı bu sabah yaşadım.zaten haftasonu midem kötüydü.bakalım böyle mi devam edeek...
mrblr ben su anda 4 hafta 6 gunluk gebeyım fakat ne bı mıde bulantım var var nede bı baska bısı sadece ara ara kasıklarıma agrı gelıp gıdıyo
Kızlar ben de ümraniyede oturuyorum
Ümraniye çetesi
Doktorum da göztepe medical park ta
arkadaşlar iğne vurulduğum yerler çok ağrıyor ve şişlik var.aranızda sağlıkçı var mı ne iyi gelir?ben etrafımda birine soruyorum sıcak diyor birine soruyorum soğuk iyi gelir diyor anlamadım gitti..var mı fikri olan?
anne adayı :hayalot
kaçıncı bebiş :ilk
sat:10 nisan
bdt:15 ocak
bizide ekleyebilirmisiniz
pufpufum bebişinde hayırlı olsun tebrik ederim.Rabbim hepinizin kucağına almayı nasip etsin inşallah
banada kız dedizaten herkes öyle diyo etrafımdaki..ben kız fikrine çok alıştım,erkek derlerse inanmayabilirim o derece
kalp atışlarını duydun mu ben de 8 i düşünüyorum benim doğum tarihimi çünkü 31 günde adet görüyorum ve yumurtlamam 23 i gibi oluyor.
benim randevum bugündü ama dün akşam çocukluk arkadaşımın babası vefat ettio yüzden bugün onun yanında olucam..cenazesi falan var..randevumu yarına aldırdım..
henüz kalp atışını duyamadım ben,keseyi gördük en son..takvimimde 7.hafta içinde gösteriyo beni ama sat düzenlenince o değişebilir..
benim randevum bugündü ama dün akşam çocukluk arkadaşımın babası vefat ettio yüzden bugün onun yanında olucam..cenazesi falan var..randevumu yarına aldırdım..
henüz kalp atışını duyamadım ben,keseyi gördük en son..takvimimde 7.hafta içinde gösteriyo beni ama sat düzenlenine o değişebilir..
evet ya banada kız diyo herkes bende alıştım kız fikrine iyice erkek diyen topu topu 4 5 kişi bakalım belki bu gittigimde bi ipucu verir
bak öle çok aglayanların feryad edenlerin yanında durma lütfen aslında gitmesen daha iyi ilkgün çok iç parçalayıcı olur ama gitmen lazımmış lütfen kendini sıkma tamam bebegni düşünn
başınız sağolsun canım.ben de 22 sinde gideceğim inşallah
teşekkürler kızlar,sağolun..
melekcim yok yok öyle bi ortam yoktu dün..tabi kızı ve karısı her yeni gelen oldukça ağlamaklı oluyordu ama ortam genel anlamda soğukkanlıydı..çünkü adam 3 aydır bu durumda ve doktorlar hep alıştırın kendinizi diyordu,sanırım o yüzden
hayalotumm baslamissinn
hayirli olsunn
masalalhh 6 .haftanin icindesinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?