2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
akşamları tıkanıklık bende de oluyor, bir sefer sprey denedim iyi gelmişti ama devamlı kullanmak sakıncalı olur diye düşündüm.değilse devam edeyim.
yarın ayrıntılıya gidiyoruz bakalım. fetus'a giden var mı? merak ediyorum bizi neler bekliyor

Merhaba canım,
Ben de geçen hafta gittim ayrıntılıya. çok zevkli oluyor, bebişinin bütün organlarını en ince ayrıntısına kadar anlatıyor doktor sana, yani benimki öyle yapmıştı. yaklaşık yarım saat kadar sürüyor. biz sorunsuz bir şekilde atlattık umarım sen de en güzel şekilde atlatırsın. bebişine de kendine de iyi bak :)

arkadaşlar şeker yüklemesinde limonu karışımın içine mi sıkıyorsunuz? anlayamadım. tahlili etkilemiyor mu limon?

50'likte limon götürmedim ve neredeyse istifra ediyordum. İkincisinde limon sıktık iki bardağı içebildim. Oradaki görevli sorun olmaz demişti canım.

merhaba hanımlar. birşey soracağım, ben ayakta çok kalınca ya da çok yürüyünce akıntım artıyor, çamaşırımı ıslatıyor iki damla filan, beyaz ya da sarı renkli, normal mi bu? hamilelikte akıntı artıyor değil mi? sizde de oluyor mu?

kızlar wei-b 1012 trio bebek arabasını inceleyeniniz oldu mu? internette buldum. bebeport özelliğide var. güzel görünüyor

merhaba hanımlar. birşey soracağım, ben ayakta çok kalınca ya da çok yürüyünce akıntım artıyor, çamaşırımı ıslatıyor iki damla filan, beyaz ya da sarı renkli, normal mi bu? hamilelikte akıntı artıyor değil mi? sizde de oluyor mu?

bikaç kez bende de oldu. ayakta çok mu kalıştım bilmiyorum ama, baya hissettim hatta korktum kanama falan mı diye, çarşıdaydık wc bulup bakana kadar akla karayı seçtim, şeffaftı su gibi.

Maddi Durumu sıkışık olan anneler için söylüyorum... Ben kızıma araba alırken bin türlü hesap yapmak zorunda kalmıştım.. Düğn borcumuzbitmemişti... Hatta kızım Kasım'da doğdu biz arabasını Mayıs'ta aldık... Altı aylıkken bu süreyekadar aman aman dışlarda gezecek bir hâli olmuyor... Çünkü kış, bir tek alışveriş merkezlerine gidebilirler, o da bebekler için çok da sağlıklı değil...

En sonunda tam yatabilen, hem hafif hem de çok yer kaplamadan düz bir puset aldım, 200 liraya... Çok çok işimizi gördü, hala da kullanıyorum, küçüğe de kalacak nasipse...

Tabii insan bebeğine her şeyin en iyisini ister ama, çok da kendinizi kasmayın

bende kızıma Pierre cardin 307 almıştım tam yatıyor çift taraflı fiyatı da uygundu 4 sene kullandım hala yeni gibi ikinci almayacağım alternatif olabilir kızlar

Güzel annişler ve minik bebişleri hepinizi öpüyoruz :16:
Bugün ayrıntılı ultrasonum vardı, bebeğimi 20 dk. gördüm çok güzeldi :46: ama elleri sürekli yüzündeydi, inat etti şöyle rahat bir göremedik tam olarak, en iyi anında da fotoyu çekti doktor ablası:52:
Doktor herşeyine baktı, Allah'ıma şükürler olsun hiçbir organında sorun yok, her şeyi çok normal dedi. Kalp atışları dk'da 148.
21+2'yiz bugün 400-458 gr arası, 25 cm olmuş güzel prensesim :16:
Şu ayrıntılıyı da atlattık ya şükürler olsun, çok rahatladık.
Allah herkese o odadan güzel haberlerle çıkmayı nasip etsin.
Teyzeleri, bu da güzel kızımın gülen güzel yüzü :16:

$1 001.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
bende kızıma Pierre cardin 307 almıştım tam yatıyor çift taraflı fiyatı da uygundu 4 sene kullandım hala yeni gibi ikinci almayacağım alternatif olabilir kızlar

Ben de pierre cardin aldım tam yatan çift taraflı travel system kampanyada yakaladım aldım umarım memnun kalırız :)

Bugün ayrıntılı ultrasonum vardı, bebeğimi 20 dk. gördüm çok güzeldi :46: ama elleri sürekli yüzündeydi, inat etti şöyle rahat bir göremedik tam olarak, en iyi anında da fotoyu çekti doktor ablası:52:
Doktor herşeyine baktı, Allah'ıma şükürler olsun hiçbir organında sorun yok, her şeyi çok normal dedi. Kalp atışları dk'da 148.

Eki Görüntüle 808820

Bu bebişlerin ellerini yüzlerine götürmeleri alışkanlık herhalde :) Biz de 20+5te gittik ayrıntılıya yarım saat kaldık ama doktoru pes ettirdi yüzünü göstermedi yavruşum :) çok şükür bizim de sorun yok Rabbim herkese böyle güzel haberler almayı nasip etsin :) Seni de bebişini de öptüüük :))

Ben de pierre cardin aldım tam yatan çift taraflı travel system kampanyada yakaladım aldım umarım memnun kalırız :)

hayırlı olsun.marka olarak fark edyor mu bilmiyorum ama bende bir arkadaşımla konuşurken çift taraflıları hiç tavsiye etmedi.kendisi de almış."güya bebeğin yüzünü görücem ama araba gitmiyor çok zorlanıyorum dedi."hatta çift taraflı olsun diye fazladan ücret ödemişler.yine eski usul tek taraflı kullanıyorum dedi.ama belki markaya göre değişiyordur.

hayırlı olsun.marka olarak fark edyor mu bilmiyorum ama bende bir arkadaşımla konuşurken çift taraflıları hiç tavsiye etmedi.kendisi de almış."güya bebeğin yüzünü görücem ama araba gitmiyor çok zorlanıyorum dedi."hatta çift taraflı olsun diye fazladan ücret ödemişler.yine eski usul tek taraflı kullanıyorum dedi.ama belki markaya göre değişiyordur.

Teşekkürler :) Kullanayım bakalım memnun kalırım inşallah. çift taraflı olsun diye ayrıca para ödemediğim için sıkıntı yok şimdilik :))

bikaç kez bende de oldu. ayakta çok mu kalıştım bilmiyorum ama, baya hissettim hatta korktum kanama falan mı diye, çarşıdaydık wc bulup bakana kadar akla karayı seçtim, şeffaftı su gibi.

bende de oluyor..işimden dolayı çok ayaktayım..bazen korkuyorum acaba kanama mı diye...yani normal..akıntı artıyor gebelikte...

Eki Görüntüle 808820

Ya çok tatlı maşAllah:nazar:

Kızlar nolucak benim bu halim yine iki buçukta tuvalete kalktım 1 saat oldu daha uyku yok bana dünde 4 te kalktım ve uyumadan işe gittim offf :(((( yokmu buna bi çözüm acaba akşam 7-8 den sonra su içmesemmi

Ben de sırf gece kalmamak için akşamleyin sıvı tüketimini azaltıyorum, süt içtikten sonra da mutlaka onu bekliyorum, tuvalete gidip öyle yatıyorum, o zaman gece kalkmıyorum. Bir dene istersen...

Bende de aynı durum soz konusu Cemrenevra, doktorum da normal olduğunu, hamilenin ic camasirinin kurumayacağını söyledi.

Selam hanımlar,

Madem dünyanın en güzel kızını english teacher bize gösterdi bende size dünyanın en seker ayağını göstereyim. Bu ayak oğlum Barış'a ait.

Ben haftaya detaylıya giricem, inşallah bende güzel haberlerle gelicem. Şimdilik oğlumun ayağı ile yetinin :) $WP_20130919_003.webp

Bu bebişlerin ellerini yüzlerine götürmeleri alışkanlık herhalde :) Biz de 20+5te gittik ayrıntılıya yarım saat kaldık ama doktoru pes ettirdi yüzünü göstermedi yavruşum :) çok şükür bizim de sorun yok Rabbim herkese böyle güzel haberler almayı nasip etsin :) Seni de bebişini de öptüüük :))

Ya çok tatlı maşAllah:nazar:

gozun aydıncanım.. cok sukur bebıslerımız ınsallah saglıklı olur ve buyurler

Selam hanımlar,

Madem dünyanın en güzel kızını english teacher bize gösterdi bende size dünyanın en seker ayağını göstereyim. Bu ayak oğlum Barış'a ait.

Ben haftaya detaylıya giricem, inşallah bende güzel haberlerle gelicem. Şimdilik oğlumun ayağı ile yetinin :)Eki Görüntüle 808888

Hepinize teşekkür ederim kızlar. Allah hepimize, yavrularımızla ilgili her zaman güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.
Evlat nasıl bişeyse gördüğüm adan itibaren gözümün önünden gitmiyo kuzumun güzel yüzü :16: herkesin evladı kendine en güzel 😊
Barış beyin de yakışıklı fotolarını ve güzel haberlerini bekliyoruz annesi👼

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X